makisubi Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 (edited) καλο το μωρακι τουλαχιστον???:lol::p Είναι μακρυνή η φωτο και δεν φαίνεται καλά , αλλά δείχνει πολύ καλό !! :grin::grin: Ψάξε μέσα στις ρυθμίσεις και κλείσε τον συγχρονισμό με τις επαφές Ευχαριστώ Edited May 3, 2017 by makisubi Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Έχει εγκαταστήσει κάποιος την 10.3.2 ; Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nix_ Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Έχει εγκαταστήσει κάποιος την 10.3.2 ; Ναι, την εγκατέστησα χθες. Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά της συσκευής. Παράθεση Quadra 660av Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Ναι, την εγκατέστησα χθες. Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά της συσκευής. Και εγω μια απο τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 παιδιά χροοονια κατοχος μονο android..λεω να κανω μια αλλαγη..ακουω τα καλύτερα για αυτο το μικρο διαμαντι και λεω να το παρω.ειναι αληθεια οτι βγαζει μεχρι και 9ωρες SOT;επισης θελω οπωσδήποτε jailbreak..υποστηριζεται με τις τελευταιες αναβαθμισεις;ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 παιδιά χροοονια κατοχος μονο android..λεω να κανω μια αλλαγη..ακουω τα καλύτερα για αυτο το μικρο διαμαντι και λεω να το παρω.ειναι αληθεια οτι βγαζει μεχρι και 9ωρες SOT;επισης θελω οπωσδήποτε jailbreak..υποστηριζεται με τις τελευταιες αναβαθμισεις;ευχαριστω! 9 ώρες δεν νομίζω Άσε που μετράει διαφορετικά από το Android Έχει πάντως από τις καλύτερες αυτονομίας των σημερινών συσκευών Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 το λεει σαν usage..δεν ξέρω ακριβως.τωρα εβλεπα στο y.t best cydia tweaks...βασικα δε μπορω συνελθω,νομιζω είμαι σε ενα ονειρο απεριγραπτο...τωρα μονο σκεφτομαι 32 η 64... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 το λεει σαν usage..δεν ξέρω ακριβως.τωρα εβλεπα στο y.t best cydia tweaks...βασικα δε μπορω συνελθω,νομιζω είμαι σε ενα ονειρο απεριγραπτο...τωρα μονο σκεφτομαι 32 η 64... Cydia tweaks εννοείται θέλεις jailbreak Πάει άλλου η κουβέντα μετά. Μιλάμε για την συσκευή κανονικά όπως δουλεύει από το εργοστάσιο. Αν κανεις jailbreak και μετά υπάρχουν χιλιάδες tweaks και εφαρμογές που δεν πολύ γνωρίζω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 (edited) Καλημέρα σε όλη την παρέα, αγόρασα ένα iPhone SE 64άρι από Cityshop Ευρωπαϊκό, σήμερα παραλαμβάνω από courier, υπάρχει τρόπος να δούμε αν φοράει Samsung η TSMC Επεξεργαστή πριν ανοίξω το κουτί ? Ευχαριστώ!:O Και πόσο φορτίζουμε και πότε για πρώτη φορά ? Edited June 2, 2017 by manos20082 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 2, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Πριν πιάσεις τη συσκευή στα χέρια σου όχι, δεν υπάρχει τρόπος να διαπιστώσεις αυτό που ρωτάς. Όσον αφορά τη φόρτιση, το φορτίζεις μέχρι να γεμίσει και μετά παίζεις κανονικά. Δεν υπάρχει πλέον η λογική των μακροχρόνιων φορτίσεων και πλήρων αποφορτίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Πριν πιάσεις τη συσκευή στα χέρια σου όχι, δεν υπάρχει τρόπος να διαπιστώσεις αυτό που ρωτάς. Όσον αφορά τη φόρτιση, το φορτίζεις μέχρι να γεμίσει και μετά παίζεις κανονικά. Δεν υπάρχει πλέον η λογική των μακροχρόνιων φορτίσεων και πλήρων αποφορτίσεων. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και την απάντησή σου, ελπίζω να πέσω σε TSMC CPU.:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 ευχαριστω.πηγα μολις κοτσοβολο και με ειπε μια κοπελιτσα οτι μετα το jailbreak οχι μονο δεν το καλυπτει η εγγυηση (λογικο) αλλα και το οτι δε μπορω καν να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση..το θεωρω απιθανον αυτο.γνωριζει καποιος κατι;δλδ μπορω να το επαναφερω εργοστασιακο και να ξαναισχυει η εγγυηση;η με μαρκαρουν με id κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 ευχαριστω.πηγα μολις κοτσοβολο και με ειπε μια κοπελιτσα οτι μετα το jailbreak οχι μονο δεν το καλυπτει η εγγυηση (λογικο) αλλα και το οτι δε μπορω καν να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση..το θεωρω απιθανον αυτο.γνωριζει καποιος κατι;δλδ μπορω να το επαναφερω εργοστασιακο και να ξαναισχυει η εγγυηση;η με μαρκαρουν με id κλπ? Πες τη κοπελιτσα να κουνησει λιγο το κεφαλι της. Επανερχεται με dfu στην αρχικη του κατασταση και ΜΕΤΑ η εγγυηση το καλυπτει κανονικα! ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα σε όλη την παρέα, αγόρασα ένα iPhone SE 64άρι από Cityshop Ευρωπαϊκό, σήμερα παραλαμβάνω από courier, υπάρχει τρόπος να δούμε αν φοράει Samsung η TSMC Επεξεργαστή πριν ανοίξω το κουτί ? Ευχαριστώ!:O Και πόσο φορτίζουμε και πότε για πρώτη φορά ? Πριν πιάσεις τη συσκευή στα χέρια σου όχι, δεν υπάρχει τρόπος να διαπιστώσεις αυτό που ρωτάς. Όσον αφορά τη φόρτιση, το φορτίζεις μέχρι να γεμίσει και μετά παίζεις κανονικά. Δεν υπάρχει πλέον η λογική των μακροχρόνιων φορτίσεων και πλήρων αποφορτίσεων. Γιατι εχω την εντυπωση οτι η SE δεν εχει διπλους επεξεργαστες;! Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και την απάντησή σου, ελπίζω να πέσω σε TSMC CPU.:blink: 99% θα ειναι TSMC! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Δυστυχώς έπεσα σε κομμάτι Ιρλανδίας με Samsung A9 CPU..... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Δυστυχώς έπεσα σε κομμάτι Ιρλανδίας με Samsung A9 CPU..... :cry: Οποτε λανθασμενη εντυπωση :confused: Η διαφορα ειναι ελαχιστη οποτε μη στεναχωριεσαι Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Δυστυχώς έπεσα σε κομμάτι Ιρλανδίας με Samsung A9 CPU..... :cry: Μην ασχολείσαι. Η συσκευή είναι απίθανη γενικά. Κοίταξε να τη χαρείς. Οι διαφορες είναι μικρές και μάλιστα σε συγκεκριμένα σενάρια χρήσης. Για το 99% των χρηστών δεν υπάρχει πρακτική διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Πες τη κοπελιτσα να κουνησει λιγο το κεφαλι της. Επανερχεται με dfu στην αρχικη του κατασταση και ΜΕΤΑ η εγγυηση το καλυπτει κανονικα! ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατι εχω την εντυπωση οτι η SE δεν εχει διπλους επεξεργαστες;! 99% θα ειναι TSMC! χαχα οντως δεν ισχυει το διαπιστωσα κ γω.τωρα καυι διαβαζω για επεξεργαστες!τι να προσεξω οταν το παραγγειλω;ποια χωρα να ζητησω κατασκευης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 (edited) χαχα οντως δεν ισχυει το διαπιστωσα κ γω.τωρα καυι διαβαζω για επεξεργαστες!τι να προσεξω οταν το παραγγειλω;ποια χωρα να ζητησω κατασκευης; Μπορεί ακόμα και Ελληνικό αν θα πάρεις να πέσεις σε Samsung CPU. Κανείς δεν ξέρει! Edited June 3, 2017 by manos20082 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 χαχα οντως δεν ισχυει το διαπιστωσα κ γω.τωρα καυι διαβαζω για επεξεργαστες!τι να προσεξω οταν το παραγγειλω;ποια χωρα να ζητησω κατασκευης; Μην ασχολείσαι Η διαφορά μεταξύ των επεξεργαστών είναι από 1% έως 10% Όσο παραπάνω το δουλεύεις έχει μια διαφορά αλλά δεν είναι αξιοσημείωτη η διαφορά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω μέσω Σκρουτζ από tokinito.gr μιας κ κάνει δόσεις, το se. Ξέρετε σε ποια έκδοση iOS θα μου έρθει; Με ενδιαφέρει το jailbreak. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω μέσω Σκρουτζ από tokinito.gr μιας κ κάνει δόσεις, το se. Ξέρετε σε ποια έκδοση iOS θα μου έρθει; Με ενδιαφέρει το jailbreak. Άγνωστο αυτό Ανάλογα ποσό καιρό έχει που πήραν νέα κομμάτια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 αν και τωρα ψάχνομαι με iphone..νομίζω 10.2 είναι η τελευταία σταθερη εκδοση για jb.αλλα διαβασα ότι μπορεις να κάνεις downgrade μεσω pc.αν κανω λαθος διορθώστε με.εχω πάθει σοκ εντωμεταξυ με τα jb tweaks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Downgrade δεν γίνεται από πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 αν και τωρα ψάχνομαι με iphone..νομίζω 10.2 είναι η τελευταία σταθερη εκδοση για jb.αλλα διαβασα ότι μπορεις να κάνεις downgrade μεσω pc.αν κανω λαθος διορθώστε με.εχω πάθει σοκ εντωμεταξυ με τα jb tweaks... Downgrade ποτέ δεν υπήρχε δυνατότητα ούτε και τώρα γίνεται Μόνο σε iPhone 5 και πριν αλλά και σε αυτά είναι ολόκληρη διαδικασία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 ωχ σωστά.Μόνο λεει αν ειναι signed το λογισμικο και κατι λεει οτι μονο το προηγουμενο μενει signed και αυτο για κανα 2 βδομαδες μονο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts