panosfx Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Φιλε (η φίλη) δεν είμαι σίγουρος, μπορείς να βαλεις live φωτο γιατί συνήθως απο αυτές του μάρκετινγκ δεν βγαζεις ακρη ακριβώς πως καθεται στο κινητό. Λεω να την παρω στο ασημί. Εχει και φωτο στο ιντερνετ και βιντεακια στο youtube να την δεις. Π.χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Είναι ακριβώς όπως την βλέπεις στην φωτογραφία. Φίλη... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχει και φωτο στο ιντερνετ και βιντεακια στο youtube να την δεις. Π.χ. Ευχαριστώ παιδιά, το ψάχνω για ενα τέτοιο στυλ γιατί δυστυχώς αυτή που πήρα απο banggood δεν ήταν σε στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Φιλε (η φίλη) δεν είμαι σίγουρος, μπορείς να βαλεις live φωτο γιατί συνήθως απο αυτές του μάρκετινγκ δεν βγαζεις ακρη ακριβώς πως καθεται στο κινητό. Λεω να την παρω στο ασημί. Έχω αυτήν αλλά και την liquid crystal. Απλά άψογες και οι δυο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Έχω αυτήν αλλά και την liquid crystal. Απλά άψογες και οι δυο! Την ειχα στο s6 την liquid, εξαιρετικη αλλα για ενα τρίμηνο οσο κάνουν ολες οι tpu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alt3rnative Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Γιατι για ενα τριμηνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Γιατι για ενα τριμηνο; Κιτρινιζει υπερβολικά και είναι λίγο αηδία το θεαμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alt3rnative Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Αυτο ισχυει για ολες τις μαρκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Αυτο ισχυει για ολες τις μαρκες; Στις διαφανες tpu ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasmatikos Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Στις διαφανες tpu ναι. σε εμένα πάντως η liquid crystal έκλεισε 6μηνο πριν 5 μέρες και είναι κομπλε σαν καινούργια σχεδόν.... μήπως έχει να κάνει αν την βλέπει πολύ ήλιος?? μπορείνα λέω και χαζομάρα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 σε εμένα πάντως η liquid crystal έκλεισε 6μηνο πριν 5 μέρες και είναι κομπλε σαν καινούργια σχεδόν.... μήπως έχει να κάνει αν την βλέπει πολύ ήλιος?? μπορείνα λέω και χαζομάρα..... Η λεπτη είναι έτσι? γιατί υπάρχει και η neo hybrid Crystal. Δεν αλλαξε καθόλου χρωμα δηλαδή αν την βάλεις διπλα σε μια καινούρια διαφανη δεν έχει παρει κιτρινιλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 πριν απο λιγο παρελαβα και τοποθετησα την Spigen Steinheil Curved HD Screen Protector και εχω ξενερωσει απιστευτα. απο την δεξια μερια στο κυρτο μερος δεν κολλαει καθολου καλα.Εχω βαλει τα αυτοκολλητακια που εχει οταν κανεις την τοποθετηση(τα στρογγυλα) για να μην ανασηκωνεται.:(:( Για να σας προλαβω,ειναι απολυτα κεντραρισμενη.:(:mad::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 πριν απο λιγο παρελαβα και τοποθετησα την Spigen Steinheil Curved HD Screen Protector και εχω ξενερωσει απιστευτα. απο την δεξια μερια στο κυρτο μερος δεν κολλαει καθολου καλα.Εχω βαλει τα αυτοκολλητακια που εχει οταν κανεις την τοποθετηση(τα στρογγυλα) για να μην ανασηκωνεται.:(:( Για να σας προλαβω,ειναι απολυτα κεντραρισμενη.:(:mad::worry: Πες μας αν έχεις την νέα παρτίδα που ο κωδικός λήγει σε 64.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Galaxy S7 Edge (556FL20257) ο κωδικος της ειναι λεει ιδια παρτιδα δεν αλλαζει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ούτε σε εμένα έχει κάτσει καλά στη μία άκρη.. Ευτυχώς την "αγκάλιασε" η rugger armor και δεν φαίνεται όταν το έχω με τη θήκη.. Κι εμένα κεντραρισμένη και τοποθετημένη ακριβώς όπως ανέφεραν οι οδηγίες που υπήρχαν μέσα... Αν το ήξερα ότι θα κάτσει έτσι θα έπαιρνα της samsung.. :worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Galaxy S7 Edge (556FL20257) ο κωδικος της ειναι λεει ιδια παρτιδα δεν αλλαζει τιποτα. Δεν είναι έτσι, αυτός ο κωδικός που πήρες είχε προβλήματα, Ο κωδικός 556FL20264 είναι ο καινούργιος και κολλάει μια χαρά παντού. Από Ελλάδα το πήρες προφανώς γιατί το επίσημο Site η το επίσημο κατάστημα στο ebay δεν πουλάει πλέον τον κωδικό που πήρες. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Εγώ έχω τον καινούριο κωδικό πάντως.. :( Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Παντως για να μην παιδευεστε , απο τις καλυτερες ,οικονομικοτερες και δοκιμασμενες ειναι δυο...ultimate shield & original samsung (2 pack).... Sent from my tab s2 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Εγώ έχω τον καινούριο κωδικό πάντως.. :( Και σε σένα με τον καινούριο δεν κολλάει? Έχουν βγει 3 κωδικοί συνολικά. Αυτός με λήξη 57 είναι ο δεύτερος. Αυτός με λήξη 64 ο τρίτος και τελευταίος. Είχα πάρει τον πρώτο (που αν θυμάμαι καλά εληγε σε 27) από το επίσημο κατάστημα spigen στο ebay. Πριν καν παραλάβω ήρθε mail από την spigen που έλεγε ότι υπάρχει περίπτωση να μην κολλάει στο πλάι. Φυσικά δεν κόλλησε, τους έστειλα φωτογραφίες και μου έστειλαν τον κωδικό 64. Από τότε ξανά πήρα άλλα 3 κουτιά με κωδικό 64 και τις άλλαζα συχνά είτε λόγω δοκιμών άλλης μάρκας είτε λόγω των γνωστών αραχνιων. Στην εφαρμογή δεν συνάντησα ποτέ πρόβλημα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ναι ε; Τι να σου πω.. Εμένα δεν κόλλησε. Αν δεν είχα τη θήκη να το κρατάει θα την έβγαζα γιατί και θα φαινόταν άσχημο και θα ξεκολλούσε. Μπορεί να πήγε κάτι στραβά στην εφαρμογή. ποιος ξέρει.. Το αφήνω προς το παρών έτσι.. Αν χρειαστεί να αλλάξω θήκη έχω τη δεύτερη μεμβράνη καβάτζα.. Και μετά θα πάρω κι εγώ της samsung να δοκιμάσω.. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Το ηθικο διδαγμα ειναι να μην σου δανειζουμε τα κινητα μας γιατι σου πεφτουν κατω :p Για κανένα λόγο φίλε μου. Είμαι ατσουμπαλος. Θα σου πω μόνο, ότι αγόρασε η κοπέλα μου το s7 edge και το αφήσω χωρίς θήκη. Το αποτέλεσμα ήταν, την πρώτη εβδομάδα να μου πέσει και να κάνει ένα μεγάλο σημάδι πάνω δεξιά στο αλουμίνιο. Περιττό να σου πω ότι παραλίγο να ήταν αιτία χωρισμού :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 μιλησα με το καταστημα και μου ειπαν να δοκιμασω και την δευτερη προστασια και αν δεν κατσει και αυη μα τους στειλω φωτο να δουν τι μπορουμε να κανουμε. εγω λυπαμαι να δοκιμασω και την δευτερη σε μια μερα,ηθελα μια για καβατζα ρε ****το. τι να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Παντως για να μην παιδευεστε , απο τις καλυτερες ,οικονομικοτερες και δοκιμασμενες ειναι δυο...ultimate shield & original samsung (2 pack).... Sent from my tab s2 Για την original samsung έχουμε κανα link απέξω? Εκτός αν η τιμή που αναφέρθηκε (16 ευρώ) από το extreme mobile είναι οκ Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Γεια σας... η πρότασή μου για screen protector..είναι το γνήσιο της samsung .. αγορά απο ebay.. βρήκα την ησυχία μου.. εφαρμογή τέλεια και αντοχή μέχρι τώρα 3 εβδομαδες απροβλημάτιστα... Για την original samsung έχουμε κανα link απέξω? Εκτός αν η τιμή που αναφέρθηκε (16 ευρώ) από το extreme mobile είναι οκ Έχουμε κάποιο link παιδιά από ebay ή Amazon? Είναι σίγουρα γνήσιο της Samsung ή το βαφτισαν έτσι? Με τις θήκες πως πάει? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 εχει δοκιμασει κανεις αυτην την προστασια? http://www.uniqueshop.gr/mobileaccessories/prostateutika-othonis/prostateutika-othonis-samsung/membrani-othonis-samsung-galaxy-s7-edge.html μου ειπαν απο το καταστημα οτι αυτη κολαει πολυ καλα(κανουν και τοποθετηση εκει) και οτι ταιριαζει με πολλες θηκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 εχει δοκιμασει κανεις αυτην την προστασια? http://www.uniqueshop.gr/mobileaccessories/prostateutika-othonis/prostateutika-othonis-samsung/membrani-othonis-samsung-galaxy-s7-edge.html μου ειπαν απο το καταστημα οτι αυτη κολαει πολυ καλα(κανουν και τοποθετηση εκει) και οτι ταιριαζει με πολλες θηκες. Δεν βλέπω τι μπορεί να έχει η συγκεκριμένη ζελατίνα που να τη διαφοροποιεί από όλες τις υπόλοιπες. Το θέμα είναι ότι δεν φταίει η εκάστοτε ζελατίνα / τζάμι αλλά η ιδιαίτερη διάταξη της οθόνης που δεν μπορούν να συνυπάρχουν protector και θήκη μαζί. Μόνο η απλή γνήσια back cover έχω δει ότι δεν ενοχλεί το tempered glass αλλά η προστασία που παρέχει είναι η ελάχιστη. Για κάποιον που θέλει την απόλυτη προστασία με τζάμι και καλή (ποιοτική) θήκη μαζί, η καλύτερη λύση είναι η Unicorn beetle Pro της Supcase γιατί το καπάκι που έχει μπροστά συγκρατεί το τζάμι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts