Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την εχω ενα χρονο, μια χαρα ειναι.

Τελικά πήρα αυτή-->

SanDisk Ultra microSDXC 128GB Class10 100Mb/s

Εντυπώσεις οσονούπω..

Treat me like i treat you..

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχετε να προτείνετε κανένα καλό τζαμακι να κάθεται καλά στο edge?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Γιατί να είναι απομίμηση; Τόσο κάνει εκεί. Άσχετο Ελλάδα πού την πουλάνε τα 2πλα και βαλε.

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι κι εγώ έτσι το σκέφτηκα αλλά είπα να ρωτήσω μήπως έχει κανείς σχετική εμπειρία. Ευχαριστώ για την απάντηση!

Ειναι η καλύτερη σιλικόνη για μένα. Τις περνώ εδώ και χρόνια για όλα μου τα κινητά...

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά έχω παραγγείλει nillkin nature από banggood στα 5 ευρώ. Παίζει να είναι απομίμηση;

Πότε την παρήγγειλες; σου ήρθε;

εγώ την παρήγγειλα 29 Ιουλίου στα 3,35 ευρώ από αξιόλογο πωλητή από ebay αλλά ακόμη να έρθει:(

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Εχετε να μου προτεινετε καποια φτηνη clear view και μια sview θηκη που να δουλευουν σωστα τα features της καθε θηκης.

Το απλο s7 εχω οχι το edge.

Αν την εχει δοκιμασει και ο ιδιος ακομα καλυτερα.

Δεν εχω προβλημα να ειναι και απο το εξωτερικο. Μην πω οτι το εχω σιγουρο οτι θα ειναι απο το εξωτερικο π.χ. ebay.

Ευχαριστω πολυ για το χρονο και τις απαντησεις σας.

Καλημέρα παιδιά, για ασύρματη φόρτιση προτείνω τον φορτιστή της Nillkin, τον έχω 4 μήνες και είναι πολύ καλός... Φυσικά έχει αργή φόρτιση αλλά αυτό ήθελα από την αρχή γιατί τον χρησιμοποιώ μόνο τη νύχτα...

Πότε την παρήγγειλες; σου ήρθε;

εγώ την παρήγγειλα 29 Ιουλίου στα 3,35 ευρώ από αξιόλογο πωλητή από ebay αλλά ακόμη να έρθει:(

Την παρήγγειλα κατά τις 25 Αυγούστου οπότε σύμφωνα με το tracking έχω καμιά εβδομάδα ακόμα μέχρι να έρθει.

καλησπερα

εχει δοκιμασει κανεις να χρησιμοποιησει μαγνητικο καλωδιο για φορτιση του τηλεφωνου?

Λειτουργει καλα? η ταχεια φορτιση?

τι μαρκα?

ευχαριστω!

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Αγόρασα ένα καλώδιο για να συνδέσω το κινητό με τηλεόραση από το EShop και ο υπάλληλος θα μου στείλει αυτό

http://www.e-shop.gr/delock-83295-mhl-male-high-speed-hdmi-male-1m-p-TEL.025716

Θα έχω κάποιο θέμα στη σύνδεση?

Αγόρασα ένα καλώδιο για να συνδέσω το κινητό με τηλεόραση από το EShop και ο υπάλληλος θα μου στείλει αυτό

http://www.e-shop.gr/delock-83295-mhl-male-high-speed-hdmi-male-1m-p-TEL.025716

Θα έχω κάποιο θέμα στη σύνδεση?

Ναι θα εχεις.Δεν θα συνδεθει.Για καποιο λογο η Samsung απο παλαιοτερα κινητα δεν αφηνει την συνδεση του κινητου με τηλεοραση μεσω οποιουδηποτε καλωδιου.

Οποτε μην το αγορασεις τσαμπα.

Ναι θα εχεις.Δεν θα συνδεθει.Για καποιο λογο η Samsung απο παλαιοτερα κινητα δεν αφηνει την συνδεση του κινητου με τηλεοραση μεσω οποιουδηποτε καλωδιου.

Οποτε μην το αγορασεις τσαμπα.

Ωχ...ξέρεις αν ισχύει το ίδιο και στο tablet t585?

Τουλάχιστον να το χρησιμοποιήσω σε αυτο

Θα σε γελασω....Ψαξτο λιγο στο ιντερνετ.

Τα "παλιά" Samsung για να συνδεθούν με την τηλεόραση ήθελαν καλώδιο mhl, σαν αυτό:

http://www.skroutz.gr/s/5162349/OEM-MHL-male-HDMI-female.html

Τα καινούργια βέβαια τώρα...... μόνο ασύρματα πλέον.

Δεν παίρνω όρκο, αλλά νομίζω δε θα σου κάνει δουλειά το καλώδιο...... μακάρι να κάνω λάθος!

Τα "παλιά" Samsung για να συνδεθούν με την τηλεόραση ήθελαν καλώδιο mhl, σαν αυτό:

http://www.skroutz.gr/s/5162349/OEM-MHL-male-HDMI-female.html

Τα καινούργια βέβαια τώρα...... μόνο ασύρματα πλέον.

Δεν παίρνω όρκο, αλλά νομίζω δε θα σου κάνει δουλειά το καλώδιο...... μακάρι να κάνω λάθος!

Διαβάζω πως ούτε και στο samsung tablet που έχω υποστηρίζεται. Ήμαρτον δηλαδή για να το συνδέσουμε στη τηλεόραση πρέπει να έχουμε σμαρτ τιβι :mad:

Παραθέτω μερικά παραδείγματα. Ποια παρέχει μεγαλύτερη προστασία και αξίζει περισσότερο να αγοράσω; Αν μπορείτε προτείνετε και άλλες.

http://www.e-experts.gr/spigen-galaxy-s7-screen-protector-crystal-555fl20001-p-6223.html

http://microcenter.gr/index.php?route=product/product&product_id=9936

http://www.mobilecity.gr/el/tempered-glass-samsung/5817-tempered-glass-03mm-9h-samsung-g930-galaxy-s7-9900000014650

https://www.frogs.gr/tempered-glass-screen-protector-for-samsung-galaxy-s7-curved.html

Επίσης αυτή εδώ δεν είναι γυάλινη έτσι;

http://www.citisshop.com/1x2-crocfol-premium-samsung-galaxy-s7?search=galaxy%20s7

Edited by Sofianna

κοιτα το s7 μονο flat δεν ειναι .... curved ειναι απλα με λιγότερη γωνιά...... και οχι δεν θα βρεις κάτι καλό να του βαλεις

τα μισά (όσα κάθονται καλά και είναι κανονικό tempered glass) καλύπτουν μισή οθονη (μεχρι εκει που ξεκινάει η curba........ και τα αλλα (αυτά με χρώματα) ούτε γυαλί καλά καλά είναι ούτε κάθονται καλά με το παραμικρό βγαίνουν..

γνώμη μου πάρε μια θηριώδες θήκη που να έχει μπόλικο εξόγκωμα από μπροστά

Ωχχ κατάλαβα... Ωραία. Πάντα βάζω θήκη, γιατί το πονάω όταν πέφτει. Έτσι φαντάζομαι με το tempered glass που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης και μια θήκη θα είμαι καλυμμένη.

Ευχαριστώ!!!

Έχεις μήπως να μου προτείνεις κάποιο απλό και "αποδεκτό" tempered glass; Ή οποίο βρω κι ας ελπίζω;

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μήπως προτείνεις να συμβιβαστώ με μια απλή πλαστική μεμβράνη μόνο και μόνο για να αποφύγω τις γρατσουνιές;

Ωχχ κατάλαβα... Ωραία. Πάντα βάζω θήκη, γιατί το πονάω όταν πέφτει. Έτσι φαντάζομαι με το tempered glass που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης και μια θήκη θα είμαι καλυμμένη.

Ευχαριστώ!!!

Έχεις μήπως να μου προτείνεις κάποιο απλό και "αποδεκτό" tempered glass; Ή οποίο βρω κι ας ελπίζω;

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μήπως προτείνεις να συμβιβαστώ με μια απλή πλαστική μεμβράνη μόνο και μόνο για να αποφύγω τις γρατσουνιές;

απλή μεμβράνη απο μένα (καμιά spigen) και μια θήκη θηρίο.... μην ξεχνάμε και τα 320 ευρώ που κάνει η οθονη του

Απαπα πως τα λες έτσι!! Καλά τα προσέχω απίστευτα πολύ τα κινητά μου, αλλά το κακό μια φορά γίνεται. Ευχαριστώ για τις συμβουλές!

Βάλε μεμβράνη προστασίας υγρής τοποθέτησης στα mediamarkt είναι η μόνη που κάθετε καλά σε τέτοιου είδους οθόνες,τουλάχιστον να έχεις μια προστασία

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βάλε μεμβράνη προστασίας υγρής τοποθέτησης στα mediamarkt είναι η μόνη που κάθετε καλά σε τέτοιου είδους οθόνες,τουλάχιστον να έχεις μια προστασία

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ πολύ! Θα το κοιτάξω σίγουρα!

Επειδή η κάρτα sd που εχω(μια Kingston 32αρα) τα φτυσε-το κινητό μου λέει ότι είναι κατεστραμενη ενώ ο υπολογιστής την διαβάζει κανονικά αλλά αποτυγχάνει να κάνει διαμόρφωση-τι μαρκα κάρτα μου προτείνετε να πάρω; λέω να πάω σε 64αρα

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Galaxy Z fold 5

Καλημέρα, έχει κανεις ή θυμάται αν συνεργάζονται μεταξύ τους ζελατίνα screen knight και θηκη spigen rugged armor? Αυτή τη στιγμή φοράω την screen knight και σκέφτομαι να αγοράσω την spigen αλλά φοβάμαι μη την πετάξει.

Ευχαριστώ

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)