kassandros Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Παίδες εγώ που έχω black χρώμα τι χρώμα να πάρω την spigen neo hybrid crystal ; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ με την UAG είμαι πολύ χαρούμενος και ο κόσμος ψαρώνει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drebel Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 τη παρήγγειλα και την έβαλα μόλις τα ίδια σκ@τ@ :angry::angry: έχω δώσει 30 ευρώ σε μ@λ@κίες να πούμε όλοι εσείς που έχετε tempered glass δε βλέπετε ότι δεν έχει την ίδια ευαισθησία η οθόνη στο πάνω με το κάτω μέρος?? Μήπως έβαλες κ θήκη που σου σηκώνει τα πλάγια? Έτσι μπορεί να εξηγηθεί. Δοκίμασε και *#0*# recalibration στο touch Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Να δω ποτε θα βγει ενα tempered της προκοπης επιτελους.. δηλαδη αυτο το πραγμα, να παιρνεις μια πανακριβη συσκευη και να μην μπορεις να την προστατευσεις ειναι αισχος.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Μήπως έβαλες κ θήκη που σου σηκώνει τα πλάγια? Έτσι μπορεί να εξηγηθεί. Δοκίμασε και *#0*# recalibration στο touch Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk όχι δε την ακουμπάει καθόλου καθόλου η θήκη το μυστικό μενού που αναφέρεις δυστυχώς αφορά σε τεστ του touch και όχι σε καλιμπράρισμα Να δω ποτε θα βγει ενα tempered της προκοπης επιτελους.. δηλαδη αυτο το πραγμα, να παιρνεις μια πανακριβη συσκευη και να μην μπορεις να την προστατευσεις ειναι αισχος.. τραγική η κατάσταση νομίζω όμως ότι είναι θέμα της samsung και δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έκανε κάτι τέτοιο... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 όχι δε την ακουμπάει καθόλου καθόλου η θήκη το μυστικό μενού που αναφέρεις δυστυχώς αφορά σε τεστ του touch και όχι σε καλιμπράρισμα τραγική η κατάσταση νομίζω όμως ότι είναι θέμα της samsung και δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έκανε κάτι τέτοιο... Τι φταίει τωρα η Samsung δεν το κατάλαβα? Σου είπε οτι μπορείς να βαλεις tempered και δεν γίνεται? Αγοράζοντας κάτι ξέρεις τις ιδιοτροπιες του μην τα θέλουμε ολα δικα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Δεν δουλεύει;; Πως το διαφημίζει μετά; Σε ευχαριστώ πολύ πάντως Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει δική του εφαρμογή που την κατεβάζεις εκτός store. Επιλέγεις τον τύπο της συσκευής (tv, smart TV, air conditioner κτλ) και μετά σου βγάζει τις μάρκες. Εγώ σε επιλογή smart tv samsung μου βγάζει σφάλμα!! Έτσι το παράτησα στην άκρη και δεν ξανά ασχολήθηκα. Θα δοκιμάσω με κάποια εφαρμογή που βλέπει εκτός από τους ενσωματωμένους πομπούς και εξωτερικούς και θα ενημερώσω. Επίσης όσοι έχουν τηλεόραση με WiFi μπορούν να κατεβάσουν το any mote και να χειρίζονται από εκεί την τηλεόραση. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Εμπειρίες από την μεμβράνη της σαμσουνγκ για το s7edge (Samsung 2x Screen Protector ET-FG930 for Galaxy S7 Edge - suitable for GALAXY S7 edge G935F): Τοποθετηση: δύσκολη μεχρι να πετυχεις τη σωστη ευθυγραμμιση και χρειάζεται πολλη υπομονή για την αφαίρεση των φυσαλίδων. Εφαρμογη: αν και η Spigen thin fit δεν την "πετάει " στις γωνίες η samsung clear back πέταξε και τις 4! Αυτό θα πει να έχεις μελετήσει τα προϊόντα σου ώστε να έχουν συμβατότητα...... φαντάζομαι ότι μια θήκη που θα προσφέρει μεγαλύτερη προστασία θα την ταλαιπωρήσει ακομα περισσότερο. Αντοχή: μια χαρά και πολύ πιονανθεκτικη από την spigen crystal HD. Αισθηση: πολύ καλή αίσθηση αφής και δεν φαίνεται να επηρεάζει της εμφάνιση της οθόνης. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 (edited) Τι φταίει τωρα η Samsung δεν το κατάλαβα? Σου είπε οτι μπορείς να βαλεις tempered και δεν γίνεται? Αγοράζοντας κάτι ξέρεις τις ιδιοτροπιες του μην τα θέλουμε ολα δικα μας. Εχεις μετοχες στη samsung φιλαρακι και θιγεσαι? Για ποιες ιδιοτροπιες μιλας? Εχω αλλαξει 500 τηλεφωνα και σε ολα ειχα tempered glass και τα περισσοτερα απο αυτα ηταν samsung χωρις προβληματα Οποτε κατι εχει αλλαξει στο digitizer Τι ακριβως σου φαινεται παραλογο και δεν καταλαβαινεις? Βλεπω επισης οτι με το gorilla glass 4 απο διαφημισεις της samsung και της corning η οθονη δε γρατζουνιεται ο κοσμος να χαλασει, θες να σου δειξω τι μπορει να κανει ενας μονο κοκκος αμμου? Που ειναι η αχαρακτη οθονη που μου υποσχεθηκε η samsung? Ας μη λεμε βλακιες... Edited July 18, 2016 by suspect21 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Εχεις μετοχες στη samsung φιλαρακι και θιγεσαι? Για ποιες ιδιοτροπιες μιλας? Εχω αλλαξει 500 τηλεφωνα και σε ολα ειχα tempered glass και τα περισσοτερα απο αυτα ηταν samsung χωρις προβληματα Οποτε κατι εχει αλλαξει στο digitizer Τι ακριβως σου φαινεται παραλογο και δεν καταλαβαινεις? Βλεπω επισης οτι με το gorilla glass 4 απο διαφημισεις της samsung και της corning η οθονη δε γρατζουνιεται ο κοσμος να χαλασει, θες να σου δειξω τι μπορει να κανει ενας μονο κοκκος αμμου? Που ειναι η αχαρακτη οθονη που μου υποσχεθηκε η samsung? Ας μη λεμε βλακιες... Δηλαδή εσένα σου φταίει η Samsung που δεν μπορείς να βάλεις glass protector επειδή οι κατασκευαστές δεν βγάζουν κάτι σωστό? Επίσης οι θήκες που βάζουμε σηκώνουν την μεμβράνη η το τζάμι και όχι το κινητό. Και στο iPhone τα ίδια είχανε με flat οθόνη. Όσο για την οθόνη εσύ τι περιμένεις? Ότι θα το κοπανάς από εδώ και από εκεί και δεν θα κάνει γρατσουνιές? Ναι ο κόκος άμμου κάνει ζημιά όπως επίσης και το διαμάντι και η αμμοβολή και το να το πετάξεις από τον 5ο όροφο. Εδώ ρολόγια των 10.000 20.000 50.000 κάνουν γρατσουνιές, μήπως και εκεί φταίει η εταιρεία? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Δηλαδή εσένα σου φταίει η Samsung που δεν μπορείς να βάλεις glass protector επειδή οι κατασκευαστές δεν βγάζουν κάτι σωστό? Επίσης οι θήκες που βάζουμε σηκώνουν την μεμβράνη η το τζάμι και όχι το κινητό. Και στο iPhone τα ίδια είχανε με flat οθόνη. Όσο για την οθόνη εσύ τι περιμένεις? Ότι θα το κοπανάς από εδώ και από εκεί και δεν θα κάνει γρατσουνιές? Ναι ο κόκος άμμου κάνει ζημιά όπως επίσης και το διαμάντι και η αμμοβολή και το να το πετάξεις από τον 5ο όροφο. Εδώ ρολόγια των 10.000 20.000 50.000 κάνουν γρατσουνιές, μήπως και εκεί φταίει η εταιρεία? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk παρεμβαινω στη συζητηση, και εχω να πω οτι μου εμενα μου επεσε απο τα 40εκατοστα. και κομματια η οθονη. δεν καταλαβαινω αυτα τα βιντεο με τα σφυρια και τις προκες και με τι αλλο εγω δεν ξερω.. τελος, (ισως εγω να μαι γκαντεμης), εχοντας αλλαξει περιπου 45-50 συσκευες touch 4 μου εχουν σπασει και αυτες ηταν samsung. (νοτε1,2,s4,s7). Αναλογικα, εχουν περασει απ τα χερια μου 15 samsung, 10 lg, 5sony, 6-7htc, και οι υπολοιπες διαφορες μαρκες.. Σε καμια δεν εβαλα screen protector. στα lg δεν ειδα ποτε ουτε αραχνη ουτε τιποτα. στα sammy, αραχνιες για πλακα+3 σπασιματα (με ασημαντες τουμπες) στα sony αραχνιες πολλες και ευκολα στα htc καποιες μικρογρατζουνιες. αυτα απο μενα, και πειτε με δυστροπο η κολημενο αλλα η γνωμη μου δεν αλλαζει ευκολα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 παρεμβαινω στη συζητηση, και εχω να πω οτι μου εμενα μου επεσε απο τα 40εκατοστα. και κομματια η οθονη. δεν καταλαβαινω αυτα τα βιντεο με τα σφυρια και τις προκες και με τι αλλο εγω δεν ξερω.. τελος, (ισως εγω να μαι γκαντεμης), εχοντας αλλαξει περιπου 45-50 συσκευες touch 4 μου εχουν σπασει και αυτες ηταν samsung. (νοτε1,2,s4,s7). Αναλογικα, εχουν περασει απ τα χερια μου 15 samsung, 10 lg, 5sony, 6-7htc, και οι υπολοιπες διαφορες μαρκες.. Σε καμια δεν εβαλα screen protector. στα lg δεν ειδα ποτε ουτε αραχνη ουτε τιποτα. στα sammy, αραχνιες για πλακα+3 σπασιματα (με ασημαντες τουμπες) στα sony αραχνιες πολλες και ευκολα στα htc καποιες μικρογρατζουνιες. αυτα απο μενα, και πειτε με δυστροπο η κολημενο αλλα η γνωμη μου δεν αλλαζει ευκολα.. Φίλε έχω δει να σπάει οθόνη από το πουθενά... Εμένα το Plus μου έπεσε από 40 πόντους και δεν έπαθε τίποτα, είχα και μια θήκη της κακιάς της ώρας ενώ άλλοι με θήκη υποτίθεται με γωνίες που αποροφούν τους κραδασμούς και σπάει η οθόνη. Η όλη ιστορία είναι το πως θα πέσει και που θα συγκεντρωθεί όλη αυτή η ενέργεια. Ο ξάδερφος μου με G4 το οποίο δεν είχε protector έχει γεμίσει αραχνιές τις οποίες για να δεις πρέπει να το βάλεις κάτω από φως. Από την άλλη και εγώ απορώ πως τα κοπανάνε με σφυρί και τα γρατσουνάν με διαφορά αντικείμενα χωρίς να πάθουν κάτι αλλά πιστεύω ότι από κοντά θα είναι γεμάτο γρατσουνιές... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Να ρωτησω κατι και μην με βρισετε.. επειδη διαβαζω οτι φταινε οι θηκες που το τζαμακι που περνετε για προστασια.. το σμπρωχνουν και ξεκολλαει γιατι δε παιρνετε μια θηκη που δεν φτανει να το σπρωξει λογικα δε θα κολλαει κανενα;?.. επισης και κατι αλλο εγω που εχω της σαμι την θηκη και μια αδιαφανη σιλικονης που μαλλον δεν θα σπρωχνει το γυαλλι μπορειτε να μου πειτε κανα τζαμακι να παρω ποιο προτεινετε;? Και εγω απορω με την σαμι πως καταφερνει με γκοριλα 4 μα γρατσουνιεται τοσο ευκολα... Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Εχεις μετοχες στη samsung φιλαρακι και θιγεσαι? Για ποιες ιδιοτροπιες μιλας? Εχω αλλαξει 500 τηλεφωνα και σε ολα ειχα tempered glass και τα περισσοτερα απο αυτα ηταν samsung χωρις προβληματα Οποτε κατι εχει αλλαξει στο digitizer Τι ακριβως σου φαινεται παραλογο και δεν καταλαβαινεις? Βλεπω επισης οτι με το gorilla glass 4 απο διαφημισεις της samsung και της corning η οθονη δε γρατζουνιεται ο κοσμος να χαλασει, θες να σου δειξω τι μπορει να κανει ενας μονο κοκκος αμμου? Που ειναι η αχαρακτη οθονη που μου υποσχεθηκε η samsung? Ας μη λεμε βλακιες... Ουτε έχω μετοχες ούτε θα κερδισω κατι απλά λεω το αυτονόητο. Οτι, δεν σου υποσχεθηκε κανεις οτι θα παρεις κινητό με edge οθόνη και θα βρεις tempered να ταιριάζει. Τι δεν καταλαβαίνεις απο εδω? Ιδιοτροπιες εννοώ την edge οθόνη που όλοι ξέρουμε οτι δυσκολεύει στις μεμβρανες αρα το αγοράζουμε γνωρίζοντας το. Εγω το εχω ενάμιση μηνα χωρίς καμια προστασία και σήμερα το έβαλα στον ηλιο, δεν υπάρχει η παραμικρή γρατσουνια σου στέλνω και φωτο οπότε θες. Απλα θεωρώ αστοχο να λεμε οτι φταίει η εταιρεία που δεν βρισκουμε tempered και να μαθεις να μιλας πιο όμορφα την επόμενη φορά είσαι σε δημόσιο φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Και εγω το εχω απο τον Απρίλιο και δεν εχει το παραμικρό η οθόνη ! Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Μια χαρά και εγώ χωρίς μεμβράνη εδώ και κανά τρίμηνο. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Να ρωτησω κατι και μην με βρισετε.. επειδη διαβαζω οτι φταινε οι θηκες που το τζαμακι που περνετε για προστασια.. το σμπρωχνουν και ξεκολλαει γιατι δε παιρνετε μια θηκη που δεν φτανει να το σπρωξει λογικα δε θα κολλαει κανενα;?.. επισης και κατι αλλο εγω που εχω της σαμι την θηκη και μια αδιαφανη σιλικονης που μαλλον δεν θα σπρωχνει το γυαλλι μπορειτε να μου πειτε κανα τζαμακι να παρω ποιο προτεινετε;? Και εγω απορω με την σαμι πως καταφερνει με γκοριλα 4 μα γρατσουνιεται τοσο ευκολα... Δεν θα σε βρίσει κανένας φίλε! Γιαυτό είναι το φόρουμ, για να συζητάμε για πράγματα που δεν ξέρουμε ώστε να μας δώσουν απάντηση κάποιοι που ξέρουν. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Θεέ γυαλί? Ωραία, θα πρέπει να βρεις μια θήκη που να πατάει με αυτό. Μια θήκη η οποία θα πρέπει να είναι σιλικόνη και στις γωνίες να είναι μαλακή ώστε να μην πιέζει το γυαλί, επίσης να μπορείς να βάλεις την θήκη πάνω από το τζάμι. Είχα τζάμι στο κινητό από ebay με 5 10 ευρώ το οποίο το είχα με spigen liquid crystal. Η θήκη αυτή είναι καταστροφική για τζάμια και μεμβράνες. Για να μπει σωστά έπαιρνα ένα ύφασμα που καθαρίζουν τα γυαλιά το έβαζα από την μία και από την άλλη και έβαζα την θήκη. Έτσι είχε ησυχασει το κεφάλι μου από το να μην πιάνει η οθόνη. Επίσης καλό είναι να πάρεις σεσουάρ και να κάνεις το τζάμι η την μεμβράνη αφού την βάλεις. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ciscosec Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Μήπως έβαλες κ θήκη που σου σηκώνει τα πλάγια? Έτσι μπορεί να εξηγηθεί. Δοκίμασε και *#0*# recalibration στο touch Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παιδιά.. στο *#0*# η επιλογή touch δεν είναι για ...re-calibration. Κάνει απλά διαγνωστικό έλεχγο για το digitizer της οθόνης. Παράθεση Bits and bytes of my life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Δηλαδή εσένα σου φταίει η Samsung που δεν μπορείς να βάλεις glass protector επειδή οι κατασκευαστές δεν βγάζουν κάτι σωστό? Επίσης οι θήκες που βάζουμε σηκώνουν την μεμβράνη η το τζάμι και όχι το κινητό. Και στο iPhone τα ίδια είχανε με flat οθόνη. Όσο για την οθόνη εσύ τι περιμένεις? Ότι θα το κοπανάς από εδώ και από εκεί και δεν θα κάνει γρατσουνιές? Ναι ο κόκος άμμου κάνει ζημιά όπως επίσης και το διαμάντι και η αμμοβολή και το να το πετάξεις από τον 5ο όροφο. Εδώ ρολόγια των 10.000 20.000 50.000 κάνουν γρατσουνιές, μήπως και εκεί φταίει η εταιρεία? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ουτε έχω μετοχες ούτε θα κερδισω κατι απλά λεω το αυτονόητο. Οτι, δεν σου υποσχεθηκε κανεις οτι θα παρεις κινητό με edge οθόνη και θα βρεις tempered να ταιριάζει. Τι δεν καταλαβαίνεις απο εδω? Ιδιοτροπιες εννοώ την edge οθόνη που όλοι ξέρουμε οτι δυσκολεύει στις μεμβρανες αρα το αγοράζουμε γνωρίζοντας το. Εγω το εχω ενάμιση μηνα χωρίς καμια προστασία και σήμερα το έβαλα στον ηλιο, δεν υπάρχει η παραμικρή γρατσουνια σου στέλνω και φωτο οπότε θες. Απλα θεωρώ αστοχο να λεμε οτι φταίει η εταιρεία που δεν βρισκουμε tempered και να μαθεις να μιλας πιο όμορφα την επόμενη φορά είσαι σε δημόσιο φόρουμ. ποιος μίλησε για το edge? το γ@μη μένο το s7 το απλό έχω και όχι δε νομίζω ότι φταίνε οι εταιρείες των προστατευτικών οθόνης ξανα λέω σε όλα τα κινητά που είχα βάζω tempered glass και σε κανένα δεν είχα πρόβλημα όσον αφορά το touch, άλλες ήταν πιο ποιοτικές άλλες τελείως κινέζικες αλλά ποτέ δεν είχα πρακτικό πρόβλημα τώρα στο s7 έχω αλλάξει απανωτά 4 tempered glass με το τελευταίο να είναι zagg όπως ανέφερα προηγουμένως το οποίο το πλήρωσα 25ε και πάλι δεν καταλαβαίνει όλα μου τα πατήματα στο κάτω μέρος της οθόνης ακριβώς πάνω από τα capacitive πλήκτρα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 ποιος μίλησε για το edge? το γ@μη μένο το s7 το απλό έχω και όχι δε νομίζω ότι φταίνε οι εταιρείες των προστατευτικών οθόνης ξανα λέω σε όλα τα κινητά που είχα βάζω tempered glass και σε κανένα δεν είχα πρόβλημα όσον αφορά το touch, άλλες ήταν πιο ποιοτικές άλλες τελείως κινέζικες αλλά ποτέ δεν είχα πρακτικό πρόβλημα τώρα στο s7 έχω αλλάξει απανωτά 4 tempered glass με το τελευταίο να είναι zagg όπως ανέφερα προηγουμένως το οποίο το πλήρωσα 25ε και πάλι δεν καταλαβαίνει όλα μου τα πατήματα στο κάτω μέρος της οθόνης ακριβώς πάνω από τα capacitive πλήκτρα Ναι και πάλι δεν φταίει η Samsung. Σε ποιο σημείο φταίει? Σου είπα ότι παρόμοιο πρόβλημα είχε και το iPhone. Στου ξαδέρφου μου το 6s έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Άμα αυτός που παράγει το προϊόν δεν βάζει σωστά την κόλλα η Samsung σε τι φταίει? Άμα εσύ αγοράσεις προφυλακτήρα για το αμάξι σου και δεν μπαίνει σωστά θα φταίει η εταιρεία? Είπαμε να κράζουμε αλλά να κράζουμε αυτά που είναι λάθος και φταίει η εταιρεία όχι εκεί που δεν φταίει... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Ουτε εμενα μαρεσει που δεν βρισκετε ενα γυαλι της προκοπης και δεν εχω βαλει ουτε εγω.. αλλα καλως η κακως ξερουμε οτι η σαμι δεν βγαζει γυαλια προστασιας.. λεει κυριοι εγω αυτες τις θηκες δινω ετσι δινω το κινητο.. καλα θα ηταν καποια εταιρια να της εκοβε να βγαλει κατι τξς προκοπης γιατι εγω δε το βλεπω το πιο δυσκολο πραγμα στον κοσμο αλλα τεσπα... ας το προσεχουμε σαν τα ματια μας λοιπον.. ας βαλουμε book case.. η φλιπ και ο θεος βοηθος.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Το γυαλι της GPEL το εχει δοκιμασει κανεις; ειναι στυλ μασκας και οχι τελειως διαφανο. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Καλημέρα. Μόλις απέκτησα το S7 Edge και το παλικάρι που το είχε μου έδωσε και μια μαύρη iLuv θήκη. Είναι καλή;; Για tampered glass αξίζει να πάρω ή θα ξεκολάει συνέχεια και θα ξενερώσω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Για το tempered glass στο edge γίνεται τεράστια συζήτηση στο παρόν forum. Ρίξε μια ματιά στις πίσω σελίδες και θα καλυφθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Θα γουσταρα να παρω ακομα και τριποδα για να βγαζω φωτογραφιες με αυτο το κινητο εχει κανεις κατι υποψιν;? Παλιοτερα εβγαζαν και μινιατουρες τριποδες Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Θα γουσταρα να παρω ακομα και τριποδα για να βγαζω φωτογραφιες με αυτο το κινητο εχει κανεις κατι υποψιν;? Παλιοτερα εβγαζαν και μινιατουρες τριποδες Στα jumbo με 1,5 ευρω. Στάλθηκε από το Galaxy μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts