costas_pro Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 [ATTACH]65770[/ATTACH] Αυτό λέει τίποτα; Το έχει πάρει κανείς; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατι δεν περνεις magnetic. εγω το ψηνω να παρω αυτο της spigen Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Παιδιά το Screen protector ScreenKnight εφαρμόζει πολύ καλά αλλά πρώτον ξεκολλαει με Rugged Armor και liquid crystal θήκες. Επίσης δεν έχει πολύ καλή υφή και χάνει στα χρώματα οθόνης. Το Screen protector ultimate shield επίσης μου ξεκολλησε με τις παραπάνω θήκες αλλά είχε καλύτερη υφή και χρώματα. Τις screen protector spigen curved *κωδικός που λήγει σε 64 *έχει μόνο ένα ελάττωμα, Κάνει αραχνιες πάρα πολύ εύκολα. Μόλις παρέλαβα το Screen protector BodyGuardz. Θα σας γράψω μόλις το περάσω εντυπώσεις. Επανέρχομαι παιδιά και μόνο ένα θα σας πω. Spigen και πάλι spigen. Μόνο spigen curved crystal για προστασία και τίποτα άλλο. BodyGuardz στα σκουπίδια. Δεν καλύπτει την edge οθόνη παιδιά. Έβαλα το τζελ, ακουμπισα στην οθόνη και μόλις είδα ότι δεν καλύπτει την edge πέταμα και ξανά spigen curved. Καλύτερα να καλύπτει ολόκληρη την οθόνη δεξιά αριστερά να μην ξεκολλαει να έχει τέλεια υφή και χρώματα και ας κάνει αραχνιες. Δεν δοκιμάζω τίποτα άλλο ποτέ ξανά. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Επανέρχομαι παιδιά και μόνο ένα θα σας πω. Spigen και πάλι spigen. Μόνο spigen curved crystal για προστασία και τίποτα άλλο. BodyGuardz στα σκουπίδια. Δεν καλύπτει την edge οθόνη παιδιά. Έβαλα το τζελ, ακουμπισα στην οθόνη και μόλις είδα ότι δεν καλύπτει την edge πέταμα και ξανά spigen curved. Καλύτερα να καλύπτει ολόκληρη την οθόνη δεξιά αριστερά να μην ξεκολλαει να έχει τέλεια υφή και χρώματα και ας κάνει αραχνιες. Δεν δοκιμάζω τίποτα άλλο ποτέ ξανά. για το screenknight εχεις απόλυτο δίκιο. το BodyGuardz δεν καλύπτει καθόλου τα edges? γιατί στο βιντεάκι τους εδειχνε ότι ειναι λίγο curved και αφήνει ένα μικρό κενό για να μην ξεκολάει βάζοντας θήκη. παρρήγγειλα το ultimate shield που ειπε ο φιλος πιο πάνω, αν δε μου βγει καλό και αυτό, θα πάω και εγώ Spigen Curved Crystal, αλλα περιμένω να δω και το ultimate shield μήπως και γλυτώσω το 25αρι του spigen. εντάξει δλ γ***ω το κερα**το μου πια. εχουμε δώσει ένα καρο λεφτά για αυτή την οθόνη! :mad: στο τελος θα την αφήσω χύμα χωρίς προστασία και σε κανά 8μηνο θα πάω στη samsung να μου βάλει καινούρια. πιο φθηνά θα κοστίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 για το screenknight εχεις απόλυτο δίκιο. το BodyGuardz δεν καλύπτει καθόλου τα edges? γιατί στο βιντεάκι τους εδειχνε ότι ειναι λίγο curved και αφήνει ένα μικρό κενό για να μην ξεκολάει βάζοντας θήκη. παρρήγγειλα το ultimate shield που ειπε ο φιλος πιο πάνω, αν δε μου βγει καλό και αυτό, θα πάω και εγώ Spigen Curved Crystal, αλλα περιμένω να δω και το ultimate shield μήπως και γλυτώσω το 25αρι του spigen. εντάξει δλ γ***ω το κερα**το μου πια. εχουμε δώσει ένα καρο λεφτά για αυτή την οθόνη! :mad: στο τελος θα την αφήσω χύμα χωρίς προστασία και σε κανά 8μηνο θα πάω στη samsung να μου βάλει καινούρια. πιο φθηνά θα κοστίσει. Δεν την κόλλησα γι να σου πω ακριβώς. Στο δικό μου μάτι φαινόταν μεγάλο το κενό. Η ultimate shield είναι καλή μεμβράνη απλά έχει θέματα με τις θήκες. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 (edited) Δεν την κόλλησα γι να σου πω ακριβώς. Στο δικό μου μάτι φαινόταν μεγάλο το κενό. Η ultimate shield είναι καλή μεμβράνη απλά έχει θέματα με τις θήκες. τι εννοεις κανει αραχνιες; η spigen με spigen θηκες τυπου clear ξεκολλαει; επισης μιλαμε για tempered η απλα μεμβρανη γιατι μπερδευτηκα. 30ε για απλη μεμβρανη μου φαινονται πολλα Edited July 21, 2016 by costas_pro Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 ετυχε φίλε. το Μ8 φοράει Gorilla Glass 3.0 ενώ το s7 Φοράει Gorilla Glass 4.0 Οτι έχει σκληρότητα στην κλίμακα mohs απο 6 και πάνω μπορεί να στο γρατζουνίσει. ενδυκτικά ο κόκος της άμμου μπορεί να σου κάνει γρατζουνιά, το γυαλί το κοφτερό, και σίγουρα αυτό που μπορεί να σου τσακίσει την οθόνη για πλάκα είναι το διαμάντι. αν η κοπέλα σου φοράει κανένα δαχυλιδάκι και δεν προσέξει, σαν βούτυρο το γρατζουνάει το κινητό! ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εντομεταξύ πρέπει να έχω χαλάσει γύρω στα 30 ευρώ σε προστασίες οθόνης. το ένα του βρωμάει το άλλο του ξυνίζει. δεν κάθεται τίποτα ρε γ***το πάνω :mad: εχω αλλάξει και δύο θήκες. Τίποτα. αγόρασα μετά και αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/161994219563?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Σε καταλαβαίνω ότι είναι ψυχολογικο και θες να το έχεις πένα το κινητό αλλά μήπως πρέπει να αρχισεις να βλέπεις και εσύ και ο κάθε ένας μας τη ζωή πιο χαλαρά?? Και ειδικά για ένα κινητό ?? Μήπως να τα παρατήσει όλα να το προσέχεις ναμη σου πέσει και να ευχαριστηθεις το κινητό σου? Και με αράχνη κάτω απτον ήλιο στην οθόνη θα πουληθεί σαν ζεστό ψωμάκι όταν θελήσεις να πάρεις το επόμενο .. έχω και εγώ αυτήν την τρέλα αλλά ας ηρεμισουμε λίγο.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Σε καταλαβαίνω ότι είναι ψυχολογικο και θες να το έχεις πένα το κινητό αλλά μήπως πρέπει να αρχισεις να βλέπεις και εσύ και ο κάθε ένας μας τη ζωή πιο χαλαρά?? Και ειδικά για ένα κινητό ?? Μήπως να τα παρατήσει όλα να το προσέχεις ναμη σου πέσει και να ευχαριστηθεις το κινητό σου? Και με αράχνη κάτω απτον ήλιο στην οθόνη θα πουληθεί σαν ζεστό ψωμάκι όταν θελήσεις να πάρεις το επόμενο .. έχω και εγώ αυτήν την τρέλα αλλά ας ηρεμισουμε λίγο.. Απλά έχεις παρει κάτι που κοστίζει όσο ένας μισθός σήμερα στην ελλάδα, και θες να το έχεις περιποιημένο. Είναι σα να έχεις αγοράσει audi S5 και να κυκλοφορείς με τίγκα γρατζουνιες και σημάδια πάνω. Ε δε γίνεται. Αλλά μέχρι εκεί, δεν θα χάσουμε και τον υπνο μας. Επίσης τα τελευταία 10 χρόνια πουλάω το κινητό του προηγούμενου έτους, σαν ζεστό ψωμάκι δεν υπάρχει περίπτωση να πουληθεί. εκτός αν το δώσεις του χρόνου τετοιο καιρό κανά 200ευρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 τι εννοεις κανει αραχνιες; η spigen με spigen θηκες τυπου clear ξεκολλαει; επισης μιλαμε για tempered η απλα μεμβρανη γιατι μπερδευτηκα. 30ε για απλη μεμβρανη μου φαινονται πολλα Αραχνιες εννοώ πολύ πολύ μικρές γρατζουνιες, λεπτές σαν ιστό αράχνης. Φαίνονται κάτω από το φως του ήλιου μόνο, και δημιουργούνται πολύ εύκολα. Εινα απλή μεμβράνη όχι tempered. Από την spigen στο ebay βγαίνει 20€ περίπου με τα μεταφορικά. Έχει δύο τεμάχια μέσα το κουτί και είναι σαν να σου βγαίνει δέκα ευρώ η μεμβράνη. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Αραχνιες εννοώ πολύ πολύ μικρές γρατζουνιες, λεπτές σαν ιστό αράχνης. Φαίνονται κάτω από το φως του ήλιου μόνο, και δημιουργούνται πολύ εύκολα. Εινα απλή μεμβράνη όχι tempered. Από την spigen στο ebay βγαίνει 20€ περίπου με τα μεταφορικά. Έχει δύο τεμάχια μέσα το κουτί και είναι σαν να σου βγαίνει δέκα ευρώ η μεμβράνη. απλά στο ΕΒΑΥ δεν διευκρινίζει αν είναι η 2η εκδοση που λενε τα παιδιά (265) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 καποιο καλο tempered παιζει; που να μην ξεκολλαει στις ακρες; Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 απλά στο ΕΒΑΥ δεν διευκρινίζει αν είναι η 2η εκδοση που λενε τα παιδιά (265) Όσες φορές πήρα ήρθε η τρίτη και ποιο πρόσφατη έκδοση που λήγει σε 64. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 καλησπερα , επειδη ειμαι νεος κατοχος της συσκευης edge , διαβασα σχεδον ολο το θεμα και δεν ειδα κατι γι αυτην την θηκη , http://plusmobi.net/Case-SUPCASE-UNICORN-BEETLE-PRO-for-SAMSUNG-GALAXY-S7-EDGE-MAY%CE%A1%CE%97-BLACK-THIKI-THEKE-%CE%98%CE%97%CE%9A%CE%97 , συγνωμη αν μου ξεφυγε. την εχει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 καλησπερα , επειδη ειμαι νεος κατοχος της συσκευης edge , διαβασα σχεδον ολο το θεμα και δεν ειδα κατι γι αυτην την θηκη , http://plusmobi.net/Case-SUPCASE-UNICORN-BEETLE-PRO-for-SAMSUNG-GALAXY-S7-EDGE-MAY%CE%A1%CE%97-BLACK-THIKI-THEKE-%CE%98%CE%97%CE%9A%CE%97 , συγνωμη αν μου ξεφυγε. την εχει κανεις? Αν και εμφανισιακά δεν μου αρέσει πιστεύω ότι αυτή η θήκη θα συγκρατουσε κάθε full body γυαλί και όχι μόνο δεν θα το σηκώνει αλλά θα το σφηνωνει πάνω στην οθόνη Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 καλησπερα , επειδη ειμαι νεος κατοχος της συσκευης edge , διαβασα σχεδον ολο το θεμα και δεν ειδα κατι γι αυτην την θηκη , http://plusmobi.net/Case-SUPCASE-UNICORN-BEETLE-PRO-for-SAMSUNG-GALAXY-S7-EDGE-MAY%CE%A1%CE%97-BLACK-THIKI-THEKE-%CE%98%CE%97%CE%9A%CE%97 , συγνωμη αν μου ξεφυγε. την εχει κανεις? απλά πρακτικά θα στο κάνει κουμούτσα ολόκληρη. χάνεις όλη την εμφάνηση του κινητού με αυτό το τούβλο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καποιο καλο tempered παιζει; που να μην ξεκολλαει στις ακρες; δεν υπάρχει φίλε. μόνο ζελατίνα ακριβή 100% transparent αν βάλεις. απο ότι λένε τα παιδιά : spigen ή ultimate shield που έχει γραφτεί και πιο πίσω. εγω περιμενω να μου έρθει ultimate shield. Μην πετάξεις τα λεφτά σου σε tempered glass. εχω πληρώσει πάνω απο 3-4:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Στην αρχή έχω βάλει το λινκ από Amazon... Και μάλιστα ήρθε σε 5 μέρες.... Απίστευτο.... Περιμένω και άλλη μια. Βασικά διάλεξα τις 2 με τις καλύτερες κριτικές-αξιολογισεις και τις περισσότερες αγορές Τώρα έχω βάλει αυτό https://www.amazon.de/gp/product/B01GLPZ56Q/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Από βδομάδα περιμένω και αυτή https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01FH7KYNI/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Μετα από δοκιμή και των 2 tempered glass μπορώ και εγώ να πω με ασφάλεια ότι τέτοιου είδους προστασία χωρίς κουσούρια δεν υπάρχει... (μην ξεχνάτε ότι εγώ χρησιμοποιώ μόνο τέτοιου είδους tempered για να κρύβω την σπασμένη οθόνη κάτω κάτω στα capacitive keys) Το πρώτο εκτός ότι η εφαρμογή του δεν ήταν τέλεια είχε θέμα στο κάτω μέρος της οθόνης με το touch.. Το δεύτερο που έχω αυτή την στιγμή πάνω είναι σαφώς καλύτερης ποιότητας και εμφανισιακά αλλά και σε εφαρμογή είναι τέλειο.. Στο θέμα του touch είναι καλύτερο από το προηγούμενο αλλά όχι τέλειο... Θυμίζει touch από ZTE συσκευές που είχα στο παρελθόν... Δεν ξέρω αν θα στρώσει μετά από κάποιες μέρες μιας και το δοκιμάζω τώρα που γράφω αυτό το μήνυμα... Γενικός πάντως με τέτοιου είδους tempered glass θα πρέπει να ξεχάσετε την οποία θήκη μιας και το πρώτο έσπασε την ώρα που το σήκωσε μια πολύ λεπτή και μαλακή θήκη σιλικόνης.... Εάν και αυτό δεν με καλύψει δεν τρελαίνομαι περιμένω να μου έρθουν και 2 σκιν carbon οπότε την δουλειά μου θα την κάνω Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Μετα από δοκιμή και των 2 tempered glass μπορώ και εγώ να πω με ασφάλεια ότι τέτοιου είδους προστασία χωρίς κουσούρια δεν υπάρχει... (μην ξεχνάτε ότι εγώ χρησιμοποιώ μόνο τέτοιου είδους tempered για να κρύβω την σπασμένη οθόνη κάτω κάτω στα capacitive keys) Το πρώτο εκτός ότι η εφαρμογή του δεν ήταν τέλεια είχε θέμα στο κάτω μέρος της οθόνης με το touch.. Το δεύτερο που έχω αυτή την στιγμή πάνω είναι σαφώς καλύτερης ποιότητας και εμφανισιακά αλλά και σε εφαρμογή είναι τέλειο.. Στο θέμα του touch είναι καλύτερο από το προηγούμενο αλλά όχι τέλειο... Θυμίζει touch από ZTE συσκευές που είχα στο παρελθόν... Δεν ξέρω αν θα στρώσει μετά από κάποιες μέρες μιας και το δοκιμάζω τώρα που γράφω αυτό το μήνυμα... Γενικός πάντως με τέτοιου είδους tempered glass θα πρέπει να ξεχάσετε την οποία θήκη μιας και το πρώτο έσπασε την ώρα που το σήκωσε μια πολύ λεπτή και μαλακή θήκη σιλικόνης.... Εάν και αυτό δεν με καλύψει δεν τρελαίνομαι περιμένω να μου έρθουν και 2 σκιν carbon οπότε την δουλειά μου θα την κάνω Καλησπέρα. Τι carbon skin έχεις παραγγείλει; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Γιατι δεν περνεις magnetic. εγω το ψηνω να παρω αυτο της spigen Ποιο εννοείς φίλε μου; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 καλησπερα , επειδη ειμαι νεος κατοχος της συσκευης edge , διαβασα σχεδον ολο το θεμα και δεν ειδα κατι γι αυτην την θηκη , http://plusmobi.net/Case-SUPCASE-UNICORN-BEETLE-PRO-for-SAMSUNG-GALAXY-S7-EDGE-MAY%CE%A1%CE%97-BLACK-THIKI-THEKE-%CE%98%CE%97%CE%9A%CE%97 , συγνωμη αν μου ξεφυγε. την εχει κανεις? Η πλάκα είναι ότι αυτές οι θήκες σε όλα τα άλλα κινητά έχουν και ενσωματωμένη μεμβράνη για προστασία οθόνης. Στο edge όμως λόγω κυρτής οθόνης δεν την έχουν (στο λινκ που έδωσες λέει ότι έχει αλλά στο επίσημο site λέει σαφώς ότι δεν έχει). Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Εγώ πάντως από όσα διάβασα εδώ, παρήγγειλα την Spigen Case Liquid Crystal και σήμερα μου ήρθε. Είναι πάρα πολύ ωραία και σε σχέση με μια iLuv που είχα, είναι πολύ πιο όμορφη και με καλύτερο grip. Τώρα παραγγέλνω και το Ultimate shield γιατί είναι κρίμα να γρατσουνιστεί τόσο ωραία οθόνη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 παντως τα βιντεάκια με τα scratch test sto YT δεν έχου νόημα. ενδεικτικά "sand has a hardness of 7.0 on the Mohs scale" ενώ το σίδερο που είναι τα μαχαίρια κοπίδια κτλ είναι κάτω απο 5.5 ~ 6.0 το gorilla glass 4.0 tou s7 kai s7 edge αντέχει οριακά μέχρι 6.0 .Από εκεί και πάνω γρατζουνιέται. Πρακτικά το κουζινομάχαιρο δεν θα σου κάνει τίποτα στην οθόνη, αλλά το καλοκαιράκι στην παραλία αν τριφτεί πάνω στην οθόνη ένας κοκος άμμου θα στη χαράξει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 παντως τα βιντεάκια με τα scratch test sto YT δεν έχου νόημα. ενδεικτικά "sand has a hardness of 7.0 on the Mohs scale" ενώ το σίδερο που είναι τα μαχαίρια κοπίδια κτλ είναι κάτω απο 5.5 ~ 6.0 το gorilla glass 4.0 tou s7 kai s7 edge αντέχει οριακά μέχρι 6.0 .Από εκεί και πάνω γρατζουνιέται. Πρακτικά το κουζινομάχαιρο δεν θα σου κάνει τίποτα στην οθόνη, αλλά το καλοκαιράκι στην παραλία αν τριφτεί πάνω στην οθόνη ένας κοκος άμμου θα στη χαράξει! :) Οσα βίντεο εχω δει με τις σύγχρονες ναυαρχίδες εκει στο 6 ολα κανουν γρατσουνιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Οσα βίντεο εχω δει με τις σύγχρονες ναυαρχίδες εκει στο 6 ολα κανουν γρατσουνιες. νόμιζα οτι τα iphone 6 ήταν με ζαφύρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Ποιο εννοείς φίλε μου; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=183327 ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πάντως από όσα διάβασα εδώ, παρήγγειλα την Spigen Case Liquid Crystal και σήμερα μου ήρθε. Είναι πάρα πολύ ωραία και σε σχέση με μια iLuv που είχα, είναι πολύ πιο όμορφη και με καλύτερο grip. Τώρα παραγγέλνω και το Ultimate shield γιατί είναι κρίμα να γρατσουνιστεί τόσο ωραία οθόνη :) αυτη ειναι που εχει και το bumper στο εσωτερικο; Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=183327 ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτη ειναι που εχει και το bumper στο εσωτερικο; Τι εννοείς;; Μια απλή θήγη gel είναι, δεν έχει και εξτρά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Παιδιά έχει δοκιμάσει ή έστω ακούσει κανείς για της θήκες cimo; ψάχνω ακόμα απεγνωσμένα θήκη σιλικόνης με χρώμα. :( Επίσης αν βάλω θήκη σιλικόνης (αν καταφέρω κ καταλήξω) να πάρω Screen Protector Curved Crystal ή τζάμπα θα πάει. επειδή διαβάζω ότι ξεκολλάν. έχει δει κανείς πρόβλημα κ σε θήκες σιλικόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts