makismakis2004 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Backpack είναι έξτρα μπαταρία θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 (edited) Αυτόν τον συνδυασμό τον βλέπετε κομπλέ για s7 απλό? http://m.ebay.com/itm/NILLKIN-0-6mm-Nature-Silicone-Soft-TPU-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-S7-S7-Edge-For-Samsung-Galaxy-/111923049953?nav=WATCHING_ACTIVE&skus=Compatible%20Model:For%20Samsung%20Galaxy%20S7|Color:Grey|MPN:Does%20Not%20Apply&varId=410875990174 http://m.ebay.com/itm/Spigen-Curved-Crystal-Full-Coverage-Screen-Protector-Samsung-Galaxy-S7-3PK-/201772029198?nav=WATCHING_ACTIVE Τελικά, με το θέμα νανοτεχνολογίας paintbull, mediamrkt κτλ, βγήκε κανένα πόρισμα ? Edited February 24, 2017 by rapsodos1979_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 (edited) Σήμερα, παρέλαβα κάτι tempered glass από ebay, τα οποία γύρω γύρω ούτε με πίεση δεν εφαρμόζουν στο s7...Κάποια λύση φθηνή για glass ή απλή μεμβράνη υπάρχει? Έχω βάλει αυτή και είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. http://www.techstores.gr/protector-forcell-full-cover-sam-sm-g930-galaxy-s7-front-back.html μόνο κακό είναι ότι αυτή η ζελατίνα είναι σαν λαστιχένια εύκαμπτη και ο αέρας δεν βγαίνει εύκολα από τις φουσκάλες. Αν μπει καλά από την αρχή είναι πολύ καλή. Έχει καλύτερη αίσθηση και από την spigen carve που είχα πριν. Υπάρχει και για μόνο μπροστά με 2 ευρώ διαφορά. Έκανα εξάσκηση στην πλάτη πρώτα και μετά έβαλα στην οθόνη Edited February 24, 2017 by joanjapan Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Έχω βάλει αυτή και είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. http://www.techstores.gr/protector-forcell-full-cover-sam-sm-g930-galaxy-s7-front-back.html μόνο κακό είναι ότι αυτή η ζελατίνα είναι σαν λαστιχένια εύκαμπτη και ο αέρας δεν βγαίνει εύκολα από τις φουσκάλες. Αν μπει καλά από την αρχή είναι πολύ καλή. Έχει καλύτερη αίσθηση και από την spigen carve που είχα πριν. Υπάρχει και για μόνο μπροστά με 2 ευρώ διαφορά. Έκανα εξάσκηση στην πλάτη πρώτα και μετά έβαλα στην οθόνη Ωραίος...Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Μολις έφτασε ένα τζαμακι για την κάμερα http://m.gearbest.com/other-cell-phone-accessories/pp_437163.html Φαίνεται τίμιο και για τα ούτε 2 ευρώ μια χαρά, προεξέχει λίγο αλλά όχι πιο πολύ από την θήκη (έχω την clear case της Samsung) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 24, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Τελικά, με το θέμα νανοτεχνολογίας paintbull, mediamrkt κτλ, βγήκε κανένα πόρισμα ? Τι πόρισμα να βγει; Κάποιοι που στηρίχθηκαν σε αυτή την υλοποίηση δεν γλύτωσαν από τις γρατσουνιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Τι πόρισμα να βγει; Κάποιοι που στηρίχθηκαν σε αυτή την υλοποίηση δεν γλύτωσαν από τις γρατσουνιές. Ειμαι στην 150 σελίδα του νήματος κι ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι να πάρω για να είμαι κομπλέ..Χωρίς να πουλήσω το κινητό, για να πάρω μεμβράνη/θηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 (edited) Ειμαι στην 150 σελίδα του νήματος κι ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι να πάρω για να είμαι κομπλέ..Χωρίς να πουλήσω το κινητό, για να πάρω μεμβράνη/θηκη τι να πουν και αυτοί που έχουν ψαχτεί και έχουν πληρώσει ένα σωρό θήκες ζελατίνες τζαμακια και αυτά με όλους τους συνδυασμούς για να μπορούμε εμείς να διαβάζουμε...... δύσκολες πολύ οι edge οθόνες:confused: με αυτήν την θήκη και την ζελατίνα που ανέφερα πριν θα είσαι οικονομικά και καλά. έτσι το έχω εγώ και είναι τέλειο http://www.mobitech.gr/el/shop/thikes-tpu-silikonis/roar-tpu-back-cover-samsung-s7-black-detail?lang=el Edited February 24, 2017 by joanjapan Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 τι να πουν και αυτοί που έχουν ψαχτεί και έχουν πληρώσει ένα σωρό θήκες ζελατίνες τζαμακια και αυτά με όλους τους συνδυασμούς για να μπορούμε εμείς να διαβάζουμε...... δύσκολες πολύ οι edge οθόνες:confused: δεν έχω το edge...Το μικρό έχω..Αλλά πιο πολλοι στο νήμα ασχολούνται με το edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 δεν έχω το edge...Το μικρό έχω..Αλλά πιο πολλοι στο νήμα ασχολούνται με το edge για το μικρο γράφω..... ακόμα και αυτή η μικρή κυρτότητα είναι θέμα..... Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 τι να πουν και αυτοί που έχουν ψαχτεί και έχουν πληρώσει ένα σωρό θήκες ζελατίνες τζαμακια και αυτά με όλους τους συνδυασμούς για να μπορούμε εμείς να διαβάζουμε...... δύσκολες πολύ οι edge οθόνες:confused: με αυτήν την θήκη και την ζελατίνα που ανέφερα πριν θα είσαι οικονομικά και καλά. έτσι το έχω εγώ και είναι τέλειο http://www.mobitech.gr/el/shop/thikes-tpu-silikonis/roar-tpu-back-cover-samsung-s7-black-detail?lang=el Η θήκη του παραπάνω link είναι πολύ καλή , την έχω και εγώ . Η υφή της είναι πολύ ωραία και δεν γλιστράει από το χέρι . Κάνει λιγο πιο χοντρό το τηλέφωνο αλλά το προστατεύει στα πλαϊνά πολύ καλά και γενικώς αξίζει Sent from Samsung Galaxy S7 Silver Titanium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 ScreenKinght (s7 edge) κι εδώ παιδια. Κι επειδή αλλαξα 5 s7 edge μεχρι σημερα και δοκιμασα καμια 20αρια διαφορετικα screen protectors, tempered glasses, κατεληξα ότι σε curved edges πλεον, θα δοκιμαζω αποκλειστικα ζελατίνες υγρης τοποθέτησης. Πολύ ευχαριστημένος από τη screenKnight, ειτε αυτή δοκιμασετε, ειτε την iq shield, θα μεινετε ευχαριστημένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 ScreenKinght (s7 edge) κι εδώ παιδια. Κι επειδή αλλαξα 5 s7 edge μεχρι σημερα και δοκιμασα καμια 20αρια διαφορετικα screen protectors, tempered glasses, κατεληξα ότι σε curved edges πλεον, θα δοκιμαζω αποκλειστικα ζελατίνες υγρης τοποθέτησης. Πολύ ευχαριστημένος από τη screenKnight, ειτε αυτή δοκιμασετε, ειτε την iq shield, θα μεινετε ευχαριστημένοι. Εγω ειμαι τοσο αμπαλος που 2 screen knight που πηρα τις κολλησα χαλια και τις πεταξα. Χτες ομως ετυχε να πιασω ενα s7 edge που φοραγε ζελατινα υγρης τοποθετησης που την πηρε απο τα media markt στον Ρεντη Επαθα πλακα!Η αισθηση ειναι σα να μη φοραει τιποτα.Του την βαλαν αυτοι. Ομως για 15€ δε νομιζω να αξιζει μια ζελατινα ελεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Αξίζει γιατί έχει εγγύηση αν ξεκολλήσει σου βάζουν άλλη δωρεάν Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Εγω ειμαι τοσο αμπαλος που 2 screen knight που πηρα τις κολλησα χαλια και τις πεταξα. Χτες ομως ετυχε να πιασω ενα s7 edge που φοραγε ζελατινα υγρης τοποθετησης που την πηρε απο τα media markt στον Ρεντη Επαθα πλακα!Η αισθηση ειναι σα να μη φοραει τιποτα.Του την βαλαν αυτοι. Ομως για 15€ δε νομιζω να αξιζει μια ζελατινα ελεος... Κοιτα, αν σε χαλαει να εχεις τη συσκευή γυμνη, τοτε 15 ευρω δεν είναι πολλα για μια συσκευή που πληρωσαμε μερικες εκατοντάδες ευρω. Αν, μαλιστα, όπως λες η τιμη περιλαμβανει και την τοποθετηση, είναι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Τα 15 ευρώ τ αξίζει με 1000, υπάρχουν άτομα που έδωσαν πολλά περισσότερα και δουλειά δεν έκαναν Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Ρε παιδια ενα κομματι ζελατινας ειναι....Μου την σπαει που εκμεταλλευονται την ακριβη συσκευη χωρις λογο. Το ιδιο υλικο σε ενα galaxy j5 το δινουν τα μισα λεφτα. Τελος παντων οι εντυπωσεις ηταν αριστες και πραγματικα ουτε στην αφη δεν ενιωθες την ζελατινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Εκεί μπαίνει η φτηνή ζελατίνα που δεν είναι hd Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Μετα απο πολλεεεεες δοκιμες και χαμενα λεφτα...κατεληξα με την προστασια της amfilms screen protector για s7! Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, μετα απο 3 μερες χρησης και ολα φαινονται καλα! Την παραγγειλα απο αμαζον, εκανε 1 εβδομαδα...κολλαει τελεια γυρω γυρω, δεν χαλαει τα χρωματα, και απο οτι φαινεται παιζει καλα με την θηκη( puro) . To αρνητικο, αλλα συνηθιζεται ειναι οτι χανει λιγο σε sensitivity. Αλλα μιλαμε για δυσκολα το καταλαβαινει κανεις. Μονο οταν γραφω γρηγορα. Eλπιζω να βοηθησα! κανένα λινκ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 http://m.ebay.com/itm/Original-Samsung-Galaxy-S7-G930F-Displayschutzfolie-Schutzfolie-Folie-ET-FG930-/112154771287?nav=SEARCH αυτή για s7 flat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Άλλος ένας δοκιμασμένος και πετυχημένος συνδυασμός σ εμένα screenprotector και θηκη μετά απο σλλες αποτυχημένες δοκιμές είναι το full cover screen protector της spigen βαζω λινκ http://www.ebay.com/itm/201773066696?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT δεν ειναι αυτο της φωτο λαι θήκη spigen neo hybrid gunmetal. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και ουτε σηκώνει το screnn τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Παιδια αυτο ειναι το γνησιο ; http://m.ebay.com/itm/Genuine-Samsung-Fast-Wireless-Charging-Stand-Pad-for-Galaxy-S7edge-Note5-S6edge-/122321313851?nav=SEARCH&varId=422809280559 Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Όχι, σε καμιά περίπτωση. Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Μόλις παρέλαβα και έβαλα την screen knight σε s7 άψογη τοποθέτηση και καλή αφη μια ερώτηση σε εσάς που την φοράτε το κινητό το έχετε έτσι ή και με θήκη πχ clear case αν το αφήσω έτσι έχετε παρατηρήσει καμία γρατζουνιά?? από πού?λινκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Όχι, σε καμιά περίπτωση. Ευχαριστώ. Ειπα μήπως επεσαν οι τιμες Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts