dhmhtrhs71 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) Καλησπέρα επειδη δεν εχω ιδεα καν απο xiaomi πειτε μου ποιά εκδοση να πάρω ωστε να μην εχω θεμα στην ελλαδα (vodafone) [HK Stock][international Edition]XIAOMI Redmi 3 Pro 5.0inch HD 4G Android 5.1 Smartphone 3GB 32GB Qualcomm Snapdragon 616 Octa Core 1.5 GHz Touch ID Fast Charge 4100mAh - Dark Gray αυτό κάνει;θα ειμαι οκ;ευχαριστω Edited September 30, 2016 by dhmhtrhs71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Καλησπέρα επειδη δεν εχω ιδεα καν απο xiaomi πειτε μου ποιά εκδοση να πάρω ωστε να μην εχω θεμα στην ελλαδα (vodafone) [HK Stock][international Edition]XIAOMI Redmi 3 Pro 5.0inch HD 4G Android 5.1 Smartphone 3GB 32GB Qualcomm Snapdragon 616 Octa Core 1.5 GHz Touch ID Fast Charge 4100mAh - Dark Gray αυτό κάνει;θα ειμαι οκ;ευχαριστω Φίλε μου εγώ το πήρα από εδώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-5-0-inch-4g-lte-smartphone-snapdragon-616-octa-core-1-5ghz-4100mah-battery-fingerprint-golden.html Διάλεξα αυτή την rom Official Global Rom. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Σε ευχαριστω πολύ...οτιδηποτε χρειαστώ θα με βοηθησετε ελπιζω απο εδω μεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Ρε παιδια μια γνωμη παρακαλω. Ειμαι μεταξυ των xiaomi redmi pro,redmi note 4, meizu mx6. Κατα την αποψη σας ποια ειναι τα υπερ και τα κατα τους. Στα χαρακτηριστικα ειναι περιπου τα ιδια αλλα εχω την εντυπωση οτι το flyme ειναι πιο ελαφρυ και πιο λειτουργικο απο το miui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Ρε παιδια μια γνωμη παρακαλω. Ειμαι μεταξυ των xiaomi redmi pro,redmi note 4, meizu mx6. Κατα την αποψη σας ποια ειναι τα υπερ και τα κατα τους. Στα χαρακτηριστικα ειναι περιπου τα ιδια αλλα εχω την εντυπωση οτι το flyme ειναι πιο ελαφρυ και πιο λειτουργικο απο το miui. Σορυ παιδια το ανεβασα σε λαθος ενοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosVorris Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Ένας συγγενής μου έχει το συγκεκριμένο κινητό και, δυστυχώς, τη multilanguage ROM. Έχει δύο sim και το κινητό αντιμετωπίζει πρόβληματα με το ίντερνετ. Δηλαδή, είτε συνδεθεί μέσω WiFi είτε μέσω δεδομένων, η σύνδεση είναι υπερβολικά αργή, ~40kb/s. Υπάρχει κάποιος οδηγός για πέρασμα, έστω, official ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoniM Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Θέλει ένας φίλος μου να αγοράσει το Redmi 3 Pro, 5'' με τον SD 616. (Απο Vickmall με Official Global Rom(google play&Greek language&OTA update)) Δεν ασχολείτε με root, αλλαγή rom οπότε: 1) Έχει θέμα υπερθερμανσης (πχ gps +data)? 2) Η μπαταρία ειναι ικανοποιητική? (τα 4100 φαίνονται καλά) Στο remdmi note 3 pro ειμαι κομπλε 3) H rom που σκοπεύει να παραγγείλει έχει bugs? Υ.Γ. Είμαι κάτοχος του redmi note 3 pro (αρκετά ευχαριστημένος) και επειδή ήθελε μέχρι 5'' του πρότεινα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Θέλει ένας φίλος μου να αγοράσει το Redmi 3 Pro, 5'' με τον SD 616. (Απο Vickmall με Official Global Rom(google play&Greek language&OTA update)) Δεν ασχολείτε με root, αλλαγή rom οπότε: 1) Έχει θέμα υπερθερμανσης (πχ gps +data)? 2) Η μπαταρία ειναι ικανοποιητική? (τα 4100 φαίνονται καλά) Στο remdmi note 3 pro ειμαι κομπλε 3) H rom που σκοπεύει να παραγγείλει έχει bugs? Υ.Γ. Είμαι κάτοχος του redmi note 3 pro (αρκετά ευχαριστημένος) και επειδή ήθελε μέχρι 5'' του πρότεινα αυτό. ποιος ο λόγος να πάρεις το 3 pro ενώ υπάρχει στα ίδια λεφτά το 3s international ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 ποιος ο λόγος να πάρεις το 3 pro ενώ υπάρχει στα ίδια λεφτά το 3s international ; Ακριβώς. Να παρει το 3s international. Ειναι καλυτερο σε όλα απο το "παλιό" 3 Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoniM Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 "Σκάλωσα" λίγο που δεν είχε να επιλέξω rom. Απ' οτι βλέπω έχει Ελληνικά, OTA updates. Φαντάζομαι για να μην απαντήσατε στις ερωτήσεις δεν έχει πρόβλημα με κάτι απο αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoniM Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Τελικά να πάρω το international ή το άλλο που μου δινει δυνατοτητα να επιλέξω rom (Official Dev Global ROM(OTA update&Greek Language) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Τελικά να πάρω το international ή το άλλο που μου δινει δυνατοτητα να επιλέξω rom (Official Dev Global ROM(OTA update&Greek Language) κοιτά , γενικά η συσκευή είναι καλύτερη , επίσης έχεις την 800αρα μπάντα για το 4g (άρα και καλύτερο 4g σε σχέση με το pro) κι επειδή έχει ήδη global rom για αυτό δεν έχεις επιλογές για άλλη απλά αν δεν κάνω λάθος (ρώτα καλύτερα στο αντίστοιχο θέμα με το τι παίζει με την ρομ) η stable που έχει δεν έχει ακόμα τα ελληνικά (ενώ υπάρχουν στην dev) επειδή δεν είναι στο 100% (είναι στο 95%) οπότε σε λίγο καιρό θα μπουν και στην stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Παιδιά έχω ένα θέμα με το κινητό μερικές φορές στέλνω μηνύματα και αυτά δεν φτάνουν ποτέ όπως και δεν δέχομαι για να ξεκολλήσει πρέπει να κάνω επανεκκίνηση, με το που κάνω τα στέλνει κανονικά. Μετά από λίγες μέρες πάλι τα ίδια. Το έχει κάνει σε κανέναν? Το είχα στο 3g και τώρα το έβαλα στο 2g να δω αν θα το κάνει. Να πω επίσης ότι έχω vodafone. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Παιδιά έχω ένα θέμα με το κινητό μερικές φορές στέλνω μηνύματα και αυτά δεν φτάνουν ποτέ όπως και δεν δέχομαι για να ξεκολλήσει πρέπει να κάνω επανεκκίνηση, με το που κάνω τα στέλνει κανονικά. Μετά από λίγες μέρες πάλι τα ίδια. Το έχει κάνει σε κανέναν? Το είχα στο 3g και τώρα το έβαλα στο 2g να δω αν θα το κάνει. Να πω επίσης ότι έχω vodafone. Με επίσημη ρομ η πειραγμενη; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Με επίσημη ρομ η πειραγμενη; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δεν το έχω πειράξει με την Official Global Rom που το είχα πάρει από vickmall. Κάνει κανονικά και updates τώρα έχει την 5.1.1 Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumpenarian Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Όχι δεν το έχω πειράξει με την Official Global Rom που το είχα πάρει από vickmall. Κάνει κανονικά και updates τώρα έχει την 5.1.1 Ποια έκδοση rom/Miui; Παράθεση My Hall of Fame: Motorola V360, Samsung E590 & F700. 6.3.28 Xiaomi R3 'IDO' - 2/16 - Gold-Black (custom) - Global Dev 7.6.08 Xiaomi RN4 'MIDO' - 3/32 - All Black - Global Stable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VAGROUL Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Καλημέρα, ρε παιδιά εχω το εξης θέμα. Η εφαρμογή της συλλογής παει να ανοίξει και κλείνει γραφοντας ότι δεν απαιτουνται άδειες πως μπορώ να την επαναφέρω Στάλθηκε από το Le X620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση letv le1pro US model Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Καλημέρα, ρε παιδιά εχω το εξης θέμα. Η εφαρμογή της συλλογής παει να ανοίξει και κλείνει γραφοντας ότι δεν απαιτουνται άδειες πως μπορώ να την επαναφέρω Ποιά ρομ έχεις? Το πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά ή το έχει καιρό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Ποια έκδοση rom/Miui; MIUI εκδοση: MIUI 8 GLOBAL 6.11.3 Beta Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VAGROUL Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Ποιά ρομ έχεις? Το πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά ή το έχει καιρό? Miui 8 global 6.11.3 εμφανίστηκε με την ενεργοποίηση του τηλεφώνου οταν το πρωτορυθμιζα Στάλθηκε από το Le X620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση letv le1pro US model Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Miui 8 global 6.11.3 εμφανίστηκε με την ενεργοποίηση του τηλεφώνου οταν το πρωτορυθμιζα Στάλθηκε από το Le X620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βάλε αν μπορείς ένα screenshot από το about phone να δω αν έχεις official Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Josef1990 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Καλησπερα παιδια, αγορασα την συγκεκριμενη συσκευη για την αδερφη μου. Και ενω γενικα ειναι πολυ ευχαριστημενη με την αποδοση του τηλεφωνου υπαρχει ενα τεραστιο προβλημα. Οταν παει να ανοιξει την εφαρμογη του playstore και του youtube ενω και στις 2 εφαρμογες την δειχνει συνδεδεμενη της βγαζει το μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει ( τυπου σαν να μην εχει ιντερνετ). Η συσκευη φοραει την MIUI 7.3 stable με την οποια και ηρθε. Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη, ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Καλησπερα παιδια, αγορασα την συγκεκριμενη συσκευη για την αδερφη μου. Και ενω γενικα ειναι πολυ ευχαριστημενη με την αποδοση του τηλεφωνου υπαρχει ενα τεραστιο προβλημα. Οταν παει να ανοιξει την εφαρμογη του playstore και του youtube ενω και στις 2 εφαρμογες την δειχνει συνδεδεμενη της βγαζει το μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει ( τυπου σαν να μην εχει ιντερνετ). Η συσκευη φοραει την MIUI 7.3 stable με την οποια και ηρθε. Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη, ευχαριστω εκ των προτερων. Μάλλον πρέπει να μπεις στη διαδικασία φλασαρίσματος επίσημης ΡΟΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Μάλλον πρέπει να μπεις στη διαδικασία φλασαρίσματος επίσημης ΡΟΜ. Βασικα αυτο. Αν θελει πρωτα να δοκιμασει διαγραφη δεδομενων, αν δε γινει τιποτα κανει αφαιρεση λογαριασμου, διαγραφη δεδομενων, restart, εισαγωγη λογαριασμου, αλλιως αλλη ρομ. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Josef1990 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Μάλλον πρέπει να μπεις στη διαδικασία φλασαρίσματος επίσημης ΡΟΜ. Αυτο θα ηταν το πρωτο που θα εκανα, αλλα δεν ξερω πως διοτι δεν μπορω να μπω σε recovery mode και λογικα δεν εχει ουτε TWRP. Γνωριζεις μηπως καποιο guide για το πως να φλασαρω καινουρια ρομ.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts