arte1234566 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Μου ειχε κολλησει ενα song house που λεει απ'οτι καταλαβα how my love και εχει πολυ μπασα φωνη ο τυπος που σχεδον δεν καταλαβενεις τι λεει αμα μπορει να με βοηθησει καποιος στον τιτλο ας μου απαντησει Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Bonobo - Change down Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Απλά Υπέροχο Τραγούδι σε όλα του. Όσες φορές και να το ακούσω, τα λόγια και η μουσική με «στέλνουν». JOAN BAEZ - Diamonds And Rust (1976) :bow: http://www.youtube.com/watch?v=JizRCGiwxVs :bow: Δυστυχώς όμως στις μέρες μας κυριαρχούν τα «εύκολα», «πιασάρικα» τραγούδια και σίγουρα ο σεβασμός όταν γίνεται μια επανεκτέλεση τείνει να εξαφανιστεί. Πολλά τα παραδείγματα επί αυτού. Ένα τέτοιο κομμάτι θέλει σεβασμό για να αποδοθεί σωστά και κάποιες παλιές καραβάνες παραδίνουν μαθήματα στα «λουλούδια» της σημερινής μουσικής σκηνής. Diamonds and Rust Blackmore's Night live in France Judas Priest - Diamonds And Rust ACOUSTIC Judas Priest - Diamonds And Rust Live in Hollywood , Florida 2009 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Metallica - Turn the page επικίνδυνο κόλλημα... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Metallica - Turn the page επικίνδυνο κόλλημα... Παιδικο μου κολλημα μεχρι σημερα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Παιδικο μου κολλημα μεχρι σημερα... Μα μιλάμε για κομματάρα... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 εμενα μου αρεσει και η οριτζιναλ εκδοση απο τον bob seger με σαξοφωνο http://www.youtube.com/watch?v=zJPKG3QfnkE&feature=related Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 The Knife - Heartbeats http://www.youtube.com/watch?v=VrjwqXwyzNU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Γιάννης Καλατζής - Το παλιό ρολόι http://www.youtube.com/watch?v=mVuJJxsRYww Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Τι φωνάρα η jennifer charles...... :love: Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 (edited) Ο χαμένος τα παίρνει ολα. Αγγελάκας. Edited November 3, 2012 by rodi Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Εμένα με έπιασε ένα κόλλημα με τον Tiesto τελευταία... ;) Ειδικά το Maximal Crazy και Hell Yeah είναι απίστευτα κομμάτια! :happy: Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Κλασσικός κολλημένος με τον 12ο! :lol::lol::p Πλάκα σε κάνω, βγάζει ωραία τραγούδια κι αυτός. Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Κλασσικός κολλημένος με τον 12ο! :lol::lol::p Πλάκα σε κάνω, βγάζει ωραία τραγούδια κι αυτός. Eίναι ωραίος ο Άκης και δε βγάζει κομμάτια απλά για να βγουν χωρίς να λένε τίποτα. Είναι και από τα μέρη σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 ,οντως βγαζει καλα τραγουδια και κανει και ωραια λαιβ που αρεσουν και σε μενα που δεν ειμαι φαν του ειδους... αλκη δεν θελω να σε ξενερωσω αλλα επειδη τυχαινει να τον ξερω,ειναι ενας φλωρουμπας και μισος...μενει με τους δικους του,ειναι ματσο και κανει την πλακα του,σαν ντιτζει,ιβεντ και τραγουδοποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 ,οντως βγαζει καλα τραγουδια και κανει και ωραια λαιβ που αρεσουν και σε μενα που δεν ειμαι φαν του ειδους... αλκη δεν θελω να σε ξενερωσω αλλα επειδη τυχαινει να τον ξερω,ειναι ενας φλωρουμπας και μισος...μενει με τους δικους του,ειναι ματσο και κανει την πλακα του,σαν ντιτζει,ιβεντ και τραγουδοποιος. Δε τον ξέρω γενικότερα στη ζωή του αλλά επειδή έχουμε μιλήσει και γνωριστεί το καλοκαίρι στη Κρήτη (λίγες μέρες πρίν το live του στο Ρέθυμνο) μου φάνηκε πολύ εντάξει τύπος που ξέρει πράγματα από μουσική. Από εκεί και πέρα δε ξέρω τι κάνει γενικά στη προσωπική του ζωή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 οπως τα λες ειναι...ειναι ενταξει παιδι και πολυ απλος.κυκλοφορει με το λεωφορειο,πηγαινει βολτα στα καφε σαν ολα τα ατομα...δεν την εχει δει. απλα ρε παιδι μου οι στιχοι στο χιπ χοπ σε προδιαθετουν οτι τους γραφει καποιος που εχει περασει δυσκολα,μεγαλωσε φτωχα κ.λπ. αυτο δεν παιζει με την παρτη του.και το λεω γιατι καμμια φορα τα παιδια ταυτιζονται με την εικονα καποιου που δεν τον ξερουν ο οποιος απλα γραφει μουσικη για να κανει το κεφι του και να οικονομησει,οσο και αν δεν το εχει αναγκη και οχι για επαναστατησει η' κατι τετοιο οπως νομιζουν η' τον φανταζονται. στο ειδος αυτο παντως το ξαναλεω ξεχωριζει,ειναι καλος... http://www.youtube.com/watch?v=Df624jvTT1w Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 εμενα μου αρεσει και η οριτζιναλ εκδοση απο τον bob seger με σαξοφωνο http://www.youtube.com/watch?v=zJPKG3QfnkE&feature=related τελεια ειναι! Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio197 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 ενα τραγουδι που παιζει ο νιτρο με τιτλο μαλλον i know.σημερα το επαιξε στισ 15.15.μηπωσ παρακαλω το ξερει καποιος????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Δεν έχω ακούσει καλύτερη εκτέλεση... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Neon Trees - Everybody Talks Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts