Jump to content

Josef1990

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Josef1990

  • Ημ. Γέννησης 23/07/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Josef1990's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια, ελπιζω να τα καταφερω. Και παλι ευχαριστω.
  2. Αυτο θα ηταν το πρωτο που θα εκανα, αλλα δεν ξερω πως διοτι δεν μπορω να μπω σε recovery mode και λογικα δεν εχει ουτε TWRP. Γνωριζεις μηπως καποιο guide για το πως να φλασαρω καινουρια ρομ.?
  3. Καλησπερα παιδια, αγορασα την συγκεκριμενη συσκευη για την αδερφη μου. Και ενω γενικα ειναι πολυ ευχαριστημενη με την αποδοση του τηλεφωνου υπαρχει ενα τεραστιο προβλημα. Οταν παει να ανοιξει την εφαρμογη του playstore και του youtube ενω και στις 2 εφαρμογες την δειχνει συνδεδεμενη της βγαζει το μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει ( τυπου σαν να μην εχει ιντερνετ). Η συσκευη φοραει την MIUI 7.3 stable με την οποια και ηρθε. Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη, ευχαριστω εκ των προτερων.
  4. Παιδια ξερει κανεις πιο remote app μπορω να χρησιμοποιησω με τηλεοραση turbo-x (δεν ειναι smart)?
  5. Καλησπερα παιδια, απο σημερα κι εγω ειμαι proud owner της συσκευης μας. Η παραγγελεια εγινε απο vickmall στις 11/11 και η συσκευη εφτασε σημερα επαρχια. Οσον αφορα το κινητο, ηρθε με 5.10.12 και το μονο που εκανα ειναι να κανω το OTA σε 5.11.26 αγγλικη. εκανα την 1η φορτιση η οποια τελειωσε σημερα κατα της 2 και τωρα στις 6.30 ειμαι περιπου στο 40% με φουλ λειτουργια. Γενικα δεν μπορω να διακρινω τιποτα αρνητκο (εκτος του οτι το viber δεν μου δειχνει τα notifications [checkara στο μενου των notifications και ηταν ολα τικαρισμενα] αποτι ειδα βεβαια πολλοι εχουν το ιδιο θεμα οποτε θα περιμενω το επομενο update ). Θα γραψω περισσοτερα σε λιγες μερες απο τωρα που θα εχω μια πιο καθαρη εικονα αλλα τα πρωτα δειγματα γραφης δειχνουν οτι το κινητο ειναι η καλυτερη επιλογη σε αυτην την τιμη.
  6. Αυτη ειναι η σημερινη ενημερωση, η παραγγελεια εγινε 19/11. ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 26-11-2015 04:44 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 26-11-2015 07:44 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 26-11-2015 09:44 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  7. Αφου αρχισαν να παραλαμβανουν οι 17/11 ερχεται και η ωρα εμας της 19/11. Αντε να δουμε μπας και το εχουμε τουλαχιστον την επομενη εβδομάδα. Το μονο που με ανησυχεί ειναι οτι δεν εχει γινει ακομα ανανεωση στο σαιτ των ΕΛΤΑ, αλλα αποτι καταλαβα αυτο ειναι φυσιολογικο (μεχρι να ανοιχτει ο εν λογο σακος.).
  8. http://new.17track.net/en/track?nums=RF360497223SG&fc=0 Αυτό ρε παιδιά ειναι νορμαλ? Επισης το οτι στην σελιδα των ΕΛΤΑ δεν εχει ανανεωθει τιποτα και απλα λεει οτι εφυγε απο Σιγκαπούρη ειναι κι αυτο συνηθες?
  9. Η αγορα της θηκης εγινε με paypal? Γιατι προσπαθω εδω και καμια εβδομαδα να την αγορασω και απο ebay και απο ali και δεν μου δεχεται την καρτα.
  10. ΑΝΑΜΟΝΗ λοιπον, ευχαριστω για την απαντηση. Με εχει ενθουσιασει το θεμα ως προς τις δυνατοτητες της συσκευης, ας ελπισουμε ολα να πανε καλα.
  11. Παιδια μολις μου ηρθε το μειλ με το tracking number απο vickmal.com. 1)Οσοι παραγγειλατε απο το συγκεκριμενο μαγαζι ποσο καιρο εκανε περιπου (ερχεται απο Κινα με SigPost) 2)Απο ποιο site μπορω να το κανω track? Απο τον ΕΛΤΑ ειναι καλυτερα ή υπαρχει καποιο πιο αξιοπιστο?
  12. Παίρνει πολύ χρόνο να γίνουν τα χρήματα refund? Βασικά λέω να μην εμπλέξω, ας πάμε με το vickmall που το εκθειάζει ένα φόρουμ ολόκληρο και βλέπουμε. Ατυχία πάντως.
  13. RIP me, έκανα την παραγγελία χτες από vickmall στα 179,99$. Ξέρουμε αν υπάρχει τρόπος να την κάνω cancel, γιατί 40$ δεν είναι και λίγο.
  14. Σορρυ αν ξεφυγα απο το θεμα, απλα πρωτη φορα μου τυχαινει να γινεται παραγγελια denied και μου φανηκε παραξενο. Quick update, τελικα το αγορασα κανονικα με paypal απο vickmall.com στα 179,99$. Και τωρα αναμονη :)
  15. Κι εγω γι αυτο ελεγα να το παρω απο gearbest.com. Λογω διαφορας τιμης. Θα προσπαθησω να τους βρω στο λαιβ τσατ (παρεμπιπτόντως μηπως ξερει κανεις τι ωρες λειτουργει το λαιβ τσατ γιατι δεν μπορω να τους πετυχω ποτε. Αν δεν βρω ακρη τοτε θα παω για παραγγελια απο vickmall.
×
×
  • Create New...