alkis_7 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Μιχάλης Κουνάλης - Χρυστό φτερό Ακούστε το με προσοχή, και όποιος δεν κολλήσει.... Το 'χουμε τραγουδήσει εδώ στην Κρήτη, σε άπειρες παρέες και πανηγύρια. Πέρυσι μαζί με τους Κουνάληδες κιόλας. Απίστευτο κομμάτι. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clutch Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Δύσκολο για κάποιον ο οποίος έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση, εδώ και πολλά πολλά ........ :D χρόνια, σε οποιοδήποτε συγκρότημα είναι αυτό να κολλήσει με ένα συγκεκριμένο κομμάτι σε καινούργια δισκογραφική δουλειά. Το συγκεκριμένο album είναι φυσικά υπέροχη «κλασική» δουλειά από την συγκεκριμένη μπάντα. Πως και τι δεν είμαι σίγουρος, και πριν καν φτάσω στις πρώτες 10 ακροάσεις, το συγκεκριμένο κομμάτι μου έχει κολλήσει άσχημα. Διδάσκουν πως μπορεί και πρέπει να είναι ένα «slow» κομμάτι. Υπέροχη μουσική, υπέροχοι στοίχοι και ένα σόλο στην κιθάρα που σε, με, «στέλνει». Ακούστε το και ας μην έχετε καμία απολύτως σχέση με ανάλογα μουσικά ακούσματα. Κάποιους είμαι σίγουρος ότι θα τους «ακουμπήσει». Είδα πρόσφατα το βιντεάκι απ'την τελευταία τους συναυλία που τη διακόψανε μετά από 3 τραγούδια και με τον Λέμμυ με δυσκολία να περπατάει και πιάστηκε η καρδιά μου.Πολύ δύσκολο το βλέπω να γυρίσει όπως πριν,κοντέυει και τα 70 κιόλας. Εμένα τελευταία μου έχει κολλήσει το 'the red and the black' (όλος ο δίσκος βασικά) απ΄το καινούριο maiden που κι αυτό ταιριάζει πολύ στην δικιά σου περιγραφή.Ειδικά αυτό που γίνεται στο διάστημα 9.30 με 11.30 είναι απίστευτο Metallica - To live is to die Το αγαπημενο μου Instrumental κομματι τους. Απιθανο το δεσιμο της ακουστικης με την ηλεκτρικη. Γενικά οι Metallica έχουν τα καλύτερα instrumental στο metal.Αν κι εγώ προτιμώ το orion,το 'To live is to die' κερδίζει πολλούς πόντους επειδή είναι η τελευταία σύνθεση του cliff. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Μιας και θυμηθηκαμε τα παλια...Led Zeppelin, οι πατεραδες ολων... Εχω κολλησει ασχημα αυτην την περιοδο με τον υμνο... All of my love https://m.youtube.com/watch?v=IZonVIThM64 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Είδα πρόσφατα το βιντεάκι απ'την τελευταία τους συναυλία που τη διακόψανε μετά από 3 τραγούδια και με.... : Ο lemmy θα πρέπει να ξεκουραστεί. Δεν χρειάζεται τα μεγάλα τουρ πλέον. Μπορούν να κάνουν 1-2 live το μήνα και θα είναι πολύ καλύτεροι... Αλλά δεν είναι και άτομο που του αλλάζεις τη γνώμη εύκολα. Ανατριχιλα το βίντεο με τον cliff :( Το All of my love ειναι εξαιρετικό... Αν δεν κάνω λάθος το έγραψε για το γιο του που είχε πεθάνει... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 . Πολύ καλό και κλιπ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (edited) Goran brecovic enderlezi... Σε όλες τις εκδοχές του είναι υπέροχο.. Edited September 13, 2015 by anikologr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 ολοκληρος ο δισκος των maiden:cool: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Ανάποδα καπέλα - Χίλιες και μία ιστορίες Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Κόλλημα...!! :D Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Fullface - Όταν Κάτι Το Θέλω Πολύ ft Noizy Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Fullface - Όταν Κάτι Το Θέλω Πολύ ft Noizy :up::up::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Στα ξαφνικά σκάνε τα καλά... ΛΕΞαρος, κορυφή όπως πάντα! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Στα ξαφνικά σκάνε τα καλά... ΛΕΞαρος, κορυφή όπως πάντα! Καλά το πας! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 (edited) Στα ξαφνικά σκάνε τα καλά... ΛΕΞαρος, κορυφή όπως πάντα! Έτσι ρεε! Τεράστιος Λεξαρος! (πάνω που πήγα να το ανεβάσω κι εγώ) :p @alkis_7 Μαθαίνεις βλέπω... :lol: :p Edited October 3, 2015 by thanossalonika Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 @alkis_7 Μαθαίνεις βλέπω... :lol: :p :lol::lol: Θανάση, τα 'χουμε πει. Δεν ακούω τόσο ΛΕΞ αλλά έχει και μερικά ωραία κομμάτια. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Αξεπέραστοι stone sour :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 The Bastard Executioner Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Φοβερό κομμάτι! Από χθες παίζει συνέχεια... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Μπράβο Θανάση. Τα πας όλο και καλύτερα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Οι κακές παρέες φταίνε! :p :p :p Όχι εντάξει, γενικά κόλλησα με Iratus αυτές τις μέρες. Επίσης και το Λουλούδια μέσα στη λάσπη είναι τρομερό κομμάτι... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Νομίζω το καλύτερό του κομμάτι, αν και δύσκολα μπορεί κάποιος να επιλέξει το καλύτερο με τόσες κομματάρες που έχει βγάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Και ξέρω πως θα χαθούμε... Ξέρω τι σημαίνει το θα δούμε... Αφύσικη χημεία, είναι αφύσικο στη φύση αυτή να κρατηθούμε, Και μόλις ξαναβρεθούμε απ'την αρχή να συστηθούμε... #mood_of_the_day Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Καλά τα πας κι εσύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Πόσο κομματάρα παίζει να είναι... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts