kostakiss Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 laurent wolf no stress Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 άκουσα στον πρωϊνό καφέ το ακόλουθο: έχει μουσική που σε παραπέμπει σε δημοτικό. οι στίχοι είναι από δάντη. πωπω είναι καταπληκτικό. Πάολα & Χρήστος Δάντης ( Ντουέτο ) Το σημάδι στο λαιμό σου δεν το είχες φως μου χθες Κι οι κακιές οι γλώσσες λένε Πως εμένα δε με θες Και κουβέντα στην κουβέντα Ο καημός μεγάλωνε Και μου φέραν ντοκουμέντα πως κοιμάσαι μ'άλληνε Και ποτήρι το ποτήρι Το μπουκάλι τέλειωνε Για της άλλης το χατήρι η ζωή μου έλιωνε. Τα γλυκά τα μάτια φώς μου χαμηλώνεις κι όλο κλαις Κι ήρθαν και μου βάλαν λόγια Και μ'ανάψανε φωτιές Και κουβέντα στην κουβέντα Ο καημός μεγάλωνε Και μου φέραν ντοκουμέντα πως κοιμάσαι μ'άλληνε Και ποτήρι το ποτήρι Το μπουκάλι τέλειωνε Για της άλλης το χατήρι η ζωή μου έλιωνε. Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Για να αισθανθείς καλύτερα εμένα πρίν από 3 μέρες μου είχε κολλήσει το "Κάνω όνειρα" της Ναυσικάς. Δες οτι υπάρχουν και χειρότερα. Αλλοοοοος για τη βάρκα μας?! Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikos83 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 No Stress - Laurent Wolf forever... To tragoudi ta leei ola!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 1) Lexter - Freedom To Love 2)No stress - Laurent Wolf:p:D:happy:;):):cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Ενταξει ρε παιδια με αυτο το τραγουδι... Εχω ακουσει και πολυ καλυτερα ;) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Serge Gainsbourg - Sea sex and sun Αειθαλέστατο..:) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Μεσα σου - Stavento & Ελενα Π@π@ριζου απο τα Mad VMA 2008!! Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 αγγελοι vs μαυρα μεσανυχτα mash up :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 η καρδια σου πετρα-@ριζου νομιζω πως ειναι απο τα ωραιοτερα τραγουδια που εχει πει. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Ozzy Osbourne-I just want you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Caleb_Sonata Arctica There is a man in this world who has never smiled... Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Outro Lugar, Salome de Bahía :music: πολυ καλοκαιρινο..:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Outro Lugar, Salome de Bahía :music: πολυ καλοκαιρινο..:cool: Εγώ προτιμώ Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Death and all his friends...to kommati pou ksexwrisa apo to neo album twn Coldplay http://www.youtube.com/watch?v=xZfp_Ocfic4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Μεσα σου - Stavento & Ελενα Π@π@ριζου απο τα Mad VMA 2008!!Αυτο!:happy: Νυχτα μου δωσμου μια ευκαιρια, μια μονο μια για να ανοιξει η πορτα του ουρανου μας νυχτα μου, κρατησε τα αστερια μες τα δυο σου χερια, μεχρι να βρεθει η ακρη του ονειρου μας Νυχτα μου, ας βρεθει κοντα μου, να σβησει η φωτια μου γιατι δεν αντεχει αλλο η καρδια μου Νυχτα, τιποτα δεν ζηταω μονο μια στιγμη να ζησω πλαι σου οτι λαχταραω Ερωτας λεμε!:O:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Time Of Our Lives - Paul Van Dyk Feat. Vega 4 :music: Castaway - Paul Van Dyk Feat. Lo-Fi Sugar:music: Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Stavento_Feat._Paparιzou_-_Mesa_sou exw kollhsei!!!:D otan tragouda h Pαparιzou einai ola ta lefta! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Αυτο!:happy: Νυχτα μου δωσμου μια ευκαιρια, μια μονο μια για να ανοιξει η πορτα του ουρανου μας νυχτα μου, κρατησε τα αστερια μες τα δυο σου χερια, μεχρι να βρεθει η ακρη του ονειρου μας Νυχτα μου, ας βρεθει κοντα μου, να σβησει η φωτια μου γιατι δεν αντεχει αλλο η καρδια μου Νυχτα, τιποτα δεν ζηταω μονο μια στιγμη να ζησω πλαι σου οτι λαχταραω Ερωτας λεμε!:O:happy: Stavento_Feat._Paparιzou_-_Mesa_sou exw kollhsei!!!:D otan tragouda h Pαparιzou einai ola ta lefta! Ειναι φοβερο!!!:music: Και να σε καλα βρε sofi γιατι δεν καταλαβαινα καποιους στιχους σε εκεινο το σημειο!!!:up: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Moby I love to move in here Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Pearl Jam-Jeremy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 απο προχτες μου κολλησαν 2 τραγουδια(που κατω απο αλλες συνθηκες δε νομιζω να τα ακουγα τοσες πολλες φορες) "απ τη ζωη μου εισαι απωωωων εεεε και λοιποοοον " και "κραααατα με και μη σε νοιαζειιιιι τιιιποτα μη σε τρομαααζει http://www.youtube.com/watch?v=BXXCbe23Nbc Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Όπου και να πας κόσμος σου θα γίνω λίγα θα ζητάς τ΄άστρα θα σου δίνω Όπου και να πας δρόμος θα΄μαι εγώ θα΄μαι η στροφή για τον ουρανό http://www.youtube.com/watch?v=8h7RcmRqKxM Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Όπου και να πας κόσμος σου θα γίνω λίγα θα ζητάς τ΄άστρα θα σου δίνω Όπου και να πας δρόμος θα΄μαι εγώ θα΄μαι η στροφή για τον ουρανό http://www.youtube.com/watch?v=8h7RcmRqKxM Παπαρίζου,ΟΝΑΡ,σε λίγο Σάκης Ρουβάς Χάλασε ο κόσμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Ζηταω ταπεινα συγχωρεση.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts