fanatikos Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Προσωπικά πρώτη φορά ακούω για τέτοια δυνατότητα. Σίγουρα όμως, αν γίνεται κάτι τέτοιο, μόνον μέσω της ίδιας της hua θα γίνεται. Δηλαδή με κάποιο δικό τους tool. Δεν γνωρίζω όμως, ούτε έχω ακούσει για κάτι τέτοιο. Αν βρεις κάτι, σίγουρα θα ήταν άκρως ενδιαφέρον να το μάθουμε και εμείς. Όσο για τα προβλήματα, μετά την πρώτη αναβάθμιση είχα BT disconnects, όταν ήταν συνδεμένες δύο συσκευές ταυτόχρονα. Μετά την δεύτερη αναβάθμιση όχι. Δουλεύει άψογα, ταυτόχρονα συνδεμένο με ενα Mi band & με ενα plantronics legend HF. Για το mirror share, δεν γνωρίζω, δεν το έχω δουλέψει ποτέ. Αν κάποιος άλλος φίλος το δουλεύει, μπορεί να μας πει τι βλέπει. Αν πάντως βρεις κάποιο τέτοιο επίσημο tool για roll back στην Ρομ κυκλοφορίας της συσκευής θα ήθελα πολύ πραγματικά να μας το γράψεις. Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Δεν υπάρχει πιο επίσημος τρόπος? Ψάχνω να βρω που είχε πάρει το μάτι μου, σε manual ή forum της Huawei, κάπου έλεγε για "κατάργηση αναβάθμισης". Ο λόγος που θέλω να καταργήσω τις αναβαθμίσεις, είναι ότι πριν την αναβάθμιση σε nougat είχα ένα απροβλημάτιστο τηλέφωνο που πήγαινε σφαίρα. Τώρα, και με τις 2 τελευταίες αναβαθμίσεις, το bluetooth εξακολουθεί να διακόπτει τη σύνδεση με το αυτοκίνητο την ώρα που μιλάω και το mirror-share ουσιαστικά δεν παίζει. Επίσης "τρώει" περισσότερη ram και έχει κάποια lagαρίσματα. Τα 2 τελευταία μετά τη 2η αναναβάθμιση. Έχω κάνει μόνο clear cache, όχι hard reset, και επειδή την προηγούμενη φορά που το γύρισα σε factory defaults, δεν λύθηκε τίποτα, για να μην το στήνω πάλι 2 φορές, αν δω ότι δεν λύθηκαν τα θέματα, πριν το ξαναστήσω, έλεγα μήπως γινόταν να καταργήσω τις αναβαθμίσεις. Φυσικά όχι περνώντας μόνος μου κάποια Rom με κίνδυνο να χάσω την εγγύηση, αλλά με κάποιο επίσημο τρόπο. Θα πάρω τηλ στην υποστήριξη να δω. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αναρωτιέμαι όμως, μόνο εγώ αντιμετωπίζω προβλήματα μετά τις αναβαθμίσεις? Το τηλέφωνο μετά τις 2 αναβαθμίσεις νομίζω πως γίνεται super. Μην γυρνάς πίσω, νομίζω πως είναι λάθος. Πάντως εάν έχεις κάποιον task manager βγάλτον γιατί τρώει πολύ μπαταρία και φρενάρει τις επιδόσεις...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Προσωπικά πρώτη φορά ακούω για τέτοια δυνατότητα. Σίγουρα όμως, αν γίνεται κάτι τέτοιο, μόνον μέσω της ίδιας της hua θα γίνεται. Δηλαδή με κάποιο δικό τους tool. Δεν γνωρίζω όμως, ούτε έχω ακούσει για κάτι τέτοιο. Αν βρεις κάτι, σίγουρα θα ήταν άκρως ενδιαφέρον να το μάθουμε και εμείς. Όσο για τα προβλήματα, μετά την πρώτη αναβάθμιση είχα BT disconnects, όταν ήταν συνδεμένες δύο συσκευές ταυτόχρονα. Μετά την δεύτερη αναβάθμιση όχι. Δουλεύει άψογα, ταυτόχρονα συνδεμένο με ενα Mi band & με ενα plantronics legend HF. Για το mirror share, δεν γνωρίζω, δεν το έχω δουλέψει ποτέ. Αν κάποιος άλλος φίλος το δουλεύει, μπορεί να μας πει τι βλέπει. Αν πάντως βρεις κάποιο τέτοιο επίσημο tool για roll back στην Ρομ κυκλοφορίας της συσκευής θα ήθελα πολύ πραγματικά να μας το γράψεις. Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Factory reset κάνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panas_p9 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Καλά θυμόμουν για "original" roll back. Στέλνουν από τη Hua link με την rom και ένα "προγραμματάκι" για το roll back και κάνεις τη διαδικασία από την sd. Όταν θα βρω χρόνο, θα κάνω πρώτα επαναφορά και αν δεν, θα το επαναφέρω σε v6. Δεν ζητάνε ούτε imei, ούτε όνομα, αν τους πεις ότι είναι αγορασμένο από ελληνική αλυσίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Καλά θυμόμουν για "original" roll back. Στέλνουν από τη Hua link με την rom και ένα "προγραμματάκι" για το roll back και κάνεις τη διαδικασία από την sd. Όταν θα βρω χρόνο, θα κάνω πρώτα επαναφορά και αν δεν, θα το επαναφέρω σε v6. Δεν ζητάνε ούτε imei, ούτε όνομα, αν τους πεις ότι είναι αγορασμένο από ελληνική αλυσίδα. Ωραίος! Πολύ χρήσιμη πληροφορία. Ομολογώ δεν το γνώριζα και μπράβο τους για την πολύ ευέλικτη υποστήριξη στον πελάτη. Μπράβο και πάλι μπράβο, γιατί όπως κρίνουμε και τους τα σουρουμε για τα στραβά, θα πρέπει να λέμε και μπράβο για τα καλά! Sent from my Huawei P9, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panas_p9 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) Περίμενα να μου έρθει το μειλ, για να επιβεβαιώσω την άριστη εξυπηρέτηση από την τηλεφωνική υποστήριξη της Huawei Ελλάδος. Πραγματικά τους αξίζει μεγάλο μπράβο για την άμεση εξυπηρέτηση και το ενδιαφέρον που δείχνουν στο πρόβλημά σου. Αν συνεχίσουν έτσι, θα κάνουν τη διαφορά στη χώρα μας, όπου η έννοια της εξυπηρέτησης από αντιπροσωπία είναι ανύπαρκτη. Στις πρώτες εντυπώσεις μετά το factory reset, το mirror share παίζει -όχι τόσο smoothly όσο έπαιζε, αλλά τουλάχιστον είναι λειτουργικό. Για τη σύνδεση του Bluetooth επιφυλάσσομαι, μιας και την προηγούμενη φορά φαινόταν να παίζει στην αρχή. Edited June 19, 2017 by panas_p9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontidiss Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Δεν υπάρχει πιο επίσημος τρόπος? Ψάχνω να βρω που είχε πάρει το μάτι μου, σε manual ή forum της Huawei, κάπου έλεγε για "κατάργηση αναβάθμισης". Ο λόγος που θέλω να καταργήσω τις αναβαθμίσεις, είναι ότι πριν την αναβάθμιση σε nougat είχα ένα απροβλημάτιστο τηλέφωνο που πήγαινε σφαίρα. Τώρα, και με τις 2 τελευταίες αναβαθμίσεις, το bluetooth εξακολουθεί να διακόπτει τη σύνδεση με το αυτοκίνητο την ώρα που μιλάω και το mirror-share ουσιαστικά δεν παίζει. Επίσης "τρώει" περισσότερη ram και έχει κάποια lagαρίσματα. Τα 2 τελευταία μετά τη 2η αναναβάθμιση. Έχω κάνει μόνο clear cache, όχι hard reset, και επειδή την προηγούμενη φορά που το γύρισα σε factory defaults, δεν λύθηκε τίποτα, για να μην το στήνω πάλι 2 φορές, αν δω ότι δεν λύθηκαν τα θέματα, πριν το ξαναστήσω, έλεγα μήπως γινόταν να καταργήσω τις αναβαθμίσεις. Φυσικά όχι περνώντας μόνος μου κάποια Rom με κίνδυνο να χάσω την εγγύηση, αλλά με κάποιο επίσημο τρόπο. Θα πάρω τηλ στην υποστήριξη να δω. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αναρωτιέμαι όμως, μόνο εγώ αντιμετωπίζω προβλήματα μετά τις αναβαθμίσεις? Επιβεβαιώνω κι εγώ από την πλευρά μου τα θέματα με Bluetooth και mirror share..είχαμε ένα τέλειο κινητό με την έξι, αλλά η εμμονή που μας πιάνει για τις αναβαθμίσεις και το ατελές τεστάρισμα από τις εταιρείες οδηγούν σε τέτοιες καταστάσεις Παράθεση ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ....Όλα είναι θέμα επιλογών.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Επιβεβαιώνω κι εγώ από την πλευρά μου τα θέματα με Bluetooth και mirror share..είχαμε ένα τέλειο κινητό με την έξι, αλλά η εμμονή που μας πιάνει για τις αναβαθμίσεις και το ατελές τεστάρισμα από τις εταιρείες οδηγούν σε τέτοιες καταστάσεις Συμφωνώ και επαυξάνω. Εγώ έχω μείνει στην 6. Εφόσον δεν έχω προβλήματα δεν έκανα την αναβάθμιση και νομίζω ότι καλά έκανα. Οι λειτουργίες που εγώ χρησιμοποιώ δεν μου παρουσιάζουν κάποια ατέλεια οπότε μένω ως έχει. Βέβαια ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και γενικά με τρώει ο κω..ς μου να την κάνω αλλά αντέχω ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panas_p9 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Και είχα αρχίσει να πιστεύω ότι μόνο εγώ είχα πρόβλημα! Ότι είμαι γκαντέμης! Το μόνο θέμα που έχεις όταν δεν κάνεις αναβαθμίσεις, είναι η υποτιθέμενη ευπάθεια του λογισμικού. Αν η χρήση σου όμως είναι προσεγμένη, δε νομίζω ότι διατρέχεις τόσο μεγάλο κίνδυνο, όσο τουλάχιστον διατείνονται οι εταιρείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Εφόσον σας χρειάζονται αυτά και έχουν πρόβλημα, ζητηστε το roll back. Εξαιρετική δυνατότητα από την huawei. Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mortum Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) Το roll back το εχω χρησημοποιεισει και εγω κανα δυο φορες, το ειχα αναφερει καποια στιγμη που δεν μου αρεσε η nougat και γυρισα στην mm, το αρχειο υπαρχει στο xda, αλλα αφου περασεις αυτο μετα πρεπει να περασεις μια rom mm με τον ιδιο τροπο, προσοχη να ειναι full, την πρωτη φορα δεν ειχα βαλει full και ελειπαν πραγματα, μια καλη ειναι στο πρωτο post που εχει ανεβασει ο fanatikos, το εχω το roll back για c432 αν θελεις και μπορω να σου γραψω την διαδικασια ακριβως αν θελεις, δηλαδη το roll back δεν σε παει στην rom που ειχε το κινητο οταν το πηρες αυτο που κανει ειναι να σου επιτρέπει να περασεις πανω στη nougat οποια mm rom θελεις Edited June 19, 2017 by mortum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Το roll back το εχω χρησημοποιεισει και εγω κανα δυο φορες, το ειχα αναφερει καποια στιγμη που δεν μου αρεσε η nougat και γυρισα στην mm, το αρχειο υπαρχει στο xda, αλλα αφου περασεις αυτο μετα πρεπει να περασεις μια rom mm με τον ιδιο τροπο, προσοχη να ειναι full, την πρωτη φορα δεν ειχα βαλει full και ελειπαν πραγματα, μια καλη ειναι στο πρωτο post που εχει ανεβασει ο fanatikos, το εχω το roll back για c432 αν θελεις και μπορω να σου γραψω την διαδικασια ακριβως αν θελεις Δες το #2156 και το #2158. Άλλα κόλπα, απο την Hua! Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mortum Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) Δες το #2156 και το #2158. Άλλα κόλπα, απο την Hua! Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Ναι ειναι φοβερη η huawei, το ιδιο πραγμα λεω ομως , απλα εγω τα βρηκα απο το ιντερνετ απο ατομα που τους τα ειχε στειλει η huawei, η διαδικασια ειναι η ιδια, πρωτα αφου ξεζιπαρεις το αρχειο roll back το βαζεις στην sd σε ενα φακελο που τον ονομαζεις dload, κλεινεις το τηλ και πατας vol+ vol- και power ταυτοχρονα και περναει το update, τοτε το τηλ γινετε l09c900b200 μετα αφου ξεζιπαρεις τη roll mm που θελεις την βαζεις στην sd στο dload φακελο χωρις το roll back εννοειται και κλεινεις το τηλ, πατας παλι vol+ vol- power ταυτοχρονα και περναει τη rom κανοντας factory reset μονο του, το θεμα ειναι οτι αυτο ειναι επισημο απο την huawei και αυτο λεει πολλα, γιατι δεν ξεχνω κατι knox και κατι update που ειχα μετανιωσει πικρα σε αλλες συσκευες στο παρελθον. Προσοχη μονο να χρησιμοποιησεις το σωστο roll back π.χ. για l09c432 γιατι για καθε μοντελο και region ειναι διαφορετικο, αλλα αφου θα στα στειλει η huawei δεν εχεις θεμα θα ειναι τα σωστα σιγουρα, αν γραψεις στο google huawei p9 roll back θα στα βγαλει ολα αυτα που σου λεω Edited June 19, 2017 by mortum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panas_p9 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Ευχαριστούμε φίλε mortum, όπως τα λες είναι. Να σου δίνει όμως η ίδια η εταιρεία επίσημα τη rom, με αναλυτικότατες οδηγίες στο μέιλ σου, με τηλέφωνο υποστήριξης για οτιδήποτε χρειαστείς(!) στη διαδικασία και φυσικά όλα αυτά στα πλαίσια της εγγύησης, ε εμένα με εντυπωσίασε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Έτσι ακριβώς Αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακό. Δεν το έχω ξανασυναντήσει πουθενά! Sent from my Huawei P9, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Παιδιά έχετε να προτείνετε κάνα καλής ποιότητας tampered glass?? Δοκίμασα ένα δύο φθηνά αλλά ήταν πολύ μάπα . Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Παιδιά έχετε να προτείνετε κάνα καλής ποιότητας tampered glass?? Δοκίμασα ένα δύο φθηνά αλλά ήταν πολύ μάπα . Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Συσκευή είναι curved έτσι κανένα glass δεν θα κάτσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatza_7 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 http://www.e-shop.gr/nillkin-amazing-h-plus-pro-02mm-tempered-glass-for-huawei-p9-p-TEL.032806 το μοναδικό ίσως που καλύπτει ολη την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Ευχαριστώ , θα το δοκιμάσω . Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 http://www.e-shop.gr/nillkin-amazing-h-plus-pro-02mm-tempered-glass-for-huawei-p9-p-TEL.032806 το μοναδικό ίσως που καλύπτει ολη την οθόνη. Γύρω - γύρω, κολλάει καλά ή είναι στον αέρα? Αυτό είναι το πρόβλημα, λόγω καμπυλότητας της οθόνης, ότι και αν δοκίμασα πέραν της ζελατίνας δεν πατούσε περιμετρικά. Ήταν στον αέρα, ξεκολλημένο, με άσχημο οπτικό αποτέλεσμα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatza_7 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Σε μένα μάλλον έκατσε καλά, έτυχε, πέτυχε ... Στάλθηκε από το EVA-L19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Βλέπω ότι τρώει λίγο από την οθόνη αριστερά δεξιά ε?? Δεν σε ενοχλεί ?? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Πιστεύω ότι δεν γίνεται διαφορετικά. Από εκεί και μετά το γυαλί της οθόνης παρουσιάζει καμπυλότητα και οτιδήποτε πρόσθετο, πέραν της μεμβράνης, δεν κολλάει. Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Βλέπω ότι τρώει λίγο από την οθόνη αριστερά δεξιά ε?? Δεν σε ενοχλεί ?? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Δεν γίνεται διαφορετικά είναι κυρτή η οθόνη ή αυτό βάζει η το άλλο που είναι γύρο γύρο και ξεκολλάει με το καλημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoRnStyleZ Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Παντως σε σχεση με τον χειμωνα και την 6.0. τ κινητο ζεστενεται περισσοτερο....Θα μου πεις καλοκαιρι ειναι αλλα και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts