Nikos_s3 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Άσχετο Την τελείως με την beta, αλλά μόνο σε μένα δεν μπορεί να κάνει login σήμερα; (Την 6.2 έχω) same here...μια ώρα προσπαθώ να κάνω login τώρα και τζίφος...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 phewwww Νόμιζα οτι είχα εγώ το πρόβλημα και έκανα restart, έκλεινα firewalls κτλ. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Tα ίδια και εγω με την 7.0(beta) :confused: Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Ουτε εμενα κανει login. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Νομίζεις. Το έχει σαν IMVirnonment ;) Που; Που; Δωσε link... Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 oyte emena kanei login!!!! beta ekdosii... Παράθεση "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 συμπέρασμα : το msn σήμερα τα έφτυσε...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Εμένα δε μπαίνει στο MSN με το Miranda latest beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 συμπέρασμα : το msn σήμερα τα έφτυσε...:p Eγώ χτες είχα πρόβλημα στο msn και δεν μπορούσα να μπω..Πάντως έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα κατά την αποψή μου από το yahoo:στο yahoo μπορείς να στείλεις στον άλλον ακόμα κι αν είναι εκτός και να το δει όταν μπει! Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Όλα ok. Μπήκε επιτέλους ο διάολος! Μπουκάρετε όλοι, δουλεύει! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Που; Που; Δωσε link... Δεν έχει Link, αν έχεις ενεργοποιημένα τα IMVironments και πας στα Interactive, διάλεξε το Doodle. Προϋποθέτει βέβαια ο άλλος να έχει ενεργοποιημένα τα IMVironments για να μπορέσει να το δει (όπως συμβαίνει και με οποιοδήποτε άλλο IMV). Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxs Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Όλα ok. Μπήκε επιτέλους ο διάολος! Μπουκάρετε όλοι, δουλεύει! :p τιποτα ακομη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Nai.. xalia, den benei! Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 τιποτα ακομη Την ώρα που πόσταρα, δούλευε κανονικά. Τώρα όντως, είναι πάλι down... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Κι εγώ δοκίμασα να μπω τώρα έτσι για το γ.μώτο αλλά δεν δουλεύει... :lol: :p Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 oute kai emena exo tin 6.2 kai apo to mesimeri den mpenei.. oute apo http://www.e-messenger.net den mpenei :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Θα αναβαθμίζουν μάλλον... Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 ούτε μένα μπαίνει... το μεσιμέρι ήταν οκ. την 7 από που την κατεβάζουμε? btw τον windows messenger Πως είπαμε ότι τον ξερφορτωνόμαστε? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 ούτε μένα μπαίνει... το μεσιμέρι ήταν οκ. την 7 από που την κατεβάζουμε? btw τον windows messenger πως είπαμε ότι τον ξεφορτωνόμαστε? Add/Remove Windows Components... :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Παιδιά μιλάτε για την 6.2 ή για την beta την 7? Γιατί εμένα και η beta καθόλη την διάρκεια της μέρα μου δούλευε και η 6 μέχρι το μεσημεράκι που την είχα ανοιχτή σε άλλο pc δούλευε :o Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Twra doylevoun ola mia xara.... Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Τώρα δουλεύει κανονικά :up: :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 και μένα δουλεύει κανονικά.. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 εγω παντως δεν μπορω να μπω ακομη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Μια λεπτομέρεια για όσους δεν έχετε handwriting: Για να σας δουλέψει το handwriting λοιπόν, πρέπει να κατεβάσετε τα Ink Redistributables για τα Windows. Μπορείτε να τα βρείτε εδώ. Αν έχετε εγκαταστήσει κάποιες εφαρμογές της Microsoft, όπως Visio Viewer κ.ά., είναι πιθανό να το έχετε ήδη στο σύστημά σας. Φυσικά χρειάζεται restart του MSN 7 (ίσως και των Windows). Μετά, κάτω από το πεδίο όπου γράφετε τα μηνύματα, θα εμφανιστεί μια επιλογή "handwriting". Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts