nikiforos_ Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Αυτο θα ηταν το πρωτο που θα εκανα, αλλα δεν ξερω πως διοτι δεν μπορω να μπω σε recovery mode και λογικα δεν εχει ουτε TWRP. Γνωριζεις μηπως καποιο guide για το πως να φλασαρω καινουρια ρομ.? Ναι φίλε ξεκίνα από δώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Josef1990 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Ναι φίλε ξεκίνα από δώ. Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια, ελπιζω να τα καταφερω. Και παλι ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VAGROUL Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Βάλε αν μπορείς ένα screenshot από το about phone να δω αν έχεις official Rom https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161226/8348897a49ecc0ec4d8e2e3a9074b8d6.jpg Στάλθηκε από το Le X620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Screenshoot δεν είναι αλλά κάνει Στάλθηκε από το Le X620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση letv le1pro US model Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Καλημέρα σε όλους, Αντιμετωπίζω εδώ και μία βδομάδα θέμα με την φωτεινότητα της οθόνης..Ενώ έχω την ρύθμιση brightness πάνω του μέσου, παρατηρώ ότι είναι νσχετικά σκοτεινή η οθόνη, έχει χάσει την ζωντάνια.. Έχω κάνει κάτι λάθος στις ρυθμίσεις, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να το βελτιώσω?? Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Κανείς??? Ολωνών οι οθόνες αστράφτουν από φωτεινότητα?? Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 (edited) Κανείς??? Ολωνών οι οθόνες αστράφτουν από φωτεινότητα?? Δε φαντάζομαι να το έχεις αφήσει στην αυτόματη φωτεινότητα? Δοκίμασες να μπείς στο cit (με συνεχόμενα πατήματα στο kernel version) και να τεστάρεις το backlight? Rom δοκίμασες να φλασάρεις άλλη? Edited February 3, 2017 by nikiforos_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos2017 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 (edited) Εχω πάρει μία θήκη απο ebay αλλά μου ήρθε λάθος γιατί έχω το redmi note 3 special edition και μεσά γράφει ότι είναι για το 3 pro 5" οθόνη. Για να μην την πετάξω την θήκη αν κάποιος φίλος απο κέντρο Θεσσαλονίκης την θέλει του την κάνω δώρο. Σε καφέ χρώμα. http://www.ebay.com/itm/172452279654?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=471296827711&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Edited February 24, 2017 by Giorgos2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Εχω πάρει μία θήκη απο ebay αλλά μου ήρθε λάθος γιατί έχω το redmi note 3 special edition και μεσά γράφει ότι είναι για το 3 pro 5" οθόνη. Για να μην την πετάξω την θήκη αν κάποιος φίλος απο κέντρο Θεσσαλονίκης την θέλει του την κάνω δώρο. Σε καφέ χρώμα. http://www.ebay.com/itm/172452279654?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=471296827711&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Η αδερφή μου έχει το redmi 3 :) Είμαι και Θεσσαλονίκη οπότε αν δεν το πάρει κάποιος άλλος θα με ενδιέφερε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Εχει το τηλεφωνο η αδελφη μου με την Ελληνικη rom MIUI by xiaomi-miui.gr GTV 7.5 stable 7.5.1.0 Εχει τα data παντα ανοικτα, ειτε ειναι συνδεδεμενη σε wifi ειτε οχι. Το προβλημα που εχει ειναι οτι κατι γινετε αρκετες φορες και δεν εχει data, οταν ειναι συνδεδεμενη σε wifi και βγει εκτος εμβελειας δεν εχει data , θα πρεπει να κανει επανεκκινηση στο τηλεφωνο για να εχει data. Αυτο συμβαινει ακομα και αν κλεισει το wifi. Η καρτα sim ειναι φρεσκια, ουτε ενα χρονο δεν την εχει και apn εχει IPv4/IPv6. Εχει δει καποιος αλλος αυτο το προβλημα σε οποιαδηποτε εκδοση rom ? Επισης αν της βαλω την τελευταια official global stable θα μπορω να το κανω root και να βαλω xposed ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ImePony Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 παιδια καλησπερα! νεος στο φορουμ χρειαζομαι τα φωτα σας... προχθες φριζαρε το κινητο μου οποτε του εκανα ρισταρτ. Οταν ανοιξε ομως δεν επαιρνε το κωδικο πατερν που ειχα βαλει για ν ξεκλειδωνει η συσκευη και απο τοτε ειναι κλειδωμενο! πηγα στο γερμανο και μου ειπε δεν φτιαχνεται αλλα αποκλειεται να μην γινεται τιποτα πιστευω! καμια ιδεα για το τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ta63kis Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 (edited) παιδια καλησπερα! νεος στο φορουμ χρειαζομαι τα φωτα σας... προχθες φριζαρε το κινητο μου οποτε του εκανα ρισταρτ. Οταν ανοιξε ομως δεν επαιρνε το κωδικο πατερν που ειχα βαλει για ν ξεκλειδωνει η συσκευη και απο τοτε ειναι κλειδωμενο! πηγα στο γερμανο και μου ειπε δεν φτιαχνεται αλλα αποκλειεται να μην γινεται τιποτα πιστευω! καμια ιδεα για το τι να κανω? Edited June 1, 2017 by ta63kis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Παιδιά θήκες για το κινητό που μπορούμε να βρούμε? Έχει πάρει κανείς πρόσφατα? Δεν βρίσκω ούτε από κίνα ούτε σκρουτζ κάτι της προκοπής.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Παιδιά θήκες για το κινητό που μπορούμε να βρούμε? Έχει πάρει κανείς πρόσφατα? Δεν βρίσκω ούτε από κίνα ούτε σκρουτζ κάτι της προκοπής.. Καμία από αυτές δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Η δονηση εχει αρχισει και κολλαει και δονειται συνεχεια οταν πχ ερχεται καποια ειδοποιηση Να ειναι μηχανικο το προβλημα ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 χαλασε και το fingerprint και δεν δουλευει καθολου Να το παω σε καποιο μαγαζι για σερβις ή δεν αξιζει ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 χαλασε και το fingerprint και δεν δουλευει καθολου Να το παω σε καποιο μαγαζι για σερβις ή δεν αξιζει ? Η δονηση εχει αρχισει και κολλαει και δονειται συνεχεια οταν πχ ερχεται καποια ειδοποιηση Να ειναι μηχανικο το προβλημα ? Όλα μαζεμένα προέκυψαν?? Τί ρομ φοράς? Το έχεις κακομεταχειριστεί? Μήπως να δοκίμαζες κανά φλασάρισμα πριν το πετάξεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Όλα μαζεμένα προέκυψαν?? Τί ρομ φοράς? Το έχεις κακομεταχειριστεί? Μήπως να δοκίμαζες κανά φλασάρισμα πριν το πετάξεις? ειναι οπως ειχε ερθει απο Κινα πριν 3 χρονια Εχει πεαει καμια 10αρια φορες κατω απο μικρο υψος αλλα με θηκη σιλικονης Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 ειναι οπως ειχε ερθει απο Κινα πριν 3 χρονια Εχει πεαει καμια 10αρια φορες κατω απο μικρο υψος αλλα με θηκη σιλικονης Για δες ποιά ρομ φοράει διότι μάλλον είναι μούφα. Από κεί θα ξεκινούσα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Για δες ποιά ρομ φοράει διότι μάλλον είναι μούφα. Από κεί θα ξεκινούσα εγώ. Κατά πόσο είναι εύκολο να περάσω νέα ελληνική ρομ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Κατά πόσο είναι εύκολο να περάσω νέα ελληνική ρομ? Εφόσον είσαι εξοικειωμένος με Η/Υ και εάν είσαι σε θέση να ακολουθήσεις βήμα βήμα συγκεκριμένες οδηγίες, τότε αρκετά εύκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Υπάρχει κάπου ο οδηγός? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 (edited) Υπάρχει κάπου ο οδηγός? Ναι ψάξε στο xiaomi-miui.gr Edited July 14, 2018 by nikiforos_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts