matersci Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Και περιορισμό των εφαρμογών που επιτρέπεται να τρέχουν στο background στις απολύτως απαραίτητες. πχ εγώ έχω αφήσει μόνο messenger, whatsapp και livescore. Επίσης, δοκίμασε να έχεις το κινητό με ενεργό το battery saver. κόβει πολλές διεργασίες που τρέχουν στο background. Παλιά νομίζω μπορούσες με κάποιες εφαρμογές task manager να δεις ακριβώς τις διεργασίες που τρέχουν. Όπως στους υπολογιστές. Πλέον το έχει κόψει η apple και μόνο με jb γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Και περιορισμό των εφαρμογών που επιτρέπεται να τρέχουν στο background στις απολύτως απαραίτητες. πχ εγώ έχω αφήσει μόνο messenger, whatsapp και livescore. Επίσης, δοκίμασε να έχεις το κινητό με ενεργό το battery saver. κόβει πολλές διεργασίες που τρέχουν στο background. Παλιά νομίζω μπορούσες με κάποιες εφαρμογές task manager να δεις ακριβώς τις διεργασίες που τρέχουν. Όπως στους υπολογιστές. Πλέον το έχει κόψει η apple και μόνο με jb γίνεται. Μαλακια να μην μπορείς να το κανείς Το τελευταίο από την εφαρμογή που μου είπατε. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Μαλακια να μην μπορείς να το κανείς Το τελευταίο από την εφαρμογή που μου είπατε. Sent from my iPhone using Tapatalk Εσυ βλέπεις να πέφτει ο επεξεργαστής η συνέχεια δουλεύει έτσι ψηλά; Όταν πας να βγάλεις screenshot λογικό να ανεβαίνει σε ποσοστό Πρέπει σε ηρεμία να πέφτει 2% Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 τώρα τελευταία οταν βάζω για φόρτιση,αρχίζουν να έρχονται συγκεντρωμένα οι ειδοποιήσεις μέσω wifi. υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου ξεφεύγει; Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 τώρα τελευταία οταν βάζω για φόρτιση,αρχίζουν να έρχονται συγκεντρωμένα οι ειδοποιήσεις μέσω wifi. υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου ξεφεύγει; Τι εννοείς; Όταν δεν το έχεις στην φόρτιση δεν έρχονται; Έχεις ενεργή την εξοικονόμηση ενέργειας; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Τι εννοείς; Όταν δεν το έχεις στην φόρτιση δεν έρχονται; Έχεις ενεργή την εξοικονόμηση ενέργειας; Λοιπον οσο ειναι στην φορτιση κολλάει περισσοτερο και το touch γινεται μη ανταποκρίσιμο. Επιπλέον και εμενα οσο ειναι στην φορτιση ειδοποιησεις δεν ερχονται on time. Με το που το αφαιρεσεις απο το ρευμα αυτοματως ξεκολλάει και ξεκινουν να ερχονται οι κοντινοτερες σε χρονικο διαστημα ειδοποιησεις. Να προσθεσω οτι εβγαλα το κινητο απο την mophie θηκη του,η οποια εχει αποθηκευτικο χωρο και εξτρα μπαταρια.Με το που μπηκε στο ρευμα αρχισε τα ιδια που εκανε και οταν ειχε επανω την θηκη της mophie . Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Δοκίμασε με άλλο φορτιστή και άλλο καλώδιο σε άλλη πρίζα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Δοκίμασε με άλλο φορτιστή και άλλο καλώδιο σε άλλη πρίζα Κοίτα για να λυθεί σίγουρα το πρόβλημα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει διαμέρισμα. Το καινούριο διαμέρισμα πρέπει να είναι τουλάχιστον ένα όροφο παραπάνω από αυτό που μένει τώρα. Αν δεν λυθεί όμως το πρόβλημα και με την αλλαγή του διαμερίσματος δυστυχώς πρέπει να μεταναστεύσει σε άλλη χώρα αυστηρά μέσα στην ευρωπαϊκή ένωση Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Κοίτα για να λυθεί σίγουρα το πρόβλημα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει διαμέρισμα. Το καινούριο διαμέρισμα πρέπει να είναι τουλάχιστον ένα όροφο παραπάνω από αυτό που μένει τώρα. Αν δεν λυθεί όμως το πρόβλημα και με την αλλαγή του διαμερίσματος δυστυχώς πρέπει να μεταναστεύσει σε άλλη χώρα αυστηρά μέσα στην ευρωπαϊκή ένωση Πολύτιμη η βοήθεια σου... Δυστυχώς δεν θέλω να πω κάτι με πέτυχες στις καλές μου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Λοιπον οσο ειναι στην φορτιση κολλάει περισσοτερο και το touch γινεται μη ανταποκρίσιμο. Επιπλέον και εμενα οσο ειναι στην φορτιση ειδοποιησεις δεν ερχονται on time. Με το που το αφαιρεσεις απο το ρευμα αυτοματως ξεκολλάει και ξεκινουν να ερχονται οι κοντινοτερες σε χρονικο διαστημα ειδοποιησεις. Να προσθεσω οτι εβγαλα το κινητο απο την mophie θηκη του,η οποια εχει αποθηκευτικο χωρο και εξτρα μπαταρια.Με το που μπηκε στο ρευμα αρχισε τα ιδια που εκανε και οταν ειχε επανω την θηκη της mophie . Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και έφταιγε το καλώδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 3 πράγματα κάνουν αυτό Φορτιστής Καλώδιο (φθαρμενο η κακής ποιότητας) Touch ic (κυκλομα στην μητρική που ελέγχει την αφή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και έφταιγε το καλώδιο. 3 πράγματα κάνουν αυτό Φορτιστής Καλώδιο (φθαρμενο η κακής ποιότητας) Touch ic (κυκλομα στην μητρική που ελέγχει την αφή) Καλημέρα, εχω αλλαξει και τα 2 ήδη. Εχει γουστο να ειναι το Touch ic Εκανα την σημερινη αναβαθμιση και σαν να συνηλθε λιγο! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Καλησπέρα πεδία καλώς σας βρήκα αγόρασα την συσκευή σήμερα θα ήθελα βοήθεια για το πως να μεταφέρω τις επαφές μου από την έντροιντ συσκευή μου και πως μπορώ να διαγράψω τις είδη υπάρχων Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Καλησπέρα πεδία καλώς σας βρήκα αγόρασα την συσκευή σήμερα θα ήθελα βοήθεια για το πως να μεταφέρω τις επαφές μου από την έντροιντ συσκευή μου και πως μπορώ να διαγράψω τις είδη υπάρχων Ευχαριστώ! Πας ρυθμίσεις, Κωδικοί και Λογαριασμοί και περνάς το gmail σου. Τέλος. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Πας ρυθμίσεις, Κωδικοί και Λογαριασμοί και περνάς το gmail σου. Τέλος. :) Σε ευχαριστώ πολύ το έκανα όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Βγήκε η 13.4 beta και μία από τις αλλαγές είναι ότι στην εφαρμογή του mail επιστρέφουν τα κουμπιά στην μπάρα (μετακίνηση, flag κτλ) Επιτέλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Βγήκε η 13.4 beta και μία από τις αλλαγές είναι ότι στην εφαρμογή του mail επιστρέφουν τα κουμπιά στην μπάρα (μετακίνηση, flag κτλ) Επιτέλους Γιατί δεν την βρίσκω εύχρηστη; Ειδικά για Gmail νομίζω δεν μπορεί κάποιος να την έχει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Για ποιο λόγο ειδικά με gmail; Την χρησιμοποιώ με gmail αλλά και με το επαγγελματικό email μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Για ποιο λόγο ειδικά με gmail; Την χρησιμοποιώ με gmail αλλά και με το επαγγελματικό email μου Εννοεί ότι δεν έχει push notifications σε αρκετές (πλέον) υπηρεσίες mail. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Αυτό δεν είναι θέμα email provider; Δεν έχει σχέση η εφαρμογή. Το Gmail σταμάτησε να το υποστηρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Αυτό δεν είναι θέμα email provider; Δεν έχει σχέση η εφαρμογή. Το Gmail σταμάτησε να το υποστηρίζει δεν είπαμε οτι φταίει η apple Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Παίδες πως απενεργοποιούμε την υπηρεσία τοποθεσίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Παίδες πως απενεργοποιούμε την υπηρεσία τοποθεσίας; Settings, privacy, location services Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Settings, privacy, location services Sent from my iPad using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Καλησπέρα σε όλους.Θελω να ρωτήσω εαν γίνεται το SE μου,να το κάνω downgrade απο IOS13 σε IOS11,και εαν ναι πώς; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts