justapstar7 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Την εχω ενα χρονο, μια χαρα ειναι. Τελικά πήρα αυτή--> SanDisk Ultra microSDXC 128GB Class10 100Mb/s Εντυπώσεις οσονούπω.. Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Παιδιά έχετε να προτείνετε κανένα καλό τζαμακι να κάθεται καλά στο edge? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Γιατί να είναι απομίμηση; Τόσο κάνει εκεί. Άσχετο Ελλάδα πού την πουλάνε τα 2πλα και βαλε. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι κι εγώ έτσι το σκέφτηκα αλλά είπα να ρωτήσω μήπως έχει κανείς σχετική εμπειρία. Ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Ειναι η καλύτερη σιλικόνη για μένα. Τις περνώ εδώ και χρόνια για όλα μου τα κινητά... Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Παιδιά έχω παραγγείλει nillkin nature από banggood στα 5 ευρώ. Παίζει να είναι απομίμηση; Πότε την παρήγγειλες; σου ήρθε; εγώ την παρήγγειλα 29 Ιουλίου στα 3,35 ευρώ από αξιόλογο πωλητή από ebay αλλά ακόμη να έρθει:( Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Εχετε να μου προτεινετε καποια φτηνη clear view και μια sview θηκη που να δουλευουν σωστα τα features της καθε θηκης. Το απλο s7 εχω οχι το edge. Αν την εχει δοκιμασει και ο ιδιος ακομα καλυτερα. Δεν εχω προβλημα να ειναι και απο το εξωτερικο. Μην πω οτι το εχω σιγουρο οτι θα ειναι απο το εξωτερικο π.χ. ebay. Ευχαριστω πολυ για το χρονο και τις απαντησεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Καλημέρα παιδιά, για ασύρματη φόρτιση προτείνω τον φορτιστή της Nillkin, τον έχω 4 μήνες και είναι πολύ καλός... Φυσικά έχει αργή φόρτιση αλλά αυτό ήθελα από την αρχή γιατί τον χρησιμοποιώ μόνο τη νύχτα... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Πότε την παρήγγειλες; σου ήρθε; εγώ την παρήγγειλα 29 Ιουλίου στα 3,35 ευρώ από αξιόλογο πωλητή από ebay αλλά ακόμη να έρθει:( Την παρήγγειλα κατά τις 25 Αυγούστου οπότε σύμφωνα με το tracking έχω καμιά εβδομάδα ακόμα μέχρι να έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 καλησπερα εχει δοκιμασει κανεις να χρησιμοποιησει μαγνητικο καλωδιο για φορτιση του τηλεφωνου? Λειτουργει καλα? η ταχεια φορτιση? τι μαρκα? ευχαριστω! Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Αγόρασα ένα καλώδιο για να συνδέσω το κινητό με τηλεόραση από το EShop και ο υπάλληλος θα μου στείλει αυτό http://www.e-shop.gr/delock-83295-mhl-male-high-speed-hdmi-male-1m-p-TEL.025716 Θα έχω κάποιο θέμα στη σύνδεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Αγόρασα ένα καλώδιο για να συνδέσω το κινητό με τηλεόραση από το EShop και ο υπάλληλος θα μου στείλει αυτό http://www.e-shop.gr/delock-83295-mhl-male-high-speed-hdmi-male-1m-p-TEL.025716 Θα έχω κάποιο θέμα στη σύνδεση? Ναι θα εχεις.Δεν θα συνδεθει.Για καποιο λογο η Samsung απο παλαιοτερα κινητα δεν αφηνει την συνδεση του κινητου με τηλεοραση μεσω οποιουδηποτε καλωδιου. Οποτε μην το αγορασεις τσαμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Ναι θα εχεις.Δεν θα συνδεθει.Για καποιο λογο η Samsung απο παλαιοτερα κινητα δεν αφηνει την συνδεση του κινητου με τηλεοραση μεσω οποιουδηποτε καλωδιου. Οποτε μην το αγορασεις τσαμπα. Ωχ...ξέρεις αν ισχύει το ίδιο και στο tablet t585? Τουλάχιστον να το χρησιμοποιήσω σε αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Ωχ...ξέρεις αν ισχύει το ίδιο και στο tablet t585? Τουλάχιστον να το χρησιμοποιήσω σε αυτο Θα σε γελασω....Ψαξτο λιγο στο ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Ωχ...ξέρεις αν ισχύει το ίδιο και στο tablet t585? Τουλάχιστον να το χρησιμοποιήσω σε αυτο Τα "παλιά" Samsung για να συνδεθούν με την τηλεόραση ήθελαν καλώδιο mhl, σαν αυτό: http://www.skroutz.gr/s/5162349/OEM-MHL-male-HDMI-female.html Τα καινούργια βέβαια τώρα...... μόνο ασύρματα πλέον. Δεν παίρνω όρκο, αλλά νομίζω δε θα σου κάνει δουλειά το καλώδιο...... μακάρι να κάνω λάθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Τα "παλιά" Samsung για να συνδεθούν με την τηλεόραση ήθελαν καλώδιο mhl, σαν αυτό: http://www.skroutz.gr/s/5162349/OEM-MHL-male-HDMI-female.html Τα καινούργια βέβαια τώρα...... μόνο ασύρματα πλέον. Δεν παίρνω όρκο, αλλά νομίζω δε θα σου κάνει δουλειά το καλώδιο...... μακάρι να κάνω λάθος! Διαβάζω πως ούτε και στο samsung tablet που έχω υποστηρίζεται. Ήμαρτον δηλαδή για να το συνδέσουμε στη τηλεόραση πρέπει να έχουμε σμαρτ τιβι :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Φτηνό και καλό tempered glass για το S7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 (edited) Παραθέτω μερικά παραδείγματα. Ποια παρέχει μεγαλύτερη προστασία και αξίζει περισσότερο να αγοράσω; Αν μπορείτε προτείνετε και άλλες. http://www.e-experts.gr/spigen-galaxy-s7-screen-protector-crystal-555fl20001-p-6223.html http://microcenter.gr/index.php?route=product/product&product_id=9936 http://www.mobilecity.gr/el/tempered-glass-samsung/5817-tempered-glass-03mm-9h-samsung-g930-galaxy-s7-9900000014650 https://www.frogs.gr/tempered-glass-screen-protector-for-samsung-galaxy-s7-curved.html Επίσης αυτή εδώ δεν είναι γυάλινη έτσι; http://www.citisshop.com/1x2-crocfol-premium-samsung-galaxy-s7?search=galaxy%20s7 Edited September 8, 2017 by Sofianna Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 κοιτα το s7 μονο flat δεν ειναι .... curved ειναι απλα με λιγότερη γωνιά...... και οχι δεν θα βρεις κάτι καλό να του βαλεις τα μισά (όσα κάθονται καλά και είναι κανονικό tempered glass) καλύπτουν μισή οθονη (μεχρι εκει που ξεκινάει η curba........ και τα αλλα (αυτά με χρώματα) ούτε γυαλί καλά καλά είναι ούτε κάθονται καλά με το παραμικρό βγαίνουν.. γνώμη μου πάρε μια θηριώδες θήκη που να έχει μπόλικο εξόγκωμα από μπροστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Ωχχ κατάλαβα... Ωραία. Πάντα βάζω θήκη, γιατί το πονάω όταν πέφτει. Έτσι φαντάζομαι με το tempered glass που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης και μια θήκη θα είμαι καλυμμένη. Ευχαριστώ!!! Έχεις μήπως να μου προτείνεις κάποιο απλό και "αποδεκτό" tempered glass; Ή οποίο βρω κι ας ελπίζω; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως προτείνεις να συμβιβαστώ με μια απλή πλαστική μεμβράνη μόνο και μόνο για να αποφύγω τις γρατσουνιές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Ωχχ κατάλαβα... Ωραία. Πάντα βάζω θήκη, γιατί το πονάω όταν πέφτει. Έτσι φαντάζομαι με το tempered glass που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης και μια θήκη θα είμαι καλυμμένη. Ευχαριστώ!!! Έχεις μήπως να μου προτείνεις κάποιο απλό και "αποδεκτό" tempered glass; Ή οποίο βρω κι ας ελπίζω; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως προτείνεις να συμβιβαστώ με μια απλή πλαστική μεμβράνη μόνο και μόνο για να αποφύγω τις γρατσουνιές; απλή μεμβράνη απο μένα (καμιά spigen) και μια θήκη θηρίο.... μην ξεχνάμε και τα 320 ευρώ που κάνει η οθονη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Απαπα πως τα λες έτσι!! Καλά τα προσέχω απίστευτα πολύ τα κινητά μου, αλλά το κακό μια φορά γίνεται. Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Βάλε μεμβράνη προστασίας υγρής τοποθέτησης στα mediamarkt είναι η μόνη που κάθετε καλά σε τέτοιου είδους οθόνες,τουλάχιστον να έχεις μια προστασία Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Βάλε μεμβράνη προστασίας υγρής τοποθέτησης στα mediamarkt είναι η μόνη που κάθετε καλά σε τέτοιου είδους οθόνες,τουλάχιστον να έχεις μια προστασία Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ! Θα το κοιτάξω σίγουρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Επειδή η κάρτα sd που εχω(μια Kingston 32αρα) τα φτυσε-το κινητό μου λέει ότι είναι κατεστραμενη ενώ ο υπολογιστής την διαβάζει κανονικά αλλά αποτυγχάνει να κάνει διαμόρφωση-τι μαρκα κάρτα μου προτείνετε να πάρω; λέω να πάω σε 64αρα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Καλημέρα, έχει κανεις ή θυμάται αν συνεργάζονται μεταξύ τους ζελατίνα screen knight και θηκη spigen rugged armor? Αυτή τη στιγμή φοράω την screen knight και σκέφτομαι να αγοράσω την spigen αλλά φοβάμαι μη την πετάξει. Ευχαριστώ Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts