Jump to content

[S7] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 273
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Fg_cycle, λίγο πιο πάνω είναι

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Μου βγάζει 374..

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Οι κύκλοι φόρτισης που δείχνει μήπως είναι επίσης οι μισοί από ότι στη πραγματικότητα;

Μου βγάζει 164.

Οι κύκλοι φόρτισης αναφέρονται σε ενσυρματη φόρτιση ή και ασύρματη;Γιατί μου φαίνονται λίγες.

Άτιμο tapatalk κατά λάθος το έβαλα εδώ. Παρακαλώ μα σβηστεί.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by firekostas

Χθες είδα 4:55 sot με 40' κλήσεις, 1 ώρα Spotify (οχι streaming), 30' ηχογραφήσεις. Κυρίως WiFi με πολύ αδύναμο σήμα και λίγα data, σε λειτουργία απόδοσης με κλειστή κατά βάση την τοποθεσία, και 14 ώρες από την ώρα που το είχα βγάλει.

Για μένα είναι ένα εξαιρετικό νούμερο!!

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η nougat πολυ held awake. Στην mm δεν ήταν έτσι. Και πάλι μια χαρά είναι. c1fd7a58658cabdfa7e6f1eb9eb1302c.jpg29ee9af6ef17bbefa1389a88e3f98253.jpg

Μετά από 8 μήνες που έχω το κινητό και μεικτή χρήση λίγο από όλα.

Screenshot_20171120_203909.png

Screenshot_20171120_203915.png

Edited by Alexpag

Σε s7 edge με το τελευταιο update η μπαταρια αδειαζει πολυ γρηγορα . Το εχετε παρατηρησει? Η διαφορα ειναι τεραστια.
Το αντίθετο σε στο απλό!! Εκεί που πήγαινα με δυσκολία στις 3 ώρες sot, πλέον ξεπερνάω για πλάκα τις 4:30!! Με βάση την χρήση μου μιλάω πάντα με το κινητό αγορασμενο τον Αύγουστο '17.

Σε s7 edge με το τελευταιο update η μπαταρια αδειαζει πολυ γρηγορα . Το εχετε παρατηρησει? Η διαφορα ειναι τεραστια.

Εγώ στο δικό μου ( S7 Edge ) δεν είδα καμία διαφορά, ίσως και λίγο καλύτερα, αλλά ξανά λέω ίσως, γιατί μπορεί να έχει κάνει και με τις λεπτομέρειες από το τρόπο χρήσης.

ενω εμενα στο μικρο S7 κραταει λιγοτερο...

οτι να'ναι... :lol:

Έλεγξε το Samsung Health, γιατί σε μένα είχε ενεργοποιήσει και μετρούσε βήματα μόνο του!! Οπότε κατάπινε την μπαταρία.

Σίγουρα πάντως, έχουν να κάνουν πολλά με την αυτονομία. Και το βασικότερο έχει να κάνει με την χρήση που κάνει ο καθένας.

Έλεγξε το Samsung Health, γιατί σε μένα είχε ενεργοποιήσει και μετρούσε βήματα μόνο του!! Οπότε κατάπινε την μπαταρία.

Σίγουρα πάντως, έχουν να κάνουν πολλά με την αυτονομία. Και το βασικότερο έχει να κάνει με την χρήση που κάνει ο καθένας.

τα εχω κλεισει τα βηματα.

με την ιδια χρηση που εκανα παντα, μια φορα μπορει να βγαλει 4,5ωρες και την επομενη μερα 2,5.

οποτε περασα σε root+adaway+grrenify και ησυχασα. :cool:

iphone 14 pro

Χθες για πρώτη φορά μου έβγαλε ειδοποίηση πως "η εφαρμογή Android.system.sm (κάπως έτσι) δυσχεραίνει τις επιδόσεις του τηλεφώνου και καταναλώνει μπαταρία, πατήστε για αποστολή.." κλπ κλπ που δε θυμάμαι λεπτομέρειες. Μου έκανε εντύπωση γιατί στο πεδίο της μπαταρίας αυτό ήταν από τα πρώτα σε κατανάλωση και δεν ήξερα από πού προέρχεται. Σήμερα μου έβγαλε για κάτι του Facebook (το οποίο χρησιμοποιώ εντελώς περιστασιακά).

Εγω παντως δεν καταλαβαινω γιατι ολοι μας τα βαζουμε με τις συσκευες μας και δεν τα χωνουμε στους developers εφαρμογων.δεν γινεται καθε μερα να εχει τρεις κατα μεσο ορο ενημερωσεις και να κανουν παιχνιδι με την μπαταρια μας πλεον κατα την γνωμη μου πρεπει να τους πιεσουμε να ειναι λιγοτερο ενεργοβοροι.εγω παρατηρω οτι οι εταιρειες βαζουν ολο και καλυτερη διαχειρηση ολο και μεγαλυτερες μπαταριες και στο τελος θα γινουμε αχθοφοροι μπαταριων, αλλα το αποτελεσμα της διαρκειας sot να βρισκεται κολλημενο στην μια μερα.

Μόνο 4g σήμερα και auto brighteness. Πολύ καλά. Μέσο όρο 5 ώρες όπως λέει και το gsam αν το άφηνα να πέφτει μέχρι 1%. 4,4 ώρες το max που το έχω πάει από 13 Νοέμβρη.

24d5ef4a27b6a04b1f45894f7703398c.jpg

Ρε σεις πως βγάζετε τόσες ώρες οθόνη; έμενα με το ζόρι πάει 3 30 ώρες απ το 100 στο 10 και πριν κάνα 2μηνο άλλαξα την μπαταρία

Ρε σεις πως βγάζετε τόσες ώρες οθόνη; έμενα με το ζόρι πάει 3 30 ώρες απ το 100 στο 10 και πριν κάνα 2μηνο άλλαξα την μπαταρία
Μην αγχώνεσαι, αυτό που βλέπεις από πάνω είναι σε 5,5 ώρες χρήση, άμα το αφήσω και γω κανά 24ωρο χωρίς φόρτιση κανά 4ωρο max θα βγάζω. Όπως βλέπεις ανά 16ωρο τρώει φόρτιση το δικό μου, σκουλαρίκι το έχω Edited by dgeorge4

Πολύ καλα, αν είχα και καλό σήμα σπίτι θα ήταν 5-6% παραπάνω

9296ebd8bb2055a1a4148d21379755a5.jpg

• 4 weeks later...

Με κουφανε χθες. Προσωπικα οταν εβλεπα 10 και 11 ωρες σε κατι s7edge και κατι mate γελουσα. Να ομως που το s7 (6μηνου) μαμα τελειως οπως το παρει απο vodafone κυριολεκτικα με λιωσιμο fb και παιχνιδακια (wood puzzle) εβγαλε τοσες ωρες οθονης (χωρις να μπει saving mode καθολου). Πραγματικα πιστευω φοβερο νουμερο αν και συνηθως παιζω στο 4ωρο.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

9bb327345f30c1e3cdf3407d51beece9.jpg

19f3d2eed580091cf43e5922513a9dfe.jpg

f77ca67156e26e63bc3f35815980670d.jpg

Edited by dimitris6694

• 3 weeks later...

Δεν ξέρω αν φταίει η τελευταία ενημέρωση, πάντως έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία του. Προχθές θα ήμουν όλη μέρα έξω, οπότε από τις 06:00 το πρωί το βάζω σε μέτριο στην εξοικονόμηση ενέργειας. Αρκετό surfing με WiFi, downloads 3 ταινιών στο Netflix και φτάνω στις 18:30 να είμαι με 10%, 5:10 ώρες οθόνη και 2:30 ώρες κλήσεων!!

Ήμουν σε πλοίο, οπότε κάνω μια γρήγορη μισαωρη φόρτιση στην καμπίνα και πάμε 49%. Ήθελα να δω το Godfather (3 ώρες) και δεν ήξερα αν θα με φτάσει. Βγαίνω λοιπόν, βάζω την λειτουργία απόδοσης σε "Ψυχαγωγία" και οθόνη στο φουλ. Ήχος από ακουστικά και στο ενδιάμεσο 0:30 κλήσεις... Τελειώνω την ταινία με πάνω από 10%!!

Δεν ξέρω αν φταίει η τελευταία ενημέρωση, πάντως έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία του. Προχθές θα ήμουν όλη μέρα έξω, οπότε από τις 06:00 το πρωί το βάζω σε μέτριο στην εξοικονόμηση ενέργειας. Αρκετό surfing με WiFi, downloads 3 ταινιών στο Netflix και φτάνω στις 18:30 να είμαι με 10%, 5:10 ώρες οθόνη και 2:30 ώρες κλήσεων!!

Ήμουν σε πλοίο, οπότε κάνω μια γρήγορη μισαωρη φόρτιση στην καμπίνα και πάμε 49%. Ήθελα να δω το Godfather (3 ώρες) και δεν ήξερα αν θα με φτάσει. Βγαίνω λοιπόν, βάζω την λειτουργία απόδοσης σε "Ψυχαγωγία" και οθόνη στο φουλ. Ήχος από ακουστικά και στο ενδιάμεσο 0:30 κλήσεις... Τελειώνω την ταινία με πάνω από 10%!!

Καλημέρα. Ως τελευταία ενημέρωση ποια εννοείς;

Μια ενημέρωση ασφάλειας μου έκανε πριν 5 μέρες... 25mb...

Εμένα με rom της Cosmote δεν μου εχει ερθει κατι

• The title was changed to [S7] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία