tsintsIgnis Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Pyramaze - Tears Of Hate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Αυτό.....http://youtube.com/watch?v=Q9UGcqdXzTc (όταν η Disney έκανε φοβερές ταινίες!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 David Guetta-love is gone;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CLEVERTWINS Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 SCHILLER DESPINA VANDI -DESTINY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 3 DOORS DOWN - Here Without You http://www.youtube.com/watch?v=3J8q4cBSkTQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 μεταξύ άλλων, Adele - Chasing Pavements (video clip) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 μεταξύ άλλων, Adele - Chasing Pavements (video clip) +1 Και έχει και πολύ πρωτότπο clipάκι. :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 +1 Και έχει και πολύ πρωτότπο clipάκι. :) Θα τολμούσα να το ανακηρύξω από τώρα ένα από τα καλύτερα clips του 2008. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 του Φίλλιπου Πλιάτσικα το Αν Θα Μπορούσα Τον Κόσμο Να Άλλαζα. Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Θηβαίος - Δεν είμαι άλλος. Εξαίσιοι στίχοι. Πίσω απ' το φως της μουσικής που ταξιδεύεις είσαι ολόκληρη αργεντίνικο ταγκό Και μήτε στ' όνειρό σου πια δε με γυρεύεις όπως παλιά μ' ένα σκοπό χερουβικό Και για τον κόσμο που μισείς δεν είμαι άλλος Και για τον κόσμο που αγαπάς δεν είμαι αυτός άλλοι νομίζανε πως ήμουνα μεγάλος κι από σπουργίτι θα γινόμουνα αετός Μες τα νεκρά τα καφενεία ρίχνει χιόνι κι εγώ πενθώ την ερημιά ενός φιλιού που σαν το ρούχο η αγάπη μας παλιώνει κι είναι σαν ήχος χαλασμένου πιστολιού Και για τον κόσμο που μισείς δεν είμαι άλλος Και για τον κόσμο που αγαπάς δεν είμαι αυτός άλλοι νομίζανε πως ήμουνα μεγάλος κι από σπουργίτι θα γινόμουνα αετός Και για τον κόσμο που μισείς δεν είμαι άλλος Και για τον κόσμο που αγαπάς δεν είμαι αυτός άλλοι νομίζανε πως ήμουνα μεγάλος κι από σπουργίτι θα γινόμουνα αετός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Θα τολμούσα να το ανακηρύξω από τώρα ένα από τα καλύτερα clips του 2008. :) Το τραγούδι ή το clip; :confused: Όντως. Νομίζω πως η συγκεκριμένη φωνή θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Aqualung - Left Behind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stonebug Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 the automatic - moster Παράθεση stonebug... :!: https://www.stonebug.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hermoso Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 "Destiny" - Despina Vandi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 apopse lipeis-Xristos Menidiatis Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Low - Flo Rida!! :music: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Stratovarius - SoS Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Cherish - Killer Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 εχω φαει κολλημα με το Now you're gone - Basshunter :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Orson - Ain't No Party :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVO_POWER Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 hit my heart-Bennasi bros Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 The sun's gettin' cold it's snowin' Looks like an early winter For us Looks like an early winter For us An early winter Oh, I need you to turn me over Gwen Stefani - Early Winter :music: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Duffy - Mercy θεά :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Mark Ronson - Valerie (ft. Amy Winehouse) :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Mark Ronson - Valerie (ft. Amy Winehouse) :) +1 Go Head - Ali And Big Gipp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts