kotsosbb Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Hozier - Take me to church Αν και δεν πολυακουω αυτου του στυλ μουσικη το ακουσα στους τιτλους τελους μιας σειρας και το χω λιωσει απο τοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 heartshaped box -- Nirvana. καψιμο... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ελληνικά δεν πολύ κυκλοφορούν στο φόρουμ ε;; :P Τελευταία μου κόλλησε το '' τι άνθρωποι '' του Βασίλη Καρρα!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 (edited) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=yiEFi3FNBPE]Cybotron - Clear[/ame] Edited August 1, 2014 by gnt Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Peggy Zina - Trexe: Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Ρεμος - Γίνεται :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Μήπως γνωρίζει κανείς τι παίχτηκε με Βόρεια Αστέρια? Ακούγεται ότι διαλυθήκανε αλλά δεν έχει βγει κάτι επίσημο... :worry: Έχω καιρό να δω δουλειά τους... Ζήνων, Lex και ΜΚ συνεχίζουν μόνοι τους Ετεροχρονισμένη απάντηση, αλλά δεν νομίζω. Από το 2008 που τους ακούω, πάντα βγάζουν και solo δουλειές. Αν ξέρεις κάτι παραπάνω πάντως, let me know... ;) Αφορμή η Γάζα... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 My love εκπληκτικο Route 94 - My Love (Official Video) ft. Jess Glyn…: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Περιέργως αυτό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Ετεροχρονισμένη απάντηση, αλλά δεν νομίζω. Από το 2008 που τους ακούω, πάντα βγάζουν και solo δουλειές. Αν ξέρεις κάτι παραπάνω πάντως, let me know... ;) Αφορμή η Γάζα... Από το 2008 απ' ότι ξέρω έχει φύγει ο 3D από ΒΟΡ. ΑΣ. Οι Άλυτοι Γρίφοι τελείωσαν το 2008 (αφού έφυγε ο 3D από ΒΟΡ. ΑΣ). Ο 3D ήταν μαζί με τον Μικρό Κλέφτη στους Άλυτους Γρίφους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Από το 2008 απ' ότι ξέρω έχει φύγει ο 3D από ΒΟΡ. ΑΣ. Οι Άλυτοι Γρίφοι τελείωσαν το 2008 (αφού έφυγε ο 3D από ΒΟΡ. ΑΣ). Ο 3D ήταν μαζί με τον Μικρό Κλέφτη στους Άλυτους Γρίφους. Ο 3D έχει φύγει πριν το «Δε μας ξες καλά» (Άλυτοι Γρίφοι), οπότε υπολόγιζε το κάπου στο 2006/2007 το σκηνικό αυτό. Οι Άλυτοι μπορεί να τέλειωσαν τότε, αλλά μαζί με τον LEX έγιναν τα Ανάποδα Καπέλα τα οποία υπάρχουν ακόμα. Γενικά, η πεντάδα (MK, LEX, Ζήνων, Jamal, Mondi) πάντα δούλευε και solo. Περισσότερα εδώ, μάλιστα συμμετείχαν πρόσφατα και σε live βλέπω. Πότε θα δούμε δουλειά σαν Βορ.Ας όμως, άγνωστο... Αφού μιλάμε όμως για τη φωνή του Βορρά, Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Ο 3D έχει φύγει πριν το «Δε μας ξες καλά» (Άλυτοι Γρίφοι), οπότε υπολόγιζε το κάπου στο 2006/2007 το σκηνικό αυτό. Οι Άλυτοι μπορεί να τέλειωσαν τότε, αλλά μαζί με τον LEX έγιναν τα Ανάποδα Καπέλα τα οποία υπάρχουν ακόμα. Γενικά, η πεντάδα (MK, LEX, Ζήνων, Jamal, Mondi) πάντα δούλευε και solo. Περισσότερα εδώ, μάλιστα συμμετείχαν πρόσφατα και σε live βλέπω. Πότε θα δούμε δουλειά σαν Βορ.Ας όμως, άγνωστο... Αφού μιλάμε όμως για τη φωνή του Βορρά, Για να το λες Χρήστο κάτι παραπάνω θα ξέρεις. Γενικά δεν ακούω πολύ Βορ. Ας - Α.Κ, οπότε δε γνωρίζω και πολλά για το τι παίζει. Λίγο ΜΚ έχω ακούσει αλλά μέχρι εκεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 My love εκπληκτικο Route 94 - My Love (Official Video) ft. Jess Glyn…: Τι θα γίνει με αυτά τα ονόματα? Sum 41, blink 182, route 94... Γεμίσαμε αριθμούς... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Κόλλημα τεράστιο, από τις καλύτερες διασκευές που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ναι το orginal είναι του Διονυσίου. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Ραψωδός Φιλόλογος - Εγκεφαλικό τετ α τετ Edited August 5, 2014 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Κόλλημα τεράστιο, από τις καλύτερες διασκευές που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ναι το orginal είναι του Διονυσίου. Πραγματικά πολύ ωραία διασκευή. :) Επέτρεψε μου μόνο μια, σημαντική θεωρώ, διόρθωση σε μια παράλειψη-λάθος που συνηθίζουμε να κάνουμε. Ο Αείμνηστος Στράτος ήταν ο ερμηνευτής. Μουσική Χρήστος Νικολόπουλος, στίχοι Λευτέρης Παπαδόπουλος. Θρύλοι της Ελληνικής, και όχι μόνο, μουσικής σκηνής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Kanye West vs. The xx - Touch The Sky http://youtu.be/CMfrXXTvfd8 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Πραγματικά πολύ ωραία διασκευή. :) Επέτρεψε μου μόνο μια, σημαντική θεωρώ, διόρθωση σε μια παράλειψη-λάθος που συνηθίζουμε να κάνουμε. Ο Αείμνηστος Στράτος ήταν ο ερμηνευτής. Μουσική Χρήστος Νικολόπουλος, στίχοι Λευτέρης Παπαδόπουλος. Θρύλοι της Ελληνικής, και όχι μόνο, μουσικής σκηνής. Nαι βεβαια, εχεις δικιο στην διορθωση σου. Κατα τα αλλα ειναι απίθανη διασκευή. Την είχα πρωτοακούσει σε μεταμεσονυχτια εκπομπη στο SportFM. Τέλειο. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Nαι βεβαια, εχεις δικιο στην διορθωση σου. Κατα τα αλλα ειναι απίθανη διασκευή. Την είχα πρωτοακούσει σε μεταμεσονυχτια εκπομπη στο SportFM. Τέλειο. Πραγματι την εβαζε ο Ρηλιος στο "Εν κατακλείδι" Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Ο 3D έχει φύγει πριν το «Δε μας ξες καλά» (Άλυτοι Γρίφοι), οπότε υπολόγιζε το κάπου στο 2006/2007 το σκηνικό αυτό. Οι Άλυτοι μπορεί να τέλειωσαν τότε, αλλά μαζί με τον LEX έγιναν τα Ανάποδα Καπέλα τα οποία υπάρχουν ακόμα. Γενικά, η πεντάδα (MK, LEX, Ζήνων, Jamal, Mondi) πάντα δούλευε και solo. Περισσότερα εδώ, μάλιστα συμμετείχαν πρόσφατα και σε live βλέπω. Πότε θα δούμε δουλειά σαν Βορ.Ας όμως, άγνωστο... Αφού μιλάμε όμως για τη φωνή του Βορρά, Η αλήθεια είναι ότι πάντα υπήρχαν διαστήματα "παύσης" στους ΒΟΡ.ΑΣ. Πχ, μετά τα "Αυθεντικά της πόλης" το 2010 υπήρχε παύση 2 χρόνων μέχρι το Film Noir το 2012. Οπότε μπορεί και να ετοιμάζουν κάτι... ;) Από διάφορους στο youtube ακούγεται ότι διαλύθηκαν Από τη σελίδα του ΜΚ στο facebook είδα ότι ετοιμάζετε το Μαύρο Αυτοκίνητο, χωρίς να διευκρινίζει αν είναι δουλειά δικιά του ή όλων μαζί... Σόλο όλοι βγάζουν κατά καιρούς εκτός του Lex απ΄όσο ξέρω. Όσο για τα live μόνο ΜΚ και Ζήνων σκάνε τελευταία (κυρίως ο ΜΚ στο Trap Basement) Επίσης να και το κομμάτι που με έκανε να κολλήσω σε αυτούς, φανατικά πλέον... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 george thorogood-bad to the bone :D απλα φοβερο τραγουδι. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 ατό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts