idi Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Χανει συνέχεια το σημα του gps και μπερδεύει το πρόγραμμα πλοήγησης. Απλα δεν εχω gps... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Χανει συνέχεια το σημα του gps και μπερδεύει το πρόγραμμα πλοήγησης. Απλα δεν εχω gps... Στο κανει και με αλλα προγραμματα πλοηγησης εκτος google maps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Θα δοκιμάσω, μέχρι τωρα δε το χρειάστηκα, οταν το ειχα ανάγκη με απογοήτευσε. Κατα τα αλλα το κινητό ειναι τουμπανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) οσοι ενδιαφερομαστε για το νεο βελτιωμενο Oukitel k6000 PLUS διαδοχο του PRO http://gloimg.gearbest.com/gb/pdm-product-pic/Electronic/2017/03/24/source-img/20170324175835_78570.jpg μπορουμε να μαζευτουμε εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=450476 Edited April 5, 2017 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Και εμένα το GPS είναι από τα καλύτερα και ακριβέστερα που είχα ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Με το sygic μπορεσε να δουλέψει αλλα παλι εχανε σημα που και που. Τουλάχιστον μπορεις να το δουλέψεις με παραχωρήσεις... Αν το καλύτερο gps το εχεις απο ενα τηλεφωνο σαν αυτο (χωρις "πυξίδα", γυροσκόπιο) τότε φίλε θα εκπλαγείς οταν θα δεις πως δουλεύουν άλλα κινητά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greckos Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) Δεν βλέπω να έχει Dragontrail glass οθόνη σαν το Pro. Τουλάχιστον δεν το είχε στα χαρακτηριστικά το Gearbest και το Link της Oukitel που είδα. Από SAR τι έχει αυτό; Εννοώ για το PLUS. Edited April 5, 2017 by Greckos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Με το sygic μπορεσε να δουλέψει αλλα παλι εχανε σημα που και που. Τουλάχιστον μπορεις να το δουλέψεις με παραχωρήσεις... Αν το καλύτερο gps το εχεις απο ενα τηλεφωνο σαν αυτο (χωρις "πυξίδα", γυροσκόπιο) τότε φίλε θα εκπλαγείς οταν θα δεις πως δουλεύουν άλλα κινητά... Εντάξει, η πυξίδα βοηθάει στον προσανατολισμό, (όχι στην ακρίβεια), αλλά το γυροσκόπιο που βοηθάει το gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greckos Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Ανάμεσα στο Κ6000 Pro και το Ulefone Armor ποιό να διαλέξω? Ξέρω η μπαταρία είναι τέρας στο K6000 Pro αλλά το Ulefone Armor θα αντέξει περισσότερο μάλλον. Είμαι σε μια μικρή αδιέξοδο. Θα το έχω πάνω μου παντού και όταν είμαι στη δουλειά, στη βόλτα, στον κήπο, παραλία, κλπ, κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Ανάμεσα στο Κ6000 Pro και το Ulefone Armor ποιό να διαλέξω? Ξέρω η μπαταρία είναι τέρας στο K6000 Pro αλλά το Ulefone Armor θα αντέξει περισσότερο μάλλον. Είμαι σε μια μικρή αδιέξοδο. Θα το έχω πάνω μου παντού και όταν είμαι στη δουλειά, στη βόλτα, στον κήπο, παραλία, κλπ, κλπ. Μακρυα απο ulefone.....δυο be touch 3 που εφερα και τα 2 τα εφτυσαν σε 3 μηνες,η μπαταρια φουσκωσε μεσα σε 1,5 μηνα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greckos Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Τι λες! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 εχει παρατηρησει κανενας μεγαλη καταναλωση απο wifi και εαν υπαρχει τροπος να λυθει;ακομη και κλειστο ειναι πρωτο στην λιστα!!! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 εχει παρατηρησει κανενας μεγαλη καταναλωση απο wifi και εαν υπαρχει τροπος να λυθει;ακομη και κλειστο ειναι πρωτο στην λιστα!!! Στο post #1109 έχει δοθεί μία λύση από κάποιο παλικάρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Στο post #1109 έχει δοθεί μία λύση από κάποιο παλικάρι. το εκανα φιλε μου αλλα παλι τα ιδια μου κανει απ'οτι βλεπω...θα το παρακολουθησω και θα επανελθω Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 το εκανα φιλε μου αλλα παλι τα ιδια μου κανει απ'οτι βλεπω...θα το παρακολουθησω και θα επανελθω Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία. Η αλήθεια είναι πως ΔΕΝ το έχω κάνει ακόμα αλλά δεν με χαλάει να βλέπω το wifi ανοιχτό στη μπάρα (ενώ δεν είναι) και από την άλλη να μου κρατάει η μπαταρία 3 η και 4 μέρες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 (edited) Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία. Η αλήθεια είναι πως ΔΕΝ το έχω κάνει ακόμα αλλά δεν με χαλάει να βλέπω το wifi ανοιχτό στη μπάρα (ενώ δεν είναι) και από την άλλη να μου κρατάει η μπαταρία 3 η και 4 μέρες.... το θεμα με το wifi λυθηκε ακολουθωντας http://www.tomsguide.com/faq/id-3028966/fix-android-marshmallow-wifi-battery-drain.html ουτε εμενα μου δημιουργουσε ιδιαιτερο προβλημα αλλα εφτανε σε mAh αυτα της ανοικτης οθονης!!!θα επανελθω ενημερωνωντας εαν υπαρχει σημαντικη διαφορα στην μπαταρια και εαν αξιζει να το κανετε update:τελικα το προβλημα λυθηκε με τον παραπανω τροπο, το wifi εχει εξαφανιστει απο την λιστα και τωρα με υπολοιπομενο 40% σε μπαταρια εχω 5 και κατι ωρες SOT Edited April 7, 2017 by ximikos_fil Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Hello guys. We know you are waiting for this. #K6000Pro android 7.0 OS has confirmed to release next week. Thanks for your patient and understanding! We appreciate it! Άντε να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TidusGR Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Oukitel K6000 Pro για αυτά τα λεφτά πολύ καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Μακρυα απο ulefone.....δυο be touch 3 που εφερα και τα 2 τα εφτυσαν σε 3 μηνες,η μπαταρια φουσκωσε μεσα σε 1,5 μηνα.... Οι μπαταρίες των be touch 2 (όπου κατείχα) και των be touch 3 ήταν όντως πολύ κακές και φούσκωναν. Όμως στο Ulefone Power είναι σκυλιά οι μπαταρίες και δε παρουσίασαν κανένα πρόβλημα. Λογικά θα χρησιμοποιούν τις ίδιες με των oukitel. Προσωπικά όμως θα διάλεγα πάλι Oukitel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre79 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Ρε παιδια εχω θεματακι με το κινητο. Δυστυχως υπερθερμαινεται με παιχνιδια (clash of clans & Dream League Soccer). Υπαρχει καποια λύση; Με ακριβως τα ιδια παιχνιδια (τα μονα που παιζω), το ταπεινο Homtom HT3, που ειχα πριν, δεν καταλαβαινε τπτ. Επισης παρατηρω ότι η μπαταρια δεν κραταει πολυ. Με το ζορι μου κραταει μιαμιση μερα. Το εκανα μια επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων πιστευοντας ότι θα λυθει το θεμα και της μπαταριας αλλα και της υπερθερμανσης αλλα δυστυχως τζιφος. Please help. Το εχω καμια βδομαδα το κινητο και με τα παραπανω θεματα δεν μπορω να το χαρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Η υπερθέρμανση είναι φυσιολογική. Αν δε σου βγάλει μηνυμα υπερθέρμανσης δεν εχει πρόβλημα. Αν παίζεις παιχνίδια συνεχεια και σου κραταει 1μιση μέρα εισαι μια χαρά. Τι περιμενες να κρατάει, καμια εβδομαδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre79 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Οχι βρε! Δεν παιζω παιχνιδια ολη την ωρα. Δυο τρεις φορες την ημερα απο κανα 20λεπτο. Και μετα απλη χρηση απλα με τα δεδομενα ανοιχτα και με το σημα να πιανει 4G (αληθεια μπορω να το γυρισω σε 3G; ). Μου φαινεται αφυσικο παντως με ενα 20λεπτο να ανεβαζει τοσο πολυ θερμοκρασια (50 βαθμους κελσιου)!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 παιρνεις την εταιρια σου τηλεφωνο να στο γυριsει στο 3g,den ξαιρω αν εχει ρυθμιση στη συσκευη χωρις την μεσολαβιση της εταιριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Ποια εταιρεία να πάρει; Για να του το αλλάξει σε 3G;;; Έλεος!!! Υπάρχει ρύθμιση.... Ρυθμίσεις/περισσοτερα/Δικτυα κινητής τηλεφωνίας/ προτινωνομενος τυπος δίκτύου και απο εκεί διαλέγεις 4G ή 3G ή 2G. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οχι βρε! Δεν παιζω παιχνιδια ολη την ωρα. Δυο τρεις φορες την ημερα απο κανα 20λεπτο. Και μετα απλη χρηση απλα με τα δεδομενα ανοιχτα και με το σημα να πιανει 4G (αληθεια μπορω να το γυρισω σε 3G; ). Μου φαινεται αφυσικο παντως με ενα 20λεπτο να ανεβαζει τοσο πολυ θερμοκρασια (50 βαθμους κελσιου)!!! Είναι πολύ φυσικό να ανεβάζει τετοιες θερμοκρασίες όταν τα γραφικά είναι πολύ καλά και η κάρτα γραφικών που ειναι συμπιεσμενη εκεί μέσα να ανεβάζει τετοια θερμοκρασία. Ολα τα κινητά έτσι είναι. Όσο για το 4G που το εχεις συνέχεια ανοιχτό να ξερεις αυτό σου ρουφάει την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre79 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Ok λοιπον. Το κατεβαζω σε 3G και το ελεγχω. Θενξ για τις αμεσες απαντησεις Στάλθηκε από το K6000 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts