Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά λίγο βοήθεια από κάποιον που την έχει περάσει σήμερα πέρασα την μεμβράνη foneM8 περαστηκε τέλεια αλλά μου εκεί αρκετά σημάδια παντού όπως θα δείτε και στην φώτο γιατί τι έγινε αν την αφήσω θα φτιάξει μετά από κάποιες μέρες οποίος ξέρει άσε με βοηθήσει http://s32.postimg.org/m2l1pfww5/image_2b488230c96a267cddc7e618c6223ec7bb9c563ed9.jpg

Ρέ παιδιά τι γίνεται με το που ακουμπώ νυχι στην οθόνη χαραζετε και αφήνει σημάδι πως γίνεται αυτό τόσο της πλάκας είναι κάποια άτομα εδώ μέσα έλεγαν είναι πολύ καλή η fone8M

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μαλλον δεν την πέρασες σωστα! Έχω της fonem8 και εχει κατσει πολύ τέλεια!

Αφηνει καποιες φουσκαλιτσες στην αρχη αλλες μέχρι τηβ επόμενη μερα εξαφανιζονται ολες! Καμια χαρακια δεν άφηνε κανενα σημαδι πανω στην ζελατινα! Ακόμα και τηβ θηκη την σπιγκεν που βαζω καμια φορά δεν ξεκολλαει!!

Έχει μεσα 3 δοκιμασε να περασεις καμια αλλη!!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

H fonem8 δυστυχως εριξε την ποιοτητα κατα πως φαινεται. Στο δευτερο σετ (3 τεμαχιων) που ελαβα και δοκιμασα να τοποθετησω στο νεο s7 edge μου, ειδα οτι η ποιοτητα ειναι της πλακας, πλεον. Γδερνεται, πραγματι, για πλακα, ενω τα πλαϊνα (edge πλευρες) δεν κολλανε με τιποτα. Δοκιμασα και τις 3 και πηγαν στα σκουπιδια... Στο πρωτο σετ η ζελατινα ηταν υψηλης ποιοτητας, τωρα πλεον οχι...

H fonem8 δυστυχως εριξε την ποιοτητα κατα πως φαινεται. Στο δευτερο σετ (3 τεμαχιων) που ελαβα και δοκιμασα να τοποθετησω στο νεο s7 edge μου, ειδα οτι η ποιοτητα ειναι της πλακας, πλεον. Γδερνεται, πραγματι, για πλακα, ενω τα πλαϊνα (edge πλευρες) δεν κολλανε με τιποτα. Δοκιμασα και τις 3 και πηγαν στα σκουπιδια... Στο πρωτο σετ η ζελατινα ηταν υψηλης ποιοτητας, τωρα πλεον οχι...

Μόλις τώρα περασα και την δεύτερη το ίδιο πρόβλημα με το που ακουμπήσεις λίγο το νυχι αφήνει σημάδι και δεν φεύγει απογοήτευση πραγματικά

Η ultimate shield έρχεται χωρίς συσκευασία, μέσα σε ένα διάφανο σακουλάκι; Έτσι τη παρέλαβα σήμερα :/

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Η ultimate shield έρχεται χωρίς συσκευασία, μέσα σε ένα διάφανο σακουλάκι; Έτσι τη παρέλαβα σήμερα :/

Έτσι έρχεται φίλε μου.

Έχει ανώτερη υφή από της πρώτες παρτίδες τις ScreenKnight και σχεδόν ίδια με τις τελευταίες παρτίδες.

Είναι ένα πολύ καλό προϊόν και μην δίνεις μεγάλη σημασία στην συσκευασία του.

Και εγώ είχα μείνει με ανοιχτό στόμα στην αρχή αλλά το αποτέλεσμα μετράει. :)

kountouraN

Ήρθε αυτό από ebay.... 128gb samsung Evo plus.... Γύρω στα 50 ευρω... Πως θα δω αν είναι γνήσια? Κάποιος τρόπος? Κατέβασα το πρόγραμμα sd insight και a1 sd bench και βλέπετε αποτελέσματα.... Μόνο 55 read 20 write... Ενώ διαφημιζουν 80 read 20 write.... (καλά η ταχύτητα της εσωτερικής μνήμης είναι αλλού)

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160505/9e0929ee31477765405870ae260dbc8a.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160505/909b81668db6e4e890d7e2d868389582.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160505/e9ede0c4310045b35f0258c69a303160.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160505/003159c7dbb34f316e059042aeb8abe4.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160505/75e1f6fdcab50ef0d051453f31b91518.jpg

Edited by mkbhd

Ήρθε αυτό από ebay.... 128gb samsung Evo plus.... Γύρω στα 50 ευρω... Πως θα δω αν είναι γνήσια? Κάποιος τρόπος? Κατέβασα το πρόγραμμα sd insight και a1 sd bench και βλέπετε αποτελέσματα.... Μόνο 55 read 20 write... Ενώ διαφημιζουν 80 read 20 write.... (καλά η ταχύτητα της εσωτερικής μνήμης είναι αλλού)

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160505/9e0929ee31477765405870ae260dbc8a.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160505/909b81668db6e4e890d7e2d868389582.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160505/e9ede0c4310045b35f0258c69a303160.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160505/003159c7dbb34f316e059042aeb8abe4.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160505/75e1f6fdcab50ef0d051453f31b91518.jpg

Γνησια πρεπει να ειναι ,αφου και το προγραμμα στην αναγνωρίζει ως samsung . Εμενα που ηταν fake την εβλεπε ως generic. Επισεις η καρτα εγραφε απο πισω οτι ηταν made in twaivan ενω φτιάχνονται Korea. Και καποιες αλλες λεπτομέρειες στον χρωματισμό της καρτας που αν δεις στο youtube φαίνεται οτι δεν ειναι γνήσια.

Για τις ταχύτητες το έχουμε πει η συσκευη μας δεν πιάνει τις ταχυτητες που υπόσχονται η κάρτες. Εαν έπαιρνες την Pro plus θα είχες ακομα μεγαλύτερες αποκλίσεις.

Θοδωρης

Εβαλε κανενας αλλος αυτο το υγρο με την νανοτεχνολογια που προστατεύει την οθονη.από mediamark ??και αν ναι εντυπώσεις..
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Εβαλε κανενας αλλος αυτο το υγρο με την νανοτεχνολογια που προστατεύει την οθονη.από mediamark ??και αν ναι εντυπώσεις..

Εγώ φίλε σε s7 flat μια βδομάδα και όλα καλά χωρίς γραντζουνιες, επίσης δεν κάνει δακτυλιες

Στάλθηκε από το MediaPad 10 LINK μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ φίλε σε s7 flat μια βδομάδα και όλα καλά χωρίς γραντζουνιες, επίσης δεν κάνει δακτυλιες

Στάλθηκε από το MediaPad 10 LINK μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απορώ γιατι δεν το συνιστούν και αλλοι.φαίνεται καθολου οτι εχει πανω κατι η οθονη ?πως ειναι? Και ξέρουμε πιάνεις εταιρείας ειναι το υλικό που βαζουν??

Edited by nikosz75013
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Λογικα θα κάνει επίστρωση όπως το ceramic coating που περνάς στην βαφή του αυτοκινήτου. Πόση διαρκεία έχει η προστασία γράφει κάπου;

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Απορώ γιατι δεν το συνιστούν και αλλοι.φαίνεται καθολου οτι εχει πανω κατι η οθονη ?πως ειναι? Και ξέρουμε πιάνεις εταιρείας ειναι το υλικό που βαζουν??

Φυσικά και δεν το συνιστούν,καθώς είναι μία φούσκα.

Και μην περιμένεις ότι η και καλά εγγύηση,θα σε καλύψει,κι αν θα σε καλύψει θα σε καλύψει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Έχει γραπτή εγγύηση από την mediamarkt για ένα χρόνο,είναι καινούριο υλικό πέρσι στο s6 edge είχαν ένα άλλο της paintbull που το έβαζε με ενα ειδικό πιστολάκι,αυτό μπαίνει διαφορετικά,πάντως εγώ δεν έχω γρατζουνια ακόμα και η αίσθηση είναι ανώτερη από την γυμνή οθόνη

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι κόστος έχει στα media markt? Εκτός από αυτή τη μέθοδο έχουμε καταλήξει σε κάνα αξιοπρεπές και δοκιμασμένο screen/tempered για το edge που να κάθεται καλά και να μην ξεκολαει; ;

ΥΓ Αυτό το υγρό νανοτεχνολογιας, αν για κάποιο λόγο δεν σου αρέσει, αφαιρείται και πώς;

Edited by xetasa

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Καλημερα. Φοραει/εχει καποιος την Samsung Clear View για το S7 flat? Αν ναι, πιστευετε υπαρχει περιπτωση να προκαλεσει καποιο σημαδι/φθορα στην συσκευη οταν πας να την βγαλεις? Γιατι τουλαχιστον σε μενα τσαμπουκαλευεται πολυ για να βγει και το κανω οσο πιο σιγα και ηρεμα μπορω αλλα ειναι κουραστικο γιατι λογω δραστηριοτητων θελω να την αλλαζω σχεδον καθε μερα με μια πιο προστατευτικη που εχω παρει (iLuv) και η οποια μπαινοβγαινει πανευκολα. Τι λενε οι ειδικοι..?:)

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite

Καλησπερα σε ολους.Χτες πηγα στο extreme mobile και εβαλα μια μεμβρανη απο αυτες που αναφερουν αρκετα παιδια.Τη εβγαλα στο λεπτο.Δεν εκατσε καλα και ξεκολλησε αμεσως στα πλαγια.Πηγα λοιπον σημερα στο cell phones στην καλλιθεα και εβαλα μια της x one.Απλα τελεια!!!Εχει κολλησει παντου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Απλα μου ειπαν οτι δεν εχουν αλλη οποτε εαν ειναι να παει καποιος ας παρει τηλεφωνο πρωτα.

Καλησπερα σε ολους.Χτες πηγα στο extreme mobile και εβαλα μια μεμβρανη απο αυτες που αναφερουν αρκετα παιδια.Τη εβγαλα στο λεπτο.Δεν εκατσε καλα και ξεκολλησε αμεσως στα πλαγια.Πηγα λοιπον σημερα στο cell phones στην καλλιθεα και εβαλα μια της x one.Απλα τελεια!!!Εχει κολλησει παντου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Απλα μου ειπαν οτι δεν εχουν αλλη οποτε εαν ειναι να παει καποιος ας παρει τηλεφωνο πρωτα.

Μπορείς να μας δώσεις κωδικό ποια xone έβαλες και αν είναι εύκολο να μας δώσεις και μερικές φωτογραφίες να δούμε πως φαίνεται?

kountouraN

Και στις δύο περιπτώσεις η τοποθέτηση έγινε από τους ίδιους ή από εσένα;

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Μπορείς να μας δώσεις κωδικό ποια xone έβαλες και αν είναι εύκολο να μας δώσεις και μερικές φωτογραφίες να δούμε πως φαίνεται?

Δυστυχως δεν ξερω κωδικο αλλα τα παιδια μου ειπσν οτι ειναι η καλυτερη που εχουν απο τις x one.φωτογραφιες λιγο δυσκολο γιατι ειμαι στη δουλεια αλλα δεν φενεται τιποτα απολυτως.Εινσι σαν να μην εχει μεμβρανη

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και στις δύο περιπτώσεις η τοποθέτηση έγινε από τους ίδιους ή από εσένα;

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Και στις δυο περιπτωσεις η τοποθετηση εγινε απο τους ιδιους

Αγόρασα επιτέλους τον ασύρματο φορτιστή της samsung.

Είχα τους ενδοιασμούς μου αρχικά και αυτό λόγο της υψηλής τιμής του. Παρόλ'αυτά, μπορώ να πω πως είναι ένα από τα πιο πρακτικά gadget για τα τηλέφωνα μας. Με γλύτωσε τουλάχιστον από αυτό το βάζε βγάζε την mircro USB στο κινητό (που 8 στις 10 φορές που προσπαθώ πάντα μου κάθεται ανάποδα... Κι αν βιάζομαι κιόλας τα πράγματα γίνονται χειρότερα.)

Τουλάχιστον το πετάω πάνω του όρθιο ή ξαπλωτό και το αφήνω να φορτίσει ενώ έχω πλήρη έλεγχο τις ενημερώσεις και στις κλήσεις μου.

http://www.androidcentral.com/sites/androidcentral.com/files/styles/larger/public/article_images/2016/03/samsung-fast-charge-stand.png?itok=b85WMp8i

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

Εμενα παλι μου εγινε το ανάποδο. Εβαλα 3 της x one και της 3 με το που βαζω θήκη της πέταξε και ξεκολαγε..και πηγα στον extreme-mobile και μου εβαλε μια και εκατσε κάλά. Κανει καποιες φουσκαλιτσες στα πλάγια επάνω αλλα με την spigen δεν μου το πεταει.το καλυτερο βέβαια ειναι να μην βάλουμε τιποτα .και αν τα παίξει η οθονη παμε μετα απο καιρό και την αλλάζουμε..εχω δωσει μεχρι τωρα 80 ευρο για προτεκτορ... μεχρι που σκέφτομαι να περασω και αυτο με την νανοτεχνολογια και να το αφήσω ετσι.γιατι ειναι σπαστικο να χαλάμε ετσι 20ευρα για πέταμα.

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Ρε παιδιά στο ebay κυκλοφορουν διαφοροι wireless quick chargers απο 3 ευρω. Ποια είναι η αποψη σας? Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι αν θα μπορουσε να βλαψει τη μπαταρία πάρά το πόσο γρήγορο μπορεί να ειναι.

http://m.ebay.com/itm/Qi-Wireless-Fast-Charging-Charger-Dock-Pad-For-Samsung-Galaxy-S7-S7-Edge-Note-5-/351667600315?var=&hash=item51e105bbbb:m:mRwOEy7oIi6eV6xee4SEezA

http://m.ebay.com/itm/Fast-Charge-Qi-Wireless-Charging-Stand-Dock-for-Samsung-Galaxy-S7-S7-edge-Note-5-/222092234996?var=&hash=item33b5ba90f4:m:mkP2xs8fkygWpMq2X0JPdwA

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)