KostasV Δημοσιεύτηκε January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 21, 2005 Βγηκε η εκδοση 7.0 σε Βετα του ΜΣΝ. Αναμεσα στα αλλα υποστηριζει πλεον τη δυνατοτητα να συνδεθεις ως αορατος ( κατι που το ICQ κανει χρονια. Βεβαια δε μπορεις να στελνεις μυνηματα ενω εισαι aoratos... Sthn ekdosh 10.00 θα το καταφερουν και αυτο :p Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Έχω τον 7 εδώ και 2 μήνες περίπου. Κώστα, ξέχασες να αναφέρεις το nudge και τα winks. :) Με το nudge κάνεις το παράθυρο του άλλου να τρέμει για λίγα δευτερόλεπτα. Τα winks είναι full screen flash animations που στέλνεις στον συνομιλητή σου. Απαραίτητο βέβαια είναι να έχει και ο άλλος την έκδοση 7.0 του MSN. Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Έχω τον 7 εδώ και 2 μήνες περίπου. Κώστα, ξέχασες να αναφέρεις το nudge και τα winks. :) Με το nudge κάνεις το παράθυρο του άλλου να τρέμει για λίγα δευτερόλεπτα. Τα winks είναι full screen flash animations που στέλνεις στον συνομιλητή σου. Απαραίτητο βέβαια είναι να έχει και ο άλλος την έκδοση 7.0 του MSN. ειναι επισης απαραιτητο να εχει και το παραθυρο συνομιλιας ανοιχτο για να δουλεψουν αυτα τα "νεα" πραγματα ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Και εγω ειχα την 7,0 version αλλα την εκανα delete γιατι δεν εσωζε της ομιλιες. :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Μήπως κάνεις κάποιο λάθος? Έγω και εγώ την 7 εδώ και 2 μήνες περίπου και πάντα έσωζε τα μηνύματα + ότι όταν μίλαγες με το ίδιο άτομο ξανά σου εμφάνιζε τι είχατε πει ποιο πριν! :up: Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 3exasate kai to handwriting feature!! mporeis na zwgrafizeis sthn o8onh kai to stelnei ston allo anti gia grammata!!! emena pantws, pou to xrhsimopoiw apo ton oktwbrio pou kykloforhse, den exei kanei to paramikro kollhma/bug. kai tis synomilies tis swzei kanonikotata! Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Καλά βρε παιδιά, τα περισσότερα από τα features του MSN τα έχει το Yahoo Messenger εδώ και χρόνια, ενώ τα υπόλοιπα ενσωματώθηκαν από πέρισυ. Μήπως να αλλάζατε mess? :p Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Σας νίκησα. MSN 7 έχω εδώ και 5 μήνες! Το handwriting δεν το έχει ο yahoo messenger :-) Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Διώρθωσαν το πρόβλημα με τα winks εν τέλει ; Επειδή θυμάμε τα απέσυραν για λίγο... Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Και εγω ειχα την 7,0 version αλλα την εκανα delete γιατι δεν εσωζε της ομιλιες. :o Όντως έχει βγει εδώ και πολύ καιρό η beta έκδοση 7.0 του MSN. Αποθηκεύει κανονικότατα τα μηνύματα στο αρχείο και μάλιστα τα εμφανίζει και στο άμεσο παράθυρο με ένα απλό Κάντε κλικ εδώ. Εμένα το πρόβλημα είναι άλλο. Όταν πάω στα παιχνίδια μου λέει συνεχώς "Επικοινωνία με την υπηρεσία"...Μόνο αν με καλέσουν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα παιχνίδια. Μήπως συμβαίνει και σε κανέναν από σας αυτό; Είναι κανά bug της beta; :confused: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Διώρθωσαν το πρόβλημα με τα winks εν τέλει ; Επειδή θυμάμε τα απέσυραν για λίγο... Eιχε ειπωθει οτι μεσω των winks μπορουσε να σταλει κωδικας, αλλα τωρα δουλευουν κανονικα. Όταν πάω στα παιχνίδια μου λέει συνεχώς "Επικοινωνία με την υπηρεσία"...Μόνο αν με καλέσουν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα παιχνίδια. Μήπως συμβαίνει και σε κανέναν από σας αυτό; Είναι κανά bug της beta; Σε εμενα δουλευει κανονικα παντως. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Παιδιά δεν ξέρω τι και πως και γιατί αλλά εμένα ενώ ειχα προεπιλεγμένο το save στης ομιλίες μου κάθε φορά που τελείωνα και το έκλεινα μου έλεγε οτι ο φάκελος που του έχω δώσει δεν μπορεί να χρησιμποποιηθει και κατι τέτοιες βλακειες και εμένα μου αρεσουν τα futures που έχει αλλά :rolleyes: για αυτό και εγώ έβαλα πάλι την 6,2 που σωζει κανονικά τα chat μου μέχρι να βγεί τουλάχιστον η κανονική βερσιον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Appear offline on connect & Handwriting υπήρχαν σαν plugins εδώ και πολύ καιρό. Τα παλιά plugins δουλευουν κανονικά η πρέπει να περιμένουμε νέες εκδόσεις τους; Plus έχει βγει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Σας νίκησα. MSN 7 έχω εδώ και 5 μήνες! Το handwriting δεν το έχει ο yahoo messenger :-) Νομίζεις. Το έχει σαν IMVirnonment ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Appear offline on connect & Handwriting υπήρχαν σαν plugins εδώ και πολύ καιρό. Τα παλιά plugins δουλευουν κανονικά η πρέπει να περιμένουμε νέες εκδόσεις τους; Plus έχει βγει; Ακριβώς ;) κυκλοφορουσαν σαν plug in με τον plus ;) http://www.msghelp.net/pid331874.html Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Παιδιά δεν ξέρω τι και πως και γιατί αλλά εμένα ενώ ειχα προεπιλεγμένο το save στης ομιλίες μου κάθε φορά που τελείωνα και το έκλεινα μου έλεγε οτι ο φάκελος που του έχω δώσει δεν μπορεί να χρησιμποποιηθει και κατι τέτοιες βλακειες και εμένα μου αρεσουν τα futures που έχει αλλά :rolleyes: για αυτό και εγώ έβαλα πάλι την 6,2 που σωζει κανονικά τα chat μου μέχρι να βγεί τουλάχιστον η κανονική βερσιον. Μάλλον πρέπει να φταίει το γεγονός ότι είναι beta version και γιαυτό έχει κάποιες ατέλειες... Στον έναν δεν εμφανίζονται τα παιχνίδαι, στον άλλον δεν αποθηκεύει τις ομιλίες... Δεν ξέρω τι άλλο να πω. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Αυτός ο σεισμός είναι Ο,ΤΙ καλύτερο! ΝΑ έκανε και θόρυβο ...λολ Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Handwriting δεν έχει default o 7. Τουλάχιστον σε μένα. built 0425 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Δε βλεπω κανένα να αναφέρει τπτ για καινούρια παιχνιδάκια στο MSN. Παίζει τίποτα. Επίσης έχει ακουστεί πότε θα βγει η κανονική 7.0 και όχι beta? Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 exei vgei plus gia to 7 betaa.. mono pou meta pou to evala, stamatisan na mou douleyoun ta animation..douleyei mono i donisi.... yparxei aggliko msn 7 beta? exw to elliniko alla protimw to aggliko Παράθεση "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 exei vgei plus gia to 7 betaa.. mono pou meta pou to evala, stamatisan na mou douleyoun ta animation..douleyei mono i donisi.... yparxei aggliko msn 7 beta? exw to elliniko alla protimw to aggliko φυσικά και υπάρχει απλά στην επιλογή της σελίδας για κατέβασμα, επιλέγεις "View other countries" ή κάπως έτσι μέχρι να σε πάει στην αγγλική σελίδα και να κατεβάσεις τον αγγλικό. ;) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Εμενα παλι ενω πριν λειτουργουσε κανονικα ι μπετα βερζιον τωρα με τα νεα xp sr2 included μου βγαζει σφαλμα και δεν εγκαθισταται....Καμια ιδεα τι φταιει??? Δε βρηκα τπτ στη knowledge base για αυτο το προβλημα..... Η νον μπετα δουλευει κανονικα!!!! :X Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 exmm.. signomi an ime ligo piso, exei kikloforisei official ekdosi tou msn 7.0 h exoume mono tin beta mexri stigmis? pantos h beta exei too many bugs re gamoto :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Μόνο beta. Δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα αρκετό καιρό τώρα, ακόμα και με παλαιότα από 7.0.0425 builds. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Άσχετο Την τελείως με την beta, αλλά μόνο σε μένα δεν μπορεί να κάνει login σήμερα; (Την 6.2 έχω) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts