dgeorge4 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Από που το βλέπω αυτό :OFg_cycle, λίγο πιο πάνω είναι Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Fg_cycle, λίγο πιο πάνω είναι Sent from my SM-G930F using Tapatalk Μου βγάζει 374.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Οι κύκλοι φόρτισης που δείχνει μήπως είναι επίσης οι μισοί από ότι στη πραγματικότητα; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Μου βγάζει 164. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Οι κύκλοι φόρτισης αναφέρονται σε ενσυρματη φόρτιση ή και ασύρματη;Γιατί μου φαίνονται λίγες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 (edited) Άτιμο tapatalk κατά λάθος το έβαλα εδώ. Παρακαλώ μα σβηστεί. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 17, 2017 by firekostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Χθες είδα 4:55 sot με 40' κλήσεις, 1 ώρα Spotify (οχι streaming), 30' ηχογραφήσεις. Κυρίως WiFi με πολύ αδύναμο σήμα και λίγα data, σε λειτουργία απόδοσης με κλειστή κατά βάση την τοποθεσία, και 14 ώρες από την ώρα που το είχα βγάλει. Για μένα είναι ένα εξαιρετικό νούμερο!! Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Η nougat πολυ held awake. Στην mm δεν ήταν έτσι. Και πάλι μια χαρά είναι. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 (edited) Μετά από 8 μήνες που έχω το κινητό και μεικτή χρήση λίγο από όλα. Edited November 20, 2017 by Alexpag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thomas1977 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Σε s7 edge με το τελευταιο update η μπαταρια αδειαζει πολυ γρηγορα . Το εχετε παρατηρησει? Η διαφορα ειναι τεραστια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Σε s7 edge με το τελευταιο update η μπαταρια αδειαζει πολυ γρηγορα . Το εχετε παρατηρησει? Η διαφορα ειναι τεραστια.Το αντίθετο σε στο απλό!! Εκεί που πήγαινα με δυσκολία στις 3 ώρες sot, πλέον ξεπερνάω για πλάκα τις 4:30!! Με βάση την χρήση μου μιλάω πάντα με το κινητό αγορασμενο τον Αύγουστο '17. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Σε s7 edge με το τελευταιο update η μπαταρια αδειαζει πολυ γρηγορα . Το εχετε παρατηρησει? Η διαφορα ειναι τεραστια. Εγώ στο δικό μου ( S7 Edge ) δεν είδα καμία διαφορά, ίσως και λίγο καλύτερα, αλλά ξανά λέω ίσως, γιατί μπορεί να έχει κάνει και με τις λεπτομέρειες από το τρόπο χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 ενω εμενα στο μικρο S7 κραταει λιγοτερο... οτι να'ναι... :lol: Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 ενω εμενα στο μικρο S7 κραταει λιγοτερο... οτι να'ναι... :lol: Έλεγξε το Samsung Health, γιατί σε μένα είχε ενεργοποιήσει και μετρούσε βήματα μόνο του!! Οπότε κατάπινε την μπαταρία. Σίγουρα πάντως, έχουν να κάνουν πολλά με την αυτονομία. Και το βασικότερο έχει να κάνει με την χρήση που κάνει ο καθένας. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Έλεγξε το Samsung Health, γιατί σε μένα είχε ενεργοποιήσει και μετρούσε βήματα μόνο του!! Οπότε κατάπινε την μπαταρία. Σίγουρα πάντως, έχουν να κάνουν πολλά με την αυτονομία. Και το βασικότερο έχει να κάνει με την χρήση που κάνει ο καθένας. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τα εχω κλεισει τα βηματα. με την ιδια χρηση που εκανα παντα, μια φορα μπορει να βγαλει 4,5ωρες και την επομενη μερα 2,5. οποτε περασα σε root+adaway+grrenify και ησυχασα. :cool: Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Χθες για πρώτη φορά μου έβγαλε ειδοποίηση πως "η εφαρμογή Android.system.sm (κάπως έτσι) δυσχεραίνει τις επιδόσεις του τηλεφώνου και καταναλώνει μπαταρία, πατήστε για αποστολή.." κλπ κλπ που δε θυμάμαι λεπτομέρειες. Μου έκανε εντύπωση γιατί στο πεδίο της μπαταρίας αυτό ήταν από τα πρώτα σε κατανάλωση και δεν ήξερα από πού προέρχεται. Σήμερα μου έβγαλε για κάτι του Facebook (το οποίο χρησιμοποιώ εντελώς περιστασιακά). Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Εγω παντως δεν καταλαβαινω γιατι ολοι μας τα βαζουμε με τις συσκευες μας και δεν τα χωνουμε στους developers εφαρμογων.δεν γινεται καθε μερα να εχει τρεις κατα μεσο ορο ενημερωσεις και να κανουν παιχνιδι με την μπαταρια μας πλεον κατα την γνωμη μου πρεπει να τους πιεσουμε να ειναι λιγοτερο ενεργοβοροι.εγω παρατηρω οτι οι εταιρειες βαζουν ολο και καλυτερη διαχειρηση ολο και μεγαλυτερες μπαταριες και στο τελος θα γινουμε αχθοφοροι μπαταριων, αλλα το αποτελεσμα της διαρκειας sot να βρισκεται κολλημενο στην μια μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Μόνο 4g σήμερα και auto brighteness. Πολύ καλά. Μέσο όρο 5 ώρες όπως λέει και το gsam αν το άφηνα να πέφτει μέχρι 1%. 4,4 ώρες το max που το έχω πάει από 13 Νοέμβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Ρε σεις πως βγάζετε τόσες ώρες οθόνη; έμενα με το ζόρι πάει 3 30 ώρες απ το 100 στο 10 και πριν κάνα 2μηνο άλλαξα την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 (edited) Ρε σεις πως βγάζετε τόσες ώρες οθόνη; έμενα με το ζόρι πάει 3 30 ώρες απ το 100 στο 10 και πριν κάνα 2μηνο άλλαξα την μπαταρίαΜην αγχώνεσαι, αυτό που βλέπεις από πάνω είναι σε 5,5 ώρες χρήση, άμα το αφήσω και γω κανά 24ωρο χωρίς φόρτιση κανά 4ωρο max θα βγάζω. Όπως βλέπεις ανά 16ωρο τρώει φόρτιση το δικό μου, σκουλαρίκι το έχω Edited November 26, 2017 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Πολύ καλα, αν είχα και καλό σήμα σπίτι θα ήταν 5-6% παραπάνω Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 (edited) Με κουφανε χθες. Προσωπικα οταν εβλεπα 10 και 11 ωρες σε κατι s7edge και κατι mate γελουσα. Να ομως που το s7 (6μηνου) μαμα τελειως οπως το παρει απο vodafone κυριολεκτικα με λιωσιμο fb και παιχνιδακια (wood puzzle) εβγαλε τοσες ωρες οθονης (χωρις να μπει saving mode καθολου). Πραγματικα πιστευω φοβερο νουμερο αν και συνηθως παιζω στο 4ωρο. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 26, 2017 by dimitris6694 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Δεν ξέρω αν φταίει η τελευταία ενημέρωση, πάντως έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία του. Προχθές θα ήμουν όλη μέρα έξω, οπότε από τις 06:00 το πρωί το βάζω σε μέτριο στην εξοικονόμηση ενέργειας. Αρκετό surfing με WiFi, downloads 3 ταινιών στο Netflix και φτάνω στις 18:30 να είμαι με 10%, 5:10 ώρες οθόνη και 2:30 ώρες κλήσεων!! Ήμουν σε πλοίο, οπότε κάνω μια γρήγορη μισαωρη φόρτιση στην καμπίνα και πάμε 49%. Ήθελα να δω το Godfather (3 ώρες) και δεν ήξερα αν θα με φτάσει. Βγαίνω λοιπόν, βάζω την λειτουργία απόδοσης σε "Ψυχαγωγία" και οθόνη στο φουλ. Ήχος από ακουστικά και στο ενδιάμεσο 0:30 κλήσεις... Τελειώνω την ταινία με πάνω από 10%!! Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Δεν ξέρω αν φταίει η τελευταία ενημέρωση, πάντως έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία του. Προχθές θα ήμουν όλη μέρα έξω, οπότε από τις 06:00 το πρωί το βάζω σε μέτριο στην εξοικονόμηση ενέργειας. Αρκετό surfing με WiFi, downloads 3 ταινιών στο Netflix και φτάνω στις 18:30 να είμαι με 10%, 5:10 ώρες οθόνη και 2:30 ώρες κλήσεων!! Ήμουν σε πλοίο, οπότε κάνω μια γρήγορη μισαωρη φόρτιση στην καμπίνα και πάμε 49%. Ήθελα να δω το Godfather (3 ώρες) και δεν ήξερα αν θα με φτάσει. Βγαίνω λοιπόν, βάζω την λειτουργία απόδοσης σε "Ψυχαγωγία" και οθόνη στο φουλ. Ήχος από ακουστικά και στο ενδιάμεσο 0:30 κλήσεις... Τελειώνω την ταινία με πάνω από 10%!! Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα. Ως τελευταία ενημέρωση ποια εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Μια ενημέρωση ασφάλειας μου έκανε πριν 5 μέρες... 25mb... Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Μια ενημέρωση ασφάλειας μου έκανε πριν 5 μέρες... 25mb... Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα με rom της Cosmote δεν μου εχει ερθει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts