Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτόν τον συνδυασμό τον βλέπετε κομπλέ για s7 απλό?

http://m.ebay.com/itm/NILLKIN-0-6mm-Nature-Silicone-Soft-TPU-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-S7-S7-Edge-For-Samsung-Galaxy-/111923049953?nav=WATCHING_ACTIVE&skus=Compatible%20Model:For%20Samsung%20Galaxy%20S7|Color:Grey|MPN:Does%20Not%20Apply&varId=410875990174

http://m.ebay.com/itm/Spigen-Curved-Crystal-Full-Coverage-Screen-Protector-Samsung-Galaxy-S7-3PK-/201772029198?nav=WATCHING_ACTIVE

Τελικά, με το θέμα νανοτεχνολογίας paintbull, mediamrkt κτλ, βγήκε κανένα πόρισμα ?

Edited by rapsodos1979_

Σήμερα, παρέλαβα κάτι tempered glass από ebay, τα οποία γύρω γύρω ούτε με πίεση δεν εφαρμόζουν στο s7...Κάποια λύση φθηνή για glass ή απλή μεμβράνη υπάρχει?

Έχω βάλει αυτή και είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.

http://www.techstores.gr/protector-forcell-full-cover-sam-sm-g930-galaxy-s7-front-back.html

μόνο κακό είναι ότι αυτή η ζελατίνα είναι σαν λαστιχένια εύκαμπτη και ο αέρας δεν βγαίνει εύκολα από τις φουσκάλες. Αν μπει καλά από την αρχή είναι πολύ καλή.

Έχει καλύτερη αίσθηση και από την spigen carve που είχα πριν.

Υπάρχει και για μόνο μπροστά με 2 ευρώ διαφορά. Έκανα εξάσκηση στην πλάτη πρώτα και μετά έβαλα στην οθόνη

Edited by joanjapan
Practice what you preach

Έχω βάλει αυτή και είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.

http://www.techstores.gr/protector-forcell-full-cover-sam-sm-g930-galaxy-s7-front-back.html

μόνο κακό είναι ότι αυτή η ζελατίνα είναι σαν λαστιχένια εύκαμπτη και ο αέρας δεν βγαίνει εύκολα από τις φουσκάλες. Αν μπει καλά από την αρχή είναι πολύ καλή.

Έχει καλύτερη αίσθηση και από την spigen carve που είχα πριν.

Υπάρχει και για μόνο μπροστά με 2 ευρώ διαφορά. Έκανα εξάσκηση στην πλάτη πρώτα και μετά έβαλα στην οθόνη

Ωραίος...Ευχαριστώ

Μολις έφτασε ένα τζαμακι για την κάμερα

http://m.gearbest.com/other-cell-phone-accessories/pp_437163.html

Φαίνεται τίμιο και για τα ούτε 2 ευρώ μια χαρά, προεξέχει λίγο αλλά όχι πιο πολύ από την θήκη (έχω την clear case της Samsung)

• Administrators
Τελικά, με το θέμα νανοτεχνολογίας paintbull, mediamrkt κτλ, βγήκε κανένα πόρισμα ?

Τι πόρισμα να βγει; Κάποιοι που στηρίχθηκαν σε αυτή την υλοποίηση δεν γλύτωσαν από τις γρατσουνιές.

Modpic.gif

Τι πόρισμα να βγει; Κάποιοι που στηρίχθηκαν σε αυτή την υλοποίηση δεν γλύτωσαν από τις γρατσουνιές.

Ειμαι στην 150 σελίδα του νήματος κι ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι να πάρω για να είμαι κομπλέ..Χωρίς να πουλήσω το κινητό, για να πάρω μεμβράνη/θηκη

Ειμαι στην 150 σελίδα του νήματος κι ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι να πάρω για να είμαι κομπλέ..Χωρίς να πουλήσω το κινητό, για να πάρω μεμβράνη/θηκη

τι να πουν και αυτοί που έχουν ψαχτεί και έχουν πληρώσει ένα σωρό θήκες ζελατίνες τζαμακια και αυτά με όλους τους συνδυασμούς για να μπορούμε εμείς να διαβάζουμε......

δύσκολες πολύ οι edge οθόνες:confused:

με αυτήν την θήκη και την ζελατίνα που ανέφερα πριν θα είσαι οικονομικά και καλά. έτσι το έχω εγώ και είναι τέλειο

http://www.mobitech.gr/el/shop/thikes-tpu-silikonis/roar-tpu-back-cover-samsung-s7-black-detail?lang=el

Edited by joanjapan
Practice what you preach

τι να πουν και αυτοί που έχουν ψαχτεί και έχουν πληρώσει ένα σωρό θήκες ζελατίνες τζαμακια και αυτά με όλους τους συνδυασμούς για να μπορούμε εμείς να διαβάζουμε......

δεν έχω το edge...Το μικρό έχω..Αλλά πιο πολλοι στο νήμα ασχολούνται με το edge

δεν έχω το edge...Το μικρό έχω..Αλλά πιο πολλοι στο νήμα ασχολούνται με το edge

για το μικρο γράφω.....

ακόμα και αυτή η μικρή κυρτότητα είναι θέμα.....

Practice what you preach

με αυτήν την θήκη και την ζελατίνα που ανέφερα πριν θα είσαι οικονομικά και καλά. έτσι το έχω εγώ και είναι τέλειο

http://www.mobitech.gr/el/shop/thikes-tpu-silikonis/roar-tpu-back-cover-samsung-s7-black-detail?lang=el

Η θήκη του παραπάνω link είναι πολύ καλή , την έχω και εγώ . Η υφή της είναι πολύ ωραία και δεν γλιστράει από το χέρι . Κάνει λιγο πιο χοντρό το τηλέφωνο αλλά το προστατεύει στα πλαϊνά πολύ καλά και γενικώς αξίζει

Sent from Samsung Galaxy S7 Silver Titanium

ScreenKinght (s7 edge) κι εδώ παιδια. Κι επειδή αλλαξα 5 s7 edge μεχρι σημερα και δοκιμασα καμια 20αρια διαφορετικα screen protectors, tempered glasses, κατεληξα ότι σε curved edges πλεον, θα δοκιμαζω αποκλειστικα ζελατίνες υγρης τοποθέτησης.

Πολύ ευχαριστημένος από τη screenKnight, ειτε αυτή δοκιμασετε, ειτε την iq shield, θα μεινετε ευχαριστημένοι.

ScreenKinght (s7 edge) κι εδώ παιδια. Κι επειδή αλλαξα 5 s7 edge μεχρι σημερα και δοκιμασα καμια 20αρια διαφορετικα screen protectors, tempered glasses, κατεληξα ότι σε curved edges πλεον, θα δοκιμαζω αποκλειστικα ζελατίνες υγρης τοποθέτησης.

Πολύ ευχαριστημένος από τη screenKnight, ειτε αυτή δοκιμασετε, ειτε την iq shield, θα μεινετε ευχαριστημένοι.

Εγω ειμαι τοσο αμπαλος που 2 screen knight που πηρα τις κολλησα χαλια και τις πεταξα.

Χτες ομως ετυχε να πιασω ενα s7 edge που φοραγε ζελατινα υγρης τοποθετησης που την πηρε απο τα media markt στον Ρεντη

Επαθα πλακα!Η αισθηση ειναι σα να μη φοραει τιποτα.Του την βαλαν αυτοι.

Ομως για 15€ δε νομιζω να αξιζει μια ζελατινα ελεος...

Αξίζει γιατί έχει εγγύηση αν ξεκολλήσει σου βάζουν άλλη δωρεάν

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω ειμαι τοσο αμπαλος που 2 screen knight που πηρα τις κολλησα χαλια και τις πεταξα.

Χτες ομως ετυχε να πιασω ενα s7 edge που φοραγε ζελατινα υγρης τοποθετησης που την πηρε απο τα media markt στον Ρεντη

Επαθα πλακα!Η αισθηση ειναι σα να μη φοραει τιποτα.Του την βαλαν αυτοι.

Ομως για 15€ δε νομιζω να αξιζει μια ζελατινα ελεος...

Κοιτα, αν σε χαλαει να εχεις τη συσκευή γυμνη, τοτε 15 ευρω δεν είναι πολλα για μια συσκευή που πληρωσαμε μερικες εκατοντάδες ευρω.

Αν, μαλιστα, όπως λες η τιμη περιλαμβανει και την τοποθετηση, είναι μια χαρα.

Τα 15 ευρώ τ αξίζει με 1000, υπάρχουν άτομα που έδωσαν πολλά περισσότερα και δουλειά δεν έκαναν

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παιδια ενα κομματι ζελατινας ειναι....Μου την σπαει που εκμεταλλευονται την ακριβη συσκευη χωρις λογο.

Το ιδιο υλικο σε ενα galaxy j5 το δινουν τα μισα λεφτα.

Τελος παντων οι εντυπωσεις ηταν αριστες και πραγματικα ουτε στην αφη δεν ενιωθες την ζελατινα.

Εκεί μπαίνει η φτηνή ζελατίνα που δεν είναι hd

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μετα απο πολλεεεεες δοκιμες και χαμενα λεφτα...κατεληξα με την προστασια της amfilms screen protector για s7! Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, μετα απο 3 μερες χρησης και ολα φαινονται καλα!

Την παραγγειλα απο αμαζον, εκανε 1 εβδομαδα...κολλαει τελεια γυρω γυρω, δεν χαλαει τα χρωματα, και απο οτι φαινεται παιζει καλα με την θηκη( puro) .

To αρνητικο, αλλα συνηθιζεται ειναι οτι χανει λιγο σε sensitivity. Αλλα μιλαμε για δυσκολα το καταλαβαινει κανεις. Μονο οταν γραφω γρηγορα.

Eλπιζω να βοηθησα!

κανένα λινκ ?

Άλλος ένας δοκιμασμένος και πετυχημένος συνδυασμός σ εμένα screenprotector και θηκη μετά απο σλλες αποτυχημένες δοκιμές είναι το full cover screen protector της spigen βαζω λινκ http://www.ebay.com/itm/201773066696?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT δεν ειναι αυτο της φωτο λαι θήκη spigen neo hybrid gunmetal. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και ουτε σηκώνει το screnn τίποτα.

Μόλις παρέλαβα και έβαλα την screen knight σε s7 άψογη τοποθέτηση και καλή αφη μια ερώτηση σε εσάς που την φοράτε το κινητό το έχετε έτσι ή και με θήκη πχ clear case αν το αφήσω έτσι έχετε παρατηρήσει καμία γρατζουνιά??

από πού?λινκ...

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)