kountoura Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Αυτό ακριβώς το εχω 9 μηνες τώρα και χαίρομαι που δεν ξόδεψα καμενα λεφτά σε προστασιες οθόνης αφού ηταν φως φανάρι οτι δύσκολα βγαίνει ακρη. Ας έχει καμία αραχνια την υγεία μας να χουμε. Βρε ναι την υγειά μας να έχουμε πάνω από όλα σίγουρα! Εννοείται πως δεν χαίρομαι που ξόδεψα μια περιουσια για προστασίες οθόνης.. Αλλά είμαστε και εμείς μια ομάδα άρρωστων που δεν αντέχουμε στην ιδέα αραχνιας. Πλέον έχει βγει μια άκρη με την iq shield case frienly να είναι ότι καλύτερο υπάρχει (μάλλον) και γιατί όχι ένας που θέλει μια μικρή προστασία οθόνης να μην την πάρει χωρίς δοκιμές κτλ? Με μια θήκη πλάτης και αυτό το Protector είσαι καλυμμένος σχεδόν 100% από αραχνιες - χτυπήματα και τα έξοδα λίγα κοντά στην αξία της συσκευής. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Βρε ναι την υγειά μας να έχουμε πάνω από όλα σίγουρα! Εννοείται πως δεν χαίρομαι που ξόδεψα μια περιουσια για προστασίες οθόνης.. Αλλά είμαστε και εμείς μια ομάδα άρρωστων που δεν αντέχουμε στην ιδέα αραχνιας. Πλέον έχει βγει μια άκρη με την iq shield case frienly να είναι ότι καλύτερο υπάρχει (μάλλον) και γιατί όχι ένας που θέλει μια μικρή προστασία οθόνης να μην την πάρει χωρίς δοκιμές κτλ? Με μια θήκη πλάτης και αυτό το Protector είσαι καλυμμένος σχεδόν 100% από αραχνιες - χτυπήματα και τα έξοδα λίγα κοντά στην αξία της συσκευής. Φιλε εννοείται ότι ο καθένας είναι διαφορετικος και το βλέπει όπως θεωρεί καλύτερα. Απλα εγω λεω οτι το πήρα απόφαση δεν ασχολήθηκα και βλέπω οτι καλα έκανα. Ας έχει και καμια αραχνια αυτό υγεία να χουμε τα αλλα που τα εδωσα καθρέφτη δεν μου είπε κανείς ευχαριστώ χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Αυτό ακριβώς το εχω 9 μηνες τώρα και χαίρομαι που δεν ξόδεψα καμενα λεφτά σε προστασιες οθόνης αφού ηταν φως φανάρι οτι δύσκολα βγαίνει ακρη. Ας έχει καμία αραχνια την υγεία μας να χουμε. Τα μόνα έξτρα έξοδα που έχω κάνει για την συγκεκριμένη συσκευή είναι ένας ασύρματος φορτιστής και μια πλάτη αξίας 5 ευρώ τίποτα άλλο, και αυτό με της κάρτες SD ακούω εδώ κάτι για evo, μια κάρτα απλή που έχει μείνει από το παλαίμαχο προηγούμενο κινητό μου ZTE blade v κάνει μια χαρά την δουλειά του, αυτά από μένα τα υπόλοιπα είναι ανούσια και πεταμένα λεφτά και είναι κρίμα, εκτός και αν τρέχουν από μπατζάκια τότε πάω πάσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Τα μόνα έξτρα έξοδα που έχω κάνει για την συγκεκριμένη συσκευή είναι ένας ασύρματος φορτιστής και μια πλάτη αξίας 5 ευρώ τίποτα άλλο, και αυτό με της κάρτες SD ακούω εδώ κάτι για evo, μια κάρτα απλή που έχει μείνει από το παλαίμαχο προηγούμενο κινητό μου ZTE blade v κάνει μια χαρά την δουλειά του, αυτά από μένα τα υπόλοιπα είναι ανούσια και πεταμένα λεφτά και είναι κρίμα, εκτός και αν τρέχουν από μπατζάκια τότε πάω πάσο Εντάξει φίλε ο καθένας κανει έξοδα ανάλογα τα γούστα του και οσο τον παίρνει Εγω απο θηκες πήρα 5 6 οχι ολες ακριβες γιατι καθε 2 3 μερες τις αλλαζω, τις βαριέμαι εύκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Φιλε εννοείται ότι ο καθένας είναι διαφορετικος και το βλέπει όπως θεωρεί καλύτερα. Απλα εγω λεω οτι το πήρα απόφαση δεν ασχολήθηκα και βλέπω οτι καλα έκανα. Ας έχει και καμια αραχνια αυτό υγεία να χουμε τα αλλα που τα εδωσα καθρέφτη δεν μου είπε κανείς ευχαριστώ χεχε Σωστός και αντί να το χαρείς εσύ το κινητό όπως είναι με την οθοναρα του το χαίρεται ο επομένως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Τα μόνα έξτρα έξοδα που έχω κάνει για την συγκεκριμένη συσκευή είναι ένας ασύρματος φορτιστής και μια πλάτη αξίας 5 ευρώ τίποτα άλλο, και αυτό με της κάρτες SD ακούω εδώ κάτι για evo, μια κάρτα απλή που έχει μείνει από το παλαίμαχο προηγούμενο κινητό μου ZTE blade v κάνει μια χαρά την δουλειά του, αυτά από μένα τα υπόλοιπα είναι ανούσια και πεταμένα λεφτά και είναι κρίμα, εκτός και αν τρέχουν από μπατζάκια τότε πάω πάσο Πέραν των screen protector,σου αναφέρω μερικά ακόμα που έχω πάρει, μια SanDisk 200 gb, μια βάση σταντ φόρτισης, μια spigen neo hybrid.. Αξίας 170€. Δεν μου τρέχουν από τα μπατζάκια,κάνω άλλες οικονομίες και τα παίρνω. Δεν πίνω ένα κιβώτιο μπύρες πχ ούτε πέντε ποτά κάθε βράδυ όπως κάποιοι φίλοι μου. Ένα παράδειγμα σου φέρνω μη παρεξηγηθώ.. Αυτό που για σένα είναι πεταμένα λεφτά, εμένα μ αρέσει και το χαίρομαι. Αυτό που για μένα πχ θήκη πλάτης 5€ και sd class 4,θα τα έβαζα σε ένα galaxy j1mini εσύ τα έχεις στο s7 edge και τα χαίρεσαι. Ο καθένας μας όπως είπαμε και παραπάνω έχει διαφορετικές απόψεις, προτεραιότητες, αρεσκείες. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Παιδιά για ασύρματο φορτιστή έχει κανείς κάτι καλο να μου προτείνει? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Παιδιά για ασύρματο φορτιστή έχει κανείς κάτι καλο να μου προτείνει? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από αυτόν πολύ ευχαριστημένος. https://www.skroutz.gr/s/8758675/Samsung-Wireless-Charging-Pad-Qi-για-Galaxy-S7-S7-Edge-Μαύρο-EP-NG930BB.html Δεν έχω προσέξει πόση ώρα κάνει να φορτίσει γιατί το αφήνω ολόκληρο βράδυ σχεδόν αλλά σίγουρα αρκετά περισσότερο από το καλώδιο.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Πέραν των screen protector,σου αναφέρω μερικά ακόμα που έχω πάρει, μια SanDisk 200 gb, μια βάση σταντ φόρτισης, μια spigen neo hybrid.. Αξίας 170€. Δεν μου τρέχουν από τα μπατζάκια,κάνω άλλες οικονομίες και τα παίρνω. Δεν πίνω ένα κιβώτιο μπύρες πχ ούτε πέντε ποτά κάθε βράδυ όπως κάποιοι φίλοι μου. Ένα παράδειγμα σου φέρνω μη παρεξηγηθώ.. Αυτό που για σένα είναι πεταμένα λεφτά, εμένα μ αρέσει και το χαίρομαι. Αυτό που για μένα πχ θήκη πλάτης 5€ και sd class 4,θα τα έβαζα σε ένα galaxy j1mini εσύ τα έχεις στο s7 edge και τα χαίρεσαι. Ο καθένας μας όπως είπαμε και παραπάνω έχει διαφορετικές απόψεις, προτεραιότητες, αρεσκείες. Μη παρεξηγηθώ αλλά το να κάνω οικονομίες σε άλλα πράγματα και να τα ξοδεύω σε ένα gadget όπως είπα και πιο πάνω πάω πάσο, άποψή μου είναι ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά για ασύρματο φορτιστή έχει κανείς κάτι καλο να μου προτείνει? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.skroutz.gr/s/7350862/Samsung-Wireless-Charging-Pad-Qi-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-PG920IW.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Παιδιά για ασύρματο φορτιστή έχει κανείς κάτι καλο να μου προτείνει? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχω αυτόν και είμαι πολυ ικανοποιημενος. Γρήγορη φορτιση, δεν ζεσταίνεται, άψογος. https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0156OD7JA/ref=mp_s_a_1_8?ie=UTF8&qid=1487195213&sr=8-8&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=fast+wireless+charger&dpPl=1&dpID=410vpIDnziL&ref=plSrch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Παιρνει καποιος κινητο 600 ευρω και να τσιγγουνευεται να δωσει 20-30 ευρω σε παρελκομενα ; δηλαδη εχετε τα 600 η τα 500 και σας λειπουν τα 20; :lol: Παντως σεβαστες ολες οι αποψεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1987 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Καλημέρα! Δοκιμασμένη η θήκη της Nillkin σε συνδυασμό με την ζελατίνα της Samsung!Τέλειο αποτέλεσμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kitieas Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 (edited) Μετά απο 3 σχεδον μήνες χρήσης έχοντας μόνο για προστασία την official διάφανη θήκη πλάτης της samsung (που κάνει ακόμα πιο όμορφο το s7 edge ) δεν παρατήρησα το παραμικρό γρατσούνισμα!!. Το κινητο, μου έχει πέσει δύο φορές με την οθόνη προς τα κάτω και το έχω συνηθως σε τσάντα μαζι με άλλα αντικείμενα (πλαστικες θηκες γυαλιών ...etc) Δεν μπορω να πω ότι το κακομεταχειρίζομαι ούτε όμως είμαι απο αυτους που το προσεχουν σε υπερβολικό βαθμό και τρέμουν μην ακουμπήσει κατα λάθος κάπου. Συμφωνω με τα παιδιά πιο πάνω και σε τελευταία ανάλυση χαρείτε φίλοι μου το τηλεφωνο σας χωρις προστατευτικά τζάμια ,μεβράνες κλπ που ξεκολλουν...δεν κάθονται καλα και σε τελευταία ανάλυση ασχημαίνουν το τηλέφωνο και δεν είναι όυτε λειτουργικά :) Edited February 16, 2017 by Kitieas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 υπαρχει καποιο τζαμακι για το κανονικο το S7 και ας αφηνει κενα δεν με πειραζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Παιδιά για ασύρματο φορτιστή έχει κανείς κάτι καλο να μου προτείνει? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρόσφατα πήρα αυτόν --> http://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-FWC1-Fast-Charge-Qi-Wireless-Charger-for-Samsung-S7-EdgeS6-Edge-p-1111209.html και είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι τώρα, όπως και με οποιοδήποτε προιόν της συγκεκριμένης μάρκας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Μετά απο 3 σχεδον μήνες χρήσης έχοντας μόνο για προστασία την official διάφανη θήκη πλάτης της samsung (που κάνει ακόμα πιο όμορφο το s7 edge ) δεν παρατήρησα το παραμικρό γρατσούνισμα!!. Το κινητο, μου έχει πέσει δύο φορές με την οθόνη προς τα κάτω και το έχω συνηθως σε τσάντα μαζι με άλλα αντικείμενα (πλαστικες θηκες γυαλιών ...etc) Δεν μπορω να πω ότι το κακομεταχειρίζομαι ούτε όμως είμαι απο αυτους που το προσεχουν σε υπερβολικό βαθμό και τρέμουν μην ακουμπήσει κατα λάθος κάπου. Συμφωνω με τα παιδιά πιο πάνω και σε τελευταία ανάλυση χαρείτε φίλοι μου το τηλεφωνο σας χωρις προστατευτικά τζάμια ,μεβράνες κλπ που ξεκολλουν...δεν κάθονται καλα και σε τελευταία ανάλυση ασχημαίνουν το τηλέφωνο και δεν είναι όυτε λειτουργικά :) Βρε ναι την υγειά μας να έχουμε πάνω από όλα σίγουρα! Εννοείται πως δεν χαίρομαι που ξόδεψα μια περιουσια για προστασίες οθόνης.. Αλλά είμαστε και εμείς μια ομάδα άρρωστων που δεν αντέχουμε στην ιδέα αραχνιας. Πλέον έχει βγει μια άκρη με την iq shield case frienly να είναι ότι καλύτερο υπάρχει (μάλλον) και γιατί όχι ένας που θέλει μια μικρή προστασία οθόνης να μην την πάρει χωρίς δοκιμές κτλ? Με μια θήκη πλάτης και αυτό το Protector είσαι καλυμμένος σχεδόν 100% από αραχνιες - χτυπήματα και τα έξοδα λίγα κοντά στην αξία της συσκευής. Επειδή παρακολουθώ το νήμα και βλέπω μεγάλο πρόβλημα με προστασίες, πεταμένα λεφτά καμουφλαροντας την ομορφιά του κινητού χωρίς λόγο, το έχω στην κατοχή μου από την μέρα που βγήκε με μια πλάτη μόνο, ψηλό αραχνιες πρέπει να έχει αλλά δεν κάθομαι να το γωνιασω στον ήλιο και είναι ανύπαρκτες, βάλτε μια πλάτη και ξεμπερδεψατε. Αυτό ακριβώς το εχω 9 μηνες τώρα και χαίρομαι που δεν ξόδεψα καμενα λεφτά σε προστασιες οθόνης αφού ηταν φως φανάρι οτι δύσκολα βγαίνει ακρη. Ας έχει καμία αραχνια την υγεία μας να χουμε. Εγώ που με τα προηγούμενα κινητά μου ήμουν μανιακός και δεν ήθελα ούτε αραχνιά να έχει η οθόνη και τα πάστωνα με ζελατίνες αποφασισα το s7 edge να μην του βάλω τίποτα και να χαρώ την ΟΘΟΝΑΡΑ του...Όποτε αντί να πετάω λεφτά σε τζαμακια και ζελατίνες του έκανα μια ασφάλεια 30€ και τελείωσε....Σε όσους είναι μανιακοί έχω να πω ότι όλα μια ιδέα είναι...Μέσα σε μια εβδομάδα έπαψα να είμαι μανιακός ,δεν με ενδιαφέρει πλέον εάν κάνει αραχνιές και χαίρομαι και τη συσκευή μου πολύ καλύτερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Παιδιά καλησπέρα, Έχει κάποιος να μου προτείνει θήκη πολύ λεπτή 0,3 mm μόνο πλάτη σε χρωμα γκρι ή μαύρο για s7 edge;;Όχι σιλικόνης αλλά πλαστική...Έχω δει της spigen αλλά δεν τις θέλω είναι πολύ χοντρές για τα γούστα μου.Τη θέλω μόνο για προστασία από τις γρατσουνιές.....Κάποιες έχω δει όπως cafele,calicase...Παρηγγειλα την cafele αλλά επειδή θα έρθει σε κανα μήνα ήθελα κάτι από Ελλάδα...Ξέρω ότι θα έχει απαντηθεί το θέμα αλλά το νήμα είναι τεράστιο και δεν μπορώ να το διαβάσω όλο...Ευχαριστω εκ των προτέρων !!! Έχω πάρει την Nillkin 0.3mm για το S7 edge σε διάφανη σιλικόνη και είμαι ικανοποιημένος. Την είχα και στο S6 και αυτή θα επιλέξω και για το επερχόμενο S8. Γενικά είναι μία μαζεμένη θήκη και δεν αλλοιώνει την εμφάνιση του κινητού. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Και εγώ συμφωνώ η nillkin nature είναι κορυφή για όλες τις συσκευές Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Και εγώ συμφωνώ η nillkin nature είναι κορυφή για όλες τις συσκευές Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παιδιά ευχαριστώ...Πήρα την 4smarts από Ελλάδα μέχρι να μου έρθει η cafele Έχω πάρει την Nillkin 0.3mm για το S7 edge σε διάφανη σιλικόνη και είμαι ικανοποιημένος. Την είχα και στο S6 και αυτή θα επιλέξω και για το επερχόμενο S8. Γενικά είναι μία μαζεμένη θήκη και δεν αλλοιώνει την εμφάνιση του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 (edited) Εφτασε σημερα η ζελατινα screen knight αλλα παιζει να εχω κανει πατατα;Την εχω βαλει την μπροστα αναποδα και φαινονται αυτες οι σταμπες;Κι αν ναι το σωζω; Ενω πισω δειχνει μια χαρα Καλησπέρα φίλε μου. Τελικά σου έφυγαν οι στάμπες; Την τοποθέτησα σήμερα και έχω και εγώ αυτές τις στάμπες.. Αν σου έφυγαν μέσα σε πόσες ημέρες σου έφυγαν; EDIT: Όσο περνάει η ώρα βλέπω ότι σε κάποια σημεία έχει σκόνη από κάτω... Και το καθάρισα καλά ρε γα...το.. Μεχρι να βουτήξω τα δάχτυλα και μέχρι να την ξεκολλήσω είχαν πάει σκόνες στην οθόνη... :angry: Και εσάς έχει σκόνη από κάτω; Αν φαίνεται άσχημα μετά τις 24 ώρες έχω την επιλογή να την βγάλω και την ξαναβάλω ή πάει για πέταμα;; Edited February 16, 2017 by Markrous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Η blitzwolf ειναι καλη κινεζικη μαρκα και αυτο φαινεται και στην τιμη. Εχει κανενας καμια iq shield περισσευμα για πωληση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Καλησπέρα φίλε μου. Τελικά σου έφυγαν οι στάμπες; Την τοποθέτησα σήμερα και έχω και εγώ αυτές τις στάμπες.. Αν σου έφυγαν μέσα σε πόσες ημέρες σου έφυγαν; EDIT: Όσο περνάει η ώρα βλέπω ότι σε κάποια σημεία έχει σκόνη από κάτω... Και το καθάρισα καλά ρε γα...το.. Μεχρι να βουτήξω τα δάχτυλα και μέχρι να την ξεκολλήσω είχαν πάει σκόνες στην οθόνη... :angry: Και εσάς έχει σκόνη από κάτω; Αν φαίνεται άσχημα μετά τις 24 ώρες έχω την επιλογή να την βγάλω και την ξαναβάλω ή πάει για πέταμα;; Και εμένα είχε το ίδιο πρόβλημα με στάμπες και ακόμα δεν έχουν φύγει έστειλα Μάιλ με φωτο και κανόνια αντικατάσταση κάνε το ίδιο και εσύ Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Και εμένα είχε το ίδιο πρόβλημα με στάμπες και ακόμα δεν έχουν φύγει έστειλα Μάιλ με φωτο και κανόνια αντικατάσταση κάνε το ίδιο και εσύ Θα περιμένω να περάσουν 24 ώρες μήπως και στρώσει, αν και δεν το νομίζω, και τους στέλνω μηνυματάκι. Αφήστε που η συσκευασία της ζελατίνας ήταν ξεθωριασμένη. Πολύ πιθανόν να ήταν εκτεθειμένη στον ήλιο και γι' αυτό υπήρχαν αυτές οι στάμπες.. Και η μία προέρχεται από το μαραφέτι που πατάς για να φύγουν τα νερά.. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Κι εγω με ζελατινα screen knight εδω και 3 μερες και απο κατω εχει σημαδια, σαν γραμμες, λες και εχει παρει τριχα και τετοια, αν την βγαλω και την τοποθετησω παλι, θα κολλησει η χαλαει? ...S7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Εμένα πάντως είχε μόνο στην αρχή πολύ λίγες στάμπες αλλά έφυγαν πολύ γρήγορα. Βάλατε σαπούνι κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts