FREAK_OF_NATURE Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Έλεος ρε FREAK, που το θυμήθηκες αυτό πάλι; :wacko: :pτο ακουσα και το θυμηθηκα...το πεταξε το suffle,δεν καθομουν και μου ηρθε φλασια να ακουσω τραγουδι δεκαετιας(περιπου) που δεν ειχε κανει και επιτυχια... σημερα μου κολλησε απο το πρωι το waiting του jon bon jovi.. θα με ρωτησεις παλι που το ξεθαψα εεε;; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Frankie Valli & The Four Seasons - Beggin :music: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 All I know is if you go you take a part of me All I know is love controls Won΄t you set me free Won΄t you set me free Won΄t you set me free :music: Jam & Spoon - Set Me Free (Empty Rooms) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Το φιλί της ζωής της Παπαρίζου ( και όχι τιποτ'άλλο,δεν έχω και καλή φωνη! :cry:) τουλάχιστον το ακούω παντού και δε χρειάζεται να το πολυτραγουδάω μόνος μου,αλλά μόνο σαν φωνητικό τη Έλενας!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Frankie Valli & The Four Seasons - Beggin' (Pilooski Re-Edit) απίθανο κομμάτι!!! Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amarilis Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Το φιλί της ζωής της Παπαρίζου ( και όχι τιποτ'άλλο,δεν έχω και καλή φωνη! :cry:) τουλάχιστον το ακούω παντού και δε χρειάζεται να το πολυτραγουδάω μόνος μου,αλλά μόνο σαν φωνητικό τη Έλενας!:lol: Και εγω αυτο ! Και το κλιπ ειναι πολυ ωραια! Και θα συμφωνησω στα λεγομενα σου για την φωνη και εγω μια απο τα ιδια !! :lol: :p Παράθεση What comes around, goes around ! So, beware your Karma:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Arcade Fire - Rebellion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 για σήμερα το Cats in the cradle Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Σ ακολουθώ, στην τσέπη σου γλιστράω σαν διφραγκάκι τόσο δα μικρό Σ ακολουθώ, και ξέρω πως χωράω Mες το λακκάκι που χεις στο λαιμό Έλα κράτησέ με, και περπάτησέ με μες το μαγικό σου το βυθό Πάρε με μαζί σου, στο βαθύ φιλί σου μη μ αφήνεις μόνο, θα χαθώ Σ ακολουθώ, και ξέρω πως χωράω μες το λακκάκι που χεις στο λαιμό Σ ακολουθώ, και πάνω σου κολλάω σαν φανελάκι καλοκαιρινό Σ ακολουθώ σ αγγίζω και πονάω κλείνω τα μάτια, και σ ακολουθώ.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 για σήμερα το Cats in the cradle Κορυφαίο τραγούδι^^ Εμένα τώρα μου κόλησε το Joe Cocker - Up Where We Belong Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Fedde le grande & Ida Corr - Mirror Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Tarnation - Your thoughts and mine. Ακούστε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 αυτο που παίζει ο best now!!! Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 :love: - ΜΑΡΙΝΑ ΣΟΛΩΝΟΣ :love: ''KAΘΕ ΦΟΡΑ'' - (2003) : :love: :love: - http://www.youtube.com/watch?v=6JlhRix9k3I :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 j.Lo - do it well :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 για σήμερα, Electricity Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 To Near Distance των Puressence, τ'άκουσα και live και τα'δα όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekeinh_ekei Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Antony & The Johnsons - Cripple and the Starfish:secret: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 για σήμερα απο Monty Pythons the Bright side of life Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Tiesto ft. Charlotte Martin - Sweet things Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Scorpions - Send me an angel . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 rise up yves larock :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Scorpions - Send me an angel . ααααααααααχ:this::love::love::cry::cry::vava::this: εμενα μου κολλησε ενα πολυ παλιο ελληνικο "η αγαπη σου ειναι ρουχο δανεικο,που μου δωσες για λιγο να φορωωωωω" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 To Near Distance των Puressence, τ'άκουσα και live και τα'δα όλα! Γενικά τα πάντα από Puressence είναι κορυφή... Εμένα μου κόλλησε το "Don't Know Any Better" από το τελευταίο τους album... Here's my excuse, here's my excuse and I don't know any better who do you lose, who do you lose when you don't know any better :music: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 POP EYE -The Deapest Sea Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts