gkr41 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Μου έχει κολλήσει αλλά είναι και αφιερωμένο... http://www.youtube.com/watch?v=CrLAdCHcNxo Έλα… δεν αντέχω έξω να ʽμαι πάλι Έλα… δεν περνάω καλά με φίλους βράδυ Έλα… ήταν λάθος μου πως με κουράζεις Έλα… και μισώ τη τόση ελευθερία Έλα… και σιχάθηκα να διασκεδάζω Έλα… δεν μʼ αρέσει άλλους να κοιτάζω Έλα… δεν με παίρνει άλλο πια να πίνω Έλα… τα ʽχω παίξει και βαρέθηκα να ζω Σου είπαν οι φίλοι πως με είδαν ωραία και κεφάτη Να χορεύω με έναν τύπο που έχω κάτι Που να ξέρουν, πως δεν έχεις κλείσει μάτι Με τα ρούχα πέφτεις μόνη στο κρεββάτι Μια εικόνα είναι μόνο μια απάτη Μου είπαν οι φίλοι πως σε είδαν ωραία και κεφάτη Να χορεύεις με έναν τύπο που έχεις κάτι Που να ξέρουν πως δεν έχω κλείσει μάτι Μια εικόνα είναι μόνο μια απάτη Με τα ρούχα πέφτω πάνω στο κρεββάτι Μου είπαν οι φίλοι πως σε είδαν ωραία και κεφάτη Έλα… και σιχάθηκα να διασκεδάζω Έλα… δεν μʼ αρέσει άλλους να κοιτάζω Έλα… δεν με παίρνει άλλο πια να πίνω Έλα… τα ʽχω παίξει και βαρέθηκα να ζω Έλα… μου ʽχει λείψει η ζεστή αγκαλιά σου Έλα… να ξεχάσω πάνω στη καρδιά σου Έλα… δε μπορώ κι αυτούς που ʽχω μαζέψει Έλα… και νυστάζω, έλα σβύσε μου το φως ΕΛΑ Στίχοι: Sunny Μπαλτζή Μουσική: Sunny Μπαλτζή & Δημητρης Κασιουρας Δίσκος: “Έλα” CD Single - Ελεονώρα Ζουγανέλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 :music: Πολύ τέλειο κομμάτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eva_bitch Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 mou exei kollhsei to:TO PIO GLYKO ME8YSI....... kai to:A KISS A GIRL::music::music::music::music::music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 :music: http://www.youtube.com/watch?v=f8FHaK9y4gA :music: και :music: :music: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 :music: :music: Παροτι δεν μ αρεσει αυτο το ειδος μουσικης, το τραγουδακι τα σπαει.:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tokio_hotel Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 mou exei kollhsei to:TO PIO GLYKO ME8YSI....... kai to:A KISS A GIRL::music::music::music::music::music: μήπως εννοείς i kissed a girl? Παράθεση sophieth.hi5.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 :music: http://www.youtube.com/watch?v=f8FHaK9y4gA :music: και :music: :music: Παροτι δεν μ αρεσει αυτο το ειδος μουσικης, το τραγουδακι τα σπαει.:happy: Παραδείγματα προς αποφυγή ^ :rtfm: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 γιατι το λες αυτο???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Α και το I kissed a girl μ'αρεσει.:happy: Grk41 ανταποδω που θα μας πεις και παραδειγματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Miles away-Madonna Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Cinematic Orchestra - To Build A Home Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Take a bow - Leona Lewis Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Armin van Buuren ft Sharon den Adel - In and Out of Love Oτι καλύτερο!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Duffy - Stepping Stone http://www.youtube.com/watch?v=mHj4En2cf-g Mornings@MTV... Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Κι αυτό καλούτσικο είναι :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosPaok Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Χοντρό κόλλημα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Monika- Babe Monika- Over the hill Είναι Ελληνίδα και αξίζει να την ακούσετε. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 method man-dirty mef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Monika- Babe Monika- Over the hill Είναι Ελληνίδα και αξίζει να την ακούσετε. +1 Πολύ αξιόλογη προσπάθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Monika- Babe Monika- Over the hill Είναι Ελληνίδα και αξίζει να την ακούσετε.Molis pou tha proteina to over the hill :) The Dears - Money Babies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Για να σε εκδικηθώ-Μητροπάνος και Λάκης Παπαδόπουλος:music: Απολαύστε το...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 εχω φαει απιστευτο κολλημα με το MISS KITTIN - FRANK SINATRA:music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 εχω φαει απιστευτο κολλημα με το MISS KITTIN - FRANK SINATRA:music: Πολυ ωραιο οντως!!! :D Σημερα και δεν ξερω γιατι εχω φαει κολλημα με το: rage against the machine - killing in the name of Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts