newcell Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Χρονια πολλα σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 https://youtu.be/NY5tjI833lI forever for tonight - Neville brothers Το άκουγα κάθε μέρα στον Μύλο των ξωτικών όπου δούλευα και έτσι έχω αναμνήσεις.. Καλή χρονιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 https://youtu.be/NY5tjI833lI forever for tonight - Neville brothers Το άκουγα κάθε μέρα στον Μύλο των ξωτικών όπου δούλευα και έτσι έχω αναμνήσεις.. Καλή χρονιά! Γεια σου συμπολίτη Γιώργο!!!! Εγώ είδα την ταινία προχθές και μου κόλλησε... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s3005 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testif Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Ένα είναι το κόλλημα των τελευταίων ημερών https://m.youtube.com/watch?v=DL9X5u-wDgw Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baldrick Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Ο άνθρωπος ακόμη φτιάχνει μουσική - το τελευταίο άλμπουμ έχει εκπλήξεις...μου έχει κολλήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingofphones Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 κορυφαια μπαντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 James Saunders feat. Julia Higgins - Only the Best Dancer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Thrice - Black Honey. Υπεροχο τραγουδι με ωραιο νοημα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Μίξη - Stoto - Still Can't Sleep (Original Mix) | #SOUNDOFSOUL: Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantela1980 Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Οτι μου φτιαχνει την διαθεση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittoula Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 ΑΥΤΌ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Και μένα.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Κ εμένα μου έχει κολλήσει άσχημα το "χαλάλι" παρόλο που δεν μου αρέσει. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Εμένα αυτό Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mestesso Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Τρία από το ίδιο άλμπουμ (Άγριος καιρός / Χρήστος Τσιαμούλης) και τα τρία του ίδιου στιχουργού (Αντώνης Τζερμιάς): Ο γέρο καπετάνιος Οι Κυκλάδες Το νυχτολούλουδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeZTR Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Sabaton - A Lifetime Of War Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros94141 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Εμένα αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inextremo Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Beast In Black.. Παράθεση Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Wingtips - Here And Now https://www.youtube.com/watch?v=6sJimhNyipg Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thatswhatshesaid Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Εμένα τελευταία μου κόλλησε το Dirty Magic από Offspring που ξανα-θυμήθηκα ψάχνοντας κάτι ασχετο και το Million Miles Away από τους ίδιους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlar Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Marianne Faithfull - So sad Παράθεση ♥Lara♥2007♥2021♥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts