kremmydass Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Πραγματικά θα το ευχαριστηθείς γιατί είναι ένα μικρό τερατάκι ακόμα και τώρα.Αν και είμαι ιδιοκτήτης του se2 ακόμα το ψαχουλεύω και παίζω μαζί του (και ενώ η μισή οθόνη δεν λειτουργεί εξαιτίας πτώσης αλλά πάλι καλά έχω την βοήθεια του voice over) Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Πραγματικά θα το ευχαριστηθείς γιατί είναι ένα μικρό τερατάκι ακόμα και τώρα.Αν και είμαι ιδιοκτήτης του se2 ακόμα το ψαχουλεύω και παίζω μαζί του (και ενώ η μισή οθόνη δεν λειτουργεί εξαιτίας πτώσης αλλά πάλι καλά έχω την βοήθεια του voice over) Και το 6s που έχω εγώ όταν δεν έχω μέσα το viber πηγαίνει τρένο Έχουν τον ίδιο επεξεργαστή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Και το 6s που έχω εγώ όταν δεν έχω μέσα το viber πηγαίνει τρένο Έχουν τον ίδιο επεξεργαστή Αυτό το Viber είναι καταστροφή. Προχθές ήταν 6 ώρες ενεργό στο παρασκήνιο. Ψάχνω ευκαιρία να το σουτάρω αλλά όλοι αυτό δουλεύουν. Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το wire με κάνα δυο φίλους και το βλέπω αρκετά καλό. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Αυτό το Viber είναι καταστροφή. Προχθές ήταν 6 ώρες ενεργό στο παρασκήνιο. Ψάχνω ευκαιρία να το σουτάρω αλλά όλοι αυτό δουλεύουν. Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το wire με κάνα δυο φίλους και το βλέπω αρκετά καλό. Sent from my iPhone using Tapatalk Σε έκανε κι εσένα τέτοια; Κι εμενα έτσι Άμα το σβήσεις νομίζεις πήρες άλλη συσκευή Έλα που όμως όπως λες δεν γίνεται χωρίς αυτό. Τουλάχιστον εγώ με όλους μιλάω εκεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Καλά που όλοι οι δικοί μου είναι στο WhatsApp και έχω πετάξει το viber τελείως. Πότε δεν το συμπάθησα το viber και δεν κατάλαβα γιατί έπιασε τόσο στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Καλά που όλοι οι δικοί μου είναι στο WhatsApp και έχω πετάξει το viber τελείως. Πότε δεν το συμπάθησα το viber και δεν κατάλαβα γιατί έπιασε τόσο στην Ελλάδα. Έτυχε να ξεκίνησαν κάποιοι με αυτό και μετά συνέχισε ο υπόλοιπος κόσμος έτσι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 3, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Πότε δεν το συμπάθησα το viber και δεν κατάλαβα γιατί έπιασε τόσο στην Ελλάδα. Επειδή ειδικά στην αρχή υπήρχε μια σύγχυση ανάμεσα σε WhatsApp και το WHAT'S UP της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 (edited) Μακράν η καλύτερη (και "ασφαλέστερη" προς το παρόν) εφαρμογή τέτοιου είδους είναι το Telegram, αλλά δυστυχώς δεν το χρησιμοποιεί κανένας. Κάποιες από τις πρόσφατες δυνατότητες των Viber, WhatsApp Messenger κλπών chatοεφαρμογών, στο Telegram υπάρχουν εδώ και χρόνια. Και πολλές δυνατότητες και σωστή λειτουργία και μεγάλη παραμετροποίηση και ταχύτατος συγχρονισμός και πολύ ελαφρύ με μηδέν κατανάλωση ενέργειας και χωρίς διαφημίσεις (προς το παρόν) και και και.... Αλλά...το κάνεις εγκατάσταση και βλέπεις ότι από τα 500 άτομα του τηλεφωνικού σου καταλόγου το χρησιμοποιούν...5... :( Edited June 3, 2020 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Έτυχε να ξεκίνησαν κάποιοι με αυτό και μετά συνέχισε ο υπόλοιπος κόσμος έτσι Επειδή ειδικά στην αρχή υπήρχε μια σύγχυση ανάμεσα σε WhatsApp και το WHAT'S UP της Cosmote. Ίσως να φταίει αυτό. Είναι παράξενο γιατί η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες που το viber έχει περισσότερους χρήστες από το whatsapp. Πάντως το viber με όλα αυτά τα περιττά (για μένα) παιχνίδια διαφημίσεις κτλ έχει γίνει βαρίδι και χάρηκα όταν το πέταξα. Για το telegram συμφωνώ αλλά όπως είπες το θέμα είναι να έχεις και κάποιον να μιλήσεις. Με το whatsapp έχω βολευτεί γιατί είναι πολύ πιο ελαφρύ, δεν έχει διαφημίσεις και το χρησιμοποιούν και όσοι θέλω/μιλάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Μακράν η καλύτερη (και "ασφαλέστερη" προς το παρόν) εφαρμογή τέτοιου είδους είναι το Telegram, αλλά δυστυχώς δεν το χρησιμοποιεί κανένας. Κάποιες από τις πρόσφατες δυνατότητες των Viber, WhatsApp Messenger κλπών chatοεφαρμογών, στο Telegram υπάρχουν εδώ και χρόνια. Και πολλές δυνατότητες και σωστή λειτουργία και μεγάλη παραμετροποίηση και ταχύτατος συγχρονισμός και πολύ ελαφρύ με μηδέν κατανάλωση ενέργειας και χωρίς διαφημίσεις (προς το παρόν) και και και.... Αλλά...το κάνεις εγκατάσταση και βλέπεις ότι από τα 500 άτομα του τηλεφωνικού σου καταλόγου το χρησιμοποιούν...5... :( Αυτό ακριβώς ετοιμαζόμουν να γράψω και εγώ αλλά με πρόλαβες. Συν το γεγονός πως μπορείς να προσθέσεις bots . Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Το what’s app ανήκει στη σφαίρα του Facebook και όσο δεν έχει διαφημίσεις τόσο πιο αναξιόπιστο μου φαίνεται.Βέβαια θα μου πεις πως στο 2020 ζεις,το internet είναι ένα απέραντο Capitalize On The People αλλά μου φαίνεται πως υπάρχουν βαθειά ζητήματα απορρήτου,βέβαια η πρακτικότητά του και το minimal design του το κάνουν ακαταμάχητο.Εγώ προσωπικά προτιμώ το iMessage σε σύγκριση με όλα τα texting services αλλά δυστυχώς δεν έχουν όλοι iPhone Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Το what’s app ανήκει στη σφαίρα του Facebook και όσο δεν έχει διαφημίσεις τόσο πιο αναξιόπιστο μου φαίνεται.Βέβαια θα μου πεις πως στο 2020 ζεις,το internet είναι ένα απέραντο Capitalize On The People αλλά μου φαίνεται πως υπάρχουν βαθειά ζητήματα απορρήτου,βέβαια η πρακτικότητά του και το minimal design του το κάνουν ακαταμάχητο.Εγώ προσωπικά προτιμώ το iMessage σε σύγκριση με όλα τα texting services αλλά δυστυχώς δεν έχουν όλοι iPhone Το iMessage θα ήταν το ιδανικό εάν είχαν όλοι αλλά κι αυτό όχι ότι είναι οικονομικό σε μπαταρία Ο λόγος που έχω smartphone είναι το viber Αλλιώς θα είχα ένα απλό τηλέφωνο για τις ώρες που είμαι έξω και σπίτι θα έμπαινα όπου ήθελα με το tablet Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Το what’s app ανήκει στη σφαίρα του Facebook και όσο δεν έχει διαφημίσεις τόσο πιο αναξιόπιστο μου φαίνεται.Βέβαια θα μου πεις πως στο 2020 ζεις,το internet είναι ένα απέραντο Capitalize On The People αλλά μου φαίνεται πως υπάρχουν βαθειά ζητήματα απορρήτου,βέβαια η πρακτικότητά του και το minimal design του το κάνουν ακαταμάχητο.Εγώ προσωπικά προτιμώ το iMessage σε σύγκριση με όλα τα texting services αλλά δυστυχώς δεν έχουν όλοι iPhone Όπως το λες είναι. Δεν έχουν όλοι iPhone και γιαυτο επιλέγω σαν δεύτερο το WhatsApp. Για τους υπόλοιπους που θέλουν το Viber , δυστυχώς δεν θα με βρίσκουν εκεί. Και μένα δεν μου αρέσει η ιδέα ότι το WhatsApp είναι του Facebook , αλλά είναι το πιο δημοφιλές μετά το Viber ( στην Ελλάδα ). Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Όπως το λες είναι. Δεν έχουν όλοι iPhone και γιαυτο επιλέγω σαν δεύτερο το WhatsApp. Για τους υπόλοιπους που θέλουν το Viber , δυστυχώς δεν θα με βρίσκουν εκεί. Και μένα δεν μου αρέσει η ιδέα ότι το WhatsApp είναι του Facebook , αλλά είναι το πιο δημοφιλές μετά το Viber ( στην Ελλάδα ). Sent from my iPhone using Tapatalk Έτσι κι αλλιώς όλα μας παρακολουθούν είτε λέγονται Facebook είτε viber είτε maps Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Έτσι κι αλλιώς όλα μας παρακολουθούν είτε λέγονται Facebook είτε viber είτε maps Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει να ξέρει το Facebook κάποια δεδομένα μου για να μου παρέχει πιο στοχευμένες διαφημίσεις(δυστυχώς δεν μπορώ να το αποφύγω) ,το θέμα μου είναι πως αξιοποιεί το Facebook τον τόσο μεγάλο όγκο πληροφοριών που του παρέχονται μέσω του what’s app,διότι μέσω μιας γραπτής συνομιλίας μπορεί να λάβει πληροφορίες για διαπροσωπικές σχέσεις μέχρι και ιστορικό υγείας,αυτό είναι που θέλω να ξέρω πως διαχειρίζεται το Facebook Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Οι συνομιλίες σου είναι με end-to-end ecryption. Δεν μπορεί να τις διαβάσει το whatsapp και το facebook. Ομοίως και το viber κτλ Μπορεί κάποιος να αρχίσει τα "ναι σιγά μην έχουν πραγματικά κρυπτογράφηση" "εγώ είμαι σίγουρος ότι μας διαβάζουν" κτλ αλλά μέχρι να υπάρξει κάποια ένδειξη αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Οι συνομιλίες σου είναι με end-to-end ecryption. Δεν μπορεί να τις διαβάσει το whatsapp και το facebook. Ομοίως και το viber κτλ Μπορεί κάποιος να αρχίσει τα "ναι σιγά μην έχουν πραγματικά κρυπτογράφηση" "εγώ είμαι σίγουρος ότι μας διαβάζουν" κτλ αλλά μέχρι να υπάρξει κάποια ένδειξη αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας. Δεν το πάω συνωμοσιολογικά,δεν θεωρώ πως η ζωή μου είναι τόσο σημαντική ώστε να με παρακολουθούν οι Sorros παρέα με τον Cook τρώγοντας πατατάκια,απλώς προσπαθώ να καταλάβω που βρίσκει τα έσοδα στο what’s app το Facebook από την στιγμή που δεν υπάρχουν διαφημίσεις. Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 (edited) Πολύ απλά είναι και πλατφόρμα επικοινωνίας για εταιρίες επί πληρωμή. Έχω μιλήσει με "call" centers από δύο διαφορετικές αεροπορικές (KLM και Trasvavia) μέσω whatsapp. Εκτός από ενημερώσεις πτήσεων, αλλαγές πύλης κτλ έχουν και εξυπηρέτηση πελατών μέσω chat. Με το αζημίωτο φυσικά After providing the service for free since its launch in January this year, Facebook-owned WhatsApp has announced that companies that use its WhatsApp Business app will now have to pay for it. Regular WhatsApp users are still not charged for the instant messaging service. The WhatsApp Business app now comes with new features and support service for small and large businesses. Businesses will be charged at a fixed rate for sending non-promotional messages like order status, appointment reminder, flight tickets, movies or other events on WhatsApp Business. Besides a large number of small businesses, 90 large companies, including MakeMyTrip and Uber, have already started using the new service. WhatsApp will charge anywhere between 0.5 cents to 9 cents per message depending on the country, according to a Reuters report. edit: https://social.klm.com/whatsapp Edited June 3, 2020 by matersci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 (edited) Δεν το πάω συνωμοσιολογικά,δεν θεωρώ πως η ζωή μου είναι τόσο σημαντική ώστε να με παρακολουθούν οι Sorros παρέα με τον Cook τρώγοντας πατατάκια,απλώς προσπαθώ να καταλάβω που βρίσκει τα έσοδα στο what’s app το Facebook από την στιγμή που δεν υπάρχουν διαφημίσεις. ειναι πολυ απλο ρε παιδια σε ολες τις δωρεάν υπηρεσίες το αντικείμενο συναλλαγής εισαι εσύ σκεφτείτε το και θα καταλάβετε τα δεδομένα μας παίρνουν και τα πουλάνε, ειτε σε άλλες εταιρείες, ειτε φτιάχνουν νέες υπηρεσίες ειτε οτιδήποτε αλλο Edited June 3, 2020 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 σε ολες τις δωρεάν υπηρεσίες το αντικείμενο συναλλαγής εισαι εσύ Πιο απλά και κατανοητά δεν γίνεται :cool: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 ειναι πολυ απλο ρε παιδια σε ολες τις δωρεάν υπηρεσίες το αντικείμενο συναλλαγής εισαι εσύ συμφωνώ απόλυτα. Αλλά: τα δεδομένα μας παίρνουν και τα πουλάνε, ειτε σε άλλες εταιρείες, ειτε φτιάχνουν νέες υπηρεσίες ειτε οτιδήποτε αλλο πως ακριβώς παίρνει τα δεδομένα μας το whatsapp και το viber όταν δεν μπορούν να διαβάσουν τι λέμε; Οι υπηρεσίες αυτές είναι δωρεάν για εμάς και βγάζουν κέρδος από την εμπορική χρήση. Το whatsapp είναι με διαφορά η μεγαλύτερη πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων, αν θέλει η εταιρεία να έχει το call center της στο whatsapp θα τα σκάσει χοντρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 ειναι πολυ απλο ρε παιδια σε ολες τις δωρεάν υπηρεσίες το αντικείμενο συναλλαγής εισαι εσύ σκεφτείτε το και θα καταλάβετε τα δεδομένα μας παίρνουν και τα πουλάνε, ειτε σε άλλες εταιρείες, ειτε φτιάχνουν νέες υπηρεσίες ειτε οτιδήποτε αλλο Αυτό ακριβώς λέω και εγώ Ότι δεν γίνεται να βγάζουν λεφτά χωρίς να χρησιμοποιούν τον χρήστη της υπηρεσίας.Εμένα με ενδιαφέρει να μάθω το πως. Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Πιο απλά και κατανοητά δεν γίνεται :cool: Όρεξη είχαν να ξέρουν ο Tasos19s που πάει, τι αγοράζει, τι ψάχνει στο Ίντερνετ, τι πήγε να κάνει στις 2 την νύχτα σε εκείνο τον δρόμο και λοιπά και λοιπά Έχουν όμως πολύ μεγάλη όρεξη να τα πάρουν χοντρά, όταν μια άλλη εταιρεία που πουλάει πχ ρούχα, θα ζητήσει μια παρά πολύ μεγάλη βάση δεδομένων για να μας στείλει διαφημιστικά για τα προϊόντα της Πως στήθηκαν τέτοιοι server, τόσα δισεκατομμύρια αξία εταιρειών πχ Facebook viber και λοιπά; Ξύπνησε μια μέρα ένας με άσπρο φανελάκι και γυαλάκια και ανακάλυψε το Facebook? Οποίος το πιστεύει αυτό απλά είναι γελασμένος Επίσης μετά παίζουν και δεδομένα χρηστών για παρακολούθηση χρηστών για λόγους κρατικούς και ψηφοφορίας και ασφαλείας και όλα αυτά Πριν πολλά χρόνια δεν ήξεραν τίποτα για εμάς Τώρα τα γνωρίζουν σχεδόν όλα. Άρα έχουν δύναμη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Όρεξη είχαν να ξέρουν ο Tasos19s που πάει, τι αγοράζει, τι ψάχνει στο Ίντερνετ, τι πήγε να κάνει στις 2 την νύχτα σε εκείνο τον δρόμο και λοιπά και λοιπά Έχουν όμως πολύ μεγάλη όρεξη να τα πάρουν χοντρά, όταν μια άλλη εταιρεία που πουλάει πχ ρούχα, θα ζητήσει μια παρά πολύ μεγάλη βάση δεδομένων για να μας στείλει διαφημιστικά για τα προϊόντα της Όλα αυτά είναι σωστά για Facebook, twitter, instagram κτλ αλλά δεν ισχύουν για κρυπτογραφημένες υπηρεσίες μηνυμάτων. Αν δεν μπορείτε να δείτε την διαφορά... παράδειγμα το facebook είναι δωρεάν και βγάζει λεφτά πουλώντας το καταναλωτικό σου προφίλ για να έχεις στοχευμένες διαφημίσεις Η microsoft έδωσε τόσα λεφτά για να πάρει το skype, το κρατάει δωρεάν για να εδραιωθεί στις βιντεοκλήσεις κτλ και μετά βγάζει το skype for business το οποίο πουλάει με συνδρομή σε εταιρείες. Αλλά το απλό skype το κρατάει δωρεάν Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 συμφωνώ απόλυτα. Αλλά: πως ακριβώς παίρνει τα δεδομένα μας το whatsapp και το viber όταν δεν μπορούν να διαβάσουν τι λέμε; Οι υπηρεσίες αυτές είναι δωρεάν για εμάς και βγάζουν κέρδος από την εμπορική χρήση. Το whatsapp είναι με διαφορά η μεγαλύτερη πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων, αν θέλει η εταιρεία να έχει το call center της στο whatsapp θα τα σκάσει χοντρά. δεν παίρνει ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΟΥ; Δινεις πρόσβαση σε επαφές; Σε φωτο; Σε μικρόφωνο; Στην κάμερα; Στα στοιχεία της συσκευής σου; Το λογισμικό που τρέχεις; Και οτι γινεται κρυπτογραφηση τι σημαίνει; Αυτοι έχουν φτιάξει την κρυπτογραφηση λες να μην εχουν πρόσβαση; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts