Chrisk6 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Για να καταλαβω ρε παιδια...δεν υπαρχει καποιο tempered glass ωστε το κινητο να μπορει να προστατευθει (οσο ειναι αυτο) στην οθονη? Ολα δηλαδη σταματουν πριν αρχισει η οθονη να γινεται curved? Ψαχνω ενα για την γυναικα μου μπας κ δεν αλλαξουμε κ την 2η οθονη...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Σε μενα μου εκανε περιπου δυο εβδομαδες για να ερθει το tempered glass, στο απλο s7 το εβαλα και μεχρι τωρα εναι αψογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Εγώ τσίμπησα αυτήν της VRS σε Black για S7 απλό, ακριβώς αυτό που ηθελα, δηλαδή να μην είναι σα γόμα και να βγαίνει δύσκολα από φοδρες και τσέπες, να δίνει καλή προστασία και υπερυψωμενες άκρες για την οθόνη. Δεν έχω βαλει tempered glass και λογικά αυτά που είναι από άκρη σε άκρη θα τα σηκώνει η θήκη. Ήμουν αναμεσα και σε αυτην της Spigen αλλά προτίμησα τη VRS λόγω του διάφανου πισω μέρους Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 (edited) ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Καλημέρα, Πήρα επειδή άρχισαν να δείχνουν φθορά στα καλώδια τα αυθεντικά ακουστικά του S7 Edge, να τα αντικαταστήσω με τα ακουστικά του S8 τα αυθεντικά πάλι ( EO-IG955, τα AKG ). Είχα μάθει για καλές κριτικές αλλά δυστυχώς σε σύγκριση με τα ακουστικά που έχει το S7 Edge, η διαφορά ηχητικά είναι χαώδης. Χοντρικά, τα ακουστικά της AKG του S8 δεν έχουν ( σε σύγκριση πάντα με του S7 ) καθόλου καλό μπάσο και τα πρίμα είναι άστα να πάνε. Ευτυχώς τα πήρα από μια προσφορά από το play24.gr σε τιμή των 20,00 € περίπου και δε κλαίω για πολλά, αλλά μου κάνει εντύπωση τόση διαφορά σε ηχητική ποιότητα; Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Πάντως από τη συσκευασία για τα αυθεντικά μοιάζουν να είναι και σε ποιότητα υλικού είναι μια χαρά, σε ήχο είναι κλάφτα ( για τα δικά μου γούστα ) και λέω μήπως ξέρει κανείς κάτι επί του θέματος. Edited December 13, 2017 by Leonid111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 (edited) καλησπερα, μια ερωτηση! επειδη η πλευρα του sim tray μου εχει σπασει, θελω να παρω κανα 2 να εχω και ενα καβαντζα! η ερωτηση λοιπον ειναι εξης: επειδη εγω εχω το 935f 1 SIM και εχω βρει αυτο, ταιριαζει? τα ιδια δεν ειναι? η πρεπει να βρω 1 sim? σημερα μου ηρθε, και ταιριαζει! τζαμπα πραμα και η ποιοτητα φαινεται μια χαρα. οποιος θελει καποιο για καβαντζα ή του εχει σπασει το δικο του, ταιριαζει μπαμ! Edited December 13, 2017 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Καλημέρα, Πήρα επειδή άρχισαν να δείχνουν φθορά στα καλώδια τα αυθεντικά ακουστικά του S7 Edge, να τα αντικαταστήσω με τα ακουστικά του S8 τα αυθεντικά πάλι ( EO-IG955, τα AKG ). Είχα μάθει για καλές κριτικές αλλά δυστυχώς σε σύγκριση με τα ακουστικά που έχει το S7 Edge, η διαφορά ηχητικά είναι χαώδης. Χοντρικά, τα ακουστικά της AKG του S8 δεν έχουν ( σε σύγκριση πάντα με του S7 ) καθόλου καλό μπάσο και τα πρίμα είναι άστα να πάνε. Ευτυχώς τα πήρα από μια προσφορά από το play24.gr σε τιμή των 20,00 € περίπου και δε κλαίω για πολλά, αλλά μου κάνει εντύπωση τόση διαφορά σε ηχητική ποιότητα; Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Πάντως από τη συσκευασία για τα αυθεντικά μοιάζουν να είναι και σε ποιότητα υλικού είναι μια χαρά, σε ήχο είναι κλάφτα ( για τα δικά μου γούστα ) και λέω μήπως ξέρει κανείς κάτι επί του θέματος. Τα ακουστικά που είχε στη συσκευασία του το edge είναι απλά άθλια. Δεν έχουν καθόλου μα καθόλου μπάσο, απορώ πως σου άρεσαν. Δεν υπάρχει σύγκριση με του s8 καν, πιο πλούσιο μπάσο και πιο καθαρός ήχος με περισσότερη ένταση. Καλύτερα και από αυτά του g4 που χρησιμοποιουσα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Τα ακουστικά που είχε στη συσκευασία του το edge είναι απλά άθλια. Δεν έχουν καθόλου μα καθόλου μπάσο, απορώ πως σου άρεσαν. Δεν υπάρχει σύγκριση με του s8 καν, πιο πλούσιο μπάσο και πιο καθαρός ήχος με περισσότερη ένταση. Καλύτερα και από αυτά του g4 που χρησιμοποιουσα πριν. Ειλικρινά μα ειλικρινά ακριβώς τα αντίθετα ακούω εγώ. Ο λόγος που προτίμησα του S8 είναι διότι είχα ακούσει αυτά που λες και συ, αμ δε όμως.... Τώρα για του S7, δεν είπα ότι είναι κορυφή, αλλά σε σύγκριση με αυτά που αγόρασα είναι πολύ καλύτερα. Όσο για μπάσο που λες, το ψάχνω και δε το βρίσκω πουθενά μα πουθενά όμως......και κάπως έτσι όλες οι άλλες συχνότητες, με εξαίρεση τα πρίμα που περισσεύουν για να μη πω τσιρίζουν και λίγο. Αφού είπα μήπως είναι << μαϊμού >> αυτά που αγόρασα, αλλά όσο και αν κοίταξα και τα ακουστικά, το κουτί, γενικώς τη συσκευασία, αλλά και το τιμολόγιο στη περιγραφή του είδους, δε δείχνουν για << μαϊμού >>. Τώρα τι να πω; Μήπως έπεσα και σε ελλατωματικό ζευγάρι, όμως δε μου μοιάζουν και για χαλασμένα. Πάντως από ήχο να είσαι σίγουρος ότι γνωρίζω καλά και αυτό που λέω είναι πιο πολύ για απορία, διότι δε θα πεθάνω κιόλας για 20 € και κάτι που έδωσα, απλά ήταν μια μικρή απογοήτευση σε σχέση με αυτά που είχα μάθει και προσδοκούσα να δώ. Πάντως κάνω και μια προσπάθεια ακόμα, μήπως είναι << σφιχτά >> και θέλουν λίγο << στρώσιμο >> και τα έχω βάλει να παίζουν για κάποιες ώρες σε ένα Rcd μήπως και καλυτερέψει το πράμα, αν και δε πιστεύω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Εγω σκεψου τα πηρα bulk σε σακουλακι απο το eshop. Τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Εγω σκεψου τα πηρα bulk σε σακουλακι απο το eshop. Τι να πω...Μέσα στη συσκευασία bulk έχουν και τα διαφορετικά μεγέθη ear tips?Σε ρωτάω γιατι θα πάω να παραλάβω αύριο. Tnx Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Kαλησπερα. Ειχα βαλει μία μεμβρανη της IQ Shield αλλα στη μία ακρη αρχισε τα κολπα... Τωρα αγορασα μεμβρανη της ScreenKnight που τοποθετειται με κρεμοσαπουνο χεριων. Εαν την τοποθετησω με το υγρο σε σωληναριο που εχω απο την IQ Shield,θα εχω προβλημα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Μέσα στη συσκευασία bulk έχουν και τα διαφορετικά μεγέθη ear tips?Σε ρωτάω γιατι θα πάω να παραλάβω αύριο. Tnx Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι έχει μόνο αυτά που είναι φορεμένα στα ακουστικά. Kαλησπερα. Ειχα βαλει μία μεμβρανη της IQ Shield αλλα στη μία ακρη αρχισε τα κολπα... Τωρα αγορασα μεμβρανη της ScreenKnight που τοποθετειται με κρεμοσαπουνο χεριων. Εαν την τοποθετησω με το υγρο σε σωληναριο που εχω απο την IQ Shield,θα εχω προβλημα; Αν θυμάμαι καλά εγώ που το δοκίμασα κόλλαγε και δεν κουνιόταν όπως έπρεπε. Βάλε μια σταγόνα κρεμοσαπουνο μόνο. Για να μην αφήσει στίγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Εγω παρελαβα τα ακουστικα του S8 σημερα απο το e-shop τα ειχαν σε προσφορα 11,90 ευρω και θα ισχυει ακομη τρεις ημερες, Οντως τα ακουστικα ειναι πολυ καλα οσον αφορα το s/n ratio και το dynamic range.αλλα απο πλευρας μπασου ειναι λιγα, περιμενα πολυ καλυτερα μπασα, ειναι σαφως καλυτερα σαν συνολο απο αυτα που μας ειχε δωσει η samsung στην συσκευασια, (σσ εγω εχω το S7 G 930F) αλλα απο πλευρας μπασου δεν εμεινα ευχαριστημενος τωρα το ΣΚ θα τα δοκιμασω στο hi-fi του σπιτιου και θα σας ξαναενημερωσω. Εντω μεταξυ ποσταρα και στο νημα του S8 ουτως ωστε να μας πουν και οι κατοχοι του την γνωμη τους δεδομενου οτι το S8,S8+ και NOTE 8 υπερτερουν στον ηχο απο τη δικια μας σειρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Εγω παρελαβα τα ακουστικα του S8 σημερα απο το e-shop τα ειχαν σε προσφορα 11,90 ευρω και θα ισχυει ακομη τρεις ημερες, Οντως τα ακουστικα ειναι πολυ καλα οσον αφορα το s/n ratio και το dynamic range.αλλα απο πλευρας μπασου ειναι λιγα, περιμενα πολυ καλυτερα μπασα, ειναι σαφως καλυτερα σαν συνολο απο αυτα που μας ειχε δωσει η samsung στην συσκευασια, (σσ εγω εχω το S7 G 930F) αλλα απο πλευρας μπασου δεν εμεινα ευχαριστημενος τωρα το ΣΚ θα τα δοκιμασω στο hi-fi του σπιτιου και θα σας ξαναενημερωσω. Εντω μεταξυ ποσταρα και στο νημα του S8 ουτως ωστε να μας πουν και οι κατοχοι του την γνωμη τους δεδομενου οτι το S8,S8+ και NOTE 8 υπερτερουν στον ηχο απο τη δικια μας σειρα. Καλημέρα, Δε ξέρω αν έχουν διαφορά τα ακουστικά του απλού S7 με το Edge που έχω, αλλά η διαφορά σε όλα υπέρ των ακουστικών του σε σύγκριση με αυτά της AKG του S8 είναι πραγματικά τεράστια. Με του S7 edge ακούς ένα αξιοπρεπή ήχο , όχι το καλύτερο αλλά πράγματι αξιοπρεπή και σε σύγκριση με πολλά άλλα παρόμοιας κατηγορίας ακουστικά που έτυχε να ακούσω, είναι από τα αποδεκτά στο σύνολό τους. Με αυτά τα AKG πραγματικά ακούω και εκνευρίζομαι, αφού τα τύλιξα και τα πέταξα στο συρτάρι.......ακόμα και μετά από περίπου δέκα ώρες που τα έβαλα να παίζουν, καμία διαφορά. Θα προσπαθήσω πάντως να βρω και από κάτοχο του S8 τα ακουστικά της συσκευασίας του να ακούσω για να κάνω μια σύγκριση. Είμαι πραγματικά πολύ περίεργος, τόσο χάλια, δε μπορεί........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 (edited) Καλημέρα, Δε ξέρω αν έχουν διαφορά τα ακουστικά του απλού S7 με το Edge που έχω, αλλά η διαφορά σε όλα υπέρ των ακουστικών του σε σύγκριση με αυτά της AKG του S8 είναι πραγματικά τεράστια. Με του S7 edge ακούς ένα αξιοπρεπή ήχο , όχι το καλύτερο αλλά πράγματι αξιοπρεπή και σε σύγκριση με πολλά άλλα παρόμοιας κατηγορίας ακουστικά που έτυχε να ακούσω, είναι από τα αποδεκτά στο σύνολό τους. Με αυτά τα AKG πραγματικά ακούω και εκνευρίζομαι, αφού τα τύλιξα και τα πέταξα στο συρτάρι.......ακόμα και μετά από περίπου δέκα ώρες που τα έβαλα να παίζουν, καμία διαφορά. Θα προσπαθήσω πάντως να βρω και από κάτοχο του S8 τα ακουστικά της συσκευασίας του να ακούσω για να κάνω μια σύγκριση. Είμαι πραγματικά πολύ περίεργος, τόσο χάλια, δε μπορεί........ Δεν εφαρμόζουν σωστά στο αυτί. Θέλει άλλαγμα η σιλικόνη (άλλο μέγεθος). Edited December 14, 2017 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Όχι έχει μόνο αυτά που είναι φορεμένα στα ακουστικά. Αν θυμάμαι καλά εγώ που το δοκίμασα κόλλαγε και δεν κουνιόταν όπως έπρεπε. Βάλε μια σταγόνα κρεμοσαπουνο μόνο. Για να μην αφήσει στίγματα. Ενταξει την τοποθετησα μια χαρα.Για να δουμε ποσο θα κρατησει αυτη. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει στο aliexpress ένα μαγαζι που τυπώνει σε clear silicon case ότι φωτογραφία θες. Μπορώ να πω ότι τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.Η θήκη εφαρμόζει τέλεια και δεν σηκώνει το tempered glass που έχω και επίσης έχω πάρει από aliexpress. Πολύ καλή εκτύπωση και το κόστος της θήκης λιγότερο από 3€. http://m.aliexpress.com/item/32813679703.html Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Καλημέρα, Δε ξέρω αν έχουν διαφορά τα ακουστικά του απλού S7 με το Edge που έχω, αλλά η διαφορά σε όλα υπέρ των ακουστικών του σε σύγκριση με αυτά της AKG του S8 είναι πραγματικά τεράστια. Με του S7 edge ακούς ένα αξιοπρεπή ήχο , όχι το καλύτερο αλλά πράγματι αξιοπρεπή και σε σύγκριση με πολλά άλλα παρόμοιας κατηγορίας ακουστικά που έτυχε να ακούσω, είναι από τα αποδεκτά στο σύνολό τους. Με αυτά τα AKG πραγματικά ακούω και εκνευρίζομαι, αφού τα τύλιξα και τα πέταξα στο συρτάρι.......ακόμα και μετά από περίπου δέκα ώρες που τα έβαλα να παίζουν, καμία διαφορά. Θα προσπαθήσω πάντως να βρω και από κάτοχο του S8 τα ακουστικά της συσκευασίας του να ακούσω για να κάνω μια σύγκριση. Είμαι πραγματικά πολύ περίεργος, τόσο χάλια, δε μπορεί........Τα έχεις φτιάξει με το adapt sound? Εγώ βλέπω τεράστιες διάφορες όταν τα φτιάχνω.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Δεν βρηκα το adapt sound στο play store.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Δεν βρηκα το adapt sound στο play store.... Ρυθμισεις/ήχοι και δονηση/ποιότητα ήχου και εφέ.εκει θα το βρεις Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 (edited) Αν και fan των διαφανων θηκων σιλικονης ειπα να δοκιμασω την Spigen Thin Fit.Σε χρωμα gunmetal δενει πολυ ωραια με το S7 Edge silver.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 16, 2017 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Βάλε και καμιά φώτο να το απολαύσουμε :) ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Αλλαγή οθόνης σε s7 edge Πόσο κοστίζει?? Ξέρει κανείς??? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Αλλαγή οθόνης σε s7 edge Πόσο κοστίζει?? Ξέρει κανείς??? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk300 ευρω θα κοστίσει Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Έχω στο S7 το απλό spigen rugged armor. Ποιο γυαλί προτείνετε να μη το πετάει και να πιάσει όσο το δυνατόν περισσότερη οθόνη γίνεται; έχω βάλει ένα άλλο πιάνει λίγο. Μου τη σπάει όπως το βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Επίσης να πω για τα ακουστικά akg πρέπει να βρειτε το σωστό ear tip, το έχει ξαναπεί κάποιος. Εγώ πχ τα άλλαξα με καποια που είχα από xiaomi piston. Έτσι σε συνδυασμό με το adapt sound ανέβηκαν πολλά σκαλιά. Χωρίς να έχω γνώσεις στο θέμα ακουστικών /ήχου νομίζω ότι αρκετά αξιοπρεπή. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts