Makdo Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Μετά την επαναφορά, σέταρες το δαχτυλικό σου αποτύπωμα στο touch id; Και αφού το έκανες αυτό, ξεκλειδώνει και με τα γάντια; Ναι,αυτο εκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 (edited) Καλησπέρα σε όλους , θα πάρουμε μήπως άλλη ενημέρωση για το κινητό αυτό; Μπορώ να το κάνω jailbreak στην υπάρχουσα έκδοση ; Τι θα κερδίσω με το jailbreak ; Ότι γενικά κάνω με τα ρουταρίσματα στο android ;; Edited January 25, 2021 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 Καλησπέρα σε όλους , θα πάρουμε μήπως άλλη ενημέρωση για το κινητό αυτό; Μπορώ να το κάνω jailbreak στην υπάρχουσα έκδοση ; Τι θα κερδίσω με το jailbreak ; Ότι γενικά κάνω με τα ρουταρίσματα στο android ;; Το android ήδη χωρίς root κάνει πολλά παραπάνω Με root μόνο καφέ δεν κάνει Στο iphone δεν θα κερδίσεις και πολλά Ίσα ίσα άμα έχεις και κανένα πρόβλημα άντε από την αρχή στήσιμο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Ενεργοποίησα καταλάθος την αυτόματη απεγκατάσταση εφαρμογών που δεν χρησιμοποιούνται συχνά. Στο κατάστημα εφαρμογών όμως δεν βρίσκω αυτή τη λειτουργία αναίρεσης που μου λέει το κινητό...που είναι τελικά; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Ενεργοποίησα καταλάθος την αυτόματη απεγκατάσταση εφαρμογών που δεν χρησιμοποιούνται συχνά. Στο κατάστημα εφαρμογών όμως δεν βρίσκω αυτή τη λειτουργία αναίρεσης που μου λέει το κινητό...που είναι τελικά; Ρυθμίσεις-Γενικά-Αποθηκευτικός χώρος- Στις συμβουλές θα απενεργοποιήσεις εκεί που λέει offload unused apps. Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Ρυθμίσεις-Γενικά-Αποθηκευτικός χώρος- Στις συμβουλές θα απενεργοποιήσεις εκεί που λέει offload unused apps. Δεν υπάρχει κάπου αυτό, μόνο ο " χώρος στο iphone" έψαξα εκεί δεν βρήκα κάτι, μπήκα επίσης στην εφαρμογή "Συμβουλές" και πάλι δε βρήκα αυτό που λες. Τέσπα κάπου θα το ξετρυπώσω. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Δεν υπάρχει κάπου αυτό, μόνο ο " χώρος στο iphone" έψαξα εκεί δεν βρήκα κάτι, μπήκα επίσης στην εφαρμογή "Συμβουλές" και πάλι δε βρήκα αυτό που λες. Τέσπα κάπου θα το ξετρυπώσω. Τότε θα πας Ρυθμίσεις -> App Store -> Offload Unused Apps (είναι το τελευταίο κάτω κάτω, γιατί έχω το κινητό στο αγγλικά) Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Τότε θα πας Ρυθμίσεις -> App Store -> Offload Unused Apps (είναι το τελευταίο κάτω κάτω, γιατί έχω το κινητό στο αγγλικά) Καμία σχέση Αυτή η ρύθμιση σβήνει εφαρμογές από την συσκευή ενώ έχεις να τις δουλέψεις αρκετό διάστημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Ενεργοποίησα καταλάθος την αυτόματη απεγκατάσταση εφαρμογών που δεν χρησιμοποιούνται συχνά. Στο κατάστημα εφαρμογών όμως δεν βρίσκω αυτή τη λειτουργία αναίρεσης που μου λέει το κινητό...που είναι τελικά; Ρυθμίσεις apple store το τελευταίο απενεργοποίησε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Καμία σχέση Αυτή η ρύθμιση σβήνει εφαρμογές από την συσκευή ενώ έχεις να τις δουλέψεις αρκετό διάστημα Αυτό ακριβώς είπε και ο άνθρωπος πιο πάνω. Και εγώ του είπα που θα βρει την επιλογή να το απενεργοποιήσει Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Αυτό ακριβώς είπε και ο άνθρωπος πιο πάνω. Και εγώ του είπα που θα βρει την επιλογή να το απενεργοποιήσει Άστο μπερδεύτηκα εγώ με άλλο πρόβλημα που έχει κάποιος με τον αποθηκευτικό χώρο στο αντίγραφο ασφαλείας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Ρυθμίσεις apple store το τελευταίο απενεργοποίησε το Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_alexo_ Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Καλησπέρα σε όλους, Απολογούμαι προκαταβολικά αν έχει συζητηθεί κάτι αντίστοιχο και δεν το βρήκα με την αναζήτηση μου. Σας παραθέτω το case. Έχω ένα iphone 8 για προσωπική χρήση με vodafone και παράλληλα Ένα iphone SE 2020 με Vodafone για επαγγελματική χρήση. Οι ερωτήσεις είναι 2: το iphone SE 2020 υποστηρίζει esim? Θεωρώ ναι αφού στα settings--> General --> About υπάρχει section "Digital Sim" Υποθέτοντας πως το παραπάνω ισχύει, μπορώ να μεταφέρω τον αριθμό του προσωπικού μου Vodafone κινητού στο iphone SE 2020 σε Cosmote esim, έτσι ώστε να έχω μία συσκευή (physical VF sim - work | esim Cosmote με τον παλιο VF αριθμό - personal) Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Καλησπέρα σε όλους, Απολογούμαι προκαταβολικά αν έχει συζητηθεί κάτι αντίστοιχο και δεν το βρήκα με την αναζήτηση μου. Σας παραθέτω το case. Έχω ένα iphone 8 για προσωπική χρήση με vodafone και παράλληλα Ένα iphone SE 2020 με Vodafone για επαγγελματική χρήση. Οι ερωτήσεις είναι 2: το iphone SE 2020 υποστηρίζει esim? Θεωρώ ναι αφού στα settings--> General --> About υπάρχει section "Digital Sim" Υποθέτοντας πως το παραπάνω ισχύει, μπορώ να μεταφέρω τον αριθμό του προσωπικού μου Vodafone κινητού στο iphone SE 2020 σε Cosmote esim, έτσι ώστε να έχω μία συσκευή (physical VF sim - work | esim Cosmote με τον παλιο VF αριθμό - personal) Ευχαριστώ πολύ Ναι, μπορείς κανονικά. Όπως έγραψες, πρέπει ο αριθμός esim να είναι cosmote (αφού μόνον αυτός ο πάροχος δίνει προς το παρόν esim) και η φυσική σου sim θα παραμείνει Vodafone. Θα έχεις μια dual sim συσκευή κανονικά και θα μπορείς να χρησιμοποιείς και τους 2 αριθμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Ενημερωτικά... για το SE 2020 συζητάμε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=483736 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Μια γνώμη θα ήθελα για το se 2016. Θεωρείτε ότι λειτουργεί απροβλημάτιστα ακόμα και σήμερα, 5 χρόνια μετά την εμφάνισή του, ή δείχνει την ηλικία του στο "τρέξιμο" των εφαρμογών; Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Μια γνώμη θα ήθελα για το se 2016. Θεωρείτε ότι λειτουργεί απροβλημάτιστα ακόμα και σήμερα, 5 χρόνια μετά την εμφάνισή του, ή δείχνει την ηλικία του στο "τρέξιμο" των εφαρμογών; Δείχνει την ηλικία του... Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Δείχνει την ηλικία του... Δεν τσουλάει ε; Κρίμα γιατί το μέγεθος του είναι ιδανικό σε πείσμα των καιρών που παράγουν παντόφλες... Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Δεν τσουλάει ε; Κρίμα γιατί το μέγεθος του είναι ιδανικό σε πείσμα των καιρών που παράγουν παντόφλες... iPhone 12 mini τότε βέβαια σε πολύ διαφορετική τιμή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Δεν τσουλάει ε; Κρίμα γιατί το μέγεθος του είναι ιδανικό σε πείσμα των καιρών που παράγουν παντόφλες... Μια χαρά τσουλαει μη λέμε και ότι να ναι Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 iPhone 12 mini τότε βέβαια σε πολύ διαφορετική τιμή Η τιμή είναι όντως πολύ διαφορετική και δεν θα έδινα ποτέ τόσα για ένα τηλ. Πάντως το μέγεθος του είναι μανούλα! :rolleyes: Μια χαρά τσουλαει μη λέμε και ότι να ναι Πιστεύεις ότι αξίζει να το αγοράσει κάποιος ακόμα και σήμερα; Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Πιστεύεις ότι αξίζει να το αγοράσει κάποιος ακόμα και σήμερα; Ναι, αν το βρεις μεταχειρισμένο μέχρι 100€ σε καλή κατάσταση και με καλή μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_chav Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Η τιμή είναι όντως πολύ διαφορετική και δεν θα έδινα ποτέ τόσα για ένα τηλ. Πάντως το μέγεθος του είναι μανούλα! :rolleyes: Πιστεύεις ότι αξίζει να το αγοράσει κάποιος ακόμα και σήμερα; Εφόσον είσαι φαν αυτού του μεγέθους γιατί δεν κοιτάς το se 2020 που έχει πολύ μεγαλύτερο μέλλον μπροστά του ; Παίζει κάτω απ' τα 400 ευρώ στο bestprice κι αν μιλάμε για μεταχειρισμένο, το βρίσκεις ακόμα πιο κάτω. Το se 1st generation αν πάρει και το επόμενο iOS και τέλος μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Εφόσον είσαι φαν αυτού του μεγέθους γιατί δεν κοιτάς το se 2020 που έχει πολύ μεγαλύτερο μέλλον μπροστά του ; Παίζει κάτω απ' τα 400 ευρώ στο bestprice κι αν μιλάμε για μεταχειρισμένο, το βρίσκεις ακόμα πιο κάτω. Το se 1st generation αν πάρει και το επόμενο iOS και τέλος μετά. Το se 2020 το θεωρώ λίγο κοροϊδία γιατί μεγαλώνει σε μέγεθος διατηρώντας το ίδιο μεγάλα bezels. Και για τόσα λεφτά (ειδικά για το 128άρι) πλησιάζει επικίνδυνα το Xiaomi Mi A3. 250€ για 128gb 1st gen του κουτιού σφραγισμένο είναι κλεψιά; Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Το se 2020 το θεωρώ λίγο κοροϊδία γιατί μεγαλώνει σε μέγεθος διατηρώντας το ίδιο μεγάλα bezels. Και για τόσα λεφτά (ειδικά για το 128άρι) πλησιάζει επικίνδυνα το Xiaomi Mi A3. 250€ για 128gb 1st gen του κουτιού σφραγισμένο είναι κλεψιά; Θα έλεγα μην το πάρεις Γενικά μην πάρεις se Τα έφαγε τα ψωμιά του Μόνο το se 2020 όπως σου είπαν παραπάνω Είναι μικρό σε μέγεθος δεν θα έχεις πρόβλημα Και το iPhone 7 ακόμα ζοριζεται με ios 14 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts