rapsodos1979_ Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Όταν τραβάτε φωτογραφίες με κόντρα ήλιο, παρατηρείτε ένα κόκκινο σημάδι στην οθόνη, το οποίο κινείται ανάλογα με το πώς κεντραρεις τον ήλιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Ναι. είναι φυσιολογικό. κάτι με την αντανάκλαση στον φακό έχει να κάνει. όλα τα κινητά σε αυτές τις συνθήκες το κάνουν αυτό. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Και μια δική μου χωρίς επεξεργασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Ναι. είναι φυσιολογικό. κάτι με την αντανάκλαση στον φακό έχει να κάνει. όλα τα κινητά σε αυτές τις συνθήκες το κάνουν αυτό. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papalos_ Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Εγώ στις νυχτερινές φωτογραφίες έχω παρατηρήσει φωτεινά σημαδάκια σαν αυτά που είναι στον κίτρινο κύκλο. Ειναι και αυτά λόγω αντανακλάσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Εγώ στις νυχτερινές φωτογραφίες έχω παρατηρήσει φωτεινά σημαδάκια σαν αυτά που είναι στον κίτρινο κύκλο. Ειναι και αυτά λόγω αντανακλάσεων; Ακριβως το ιδιο ειναι κι αυτο Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Έχει σχέση ποιον αισθητήρα φοράμε? Στο s7 απλό με Sony, εχω την εντύπωση ότι δεν είχα παρατηρήσει κάτι..Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος..Στπ edge έχω της Samsung τον αισθητήρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Λιμάνι Κυλλήνης (Manual). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Rubirosa Seaside στον Αλιμο με χειροκινητη ληψη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Και μια δική μου χωρίς επεξεργασία. Την επεξεργασία με ποιο πρόγραμμα την κάνετε παιδια Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Βγάζω μια φωτογραφία νορμάλ όπως είναι και μετά μόλις την ανοίξω με το color splash μου την ανοίγει ασπρόμαυρη, και μετά απλά ζωγραφίζω το αντικείμενο που θέλω ώστε να εμφανιστεί το δικό του χρώμα... Με ποιο ακριβώς πρόγραμμα το έκανες γιατί έχει αρκετά.Πολλες ερωτήσεις μαζεμένες για να μαθαίνουμεκαι εμείς οι ασχετοι Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 S7 auto και επεξεργασμένες με snapseed Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lassissot Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Ορισμενες φωτο απο s7 edge Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Ορισμενες φωτο απο s7 edge Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φοβερές φωτο μπράβο φιλε Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiwths68 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 (edited) Γεια σας και από εμένα που έχω μόλις λίγες μέρες στα χέρια μου το s7 edge. Διάβασα όλο το thread, θαυμάζοντας τις ικανότητες της κάμερας του τηλεφώνου. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που το αγόρασα. Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν μπορεί, εάν έχουν αλλάξει οι λειτουργίες στο τελευταίο firmware σε σχέση με τις οδηγίες χρήσης που έχει το manual αυτό link:http://downloadcenter.samsung.com/content/MC/201701/20170120161406107/EL/Gre/camera.html#selective_focus που μας έδωσε ένας φίλος παραπάνω. Για παράδειγμα στην αρχική οθόνη της κάμερας οι γρήγορες ρυθμίσεις που μπορώ να κάνω είναι μόνο για το HDR, το flash και την απόχρωση δέρματος. Οι άλλες γρήγορες ρυθμίσεις που αναφέρει το εγχειρίδιο υπάρχουν μόνο στην προηγμένη λειτουργία. Για παράδειγμα στην αρχική οθόνη της κάμερας δεν υπάρχει το εικονίδιο για την τροποποίηση του τρόπου εστίασης (πολλαπλά σημεία, κέντρικό σημείο). Στα δείγματα από τους φίλους του forum που είδα, σε πολύ λίγες φωτογραφίες είδα έντονες παραμορφώσεις σε αντικείμενα της φωτογραφίας. Με τις πρώτες προσπάθειες που έκανα εχθές και θα ανεβάσω κάποιες να μου πείτε την γνώμη σας, παρατηρώ παραμορφώσεις στα αντικείμενα των φωτογραφιών κυρίως στα άκρα. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα. φαίνεται ξεκάθαρα στις περιπτώσεις που υπάρχουν τοίχοι οι οποίοι φαίνονται να γέρνουν είτε προς το εσωτερικό είτε προς το εξωτερικό μέρος των φωτογραφιών. Δεν ξέρω αν αυτό το φαινόμενο για το οποίο μάλλον ευθύνεται ο ευρυγώνιος, με κάποια ρύθμιση μπορεί να αποφευθεί, ή να ελαχιστοποιηθεί. Αυτός είναι και ο λόγος που έψαχνα να βρώ στις κεντρικές ρυθμίσεις στον τρόπο εστίασης, μήπως είναι αυτό η αιτία των παραμορφώσεων. Υπάρχει τρόπος να θέσουμε εκτός την ευρυγώνια λήψη. Θα κάνω λογαριασμό για να ανεβάζω photos οπότε και θα δείτε δείγματα αυτού που λέω. Edited July 27, 2017 by peiraiwths68 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) Γεια σας και από εμένα που έχω μόλις λίγες μέρες στα χέρια μου το s7 edge. Διάβασα όλο το thread, θαυμάζοντας τις ικανότητες της κάμερας του τηλεφώνου. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που το αγόρασα. Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν μπορεί, εάν έχουν αλλάξει οι λειτουργίες στο τελευταίο firmware σε σχέση με τις οδηγίες χρήσης που έχει το manual αυτό link:http://downloadcenter.samsung.com/content/MC/201701/20170120161406107/EL/Gre/camera.html#selective_focus που μας έδωσε ένας φίλος παραπάνω. Για παράδειγμα στην αρχική οθόνη της κάμερας οι γρήγορες ρυθμίσεις που μπορώ να κάνω είναι μόνο για το HDR, το flash και την απόχρωση δέρματος. Οι άλλες γρήγορες ρυθμίσεις που αναφέρει το εγχειρίδιο υπάρχουν μόνο στην προηγμένη λειτουργία. Για παράδειγμα στην αρχική οθόνη της κάμερας δεν υπάρχει το εικονίδιο για την τροποποίηση του τρόπου εστίασης (πολλαπλά σημεία, κέντρικό σημείο). Στα δείγματα από τους φίλους του forum που είδα, σε πολύ λίγες φωτογραφίες είδα έντονες παραμορφώσεις σε αντικείμενα της φωτογραφίας. Με τις πρώτες προσπάθειες που έκανα εχθές και θα ανεβάσω κάποιες να μου πείτε την γνώμη σας, παρατηρώ παραμορφώσεις στα αντικείμενα των φωτογραφιών κυρίως στα άκρα. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα. φαίνεται ξεκάθαρα στις περιπτώσεις που υπάρχουν τοίχοι οι οποίοι φαίνονται να γέρνουν είτε προς το εσωτερικό είτε προς το εξωτερικό μέρος των φωτογραφιών. Δεν ξέρω αν αυτό το φαινόμενο για το οποίο μάλλον ευθύνεται ο ευρυγώνιος, με κάποια ρύθμιση μπορεί να αποφευθεί, ή να ελαχιστοποιηθεί. Αυτός είναι και ο λόγος που έψαχνα να βρώ στις κεντρικές ρυθμίσεις στον τρόπο εστίασης, μήπως είναι αυτό η αιτία των παραμορφώσεων. Υπάρχει τρόπος να θέσουμε εκτός την ευρυγώνια λήψη. Θα κάνω λογαριασμό για να ανεβάζω photos οπότε και θα δείτε δείγματα αυτού που λέω. Ο τρόπος εστίασης υπάρχει μόνο στην προηγμένη λειτουργία και να έχεις την επιλεκτική εστίαση στο auto (όχι την επιλεκτική από τον τρόπο λήψης π.χ φαγητό,κολάζ, πανοραμική κλπ. Αλλά την επιλεκτική μέσα στην προηγμένη λειτουργία). Για την παραμόρφωση δοκίμασε μέσα στις ρυθμίσεις της κάμερας το Διόρθωση σχήματος. Edited July 28, 2017 by spiros2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Με ποιο ακριβώς πρόγραμμα το έκανες γιατί έχει αρκετά.Πολλες ερωτήσεις μαζεμένες για να μαθαίνουμεκαι εμείς οι ασχετοιΜε αυτήν. https://play.google.com/store/apps/details?id=pixelate.color.splash.effect Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiwths68 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Ο τρόπος εστίασης υπάρχει μόνο στην προηγμένη λειτουργία και να έχεις την επιλεκτική εστίαση στο auto (όχι την επιλεκτική από τον τρόπο λήψης π.χ φαγητό,κολάζ, πανοραμική κλπ. Αλλά την επιλεκτική μέσα στην προηγμένη λειτουργία). Για την παραμόρφωση δοκίμασε μέσα στις ρυθμίσεις της κάμερας το Διόρθωση σχήματος. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση, βρήκα στις ρυθμίσεις την διόρθωση παραμόρφωσης και την ενεργοποίησα. Επίσης αυτό που κατάλαβα βλέποντας φωτογραφίες άλλων με το s7 edge, κατάλαβα ότι το φαινόμενο μειώνεται όταν εστιάζεις σε πιο μεγάλη απόσταση και σχεδόν εξαφανίζεται όταν βγάζεις κάθετες φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Χαλκιδική, Πευκοχώρι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Τζιτζικι Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Εξαιρετική κάμερα το 7 τί να λέμε τώρα... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 https://flic.kr/p/X1aYM1 Καλησπέρα σε όλους:) Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Ωραίες φωτογραφίες. Πιστός σύντροφος παντού το s7 ,ειδικά για Street photos ότι πρέπει ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Ωραίες φωτογραφίες. Πιστός σύντροφος παντού το s7 ,ειδικά για Street photos ότι πρέπει ✌ Ακριβώς όπως τα λες ;) Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 https://flic.kr/p/W4re4j Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts