Nikos_Mpl Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Θα μπορούσαμε να γεμίσουμε πολλές σελίδες.. Εγώ Νικόλα συνονοματε δεν θα γράψω τίποτε άλλο. Ο καθένας το δικό του. μα εννοειται γιαυτο και ειπα πολλα μπας και καλυψω πολλους. Δε διαφωνω μαζι σου, απλα αυτο το απολυτο οτι δεν παθαινει τιποτα, ή "το λεει ο κατασκευαστης αρα οκ" δεν μπορω να το δεχτω. Αφηστε και ενα ενδεχομενο. Στην τελικη εγω τα αλλαζω συνεχεια και θα επρεπε να ειμαι ο πρωτος που δε θα με νοιαζει, αλλα θελω αυτος που θα παρει το κινητο μου να το ευχαριστηθει οπως εγω. Ενας ομως που το κραταει 2-3 χρονια, γιατι να τον στειλουμε σερβις 1 χρονο νωριτερα πχ? Αν ισχυει αυτο που λεω , εκτος αν φτασουμε στο σημειο να μην εχουμε χαλασμενες μπαταριες.. Εγω οσο βλεπω χαλασμενες, θα προσεχω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δηλαδή άμα σου πω την θεωρία μου θα είσαι οκ ενώ άμα σου πω τι λέει ο κατασκευαστής δεν θα το δεχτείς? Είναι πιο σωστή η έρευνα που έκανες με φίλους σου ενώ τα του κατασκευαστή είναι μια κοροιδία? Με τι γνώσεις κάνατε την "έρευνα σας"? Δηλαδή άμα έχεις το s7 edge με apc8 και βγάζεις 5 ώρες οθόνη και το αναβαθμίσεις σε 1 χρόνο σε pd1 θα μας αποδείξεις ότι η μπαταρία χάνει σε ποσοστό της τάδε τάξης? Επιστήμονας δεν είμαι αν και με τιμάει ο τίτλος θα σου πω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπορέσεις να μετρήσεις η να δεις αν η μπαταρία σου έχει πέσει. Μόνο άμα σου κάνει τρελά θέματα που βγάζουν μάτι. Το ποσοστό άνθρωπων που αλλάζουν μπαταρία στο κινητό σου είναι το 1% των χρηστών αλλά στο myphone θα δεις αναφορές 5 στους 10 γιατί αυτός είναι ο σκοπός του φόρουμ. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει την άποψή του αλλά μην βλέπουμε τρελά πράγματα να τα γράφετε σαν κάτι φυσιολογικό. Ο καθένας θα κάνει την χρήση που θέλει αλλά μην πάρουμε και κόσμο στον λαιμό μας.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 η μπαταριά ειναι σκύλος μην ψάχνετε για ψεγάδια , βγάζει πολύ πολυ άνετα το 24ωρο με χρήση να το πίνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Μία ερώτηση. Ποία έρευνα αποδεικνύει ότι θα χάσεις 20% μπαταρία με fast charge? Πως τα βρίσκεται αυτά τα νούμερα? Ποιος είπε ότι η μπαταρία λιθίου χαλάει? Κάθε συσκευή μπορεί να χαλάσει.... Λέτε ότι το fast charge χαλάει την μπαταρία και ότι σε ένα χρόνο θα πέσει 20% η μπαταρία και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος. Όσο κακό είναι να φορτίσει η μπαταρία σε 1 ώρα από το 0 στο 100% άλλο τόσο κακό είναι να φορτίσει σε 10 ώρες. Κάνει κακό δηλαδή η γρήγορη φόρτιση που θα φορτίσει την μπαταρία σε μια ώρα αλλά το να φορτίζεις 10 ώρες δεν κάνει κακό..... Χαρείτε την συσκευή σας και ακούστε τι λέει ο κατασκευαστής που έφαγε κάτι εκατομμύρια σε RnD και μην ακούτε τον κάθε ένα και τις θεωρίες του. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ απόλυτα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δηλαδή άμα σου πω την θεωρία μου θα είσαι οκ ενώ άμα σου πω τι λέει ο κατασκευαστής δεν θα το δεχτείς? Είναι πιο σωστή η έρευνα που έκανες με φίλους σου ενώ τα του κατασκευαστή είναι μια κοροιδία? Με τι γνώσεις κάνατε την "έρευνα σας"? Δηλαδή άμα έχεις το s7 edge με apc8 και βγάζεις 5 ώρες οθόνη και το αναβαθμίσεις σε 1 χρόνο σε pd1 θα μας αποδείξεις ότι η μπαταρία χάνει σε ποσοστό της τάδε τάξης? Επιστήμονας δεν είμαι αν και με τιμάει ο τίτλος θα σου πω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπορέσεις να μετρήσεις η να δεις αν η μπαταρία σου έχει πέσει. Μόνο άμα σου κάνει τρελά θέματα που βγάζουν μάτι. Το ποσοστό άνθρωπων που αλλάζουν μπαταρία στο κινητό σου είναι το 1% των χρηστών αλλά στο myphone θα δεις αναφορές 5 στους 10 γιατί αυτός είναι ο σκοπός του φόρουμ. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει την άποψή του αλλά μην βλέπουμε τρελά πράγματα να τα γράφετε σαν κάτι φυσιολογικό. Ο καθένας θα κάνει την χρήση που θέλει αλλά μην πάρουμε και κόσμο στον λαιμό μας.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν σου είναι εύκολο, μπορείς να απαντήσεις στα παρακάτω(?): Διαφωνείς ότι στη γρήγορη φόρτιση ανεβάζει αρκετά υψηλότερη θερμοκρασία από ότι στην αργή? Διαφωνείς ότι ισχύει ότι όσο μεγαλύτερη θερμοκρασία ανεβάζει μια μπαταρία τόσο περισσότερο καταπονείται, άρα φθείρεται περισσότερο/ευκολότερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Αν σου είναι εύκολο, μπορείς να απαντήσεις στα παρακάτω(?): Διαφωνείς ότι στη γρήγορη φόρτιση ανεβάζει αρκετά υψηλότερη θερμοκρασία από ότι στην αργή? Διαφωνείς ότι ισχύει ότι όσο μεγαλύτερη θερμοκρασία ανεβάζει μια μπαταρία τόσο περισσότερο καταπονείται, άρα φθείρεται περισσότερο/ευκολότερα? Ναι ανεβάζει θερμοκρασία όχι σε σημείο το κινητό να βράζει αυγά αλλά κάποιους επιπλέον βαθμούς τους ανεβάζει. Είναι βασικός νόμος της φυσικής ότι όπου θερμότητα και φθορά οπότε ναι. Θα σου πω όμως το άλλο. Είναι καλύτερα η χειρότερα μια μπαταρία να δέχεται μια τάση ρεύματος και ένα ποσοστό θερμότητας για 1 ώρα η να δέχεται λιγότερη τάση για πολύ περισσότερη ώρα? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Αν σου είναι εύκολο, μπορείς να απαντήσεις στα παρακάτω(?): Διαφωνείς ότι στη γρήγορη φόρτιση ανεβάζει αρκετά υψηλότερη θερμοκρασία από ότι στην αργή? Διαφωνείς ότι ισχύει ότι όσο μεγαλύτερη θερμοκρασία ανεβάζει μια μπαταρία τόσο περισσότερο καταπονείται, άρα φθείρεται περισσότερο/ευκολότερα? Παρασκευα δυστυχως οι φιλοι σχολιαζουν μονο ο,τι συμφερει απο αυτα που γραφουμε. Δηλαδη ρε σεις, τα κινητα μας ειναι IP68 ή οχι? γιατι ο κατασκευαστης λεει να μην τα βαζουμε καθολου μεσα αφου ειναι ανθεκτικα στο νερο ?? Μηπως γιατι εκει αναγκαζεται να μας καλυπτει απο εγγυηση ενω οι μπαταριες ειναι ενα φθηνο εξαρτημα που τον συμφερει να πουλαει? ΕΙπαμε να λεμε 5 αποψεις, αλλα οχι να μου τη λετε με επιχειρημα το συμφερον της καθε εταιρειας και οχι το δικο σας! Edited June 13, 2016 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Ναι ανεβάζει θερμοκρασία όχι σε σημείο το κινητό να βράζει αυγά αλλά κάποιους επιπλέον βαθμούς τους ανεβάζει. Είναι βασικός νόμος της φυσικής ότι όπου θερμότητα και φθορά οπότε ναι. Θα σου πω όμως το άλλο. Είναι καλύτερα η χειρότερα μια μπαταρία να δέχεται μια τάση ρεύματος και ένα ποσοστό θερμότητας για 1 ώρα η να δέχεται λιγότερη τάση για πολύ περισσότερη ώρα? Όσες συσκευές είχα ως τώρα, στη γρήγορη φόρτιση αυγά έψηνες. Παρόμοιες θερμοκρασίες όπως όταν παίζεις βαρύ παιχνίδι ανέβαζε/ανεβάζει. Δεν το ξέρω το 2ο, αν μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει, πιθανόν να υπάρχει χρησή τομή. Εν προκειμένω η διαφορά τάσης είναι μικρότερη όμως σε σχέση με τα ποσά θερμότητας που αναπτύσσονται. Αν η γρήγορη φόρτιση κάνει καλό τότε γιατί δεν την αφήνει καθόλη τη διάρκεια της φόρτισης? Δίνει ένα boost από 50-80% ανάλογα τη συσκευή και μετά κατεβάζει αρκετά ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Ξέρεις τι σημαίνει το ip68 και γιατί χρήση είναι το συγκεκριμένο πρότυπο? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Ξέρεις τι σημαίνει το ip68 και γιατί χρήση είναι το συγκεκριμένο πρότυπο? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk φυσικα και ξερω, εξαλλου ο ιδιος ο κατασκευαστης σου δινει τις προδιαγραφες αλλα μετα ερχεται και σου λεει οτι ειναι εργαστηριακες μην τις τηρεις γιατι μπορει να σου χαλασει. ΣΚοπος μου δεν ειναι να διαφωνησουμε για τη στεγανοποιηση, ομως εδω σου λεει μην το βαλεις γιατι μπορει να σου χαλασει, γιατι ειδε οτι δεν τον συμφερει να αντικαθιστα συσκευες.. Μπαταριες ομως τον συμφερει να δινει. ΟΣο για το αν ειναι καλυτερα λιγη ωρα με υψηλη θερμοκρασια ή πολλη ωρα με χαμηλη, θα σου θυμισω οτι ιδανικη θερμοκρασια ειναι οι 24 βαθμοι για μπαταριες, οποτε θεωρω οτι απο το να φορτισει σε 1,5 ωρα με υψηλες (δε θα ψηνει ολη την ωρα αλλα την περισσοτερη), καλυτερα 4 ωρες με πολυ χαμηλες.. Στο τελος τελος, τι προβλημα εχετε να συμβουλεψουμε καποιον απλα να εχει στην ακρη του μυαλου του οτι μπορει η γρηγορη φορτιση μακροπροθεσμα να δημιουργει προβλημα, κακο ειναι? Δεν καταλαβαινω γιατι τοσο θεμα, ειδικα οταν ολοι γυρω μας εχουμε παραδειγματα με χαλασμενες μπαταριες. Οσο για το πως διαπιστωνεις την πτωση της μπαταριας, δεν ειναι τοσο δυσκολο ειδικα σε κινητα με μικρη αυτονομια. Εγω ειτε κλεισω τη μερα με 20% ειτε με 30% ειναι μικρη η διαφορα. Οταν ομως εισαι στη δουλεια που κανεις στανταρ χρηση και εκει που εβγαζες μεχρι απογευμα, σε παει μεσημερι, ξερεις οτι κατι τρεχει, και εφοσον ολα τα αλλα δεν κανουν δουλεια (επαναφορες κτλ κτλ) τοτε βλεπεις μπαταρια. Edited June 13, 2016 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Όσες συσκευές είχα ως τώρα, στη γρήγορη φόρτιση αυγά έψηνες. Παρόμοιες θερμοκρασίες όπως όταν παίζεις βαρύ παιχνίδι ανέβαζε/ανεβάζει. Δεν το ξέρω το 2ο, αν μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει, πιθανόν να υπάρχει χρησή τομή. Εν προκειμένω η διαφορά τάσης είναι μικρότερη όμως σε σχέση με τα ποσά θερμότητας που αναπτύσσονται. Αν η γρήγορη φόρτιση κάνει καλό τότε γιατί δεν την αφήνει καθόλη τη διάρκεια της φόρτισης? Δίνει ένα boost από 50-80% ανάλογα τη συσκευή και μετά κατεβάζει αρκετά ταχύτητα. Η χρυσή τομή υπάρχει και την είπες. Σου δίνει γρήγορη φόρτιση από 0 έως 50% και μετά αργή. Με 50% στραβά κουτσά θα βγάλεις το υπόλοιπο της ημέρας. Είπαμε πιο πάνω ότι σε ένα κύκλωμα όσο πιο πολύ ρεύμα περνάει τόσο μεγαλύτερη θερμότητα και όσο πιο μεγάλη θερμοκρασία τόσο πιο μεγάλη η φθορά. Και ξανά λέω. Δεν θέλετε γρήγορη φόρτιση για 1 ώρα αλλά θέλετε να φορτίζει το κινητό για 5 ώρες. Δηλαδή το ρεύμα να απασχολεί την μπαταρία για 5 ώρες και να κρατάει θερμοκρασία έστω και λιγότερη για περισσότερες ώρες? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Η χρυσή τομή υπάρχει και την είπες. Σου δίνει γρήγορη φόρτιση από 0 έως 50% και μετά αργή. Με 50% στραβά κουτσά θα βγάλεις το υπόλοιπο της ημέρας. Είπαμε πιο πάνω ότι σε ένα κύκλωμα όσο πιο πολύ ρεύμα περνάει τόσο μεγαλύτερη θερμότητα και όσο πιο μεγάλη θερμοκρασία τόσο πιο μεγάλη η φθορά. Και ξανά λέω. Δεν θέλετε γρήγορη φόρτιση για 1 ώρα αλλά θέλετε να φορτίζει το κινητό για 5 ώρες. Δηλαδή το ρεύμα να απασχολεί την μπαταρία για 5 ώρες και να κρατάει θερμοκρασία έστω και λιγότερη για περισσότερες ώρες? Για μένα η χρυσή τομή είναι άλλη. Αλλά πάμε παρακάτω. Δεν είναι με 1 με 5, αλλά 1 με 2 ή 3, οπότε ναι εγώ προσωπικά θεωρώ πολύ μεγαλύτερη ζημιά τη θερμοκρασία που αναπτύσσεται στη γρήγορη φόρτιση παρά να απασχολώ τη συσκευή με χαμηλότερη ένταση(όχι τάση) ρεύματος τη συσκευή. Για το ότι η μεγαλύτερη θερμοκρασία φθίρει τη μπαταρία νομίζω το θεωρούμε όλοι δεδομένο. Για το ότι αν το ρεύμα απασχολεί τη συσκευή για περισσότερη ώρα, έχουμε φθορά υπάρχει κάποια απόδειξη ή είναι δικιά σου θεωρία?(πόσο μάλλον αν συνυπολογίσουμε και τη διαφορά θερμότητας) (Γιατί προσωπικά πρώτη φορά το ακουώ, εκτός και αν μιλάμε για ακραίες τιμές τάσης ή έντασης, που προφανώς εδώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δες λίγο τι είναι το ip68 και τι λέει το IEC και δες τι λέει η Samsung. Δεν ορίζει η Samsung τις αντοχές. Άμα η συσκευή σου πάρει νερό δεν πρόκειται να στην αλλάξει. Τώρα πως κρίνεις ότι τον συμφέρει να αλλάζει μπαταρίες δεν μπορώ να το καταλάβω. Η συζήτηση πλέον έχει ξεφύγει πάντως. Όποιος έρχεται να διαβάσει το θέμα εχει την επιλογή να κρίνει και να ακολουθήσει τον δρόμο που πιστεύει ότι είναι πιο σωστός. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δες λίγο τι είναι το ip68 και τι λέει το IEC και δες τι λέει η Samsung. Δεν ορίζει η Samsung τις αντοχές. Άμα η συσκευή σου πάρει νερό δεν πρόκειται να στην αλλάξει. Τώρα πως κρίνεις ότι τον συμφέρει να αλλάζει μπαταρίες δεν μπορώ να το καταλάβω. Η συζήτηση πλέον έχει ξεφύγει πάντως. Όποιος έρχεται να διαβάσει το θέμα εχει την επιλογή να κρίνει και να ακολουθήσει τον δρόμο που πιστεύει ότι είναι πιο σωστός. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τι μου λες τωρα? οτι η samsung διαφημιζει Ip68 και σου λεει μην το βαζεις στο νερο? δουλευομαστε? ή αντεχει και θα πρεπει να σε καλυψει ή δεν αντεχει. Δεν ξερω τι εμπειρια εχεις απο νομικα θεματα, αλλα αν εισαι σκεπτομενο ατομο, τοτε λαβε υποψιν οτι δινει μια επισημη πιστοποιηση... Να το θεσω αλλιως, η HP Μου εδινε 1 ετος εγγυηση σε λαπτοπ, και στους 20 μηνες μου εκανε αντικατασταση, και ας ελεγε ο,τι ηθελε.. Λοιπον, επειδη ουτε εσυ ξερεις αν ειναι καλυτερα να δουλεψει σε χαμηλη θερμοκρασια για 4 ωρες απο την υψηλη για 1, μην συμβουλευεις οτι δεν παθαινει τιποτα, γιατι εγω εχω πει και 5 επιχειρηματα ενω εσυ μου λες οτι η samsung διαβεβαιωνει οτι δεν χαλαει , που στην τελικη την συμφερει να πουλαει και μπαταριες, ειδικα τωρα που πληρωνεις και σερβις, τι δεν καταλαβαινεις? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Το g3 το φορτίζa όταν έπεφτε στο 15% μέχρι το 100% και σε 1.5 χρόνο η μπαταρία του κρατούσε μια χαρά. Το μια σημαίνει ότι φόρτισα του πατέρα μου το g3, που είναι 15-20 ημερών και τα έβαλα να παίζουν και τα 2 YouTube playlist.. το δικό μου έκλεισε 1ο, με διαφορά 13 λεπτών απ του πατέρα μου το οποίο ήταν στο 7%.. συμπερασμα: 1.5 χρόνο μετά και η μπαταρία είχε - 7% απώλεια.. Αντίθετα, όταν ήμουν στρατό και είχα το note 1, επειδή λόγω περίεργος ωράριο να το φόρτισα οπότε να ναι, η μπαταρία στο 8μηνο βγήκε off.. και όταν λέω off, εννοώ ότι το φορτιζες 100%, μιλαγες 10-15 λεπτά και η μπαταρία ήταν ήδη στο 50-60%.. Εν κατακλείδι, εγώ έχω ξετικαρει το Quick charge, ( αν τύχει και βιάζομαι θα το τικαρω) και θα φορτιζω όταν πέσει στο 15-20% μέχρι φουλ.. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 τι μου λες τωρα? οτι η samsung διαφημιζει Ip68 και σου λεει μην το βαζεις στο νερο? δουλευομαστε? ή αντεχει και θα πρεπει να σε καλυψει ή δεν αντεχει. Δεν ξερω τι εμπειρια εχεις απο νομικα θεματα, αλλα αν εισαι σκεπτομενο ατομο, τοτε λαβε υποψιν οτι δινει μια επισημη πιστοποιηση... Να το θεσω αλλιως, η HP Μου εδινε 1 ετος εγγυηση σε λαπτοπ, και στους 20 μηνες μου εκανε αντικατασταση, και ας ελεγε ο,τι ηθελε.. Λοιπον, επειδη ουτε εσυ ξερεις αν ειναι καλυτερα να δουλεψει σε χαμηλη θερμοκρασια για 4 ωρες απο την υψηλη για 1, μην συμβουλευεις οτι δεν παθαινει τιποτα, γιατι εγω εχω πει και 5 επιχειρηματα ενω εσυ μου λες οτι η samsung διαβεβαιωνει οτι δεν χαλαει , που στην τελικη την συμφερει να πουλαει και μπαταριες, ειδικα τωρα που πληρωνεις και σερβις, τι δεν καταλαβαινεις? Που λεει η Samsung οτι δεν πρεπει να το βαλεις σε νερο? http://www.samsung.com/au/pdf/IP68.pdf . Πλακα μας κανεις τωρα?Σου λεω διαβασε τι ειναι αυτο το ip68 και μετα ελα να μας πεις τι λεει η καθε samsung.Σου λεει οτι μπορεις να βαλεις το κινητο σε νερο μεχρι 1,5 μετρο για 30 λεπτα.Σου λεει οτι δεν πρεπει να ριχνεις νερο με πιεση στην συσκευη.Τι θες να μας πεις τωρα οτι αμα εσυ το βαλεις στα 2 μετρα θα πρεπει αυτοι να σου το αλλαξουν?Η Hp αλλα και η καθε εταιρεια πρεπει να σου επισκευασουν η να σου αλλαξουν ενα προιον που πληρει τις προυποθεσεις της εγγυησης.Η εγγυηση για καθε ηλεκτρονικη συσκευη οριζεται στα 2 χρονια βαση της ΕΕ.Εγω ξερω οτι ο κατασκευαστης μου δινει την δυνατοτητα εχω γρηγορη φορτιση της μπαταριας.Εχει κανει μια Α ερευνα εχει μια πιστοποιηση καλης λειτουργιας απο την ΕΕ.Απο εκει και περα τις θεωριες που λες εσυ δεν τις δεχομαι διοτι ειναι μπακαλιστικες και ανυποστατες.Και αμα ειναι να παθει κατι η συσκευη μου ας παθει.Θα μου αλλαξουν την μπαταρια στην εγγυηση και δεν θα μπορουν να μου πουν χαλασε λογο fast charge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Όσον αφορά την αύξηση της εγγύησης από 6 μήνες, νομίζω, οι εταιρείες υποχρεώθηκαν να την κάνουν σε συσκευές στις οποίες οι μπαταρίες βρίσκονται ενσωματωμένες. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 τι μου λες τωρα? οτι η samsung διαφημιζει Ip68 και σου λεει μην το βαζεις στο νερο? δουλευομαστε? ή αντεχει και θα πρεπει να σε καλυψει ή δεν αντεχει. Δεν ξερω τι εμπειρια εχεις απο νομικα θεματα, αλλα αν εισαι σκεπτομενο ατομο, τοτε λαβε υποψιν οτι δινει μια επισημη πιστοποιηση... Να το θεσω αλλιως, η HP Μου εδινε 1 ετος εγγυηση σε λαπτοπ, και στους 20 μηνες μου εκανε αντικατασταση, και ας ελεγε ο,τι ηθελε.. Λοιπον, επειδη ουτε εσυ ξερεις αν ειναι καλυτερα να δουλεψει σε χαμηλη θερμοκρασια για 4 ωρες απο την υψηλη για 1, μην συμβουλευεις οτι δεν παθαινει τιποτα, γιατι εγω εχω πει και 5 επιχειρηματα ενω εσυ μου λες οτι η samsung διαβεβαιωνει οτι δεν χαλαει , που στην τελικη την συμφερει να πουλαει και μπαταριες, ειδικα τωρα που πληρωνεις και σερβις, τι δεν καταλαβαινεις? Απλά διαβασε τι εστι ip68 και θα καταλάβεις... Να κραζουμε τα στραβά, αλλά μην μιλάμε εάν δεν γνωρίζουμε... Μια χαρά τα λέει η Samsung σε αυτό το θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Καλά τα λέτε βρε παιδιά εσείς και τα επιχειρήματα σας είναι σωστά, όσο αναφορά την μπαταρία και την φόρτιση της. Εμένα με απασχολεί το εξής: Γιατί η Sammy σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα στην βασική και στην γρήγορη φόρτιση; Αν, όντως, η μπαταρία δεν θα είχε ποτέ πρόβλημα φθοράς στον χρόνο με την γρήγορη φόρτιση, τότε για ποιον λόγο σου δίνει η sammy την επιλογή να το φορτίσεις στην βασική και να περιμένεις 3-4 ώρες; Ποιος θα ήθελε κάτι τέτοιο; Θεωρητικά, με το δικό μου μυαλό, τις επιλογές που δίνει η sammy είναι οι εξής: Βασική (κανονική) φόρτιση -με τις τάσεις και τις ώρες που η μπαταρία θα πρέπει να φορτίσει σε κανονικούς ρυθμούς. Για μένα δεν είναι αργή φόρτιση, αλλά κανονική φόρτιση (και έτσι το καταλαβαίνω)... Γρήγορη (pushαρισμένη) φόρτιση -γιατί ο χρόνος είναι χρήμα και κανείς δεν θα δεχόταν να δώσει έναν μισθό για ένα τηλέφωνο που θέλει 4 ώρες για να φορτίσει... Για έναν επαγγελματία αυτό θα ήταν καταστροφικό. Δεν γνωρίζω και δεν έχω στοιχεία στα χέρια μου για να μου αποδείξουν ποιος τρόπος φόρτισης είναι ο προτιμότερος. Κάνω τον συνήγορο του διαβόλου και κρατώ κάπως τις επιφυλάξεις μου για την γρήγορη φόρτιση. Θα δεχόμουν τα επιχειρήματα της sammy μόνο ΑΝ δεν έδινε σαν επιλογή την βασική φόρτιση. Edited June 13, 2016 by WolfBack Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Που λεει η Samsung οτι δεν πρεπει να το βαλεις σε νερο? http://www.samsung.com/au/pdf/IP68.pdf . Πλακα μας κανεις τωρα?Σου λεω διαβασε τι ειναι αυτο το ip68 και μετα ελα να μας πεις τι λεει η καθε samsung.Σου λεει οτι μπορεις να βαλεις το κινητο σε νερο μεχρι 1,5 μετρο για 30 λεπτα.Σου λεει οτι δεν πρεπει να ριχνεις νερο με πιεση στην συσκευη.Τι θες να μας πεις τωρα οτι αμα εσυ το βαλεις στα 2 μετρα θα πρεπει αυτοι να σου το αλλαξουν?Η Hp αλλα και η καθε εταιρεια πρεπει να σου επισκευασουν η να σου αλλαξουν ενα προιον που πληρει τις προυποθεσεις της εγγυησης.Η εγγυηση για καθε ηλεκτρονικη συσκευη οριζεται στα 2 χρονια βαση της ΕΕ.Εγω ξερω οτι ο κατασκευαστης μου δινει την δυνατοτητα εχω γρηγορη φορτιση της μπαταριας.Εχει κανει μια Α ερευνα εχει μια πιστοποιηση καλης λειτουργιας απο την ΕΕ.Απο εκει και περα τις θεωριες που λες εσυ δεν τις δεχομαι διοτι ειναι μπακαλιστικες και ανυποστατες.Και αμα ειναι να παθει κατι η συσκευη μου ας παθει.Θα μου αλλαξουν την μπαταρια στην εγγυηση και δεν θα μπορουν να μου πουν χαλασε λογο fast charge. Απλά διαβασε τι εστι ip68 και θα καταλάβεις... Να κραζουμε τα στραβά, αλλά μην μιλάμε εάν δεν γνωρίζουμε... Μια χαρά τα λέει η Samsung σε αυτό το θέμα... Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Το g3 το φορτίζa όταν έπεφτε στο 15% μέχρι το 100% και σε 1.5 χρόνο η μπαταρία του κρατούσε μια χαρά. Το μια σημαίνει ότι φόρτισα του πατέρα μου το g3, που είναι 15-20 ημερών και τα έβαλα να παίζουν και τα 2 YouTube playlist.. το δικό μου έκλεισε 1ο, με διαφορά 13 λεπτών απ του πατέρα μου το οποίο ήταν στο 7%.. συμπερασμα: 1.5 χρόνο μετά και η μπαταρία είχε - 7% απώλεια.. Αντίθετα, όταν ήμουν στρατό και είχα το note 1, επειδή λόγω περίεργος ωράριο να το φόρτισα οπότε να ναι, η μπαταρία στο 8μηνο βγήκε off.. και όταν λέω off, εννοώ ότι το φορτιζες 100%, μιλαγες 10-15 λεπτά και η μπαταρία ήταν ήδη στο 50-60%.. Εν κατακλείδι, εγώ έχω ξετικαρει το Quick charge, ( αν τύχει και βιάζομαι θα το τικαρω) και θα φορτιζω όταν πέσει στο 15-20% μέχρι φουλ.. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Νομιζω οτι ο φιλος απο πανω σας απανταει για αυτο που καθε φορα γινεται, λετε οκ και υπαρχει παντα ενα παραδειγμα που δειχνει οτι δεν ειναι πανακεια οι λιθιου.. απο εκει και περα, με την στεγανοποιηση λεω οτι η samsung ισχυριζεται οτι δε θα σε καλυψει αν παρει νερο μεσα, δεν ειπα οτι θα το παω στα 2 μετρα, αλλα αν σου λεει οτι δε θα σε καλυψει ειναι σα να σου λεει μην το βρεχεις..ΠΑρολα αυτα πριν αναφερομουν γενικα στις εταιρειες και λαθος μου που δεν το διευκρινισα, οπως η σονυ που ξαφνικα θυμηθηκε οτι ναι μεν ΙΡ68 αλλα δεν καλυπτω αν το βρεξεις γιατι δεν κανει να το βαλεις μεσα στο νερο... Απο εκει και περα το πειραμα και η παρατηρηση ειναι η μετουσιωση της επιστημης, και ειδικα της φυσικης. Μη μου λες λοιπον για μπακαλιστικα. Ναι δεν κανω ερευνα, απλος χρηστης ειμαι, αλλα εχω δικαιωμα να παρατηρω και να δινω τα δεδομενα μου με καθε επιφυλαξη..δε θα μου λες εσυ χωρις κανενα στοιχειο περα απο το οτι οι εταιρειες -που τις πληρωνεις- δεν το απαγορευουν. Ο φιλος παραπανω 6 μηνες ειχε εγγυηση και στο 8μηνο χαλασε..η αδερφη μου πολυ νωριτερα και πολλοι αλλοι που παρατηρησει κατα καιρους. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά τα λέτε βρε παιδιά εσείς και τα επιχειρήματα σας είναι σωστά, όσο αναφορά την μπαταρία και την φόρτιση της. Εμένα με απασχολεί το εξής: Γιατί η Sammy σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα στην βασική και στην γρήγορη φόρτιση; Αν, όντως, η μπαταρία δεν θα είχε ποτέ πρόβλημα φθοράς στον χρόνο με την γρήγορη φόρτιση, τότε για ποιον λόγο σου δίνει η sammy την επιλογή να το φορτίσεις στην βασική και να περιμένεις 3-4 ώρες; Ποιος θα ήθελε κάτι τέτοιο; Θεωρητικά, με το δικό μου μυαλό, τις επιλογές που δίνει η sammy είναι οι εξής: Βασική (κανονική) φόρτιση -με τις τάσεις και τις ώρες που η μπαταρία θα πρέπει να φορτίσει σε κανονικούς ρυθμούς. Για μένα δεν είναι αργή φόρτιση, αλλά κανονική φόρτιση (και έτσι το καταλαβαίνω)... Γρήγορη (pushαρισμένη) φόρτιση -γιατί ο χρόνος είναι χρήμα και κανείς δεν θα δεχόταν να δώσει έναν μισθό για ένα τηλέφωνο που θέλει 4 ώρες για να φορτίσει... Για έναν επαγγελματία αυτό θα ήταν καταστροφικό. Δεν γνωρίζω και δεν έχω στοιχεία στα χέρια μου για να μου αποδείξουν ποιος τρόπος φόρτισης είναι ο προτιμότερος. Κάνω τον συνήγορο του διαβόλου και κρατώ κάπως τις επιφυλάξεις μου για την γρήγορη φόρτιση. Θα δεχόμουν τα επιχειρήματα της sammy μόνο ΑΝ δεν έδινε σαν επιλογή την βασική φόρτιση. φιλε μου και υποχρεωτικο να το εκανε, οπως ηταν στο s6 παλι προβλημα θα ηταν, γιατι σε στελνει στο σερβις..και αν οι μπαταριες ειναι λιγο πιο ανθεκτικες, σε στελνει στο σερβις εκτος εγγυησης! ΠΡοσωπικα δεν με ενδιεφερε ποτε αν θα χαλασει η μπαταρια, μεχρι που αποφασισαν να θες σερβις για να την αλλαξεις.. ποσο μαλλον τωρα που δεν ειμαι αθηνα και εχω κοστος σε κουριερ και σε ημερες.. Προτιμω λοιπον να φορτιζει στον υπνο μου σε 4 ωρες, παρα να ρισκαρω ενα 50αρικο και 2-3-4 μερες χωρις τη συσκευη. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160615/ee4631c0d03d934d2be7f39f01c98676.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160615/bff1dcc6c9d1ea360bca97d3ec0a6c7e.jpg Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Χτεσινή μέρα. Από τις 8 το πρωί μεχρι 2 το βράδυ. Δεν εχω κάποιο data plan αυτη την περίοδο και η χρήση είναι μόνο με WiFi. Αρκετό οδηγημα με εναλλαγες σηματος και για ενα 3 ωρο περίπου ήμουν σε περιοχη με μηδενική κάλυψη σήματος. Η υπόλοιπη χρηση φαίνεται στα στατιστικά. Τελειωσα με 10% την ημέρα και σχεδόν 7. 30 ωρες οθόνη. Αν το τερματιζα ανετα επιανα 8 ωρο. Εντυπωσιασμενος!!! http://s33.postimg.org/3l9qzm5of/Screenshot_20160617_015846.jpg photo hosting sites http://s33.postimg.org/kcznw3vb3/Screenshot_20160617_015836.png imgurl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Μαριε, λυσε μου μια απορια (οπως και οποιος αλλος θελει). Απο τις 8 το πρωι εως τις 2 ειναι 14 ωρες. Τις μισες κοιτουσες το κινητο? Ρε παιδια τι στο καλο κανετε? Εγω μιλαω 1-3 ωρες συνηθως αλλα βλεπω οθονη μεχρι 5 ωρες πλεον (δεν ξερω αν φταιει η εποχη, ηταν αλλιως το Μαρτιο και αλλιως τωρα, καθως ξανα εχω την apc8.. και ολα αυτα σε 2 ημερες...με flight το βραδυ. Η απορια μου ξεκιναει γιατι βλεπω καποιους που ανεβαζουν στο 80% 1-2 ωρες οθονη οταν εγω ειμαι μιση ωρα οθονη και μιση ομιλια με 80%. και wifi. τοσο πολυ διαφερει η μια μερα απο τις 2? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Μαριε, λυσε μου μια απορια (οπως και οποιος αλλος θελει). Απο τις 8 το πρωι εως τις 2 ειναι 14 ωρες. Τις μισες κοιτουσες το κινητο? Ρε παιδια τι στο καλο κανετε? Εγω μιλαω 1-3 ωρες συνηθως αλλα βλεπω οθονη μεχρι 5 ωρες πλεον (δεν ξερω αν φταιει η εποχη, ηταν αλλιως το Μαρτιο και αλλιως τωρα, καθως ξανα εχω την apc8.. και ολα αυτα σε 2 ημερες...με flight το βραδυ. Η απορια μου ξεκιναει γιατι βλεπω καποιους που ανεβαζουν στο 80% 1-2 ωρες οθονη οταν εγω ειμαι μιση ωρα οθονη και μιση ομιλια με 80%. και wifi. τοσο πολυ διαφερει η μια μερα απο τις 2? Σαφώς κι διαφέρει. Αν το βγάλεις από την πρίζα και παίζεις συνέχεια θα κλείσει στο 10ωρο μαξ. Όσο το αφήνεις αραιωνουν κι ώρες οθόνης αλλά αυξανεις και την αναμονη. Δεν γίνεται σε 30 ώρες να μην καίει τπτ ένα κινητό. Ας είναι με κλειστή οθόνη. Μη σου φαίνεται παράξενο. Σε 2 μέρες αν βγάζεις 5 με 6 ώρες είσαι άρχοντας. Πιο πάνω δύσκολο. Sent from S7 edge Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Η απορια μου ξεκιναει γιατι βλεπω καποιους που ανεβαζουν στο 80% 1-2 ωρες οθονη οταν εγω ειμαι μιση ωρα οθονη και μιση ομιλια με 80%. και wifi. τοσο πολυ διαφερει η μια μερα απο τις 2? Νίκο, η μία μέρα χρήσης σε σχέση με τις 2, είναι 14 ώρες αναμονής έναντι 38. (Άρα σχεδόν 3πλάσια η αναμονή) Μετά παίζει ρόλο, στήσιμο, φωτεινότητα, bt, gps... Επίσης, η ομιλία είναι σημαντική κατανάλωση ενεργειας, πολύς κόσμος την υποτιμά.(Δεν αναφέρομαι σε σένα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts