Mitsos_The_Great Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Παντως ειναι καλο που υπαρχουν ατομα οπου πινουν γαλα το πρωι!!!:) Οχι σαν και εμενα...τελικα χαζομαρα μου που το εκοψα. Μηπως να κανω καμια προσπαθεια να το ξαναρχισω???:confused: Καλό είναι να το ξαναρχίσεις πάλι.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Καλό είναι να το ξαναρχίσεις πάλι.;) Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο ακουγετε....3 χρονια αποχη τελειος απο το γαλα ειναι πολλα.:ninja: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Eγω παντα πινω ενα ποτηρι γαλα κρυο και φευγω για το σχολειο. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 gala me cornflakes!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Τα δημητριακα τα τρωω σκετα παιρνω τα σοκολατενια τα Νεσκουικ!!! Και δεν τα τρωω πρωι αλλα μεσημετι ή απογευμα κατι σαν γλυκακι δηλαδη!!!! Σκετα ειναι πολυ πιο ωραια και τραγανα!!!:p :p :happy: :happy: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Εγώ τρώω κρίσπις με βούτηρο και μέλι! και καμιά φορά πίνω φυσικό χημό που μου τον κάνει η μητέρα ή η γιαγιά μου:p Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Τρώω δηλάδη πίνω γάλα και ΕΑΝ προλαβώ, τρώω corn flakes Special K. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 ego an ehei gala pino ena potiri me otidipote allo uparhei na voutixo mesa tou an den ehei tipota pao gia kafe sti thisio ;) :) Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 εγώ τρώω εδώ και 1 μήνα το παραδοσιακό αγγλικό πρωινό. σκέτη αηδία με sausages,beans,tomatoes,egg,toasted bread Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Γάλα με δημητριακά εδώ και πολλά χρόνια.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Kι εγώ κανά δημητριακό θα φάω ή καμιά φέτα ψωμί με λίγο μέλι... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 εγώ τρώω εδώ και 1 μήνα το παραδοσιακό αγγλικό πρωινό.Σκέτη αηδία με sausages,beans,tomatoes,egg,toasted bread.. Γιατί αηδία ρε φίλε...;;;:drool: Μακάρι να ήμουν στην θέση σου...:happy: Τρελένομαι για κάτι τέτοια -> http://img416.imageshack.us/img416/771/englishbreakfastxi2.jpg Αυτά τρως...;;;:food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 pantos emena ta fasolia tha me enohlousan proiniatika :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 pantos emena ta fasolia tha me enohlousan proiniatika... Κατάλαβα...:p Πάντως,με το που βλέπω την φωτό που έβαλα πάνω,μου τρέχουν τα σάλια κάθε φορά...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 ποτε δεν τρωω το πρωι και νομιζω οτι δεν ειναι και τοσο καλο αυτο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Γιατί αηδία ρε φίλε...;;;:drool: Μακάρι να ήμουν στην θέση σου...:happy: Τρελένομαι για κάτι τέτοια -> http://img416.imageshack.us/img416/771/englishbreakfastxi2.jpg Αυτά τρως...;;;:food: sto peripou afto.to 1/4 - 1/5 afths ths meridas.mh nomizeis oti otan lene prwino to gemizoun tigka to piato ta agglakia. sou aresoun fasolia to prwi mazi me ntomates kai loukanika?? gia mena einai poli baru pantws. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Egw to pio plires prwino pou sunithiza na trww, itan sto sxoleio sto megalo dialeima mia turopita k mia coca cola..:p To parapanw ama to dw prwi tha lipothimisw!!:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Δημητριακα ολικης αλεσεως με υψηλο ποσοστο σε φυτικες ινες, βιολογικης παραγωγης! γαλατακι με 1,5% λιπαρα! ριχνω απο πανω ενα γεματο κουταλι της σουπας μελι και ειναι πεντανοστιμο και υπερβολικα υγειηνο:D Το καλυτερο ξεκινημα για καθε μερα! δοκιμαστε και δε θα χασετε!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο ακουγετε....3 χρονια αποχη τελειος απο το γαλα ειναι πολλα.:ninja: τι να πω εγώ που έχω να πιω γάλα από τότε που ήμουν μωρό? :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Εγώ ένα ποτήρι ζεστό γάλα μόνο. Δεν προλαβαίνω τις καθημερινές. Ασε ότι με το που ξυπνάς δεν έχεις όρεξη να φας. Μόνο τις Κυριακές τρώω μπισκότα ή ό,τι βρώ εύκαιρο. Άντε και τώρα με τις καταλήψεις να φάω κάτι. Πάντως γενικότερα τρελαίνομαι για γάλα. Γι'αυτό δεν έχω σπάσει ποτέ τίποτα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Εγώ ένα ποτήρι ζεστό γάλα μόνο. Δεν προλαβαίνω τις καθημερινές. Ασε ότι με το που ξυπνάς δεν έχεις όρεξη να φας. Μόνο τις Κυριακές τρώω μπισκότα ή ό,τι βρώ εύκαιρο. Άντε και τώρα με τις καταλήψεις να φάω κάτι. Πάντως γενικότερα τρελαίνομαι για γάλα. Γι'αυτό δεν έχω σπάσει ποτέ τίποτα. Πέσε από κανένα μπαλκόνι 1ου ή 2ου ορόφου (για παραπάνω δε λέω γιατί δεν είσαι και γάτα) και θα σου πω εγώ αν δεν θα σπάσεις τίποτα! Πάντως εγώ με μία φέτα κέικ και ένα ποτήρι γάλα είμαι μια χαρά. Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα ή αν συνηθιζεται... αλλα εγω βαζω μια γαβαθα γιαουρτι (2%) με corn flakes (διαιτης) απο πανω και ειναι μιαματο... Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Το έχω δοκιμάσει κι εγώ. Είναι όντως τέλειο. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Γάλα,Whey,Βρώμη,Μπανάνα Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Καλη η βρωμη, αλλα σε σκονη με γαλα μου φερνει αναγουλα. Εξω θυμαμαι υπηρχε ενα προιον (δε θυμαμαι μαρκα) που το αναμιγνυες με γαλα και μετα το εβαζες στο micro και γινοταν σαν κρεμα καπως. Ξερει κανεις πως να το φτιαξω παλι? Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts