johnthegreek Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Jai Ho-A.R Rahman (Slumdog Millionaire) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 γαμάτο :p :p :p Για μένα Μiley Cyrus- The Climb Sum 41- Pieces Rihanna ft. Lady GaGa- Silly boy :p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Magic System & Khaled - Même Pas Fatigué http://www.youtube.com/watch?v=mLQ01tqBeyU :dance: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Blind Guardian - The bard's song. Που το θυμήθηκα.Αριστούργημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Sum 41- Pieces ας το ακούσει κάποιος κ ας μου πει τη γνώμη του... Παλιό δεν είναι; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Του 2004 συγκεκριμένα... Αλλά είναι πολύ ωραίο... Ε, εντάξει και το get it on the floor παλιό είναι, αλλά ακούγεται ακόμα :p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Mexicolas - Shame :yahoo: Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 3OH3!- Don't trust me Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 The Horrors - Sea Within A Sea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 empire of the sun - we are the people depeche mode - personal jesus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Randajad - Urban Symphony Μακραν το καλυτερο! Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenaki22 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 προσωπικα το νικητιριο τραγουδι fairytale απο τν φετινη eurovision!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Κι εγώ του Αζερμπαϊζάν. :grin: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 προσωπικα το νικητιριο τραγουδι fairytale απο τν φετινη eurovision!!!!!!!!!!!!!!!!!1 +1 και το Ανάποδα του Χατζηγιάννη ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Ξύλινα Σπαθιά - Στο Βραχο http://www.youtube.com/watch?v=hCuou8TaJcA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Peggy Zina - Anatheorisa [best quality] http://www.youtube.com/watch?v=uF5aaYd-dlM&feature=related Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 I'm in looove with a fairytaaaale, even thouuuugh it huuuurts ας το βγαλει καποιος απο το μυαλο μου.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 και γω με το fairytale κολλησα.πολυ ωραιο τραγουδακι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Και εγω όλο το fairytale ακουω.Μ'αρεσει παρα πολυ. Και της Εσθονίας επίσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Στρογγυλό Κίτρινο - Όνειρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIO21 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Depeche mode-wrong.. δεν το ξερα..το ακουσα στην διαφημιση της βοδα και μου αρεσε.. :P Παράθεση καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Και εγω όλο το fairytale ακουω.Μ'αρεσει παρα πολυ. Και της Εσθονίας επίσης Της Εσθονιας ειδικα ειναι φοβερο...και η κοπελα κουκλα,,σα να ναι απο πορσελανη...:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rev_elli Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Εγώ έχω κολλήσει με της Ισλανδίας..και με προηγούμενα κομμάτια της κοπέλας (Yohanna) όπως το Butterflies and Elvis, I miss you, Funnything is...όλα βασικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Urban Symphony - Rändajad Πώς μου ξέφυγε εμένα αυτό το τραγούδι;; Και κυρίως...πώς δεν παρατήρησα την ερμηνεύτρια η οποία είναι ένας συνδυασμός αγγέλου και ξωτικού με μάτια πιο ανοιχτά από τον ουρανό!! :love: :love: Μετακομίζω Εσθονία!!! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts