george_mech Δημοσιεύτηκε January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 20, 2005 Θελω να σχολιαστει αυτο το site καθως εντυπωση μου εχει κανει οτι τοσο καιρο επιτρεπουν την απροσκοπτη λειτουργια του (να μου πεις,το μονο site ειναι??) παρολο το πληθος των σκληρων και ωμων φωτογραφιων που παρουσιαζει! :geek: :geek: :cry: :geek: :wacko: :wacko: WORST SITE EVER CREATED!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Δείχνει την αλήθεια όμως, και η αλήθεια ώς γνωστόν είναι πικρή...;) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 μια χαρα ειναι το site, οποιος δεν θελει δεν το βλεπει Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Θελω να σχολιαστει αυτο το site καθως εντυπωση μου εχει κανει οτι τοσο καιρο επιτρεπουν την απροσκοπτη λειτουργια του (να μου πεις,το μονο site ειναι??) παρολο το πληθος των σκληρων και ωμων φωτογραφιων που παρουσιαζει! :geek: :geek: :cry: :geek: :wacko: :wacko: WORST SITE EVER CREATED!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: to site tha to aksiologousa os to kalitero ever an ixe perissoteres ananeoseis... fobero periexomeno k humor ston sxoliasmo, k mi ksexname k to rotten library [*link removed*]to opio exi para poli endiaferouses antikimenikes diseuretes plirofories... btw o diadoxos tou rotten ine to [*link removed*] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Θελει πολυ δυναμη για να δεις τα βιντεο που εχει το [*url removed*] προσωπικα ειμαι χαλια τωρα Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 εχω να μπω πολι καιρο το στομαχι μου δεν το αντεχει.. οι φωτογραφιες ειναι το λιγοτερο ανατριχιαστικες.. ειναι αληθινες η παιζει να ναι μαιμουδιτσες ? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Ειναι γεγονος πως ειναι πολυ σκληρα sites , αλλα στο ΝΕΤ ειναι γνωστο πως βρισκεις απ' ολλα! Υπαρχουν και αλλα site του ειδους οπου ξεφευγουμε απο την "ανατριχιλα" και παμε στην αηδια ,αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.Το μονο κακο με αυτα τι site ειναι πολλες φορες εχουν προσβαση και μικροτερα σε ηλικια ατομα... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 εχω να μπω πολι καιρο το στομαχι μου δεν το αντεχει.. οι φωτογραφιες ειναι το λιγοτερο ανατριχιαστικες.. ειναι αληθινες η παιζει να ναι μαιμουδιτσες ? :o το 30% περίπου είναι fake... Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Θελω να σχολιαστει αυτο το site καθως εντυπωση μου εχει κανει οτι τοσο καιρο επιτρεπουν την απροσκοπτη λειτουργια του (να μου πεις,το μονο site ειναι??) παρολο το πληθος των σκληρων και ωμων φωτογραφιων που παρουσιαζει! WORST SITE EVER CREATED!!!!!!!!!!!!!! B] Δυστηχως ....thats real life φιλε μου! :) Τι να πουν και οι αστυνομικοι και οι γιατροι που βλεπουν τετοιες ανατριχιαστικες στιγμες καθε μερα??? :( Βλεπουμε στις ταινιες οτι πυροβολουν καποιο στο κεφαλι και απλα μετα εχει μια τρυπα και ....λιγο αιμα! Στην πραγματικοτητα ομως ενα πυροβολημενο κεφαλι θα ηταν κομματια :cry: Οποιος δεν αντεχει απλα το ξεχναει και δεν ξαναμπαινει. Εδω αφηνουν να λειτουργουν sites με συνταγες για βομβες και οδηγιες για σατανιστικες τελετες, στο rotten θα κολησουμε? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Καλά... Το Rotten δεν είναι τίποτα... 'Οποιος είχε προλάβει το [*url removed*] πριν γίνει members only, θα θυμάται ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΕΣ ανατριχίλες..... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 αρνητική διαφήμιση = διαφήμιση. και επειδή μπαίνουν και πολλοί ανήλικοι εδώ και διαβάζουν το φόρουμ μας, καλύτερα τέτοιες ευθείες αναφορές (links) να αποφεύγονται... μπορείτε να συνεχίσετε τη συζήτηση, αποφεύγοντας τη χρήση "παραδειγμάτων" όμως... Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 επιδη δεν γνωριζω τη ακριβος ειναι αυτο το site; ααα! και ειμαι ανηλικος. Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Αν ειναι ετσι ρε παιδια θα επρεπε να μην υπαρχουν χιλιαδες αλλα site τωρα στο rotten ειναι το προβλημα?? @teorizo Αυτο το site εχει τρομαχτικες εικονες. Ασχημο θεαμα ειναι οσο να 'ναι. Εχεις με pm την διεθυνση αυτου του site. EDIT: Με προλαβες Xourxou ! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 επιδη δεν γνωριζω τη ακριβος ειναι αυτο το site; ααα! και ειμαι ανηλικος. Περιεχει εικονες οι οποιες ειναι ακαταλληλες για ανηλικους (και οχι μονο) λογω της σκληροτητας του περιεχομενου τους.Δυστυχως c'est la vie Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_mech Δημ. January 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Εχετε δικιο που λετε οτι ''στο ροτεν θα κολλησουμε?'',εξαλλου αυτο ειπα και εγω στην παρενθεση (βλ.αρχικο post) αλλα οσο θυμαμαι το πως ημουν μετα την πρωτη επισκεψη μου σε αυτο θελω να το ξεχασω!Σαν να εβαλε καποιος στο mixer: φοβο :( ,αηδια :alien: ,ανακατεμα :wacko: ,σιχαμα :geek: +απορια :worry: (γιατι τοση ωμοτητα?) και μου τα εδωσε να τα ''πιω''....προσπαθω να καταλαβω αν εγω ειμαι ''φοβιτσιαρης'' :( διοτι οι εικονες δεν ειναι ''creepy'' που λεμε,αλλα ΩΜΕΣ...εντελως εμετικες...Συμφωνω οτι το ροτεν library περεχει χρησιμες infos αλλα πιστευω οτι μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα...Ποιος μπαινει στο ροτεν για να βρει πληροφοριες για καποιο θεμα??Ας μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας :rolleyes: .Οσοι μπαινουν εκει,το κανουν για τις εμετικες φωτο που ειναι ''κρεμασμενες'' και σπανια για την βιβλιοθηκη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 To [*link removed*] το χετε δει;; Παιδιά όποιος δεν θέλει, απλά δεν βλέπει. Δεν μπορεί να μπει περιορισμός. Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 URL Removed: :down: γιατι νομίζω πως τα περισσότερα απο αυτα τα sites προειδοποιούν καταλληλα πριν μπείς οπότε είναι ευθύνη του καθενός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Χωρις να ειμαι σιγουρος , νομιζω οτι στο myphone απαγορευονται λινκ σε οποιοδηποτε adult site ακομα κ αν εχει disclaimer ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Εμενα αυτο το site μια μερα που ημουν μεθυσμενος με βοηθησε να ξερασω ωστε να συνελθω. :) Περα απο την πλακα πιστευω πως πραγματικα δεν εχει λογο υπαρξης.Θα επρεπε να το ριξουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Χωρις να ειμαι σιγουρος , νομιζω οτι στο myphone απαγορευονται λινκ σε οποιοδηποτε adult site ακομα κ αν εχει disclaimer ;) Τότε πάω πάσο... (ξέρω ξέρω RTFM! hehe) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Το rotten δεν είναι το μοναδικό site που πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται ΓΙΑΤΙ υπάρχει - υπάρχουν δυστυχώς και πολλά άλλα (και καμιά φορά χειρότερα από αυτό) που σε κάνουν να νιώθεις αηδία, θλίψη και πίκρα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτό, απλά υπάρχουν. Η μόνη λύση για σενα -και για μενα - είναι απλά να μην μπαίνεις και χαλιέσαι. Εγώ λυπάμαι τους ανήλικους που δυστυχώς άθελά τους θα μπουν και θα δουν τέτοιες εικόνες...και τι φταίνε? Κρίμα... Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Θα επρεπε να το ριξουν... ti fasistiki nootropia ine auti? i eleutheria logou k ekfrasis d sou leei tpt? an d saresei mi to blepeis, den exeis dikeoma na to steris apo autous pou to briskoun endiaferon :mad: :mad: :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 αν και πραγματικά θα σκάσω από την περιέργεια μου δεν πρόκειται να μπω.δεν μου αρέσουν τα φρικιαστικά άλλωστε . αλλα δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ο λόγος υπάρξεις τέτοιον sites; υπάρχουν άραγε άτομα που να διασκεδάζουν με τέτοιο θέαμα; :worry: θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Wappy αρνητική διαφήμιση = διαφήμιση δυστυχώς! :worry: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 αν και πραγματικά θα σκάσω από την περιέργεια μου δεν πρόκειται να μπω.δεν μου αρέσουν τα φρικιαστικά άλλωστε . αλλα δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ο λόγος υπάρξεις τέτοιον sites; υπάρχουν άραγε άτομα που να διασκεδάζουν με τέτοιο θέαμα; :worry: θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Wappy αρνητική διαφήμιση = διαφήμιση δυστυχώς! :worry: Nαι υπάρχουν άτομα που γουστάρουν και φτιάχνονται. Και τα αναπαράγουν στον εαυτό τους. Όσοι ήταν τις προαλλες στο IRC καταλαβαίνουν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Nαι υπάρχουν άτομα που γουστάρουν και φτιάχνονται. Και τα αναπαράγουν στον εαυτό τους. Όσοι ήταν τις προαλλες στο IRC καταλαβαίνουν. :) τι εννοείς λέγοντας ότι τα αναπαράγουν στον εαυτό τους; :o Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts