Jump to content

Τι τρώτε το πρωί;

kostas_pav
 Κοινοποίηση

Τρώτε πρωϊνό ;;  

213 members have voted

1. 1. Τρώτε πρωϊνό ;;

• Ναι, τρώω ένα πλήρες πρωϊνό!!
    • Ναι, αλλά είναι γρήγορο.
    • Όχι, δεν τρώω!!

Recommended Posts

Παντως ειναι καλο που υπαρχουν ατομα οπου πινουν γαλα το πρωι!!!:) Οχι σαν και εμενα...τελικα χαζομαρα μου που το εκοψα. Μηπως να κανω καμια προσπαθεια να το ξαναρχισω???:confused:

Καλό είναι να το ξαναρχίσεις πάλι.;)

• Απαντήσεις 213
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλό είναι να το ξαναρχίσεις πάλι.;)

Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο ακουγετε....3 χρονια αποχη τελειος απο το γαλα ειναι πολλα.:ninja:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Eγω παντα πινω ενα ποτηρι γαλα κρυο και φευγω για το σχολειο.
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Τα δημητριακα τα τρωω σκετα παιρνω τα σοκολατενια τα Νεσκουικ!!! Και δεν τα τρωω πρωι αλλα μεσημετι ή απογευμα κατι σαν γλυκακι δηλαδη!!!! Σκετα ειναι πολυ πιο ωραια και τραγανα!!!:p :p :happy: :happy:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Εγώ τρώω κρίσπις με βούτηρο και μέλι! και καμιά φορά πίνω φυσικό χημό που μου τον κάνει η μητέρα ή η γιαγιά μου:p

ego an ehei gala pino ena potiri me otidipote allo uparhei na voutixo mesa tou an den ehei tipota pao gia kafe sti thisio ;) :)

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

εγώ τρώω εδώ και 1 μήνα το παραδοσιακό αγγλικό πρωινό.

σκέτη αηδία με sausages,beans,tomatoes,egg,toasted bread

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

εγώ τρώω εδώ και 1 μήνα το παραδοσιακό αγγλικό πρωινό.Σκέτη αηδία με sausages,beans,tomatoes,egg,toasted bread..

Γιατί αηδία ρε φίλε...;;;:drool:

Μακάρι να ήμουν στην θέση σου...:happy:

Τρελένομαι για κάτι τέτοια -> http://img416.imageshack.us/img416/771/englishbreakfastxi2.jpg

Αυτά τρως...;;;:food:

pantos emena ta fasolia tha me enohlousan proiniatika...

Κατάλαβα...:p

Πάντως,με το που βλέπω την φωτό που έβαλα πάνω,μου τρέχουν τα σάλια κάθε φορά...:D

ποτε δεν τρωω το πρωι και νομιζω οτι δεν ειναι και τοσο καλο αυτο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Γιατί αηδία ρε φίλε...;;;:drool:

Μακάρι να ήμουν στην θέση σου...:happy:

Τρελένομαι για κάτι τέτοια -> http://img416.imageshack.us/img416/771/englishbreakfastxi2.jpg

Αυτά τρως...;;;:food:

sto peripou afto.to 1/4 - 1/5 afths ths meridas.mh nomizeis oti otan lene prwino to gemizoun tigka to piato ta agglakia.

sou aresoun fasolia to prwi mazi me ntomates kai loukanika??

gia mena einai poli baru pantws.

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

Egw to pio plires prwino pou sunithiza na trww, itan sto sxoleio sto megalo dialeima mia turopita k mia coca cola..:p

To parapanw ama to dw prwi tha lipothimisw!!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Δημητριακα ολικης αλεσεως με υψηλο ποσοστο σε φυτικες ινες, βιολογικης παραγωγης! γαλατακι με 1,5% λιπαρα! ριχνω απο πανω ενα γεματο κουταλι της σουπας μελι και ειναι πεντανοστιμο και υπερβολικα υγειηνο:D Το καλυτερο ξεκινημα για καθε μερα! δοκιμαστε και δε θα χασετε!;)

Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο ακουγετε....3 χρονια αποχη τελειος απο το γαλα ειναι πολλα.:ninja:

τι να πω εγώ που έχω να πιω γάλα από τότε που ήμουν μωρό? :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Εγώ ένα ποτήρι ζεστό γάλα μόνο. Δεν προλαβαίνω τις καθημερινές. Ασε ότι με το που ξυπνάς δεν έχεις όρεξη να φας. Μόνο τις Κυριακές τρώω μπισκότα ή ό,τι βρώ εύκαιρο. Άντε και τώρα με τις καταλήψεις να φάω κάτι. Πάντως γενικότερα τρελαίνομαι για γάλα. Γι'αυτό δεν έχω σπάσει ποτέ τίποτα.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Εγώ ένα ποτήρι ζεστό γάλα μόνο. Δεν προλαβαίνω τις καθημερινές. Ασε ότι με το που ξυπνάς δεν έχεις όρεξη να φας. Μόνο τις Κυριακές τρώω μπισκότα ή ό,τι βρώ εύκαιρο. Άντε και τώρα με τις καταλήψεις να φάω κάτι. Πάντως γενικότερα τρελαίνομαι για γάλα. Γι'αυτό δεν έχω σπάσει ποτέ τίποτα.

Πέσε από κανένα μπαλκόνι 1ου ή 2ου ορόφου (για παραπάνω δε λέω γιατί δεν είσαι και γάτα) και θα σου πω εγώ αν δεν θα σπάσεις τίποτα!

Πάντως εγώ με μία φέτα κέικ και ένα ποτήρι γάλα είμαι μια χαρά.

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα ή αν συνηθιζεται... αλλα εγω βαζω μια γαβαθα γιαουρτι (2%) με corn flakes (διαιτης) απο πανω και ειναι μιαματο...

Καλη η βρωμη, αλλα σε σκονη με γαλα μου φερνει αναγουλα. Εξω θυμαμαι υπηρχε ενα προιον (δε θυμαμαι μαρκα) που το αναμιγνυες με γαλα και μετα το εβαζες στο micro και γινοταν σαν κρεμα καπως. Ξερει κανεις πως να το φτιαξω παλι?