garefal Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Σήμερα εφαρμοσα το tempered της spiegen.. Παιδιά φοβερή αίσθηση και άψογη εφαρμογή. (κωδ 64).τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Σήμερα εφαρμοσα το tempered της spiegen.. Παιδιά φοβερή αίσθηση και άψογη εφαρμογή. (κωδ 64).τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link αν θελεις σε παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Link αν θελεις σε παρακαλω http://www.spigen.com/products/galaxy-s7-screen-protector-curved-crystal Εδώ είσαι.. Μπορείς να το βρεις σε σκρουντζομαγαζα απλώς όπως έχουν πει οι φίλοι εδώ μέσα πρόσεχε ο κωδικός να λειγει σε 64 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Thanks! παντως στο site εχει κωδικο 555FL20265 οποτε ληγει σε 265 εκτος και αν ειναι αλλος ο κωδικος, οπως και να εχει πιστευεις οτι αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Δεν ειναι το edge ειναι το απλο S7, ενας κωδικος υπαρχει γι αυτο νομιζω. Ναι απο την αρχη εγινε, δεν εχει καμια επαφη με την θηκη παντως. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειμαι περιεργος να δω τι θα μου απαντησει η εταιρεια γιατι το πηρα απο την σελιδα τους στο ebay. Τους εχω στειλει ηδη φωτο με τα παραπονα μου. Αν το παιξουν "κινεζοι", θα φανε αρνητικη χαλαρα. Τελικά με αγνοησαν και τους έκανα αρνητική αξιολόγηση στο ebay. Σε 5 λεπτά μου έστειλαν αυτό : Hello, Thank you for the reply. We will be able to send you a refund for the item. When processing a refund, we usually ask our customers to send us back the product to our facilities. However, we are willing to make a special exception for you to avoid return shipping costs. We will accept a "Photo Return" to expedite the Return process. Please follow the directions below: > BREAK THE PRODUCT. Destroy it beyond use to the best of your abilities. (i.e.: cut the TPU/screen protector, break the frame) > Take a picture of broken product. In the photo, include a piece of paper with your User ID, date of purchase, and current date written on it. > Send us the photo. Once we verify it as completely unusable, we will claim it to be "returned" and process the refund. Please let us know if you have any further questions or concerns regarding this process. Thank you and have a great day! Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Τη spigen σε απλό s7 την έβαλε τλκ κανείς?????? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Τη spigen σε απλό s7 την έβαλε τλκ κανείς?????? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Διάβασε λίγα μηνύματα πιο πίσω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς liquid προστασία οθόνης σαν αυτή εδώ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DocNick Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Ευτυχής νέος κάτοχος κι εγώ ένος S7 edge... To προηγούμενό μου μοντέλο ήταν το S1 οπότε όπως καταλαβαίνετε έπαθα ένα πολιτισμικό shock απο τη διαφορά!... :p Θήκη επέλεξα τη Spigen rugged armor που προτάθηκε και εφαρμόζει τέλεια! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janx99 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 γεια σας παιδια.....εγω αφου πηρα ενα τζαμακι της tellur το οποιο σε συνδιασμο με την θηκη spigen liquid crystal το ανασηκωσε λιγο και αυτο ηταν τελιωσε δεν ξαναπατησε σωστα στο κινητο.πηρα λοιπον μεμβρανες της 3Mk η οποια εκτοσ το οτι ειναι λιγο μαλακη σαν υφη και μπορει να κολλήσουν σκονιτσες που δεν φευγουν αν προσεχεις πολυ η θηκη να μην σηκωσει την πλαινη πλευρα ΜΑΛΛΟΝ δεν ξεκολλάει μονη της .... κανας αλλος την δοκιμασε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 γεια σας παιδια.....εγω αφου πηρα ενα τζαμακι της tellur το οποιο σε συνδιασμο με την θηκη spigen liquid crystal το ανασηκωσε λιγο και αυτο ηταν τελιωσε δεν ξαναπατησε σωστα στο κινητο.πηρα λοιπον μεμβρανες της 3Mk η οποια εκτοσ το οτι ειναι λιγο μαλακη σαν υφη και μπορει να κολλήσουν σκονιτσες που δεν φευγουν αν προσεχεις πολυ η θηκη να μην σηκωσει την πλαινη πλευρα ΜΑΛΛΟΝ δεν ξεκολλάει μονη της .... κανας αλλος την δοκιμασε? Είχα πάρει 3 μεμβρανες 3mk=45€, την πρώτη ώρα που πήρα το κινητό (s7 edge). Και οι 3 με τον καιρό (3-4 μέρες) ξεκκολησαν από την θήκη liquid crystal +Rugged Armor. Γενικά έχω ξοδέψει πάνω από 100€σε screen protector παιδιά και ακούστε με σε αυτό το θέμα. Η μοναδική λύση για το s7 edge είναι ο τελευταίος κωδικός της spigen curved crystal (πακέτο με δύο μέσα) που λήγει σε 64. Καλύπτει ολόκληρη την edge οθόνη. Πάνω κάτω και στις γωνίες έχει κενό. Δεν καλύπτει δηλαδή τις γωνίες, δεν καλύπτει κάτω από το home button, δεν καλύπτει πάνω από την μπροστινή κάμερα. ΑΛΛΆ, είναι τόσο λεπτή που δεν φαίνεται άσχημα. Είναι τόσο καλά τα χρώματα που βλέπεις, σχεδόν σαν να μην έχεις screen protector. Είναι τόσο καλή η υφή που είναι λιιιγο χειρότερη από ένα καλό tempered (προηγούμενων ή δεύτερον smartphone μου γιατί για το edge δεν υπάρχει tempered τις προκοπής). Η προστασία που παρέχει σαφώς δεν είναι σαν tempered glass. Προστατεύει από γρατζουνιες τύπου αράχνη σκέτο, Η προστατεύει καλά με μια θήκη Rugged Armor που έχω. Γενικά το μόνο που θέλω να αποφύγω είναι οι γρατζουνιες τύπου αράχνη. Είτε στο edge είτε σε άλλα μου smartphone. Απλα στα άλλα επειδή υπάρχουν επιλογές πήγαινα σε tempered. Προσέχω πάρα πολύ όλες τις συσκευές μου, ένα ίχνος γρατζουνιας μια υποψία γρατζουνιας που θα φαινόταν μόνο σε καλοκαιρινό ήλιο, θα ήταν αιτία να το βάλω αγγελία. Όσοι λοιπόν θέλετε να το προστατεψετε έστω και λίγο με screen protector η μόνη καλή επιλογή που υπάρχει είναι η παραπάνω. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Είχα πάρει 3 μεμβρανες 3mk=45€, την πρώτη ώρα που πήρα το κινητό (s7 edge). Και οι 3 με τον καιρό (3-4 μέρες) ξεκκολησαν από την θήκη liquid crystal +Rugged Armor. Γενικά έχω ξοδέψει πάνω από 100€σε screen protector παιδιά και ακούστε με σε αυτό το θέμα. Η μοναδική λύση για το s7 edge είναι ο τελευταίος κωδικός της spigen curved crystal (πακέτο με δύο μέσα) που λήγει σε 64. Καλύπτει ολόκληρη την edge οθόνη. Πάνω κάτω και στις γωνίες έχει κενό. Δεν καλύπτει δηλαδή τις γωνίες, δεν καλύπτει κάτω από το home button, δεν καλύπτει πάνω από την μπροστινή κάμερα. ΑΛΛΆ, είναι τόσο λεπτή που δεν φαίνεται άσχημα. Είναι τόσο καλά τα χρώματα που βλέπεις, σχεδόν σαν να μην έχεις screen protector. Είναι τόσο καλή η υφή που είναι λιιιγο χειρότερη από ένα καλό tempered (προηγούμενων ή δεύτερον smartphone μου γιατί για το edge δεν υπάρχει tempered τις προκοπής). Η προστασία που παρέχει σαφώς δεν είναι σαν tempered glass. Προστατεύει από γρατζουνιες τύπου αράχνη σκέτο, Η προστατεύει καλά με μια θήκη Rugged Armor που έχω. Γενικά το μόνο που θέλω να αποφύγω είναι οι γρατζουνιες τύπου αράχνη. Είτε στο edge είτε σε άλλα μου smartphone. Απλα στα άλλα επειδή υπάρχουν επιλογές πήγαινα σε tempered. Προσέχω πάρα πολύ όλες τις συσκευές μου, ένα ίχνος γρατζουνιας μια υποψία γρατζουνιας που θα φαινόταν μόνο σε καλοκαιρινό ήλιο, θα ήταν αιτία να το βάλω αγγελία. Όσοι λοιπόν θέλετε να το προστατεψετε έστω και λίγο με screen protector η μόνη καλή επιλογή που υπάρχει είναι η παραπάνω. έχουν έρθει απο χθες στο ταχυδρομείο κ θα τα παρω αύριο το πρωί... Για να δούμε.... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp17 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Ακριβώς έτσι είχε κάτσει στο απλό s7 που είχα και η nillkin. Άμα δεν κάθεται καλά στο απλό s7 φαντάσου στο edge πως θα ήταν! Γιαυτό και δεν ασχολήθηκα καθόλου στο edge και έβαλα κατευθείαν τον ταυρο... Καλησπερα!Και εμενα ετσι εχει κατσει ακριβως στο s7.Χαλια δεν λεω αλλα πιστευω οτι μεχρι να βγει κατι πιο αξιοπρεπες και να καλυπτει ολη την οθονη αφησε το οπως ειναι γιατι τουλαχιστον υπαρχει καποια προστασια της οθονης.Και εγω οταν το εβαλα ξενερωσα και ηθελα να το πεταξω αλλα λυπηθηκα και τα λεφτα που εδωσα και το εχω ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 (edited) έχουν έρθει απο χθες στο ταχυδρομείο κ θα τα παρω αύριο το πρωί... Για να δούμε.... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε εμένα ήρθε χθες και δεύτερο σετ για ψυχολογικους λόγους λοιπόν έχω πλέον 3 screen protector στο συρτάρι. Θα μείνεις ευχαριστημένος στο υπογράφω. Edited June 9, 2016 by kountoura Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janx99 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Από που παραγγείλες τις καινούργιες spigen μεμβρανες γιατί στο κατάστημα που παράγγειλα τις 3mk μου είπαν ότι περιμένουν ακόμα καινούρια παρτίδα....μη ελατωματικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Από που παραγγείλες τις καινούργιες spigen μεμβρανες γιατί στο κατάστημα που παράγγειλα τις 3mk μου είπαν ότι περιμένουν ακόμα καινούρια παρτίδα....μη ελατωματικη το play247 εχει εγω παρελαβα προχθες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 https://drive.google.com/open?id=0BxTtYH3MCAhaV2VYb1cyYzUtYkE μόνο αυτό.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 https://drive.google.com/open?id=0BxTtYH3MCAhaV2VYb1cyYzUtYkE μόνο αυτό.... Νικόλα καλημέρα. Περιμένω τις εντυπώσεις σου. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 (edited) Νικόλα καλημέρα. Περιμένω τις εντυπώσεις σου. Καλημέρα Νίκο την έβαλα άψογα έχει τέλεια υφή κ δεν αλλοιώνει τα χρώματα..η liquid με πολύ καλύτερη προστασία δεν ανασήκωσε καθόλου τις γωνίες!!!η καλύτερη επιλογή!! https://drive.google.com/open?id=0BxTtYH3MCAhaaFU3bS1rRDVtRHM https://drive.google.com/open?id=0BxTtYH3MCAhaR18xMVdnX3hydmc https://drive.google.com/open?id=0BxTtYH3MCAhaVVpKbm5jQnprekU https://drive.google.com/open?id=0BxTtYH3MCAhaX2w3dDdUU25Ha0U https://drive.google.com/open?id=0BxTtYH3MCAhaajVqLU9ueVhSa0E Edited June 10, 2016 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Και η μεμβράνη που έχω βάλει το Πασχα στο extreme-mobile συνεχίζει να κάθεται σωστά τέλεια υφή κλπ. Όμως όπως ξέρουν οι παλιοί από τα προηγούμενα χρόνια που δεν υπήρχαν tempered glass, μετά από κάποια χρήση αρχίζουν να γεμίζουν γρατσουνιές όλες ανεξαιρέτως. Η δική μου έχει κάνει μια δυο μεγάλες και αράχνες σε πολλά σημεία. Οπότε η θα πρέπει να την αλλάζουμε κάθε 2 μήνες η να βλέπουμε αυτό που προσπαθούμε να αποφύγουμε στο κρύσταλλο. Επειδή είμαι εκτός Ελλάδας και δεν μπορώ να βάλω καινούργια, θα δω τι υπάρχει εδώ και αν δεν βρω κάτι σωστό, θα καταφυγω στην λύση των υγρών προστατευτικών. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janx99 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 (edited) παντως φιλοι μου αυτο που ανακαλυπτω σαν πολυ ψειρας με το κινητο μου ειναι τι παρολο που το εχω δυο εβδομαδες και παρολο που την μια το ειχα και με μεμβρανη 3μκ και θηκη μονο του ποτε με αντικειμενα αλλα.... εχει κανει κατι τυπου γρατζουνιες και λεω τυπου γιατι φαινονται ΜΟΝΟ αν πεσεις απο πανω βραδυ με προβολεα και παλι αν εισαι σε σωστη γωνια πραγμα που δεχνει οτι τελικα ως τωρα οσο ακριβη και αν ειναι η οθονη ειναι ευαισθητη.... παντως παρολο που ειναι gorilla glass και το εχω μονο δυο εβδομαδες μεσα σε θηκη και με πολυ προσεκτικη χρηση και καθημερινο καθαρισμο η οθονη εκανε κατι τυπου γρατζουνιες που φαινοντα μονο με ΠΡΟΒΟΛΕΑ:lol: αλλα και παλι ΤΟΣΟ ευκολα...και πραγματικα ελαχιστη εως μηδαμινη χρηση και παντα ακομα και σε μεταφορα δικο του μερος χωρις αλλα αντικειμενα και μαλακες επιφανειες.....τι να πω Edited June 11, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 παντως φιλοι μου αυτο που ανακαλυπτω σαν πολυ ψειρας με το κινητο μου ειναι τι παρολο που το εχω δυο εβδομαδες και παρολο που την μια το ειχα και με μεμβρανη 3μκ και θηκη μονο του ποτε με αντικειμενα αλλα.... εχει κανει κατι τυπου γρατζουνιες και λεω τυπου γιατι φαινονται ΜΟΝΟ αν πεσεις απο πανω βραδυ με προβολεα και παλι αν εισαι σε σωστη γωνια πραγμα που δεχνει οτι τελικα ως τωρα οσο ακριβη και αν ειναι η οθονη ειναι ευαισθητη.... Εντάξει από το κουτί αν το βγάλεις μόλις το πάρεις και το βάλεις σε μεγέθυνση στο μικροσκόπιο, πάω στοίχημα ότι θα βρεις ατέλειες. :p Πλάκα κάνω έτσι, μην παρεξηγηθεις! ;) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janx99 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Δικιο εχεις ομωςςςςς!!!!!΄χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Και η μεμβράνη που έχω βάλει το Πασχα στο extreme-mobile συνεχίζει να κάθεται σωστά τέλεια υφή κλπ. Όμως όπως ξέρουν οι παλιοί από τα προηγούμενα χρόνια που δεν υπήρχαν tempered glass, μετά από κάποια χρήση αρχίζουν να γεμίζουν γρατσουνιές όλες ανεξαιρέτως. Η δική μου έχει κάνει μια δυο μεγάλες και αράχνες σε πολλά σημεία. Οπότε η θα πρέπει να την αλλάζουμε κάθε 2 μήνες η να βλέπουμε αυτό που προσπαθούμε να αποφύγουμε στο κρύσταλλο. Επειδή είμαι εκτός Ελλάδας και δεν μπορώ να βάλω καινούργια, θα δω τι υπάρχει εδώ και αν δεν βρω κάτι σωστό, θα καταφυγω στην λύση των υγρών προστατευτικών. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ταύρος Κώστα, μονόδρομος. Το έχω ρίξει σε 3 συσκευές μου πλέον και ειδικά τη δευτερη (ένα letv x800) το έχω σκισει στη χρήση και δεν καταλαβαίνει τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janx99 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 οταν λες ταυρος τι εννοεις? πως λέγετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts