zenix Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 To καινουργιο κ6 τι λεει? Εμενα μαρεσει αλλα 250 ευρα μου φαινονται πολλα για το δικο μου μπατζετ για τηλεφωνο. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Καλό είναι αλλά γιατί δεν κοιτάς το k8000 που είναι ολόφρεσκο και πολύ καλύτερο του κ6000 στα 160 ευρώ από κίνα? Έχει οθόνη στα 720p αλλά....είναι amoled!!!!!!!!!! Και επίσης η μπαταρία του κρατάει περισσότερο από το k10000!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 (edited) Καλό είναι αλλά γιατί δεν κοιτάς το k8000 που είναι ολόφρεσκο και πολύ καλύτερο του κ6000 στα 160 ευρώ από κίνα? Έχει οθόνη στα 720p αλλά....είναι amoled!!!!!!!!!! Και επίσης η μπαταρία του κρατάει περισσότερο από το k10000!!!!! Kαι το κ6 ειναι καινουργιο. Επισης μου αρεσει το φορματ 18:9 και επιτελους εχει καινουργια cpu, εστω και με μικρες διαφορες με αυτην που εχω τωρα. Που θα μαθουμε αν τραβαει 4κ video? Ειναι πολλα τα λεφτα ακομα αλλα θα περιμενω να πεσει (αν πεσει). Δεν σκαω κιολας. :) Edited December 17, 2017 by zenix Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 (edited) Kαι το κ6 ειναι καινουργιο. Επισης μου αρεσει το φορματ 18:9 και επιτελους εχει καινουργια cpu, εστω και με μικρες διαφορες με αυτην που εχω τωρα. Που θα μαθουμε αν τραβαει 4κ video? Ειναι πολλα τα λεφτα ακομα αλλα θα περιμενω να πεσει (αν πεσει). Δεν σκαω κιολας. :) Το βίντεο που τραβάει είναι 1920x1080 στα 30fps. Δυστυχώς όχι ακόμα 4Κ στην Oukitel.... Και εδώ τα πάντα για το K8000 https://www.devicespecifications.com/en/editor-review/466b5a Edited December 17, 2017 by soulfunkdjx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axk Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Μόλις πήρα, για πρώτη φορά για το συγκεκριμένο τηλέφωνο, ένα ακουστικό bluetoth, το οποίο συνδέεται αρχικά, αλλά διαρκώς αποσυνδέεται ακόμη κι όταν το κινητό είναι δίπλα μου. Κάπου νομίζω οτι είχα δει παρόμοιο πρόβλημα και δεν ξέρω αν διορθώθηκε με κάποιο τρόπο. Έχω ακόμη τη μανίσια ROM (Android 6) ενώ δεν είχα μέχρι τώρα πρόβλημα σύνδεσης bluetooth με άλλου είδους συσκευές όπως τηλέφωνα και OBD II. Υπάρχει λύση ; Παράθεση Happy user of: OUKITEL K6000 Pro (recent), UMI Rome, (DOOGEE Y100), Haier W910. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Μόλις πήρα, για πρώτη φορά για το συγκεκριμένο τηλέφωνο, ένα ακουστικό bluetoth, το οποίο συνδέεται αρχικά, αλλά διαρκώς αποσυνδέεται ακόμη κι όταν το κινητό είναι δίπλα μου. Κάπου νομίζω οτι είχα δει παρόμοιο πρόβλημα και δεν ξέρω αν διορθώθηκε με κάποιο τρόπο. Έχω ακόμη τη μανίσια ROM (Android 6) ενώ δεν είχα μέχρι τώρα πρόβλημα σύνδεσης bluetooth με άλλου είδους συσκευές όπως τηλέφωνα και OBD II. Υπάρχει λύση ; Το ειχα αναφερει παλιοτερα οτι ειχα κι εγω παρομοια προβληματα με οποιαδηποτε συνδεση bluetooth με το τηλεφωνο. Μετα απο καποια ωρα μοιαζει σαν να σταματαει να δουλευει το bluetooth ενω το εικονιδιο ειναι ανοιχτο κανονικα. Με ενα ανοιγμα-κλεισιμο του ξανασυνδεεται αλλα κι αυτο μεχρι να το ξανακανει. Φαινεται σαν να μπαινει σε αδρανεια οταν και το τηλεφωνο μενει σε αδρανεια για πολυ ωρα. Πιστευα οτι με το android 7 θα το εφτιαχναν αλλα το προβλημα παραμενει με ισως λιγο περισσοτερη ωρα συνδεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Είχε θέμα όταν ήταν ανοιχτό κ το Bluetooth κ το WiFi. Στην 7 έκδοση διορθώθηκε. Τώρα όσο για αυτό που λέτε δε γνωρίζω. Μήπως έτσι είναι γενικώς το λειτουργικό σε όλα τα τηλέφωνα για εξοικονόμηση μπαταρίας; Δηλαδή με το που δεχθείς κλήση πατάς το πλήκτρο απάντησης και ξαναενεργοποιειται άμεσα. Το έχω δει και σε samsung αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Είχε θέμα όταν ήταν ανοιχτό κ το Bluetooth κ το WiFi. Στην 7 έκδοση διορθώθηκε. Τώρα όσο για αυτό που λέτε δε γνωρίζω. Μήπως έτσι είναι γενικώς το λειτουργικό σε όλα τα τηλέφωνα για εξοικονόμηση μπαταρίας; Δηλαδή με το που δεχθείς κλήση πατάς το πλήκτρο απάντησης και ξαναενεργοποιειται άμεσα. Το έχω δει και σε samsung αυτό. Δεν ξερω αν ειχε θεμα οταν ηταν και τα δυο ανοιχτα (μαλλον δεν θυμαμαι) γιατι πιθανον εγω να το ειχα γραψει αυτο. Παντως ειμαι τωρα πια στην 7 και μετα το update που εβγαλε και επειδη το συνδεω με band ειτε με wifi ειτε χωρις μετα απο καποια ωρα στα καλα καθουμενα το band με ειδοποιει οτι αποσυνδεεται. Και ακομα και αν υπαρξει κληση ή καποια αλλη ειδοποιηση δεν ξανα συνδεεται αν δεν παω εγω να κλεισω και να ξανανοιξω το bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Μμμμ έτσι που το λες μάλλον για bug μου ακούγεται. Ισως οταν το συνδέεις αν πας στα Bluetooth και στην συγκεκριμένη συσκευή που είναι συνδεδεμένη, μήπως σου βγάζει επιλογές για το συγκεκριμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Μμμμ έτσι που το λες μάλλον για bug μου ακούγεται. Ισως οταν το συνδέεις αν πας στα Bluetooth και στην συγκεκριμένη συσκευή που είναι συνδεδεμένη, μήπως σου βγάζει επιλογές για το συγκεκριμένο; Το συγκεκριμενο και οσα band τετοιου τυπου εχω δοκιμασει (γιατι το εχει κανει με ολα) δεν κανουν συζευξη με το bluetooth αλλα ουσιαστικα συνδεονται μεσω του app τους και του bluetooth. Η οποιαδηποτε ρυθμιση γινεται μεσω του app και θεωρω οτι οσα πρεπει ειναι ενεργοποιημενα. Μου το εχει κανει σιγουρα σε ενα Xiami Miband2, σε ενα No.1 F1 και σε ενα Huawei Honor Band 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Το συγκεκριμενο και οσα band τετοιου τυπου εχω δοκιμασει (γιατι το εχει κανει με ολα) δεν κανουν συζευξη με το bluetooth αλλα ουσιαστικα συνδεονται μεσω του app τους και του bluetooth. Η οποιαδηποτε ρυθμιση γινεται μεσω του app και θεωρω οτι οσα πρεπει ειναι ενεργοποιημενα. Μου το εχει κανει σιγουρα σε ενα Xiami Miband2, σε ενα No.1 F1 και σε ενα Huawei Honor Band 3 Εγώ πάντως που έχω στο αυτοκίνητο ένα ηχείο με μικρόφωνο για τις κλησεις με ανοιχτή ακροαση συνδέεται με το Bluetooth, κάνει και σύζευξη και δε χάνει ποτέ την σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Έπεσε η συσκευή και έμεινε κολλημένο το κουμπί της έντασης του ήχου (μείωσης). Υπάρχει κάποιο αξιόπιστον service για το συγκεκριμένο τηλέφωνο? Κατά προτίμηση Θεσσαλονίκη. * Τράβηξα με τσιμπιδακι το κουμπί , επανήλθε προσωρινά αλλά μετά απο μερικά πατήματα ξανακόλησε. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Kαι σε εμενα είχε συμβεί αυτό και το ανοιξα μόνος μου και το έφτιαξα. Ειχε σφηνωσει το κουμπί και το ξεσφηνωσα! Είναι εύκολο, το εκανα και σε εναν φιλο μου. Αν πιανουν τα χέρια σου κανε το αλλιώς σε εναν οποισδηποτε μαστορα να το πας θα στο κάνει μπαμ μπαμ. Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Δεν είναι δικό μου και επειδή δεν θέλω να βάλω χέρι , θέλω να το κάνει τεχνικός. Επιπλέον από ότι ξέρω ανοίγει λίγο δύσκολα , έτσι δεν είναι? Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Όχι. Είναι πολύ εύκολο. Πηγαινε το σε τεχνικό καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Καλησπέρα. Μπορεί να με κατατοπίσει κάποιος που έκανε την αναβάθμιση από android 6, σε 7; Ψάχνω τα λινκ από την επίσημη σελίδα της Oukitel. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Ορίστε. Αν διάβαζες λίγα ποστ πιο πίσω το έχω ξαναδώσει. Anyway, καλή επιτυχία. https://www.oukitel.com/oukitel-k6000-pro-can-be-flashed-to-android-70-nougat-now-31.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Ορίστε. Αν διάβαζες λίγα ποστ πιο πίσω το έχω ξαναδώσει. Anyway, καλή επιτυχία. https://www.oukitel.com/oukitel-k6000-pro-can-be-flashed-to-android-70-nougat-now-31.html Η αλήθεια είναι ότι το έχω δεί, όπως είπες, αλλά ένα από τα λινκ (το πρώτο) όταν το πατάω μου βγάζει "The file you are trying to download is no longer available" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Έχεις δίκιο. Δε λειτουργεί πλέον. Κατέβασε τη ρομ από εδώ τότε,ειναι η official nougat πάλι https://www.needrom.com/download/oukitel-k6000-pro-fz-v26/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Να ρωτήσω κι εγώ για την αναβάθμιση σε 7. Είμαι από τα πρώτα κινητά , που ήταν 32bit και μετά από φλασάρισμα το έκανα 64 bit. Τώρα για να πάω στην 7 , θα φλασάρω και τον preloader με firmware update επειδή είναι αναβάθμιση ή κάνω μόνο firmware update και χωρίς τον preloader ? (flash too). Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Να κάνω μία ερώτηση. Έχω περάσει τη Nougat. Όλα καλά, αλλά όταν έχω αναμμένο το φακό και η οθόνη απενεργοποιείται, αυτός, μετά από λίγα δευτερόλεπτα σβήνει. Και μιλάω μόνο για το λεντάκι, η ένδειξη στην οθόνη δείχνει ότι είναι αναμμένος. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Να ρωτήσω κι εγώ για την αναβάθμιση σε 7. Είμαι από τα πρώτα κινητά , που ήταν 32bit και μετά από φλασάρισμα το έκανα 64 bit. Τώρα για να πάω στην 7 , θα φλασάρω και τον preloader με firmware update επειδή είναι αναβάθμιση ή κάνω μόνο firmware update και χωρίς τον preloader ? (flash too). Ευχαριστώ. Ναι τα τσεκάρεις όλα. Και το preloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Εμένα η ν26 μόλις με μούτζωσε . Μπρίκαρε στο σήμα της oukitel. Δεν σβήνει κιόλας. Άντε τώρα να λύνω να ξεσυνδέσω την μπαταρία. Περαστικά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Δε χρειάζεται, κρατησε το power button πατημένο μεχρι να κλεισει το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts