GTherion Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 To tap to wake είναι άχρηστο feature για οποιονδήποτε έχει κλείδωμα στο κινητό του, είτε αυτό είναι pin ή gesture ή δαχτυλικό αποτύπωμα. Για να δεις απλά την ώρα ή τα notifications στη lockscreen το πάτημα του on/off είναι σαφώς πιο εύκολο και με λιγότερες κινήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panas_p9 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 [/color] Γιατί θέλεις να την κατάργησης ?? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Για 2 λόγους που μου δυσκολεύουν τη ζωή: την αχρήστευση, ουσιαστικά, του παραθύρου της smart case και του bluetooth που χάνει συνεχώς τη σύνδεση με το αυτοκίνητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Σίγουρα μπορείς να το έχεις με root . Αλλιώς με κάποιον launcher πχ nova . Το ήθελε και η γυναίκα μου, που έχει το p9 από g3, και της κατεβάσα το nova launcher . Βέβαια δεν κλειδώνει άμεσα την συσκευή ,απλά σβήνει την οθόνη, γιατί αλλιώς δεν λειτουργεί το δακτυλικό αποτύπωμα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Στο Νοβα στο διπλο ταπ βαλε να κάνει την συντόμευση "κλειδωμα οθονης" ουσιαστικα ειναι ενα widget της Huawei που κλειδωνει την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Για 2 λόγους που μου δυσκολεύουν τη ζωή: την αχρήστευση, ουσιαστικά, του παραθύρου της smart case και του bluetooth που χάνει συνεχώς τη σύνδεση με το αυτοκίνητο. Για το b/t του αυτοκινήτου σου δεν ξέρω τι φταίει , τα b/t ηχεία που έχει η γυναίκα μου πάντως παίζουν μια χαρά . Όσο για την smart case κάτι έχω διαβάσει για την φωτεινότητα αλλά και πάλι μια χαρά της δουλεύει . Γενικά δεν είμαι και πολύ της γνώμης να αφήνουμε τις συσκευές σε παλιές ενημερώσεις κυρίως για λόγους ασφαλείας . Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 καλημέρα παιδιά, αν κάνουμε factory reset, update σε nougat και μετα επαναφέρουμε το backup με τις εφαρμογές, το θεωρείτε clean install? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Ρε παιδιά συγνώμη που ρωτάω χωρίς να έχω διαβάσει πρώτα αλλά μόλις σήμερα παρελαβα το Ρ9. Έχει βγει η αναβαθμιση σε Nougat η όχι? Μόλις το άνηξα έκανα μία αναβάθμιση γύρω στα 466mb αν θυμάμαι καλά και αμέσως μετα μια 1.8GB την δευτερη επειδή είχα δουλειά την πάτησα να κατέβει μέσω wifi και το άφησα να την κάνει. ¨οταν πηγα να το τσεκάρω μάλλον την είχε κάνει κιόλας αλλά Nougat δεν είναι... Η έκδοση του software από τη Huawei (emui δεν θυμάμαι πως το λέει) είναι 4.1.1. Παίζει κάτι που δεν ξέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Ρε παιδιά συγνώμη που ρωτάω χωρίς να έχω διαβάσει πρώτα αλλά μόλις σήμερα παρελαβα το Ρ9. Έχει βγει η αναβαθμιση σε Nougat η όχι? Μόλις το άνηξα έκανα μία αναβάθμιση γύρω στα 466mb αν θυμάμαι καλά και αμέσως μετα μια 1.8GB την δευτερη επειδή είχα δουλειά την πάτησα να κατέβει μέσω wifi και το άφησα να την κάνει. ¨οταν πηγα να το τσεκάρω μάλλον την είχε κάνει κιόλας αλλά Nougat δεν είναι... Η έκδοση του software από τη Huawei (emui δεν θυμάμαι πως το λέει) είναι 4.1.1. Παίζει κάτι που δεν ξέρω? η νουγκατ είναι emui 5.0 όχι 4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Το ξερω οτι δεν ειναι nougat απλα αυτο που ρωταω ειναι....δεν εχει δωθει η αναβαθμιση για ολα τα p9 ακομα? ή καθολου; Να περιμενω να εμφανιστει.... αργοτερα; Μπυ εκανε εντυπωση που εκανε 1.8gb αναβαθμιση μολις το ανοιξα και δεν ειναι nougat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Έτσι έγινε και σε μένα. Πρώτα κατέβασε 400 Mbs και μετά 2,2gbs που ήταν η nougat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Το ξερω οτι δεν ειναι nougat απλα αυτο που ρωταω ειναι....δεν εχει δωθει η αναβαθμιση για ολα τα p9 ακομα? ή καθολου; Να περιμενω να εμφανιστει.... αργοτερα; Μπυ εκανε εντυπωση που εκανε 1.8gb αναβαθμιση μολις το ανοιξα και δεν ειναι nougat. δοκίμασε από το hicare Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Για τα c432 έχει δοθεί για όλα. Γράψε αναλυτικά πιο έναι το μοντέλο σου και βερσιόν φοράς. Δηλαδή: EVA-Lxx CxxxBxxx Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) Για τα c432 έχει δοθεί για όλα. Γράψε αναλυτικά πιο έναι το μοντέλο σου και βερσιόν φοράς. Δηλαδή: EVA-Lxx CxxxBxxx Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. L09c432B182 Μηπως κανω κατι λαθος; ποια ειναι τα σωστα βηματα; Είναι Πολωνικό αν δεν κάνω λάθος... Edited May 17, 2017 by serafims Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Φοράς και την 182 λοιπόν. Δεν υπάρχουν τίποτα περίεργα βήματα να ακολουθήσεις. Δοκιμασες και μέσα απο τις ρυθμίσεις και μέσα απο το hi-care και δεν σου δίνει πουθενά την nougat? Έχεις φτιάξει account κανονικά? Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Φοράς και την 182 λοιπόν. Δεν υπάρχουν τίποτα περίεργα βήματα να ακολουθήσεις. Δοκιμασες και μέσα απο τις ρυθμίσεις και μέσα απο το hi-care και δεν σου δίνει πουθενά την nougat? Έχεις φτιάξει account κανονικά? Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Ναι ολα κανονικα...Μηπως πρεπεινα κανει κανα κυκλο φορτισης η να περασει κανενα διαστημα μεχρι να δωσει την επομενη αναβαθμιση... Η εκδοση που εχω ειναι η μια πισω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Η 182 είναι η τελευταία ΜΜ για το L09. Σωστά την έχεις! Με παραξένεψε που δεν σου δίνει μέσα απο το hi-care την αναβάθμιση. 1. Μπορείς να γράψεις ακριβώς την διαδρομή στα μενού που πηγαίνεις (hi-care)? 2. Τόσο μέσα απο τις ρυθμίσεις, όσο και μέσα απο το hi-care δεν σου δίνει καμία απολύτως αναβάθμιση? 3. Μπορείς βέβαια πάντα να την περάσεις χερουλατα . Κατεβαζεις το firmware finder απο το market και στην βρίσκει. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) Η 182 είναι η τελευταία ΜΜ για το L09. Σωστά την έχεις! Με παραξένεψε που δεν σου δίνει μέσα απο το hi-care την αναβάθμιση. 1. Μπορείς να γράψεις ακριβώς την διαδρομή στα μενού που πηγαίνεις (hi-care)? 2. Τόσο μέσα απο τις ρυθμίσεις, όσο και μέσα απο το hi-care δεν σου δίνει καμία απολύτως αναβάθμιση? 3. Μπορείς βέβαια πάντα να την περάσεις χερουλατα . Κατεβαζεις το firmware finder απο το market και στην βρίσκει. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Εκει που λεει υπηρεσιες και μετα οσοι απεκτησαν την τελευταια.... κανει check και λεει καμια διαθεσιμη αναβαθμιση... Μηπως φταιει που δεν εχω βαλει μεσα σιμ; Edited May 17, 2017 by serafims Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Μπορεί. Ίσως. Δεν το έχω ψάξει ποτέ χωρίς σιμ. Κάνε μια δοκιμή και βλέπεις. Πάντως σίγουρα έχει βγει για την 432. Αλλιώς όπως έγραψα κατέβασε απο το μάρκετ την εφαρμογή που σου έγραψα και πέρνα την χερουλατα. Δεν είναι τίποτα! Ωπ, κάτσε γιατί έφαγα φλασιά τώρα! Μια ερώτηση! Την εγγραφή στο account της hua πως την έκανες? Με νούμερο ή με email? Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Μπορεί. Ίσως. Δεν το έχω ψάξει ποτέ χωρίς σιμ. Κάνε μια δοκιμή και βλέπεις. Πάντως σίγουρα έχει βγει για την 432. Αλλιώς όπως έγραψα κατέβασε απο το μάρκετ την εφαρμογή που σου έγραψα και πέρνα την χερουλατα. Δεν είναι τίποτα! Ωπ, κάτσε γιατί έφαγα φλασιά τώρα! Μια ερώτηση! Την εγγραφή στο account της hua πως την έκανες? Με νούμερο ή με email? Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Με e-mail... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Αν την ειχες κάνει με νούμερο τότε σίγουρα η έλλειψη σιμ ηταν πρόβλημα. Τσεκαρες φαντάζομαι οτι το "βλέπει" κανονικά το τηλέφωνο, έτσι? Το αναγνωρίζει σωστά δηλαδή? Μήπως όταν έκανες την εγγραφή είχες σιμ μέσα? Εγώ θα την έβαζα παντως μια μέσα. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Εκει που λεει υπηρεσιες και μετα οσοι απεκτησαν την τελευταια.... κανει check και λεει καμια διαθεσιμη αναβαθμιση... Μηπως φταιει που δεν εχω βαλει μεσα σιμ; βάλε σιμ και θα έρθει η αναβάθμιση, έχει αναφερθεί ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Ευχαριστώ πολύ παιδιά... θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandelisgreen13 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 καλησπέρα σας, από σήμερα είμαι και γω κάτοχος του κινητού.. μόνο θετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα.. μόνο οταν εβαλα Sim πήρε την αναβάθμιση για Nougat, στα + είχε αντάπτορα type-c σε mirco usb δεν το περίμενα,πάλι καλά που δεν αγόρασα :) είχε fast charge φορτιστή κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Τελικά αυτό το τηλέφωνο όσο πιο νωρίς το έπαιρνες τόσο πιο "γυμνό" το έδιναν! Sent from my Huawei P9, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoRnStyleZ Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Τελικά αυτό το τηλέφωνο όσο πιο νωρίς το έπαιρνες τόσο πιο "γυμνό" το έδιναν! Sent from my Huawei P9, using Tapatalk Μεγάλη βλακειά. Και δώσαμε περισσότερα λεφτά και πήραμε λιγότερα πράγματα! Τουλάχιστον εσείς είχατε και ένα Screen protector, εγώ δεν είχα εντελώς τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Τελικά αυτό το τηλέφωνο όσο πιο νωρίς το έπαιρνες τόσο πιο "γυμνό" το έδιναν! Sent from my Huawei P9, using Tapatalk Ειδικά αυτό με τον γρήγορο φορτιστή ήταν μεγάλο φάουλ από την Huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts