volcom Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 @kountoura σ´ευχαριστω για την απαντηση σου. @panos_27 τα εχω διαβασει, δεν ειμαι νεος στο forum, δεδομενου ομως οτι δεν ασχολουμαι με την συσκευη γιαυτο ρωταω την γνωμη σας... Αν δεν σου αρεσει μην μπαινεις στο κοπο να απαντησεις & απλα θες να πεις κατι,γιαυτο εξαλλου ειναι τα forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 @kountoura σ´ευχαριστω για την απαντηση σου. @panos_27 τα εχω διαβασει, δεν ειμαι νεος στο forum, δεδομενου ομως οτι δεν ασχολουμαι με την συσκευη γιαυτο ρωταω την γνωμη σας... Αν δεν σου αρεσει μην μπαινεις στο κοπο να απαντησεις & απλα θες να πεις κατι,γιαυτο εξαλλου ειναι τα forum. Spigen curved krystal hd η καλύτερη λύση για προστασία στο s7 edge αν και ζελατίνα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpoukou22 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Τι διαφορά έχει η Samsung sd από την SanDisk ας πούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Έχοντας κάρτα Sandisk απλά αραιά και που μου κανει κάτι μικροκολληματα που με Samsung από ότι κατάλαβα δε θα τα έκανε... όχι κάτι τραγικό όμως... Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Υπάρχει γενικά πολύ καλύτερη συμβατότητα με τις Samsung. Ακουστηκαν κατά καιρούς με αλλες μαρκες καποια σκαλωματα και προβλήματα με την εγγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 To τζαμάκι που είχα βάλει δεν παλεύεται.. Παλεύω για να γράψω κάθε φορά.. Της spigen αυτή λέτε;; https://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn.html?from=popular-backlink&keyphrase=spigen+s7+edge Αν είναι αυτή, την έχει πάρει κανείς από μαγαζί που την τοποθετούν κιόλας;; Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς θήκη spigen rugged armor με το γυαλί από Κωτσοβολο (Celly) ; την θήκη δεν την βγάζω το ερώτημα είναι αν μπαίνει το γυαλί αυτό με την θήκη. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς θήκη spigen rugged armor με το γυαλί από Κωτσοβολο (Celly) ; την θήκη δεν την βγάζω το ερώτημα είναι αν μπαίνει το γυαλί αυτό με την θήκη. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Νομίζω πως ξεκολλαει φίλε από ότι μου έχει πει άλλο άτομο. Εγώ το έχω με τη nillkin nature. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Νομίζω πως ξεκολλαει φίλε από ότι μου έχει πει άλλο άτομο. Εγώ το έχω με τη nillkin nature. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Όλο και κάποιος θα την έχει δοκιμάσει ίσος απάντηση κάποιος. Όπως το βλέπω εγώ μάλλον δεν θα αφήνει η θήκη να κάτσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Spigen curved krystal hd κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να την πουλάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rexoulis Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Υπαρχει γυαλι και θηκη που να εφαρμόζουν καλα ετσι ωστε να μην ξεκολαει το γυαλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Υπαρχει γυαλι και θηκη που να εφαρμόζουν καλα ετσι ωστε να μην ξεκολαει το γυαλι? Αν ρωτάς για το edge ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο θέμα. Δεν υπάρχει γενικά γυαλί χωρίς ΚΑΝΈΝΑ πρόβλημα. Όλα έχουν πρόβλημα με την απόκριση είτε με θηκη είτε χωρίς. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς θήκη spigen rugged armor με το γυαλί από Κωτσοβολο (Celly) ; την θήκη δεν την βγάζω το ερώτημα είναι αν μπαίνει το γυαλί αυτό με την θήκη. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Την έχω βάλει φιλέ και σκέφτομαι να την βγάλω .. δεν κολλάει καλά στο κάτω μέρος.. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Την έχω βάλει φιλέ και σκέφτομαι να την βγάλω .. δεν κολλάει καλά στο κάτω μέρος.. Κατάλαβα, άρα δεν ταιριάζει. Ευχαριστώ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mostradamos Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Όταν φοράμε θήκη στο κινητό επιρρεάζεται η ασύρματη φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Όταν φοράμε θήκη στο κινητό επιρρεάζεται η ασύρματη φόρτιση; Με τις περισσότερες θήκες δεν επηρεάζεται. Πχ με Samsung leather cover, spigen Rugged Armor, spigen liquid crystal, ballistic urbanite, nillkin nature έχω δοκιμάσει προσωπικά και δεν επηρεάζεται. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Παιδες, ξεχαστε οριστικα τα γυαλια. Απλα δεν κανουν για το κινητο μας. Μια καλη ζελατινουλα (εγω ειμαι με forcell full cover, πολυ καλη και φθηνη) και θηκες εναλλασω nilkin hard case ultra slim + original samsung leather cover. Αυτα κι εκλεισα με θηκες, προστασια οθονης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ποιο powerbank μου προτεινετε για σωστη φορτιση του S7 οσον αφορα το ρευμα? Περι τα 5000mAh ελεγα για να ειναι φορητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ποιο powerbank μου προτεινετε για σωστη φορτιση του S7 οσον αφορα το ρευμα? Περι τα 5000mAh ελεγα για να ειναι φορητο. Παρε xiaomi 10.000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ποιο powerbank μου προτεινετε για σωστη φορτιση του S7 οσον αφορα το ρευμα? Περι τα 5000mAh ελεγα για να ειναι φορητο. εγω ειμαι fan της xiaomi σε Power bank γενικα. εχω το 16000mah αλλα δεν ειναι και τοσο φορητο εκτος αν εχεις τσαντακι! παντws μου βγαζει 3φορες πληρη φορτηση και κατι ακομη :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σε κάτι? Θέλω να δω ποιες spigen θηκες έχει το public και σε τι τιμές, αλλά επειδή είμαι στην Κύπρο με παει κατευθείαν στο κυπριακο site. Μπορεί να το κοιτάξει κάποιος και να με ενημερώσει? Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σε κάτι? Θέλω να δω ποιες spigen θηκες έχει το public και σε τι τιμές, αλλά επειδή είμαι στην Κύπρο με παει κατευθείαν στο κυπριακο site. Μπορεί να το κοιτάξει κάποιος και να με ενημερώσει? Θενκς Στο site public.gr για το s7 edge δεν δείχνει να έχει καμία spigen θήκη. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Στο site public.gr για το s7 edge δεν δείχνει να έχει καμία spigen θήκη. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φιλε. Παντως στα φυσικά μαγαζιά τους θυμάμαι ειχαν πέρυσι για το s6. Οκ τότε οταν ανεβω θα το δω ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Μου έπεσε απο το τραπέζι και έσκασε με τη κάτω δεξια γωνία στο πλακακι αλλά ευτυχώς η caseology το έσωσε. Ίσως ήμουν τυχερός. Επειδή τελευταία με ψήνει πολύ η led view θα ήθελα να ρωτησω αν αφήνει γρατσουνιές στην οθόνη όπως λέγανε για τη αντίστοιχη στο s6 edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Παρε xiaomi 10.000 εγω ειμαι fan της xiaomi σε Power bank γενικα. εχω το 16000mah αλλα δεν ειναι και τοσο φορητο εκτος αν εχεις τσαντακι! παντws μου βγαζει 3φορες πληρη φορτηση και κατι ακομη :) Ευχαριστω πολυ, για xiaomi 10000 ελεγα κι εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts