Jump to content

1+2 vs G4 vs RN3 Pro vs Mz Pro 5

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η oppo έχει Flash Shales αυτόν τον καιρό στα R7,R7s kai R7 Plus με 25%,30% και 35% (αναλόγως πόσα κομμάτια θα αγοράσεις). Δες τα αν θες, αν αντί για τον Snapdragon 615 είχαν κάποιον άλλον επεξεργαστή, θα ήταν άψογα σε συνδιασμό με την 2.5D Amoled οθόνη που έχει τώρα, πολύ premium κατασκευή κλπ.. Δεν ξέρω δες τα και αυτά ίσως σε τραβήξει κάποιο...

• Απαντήσεις 79
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το έχω δει(όχι από κοντά). Δεν θέλω mediatek cpu και άμα είναι να δώσω γύρω στα 250 ευρώ θα πάρω το xiaomi Redmi Note 3 Pro. Δεν έχει αντίπαλο σε αυτήν την τιμή! Αλλά θα πάω να το δω από κοντά το Meizu ώστε να δω άμα μου αρέσει το Flyme OS..

Δεν εννοούσα να πάρεις το mx5 αντί του pro 5. Φυσικά και είναι αρκετά κατώτερο. Απλά επειδή είναι ανώτερο από το m2 note και ίσως τρέχει καλύτερα το flyme os εκεί, να έβλεπες το mx5 πως ρολάρει και όχι το m2 note γιατί είναι πιο κοντά σε χαρακτηριστικά στο pro 5.

Η oppo έχει Flash Shales αυτόν τον καιρό στα R7,R7s kai R7 Plus με 25%,30% και 35% (αναλόγως πόσα κομμάτια θα αγοράσεις). Δες τα αν θες, αν αντί για τον Snapdragon 615 είχαν κάποιον άλλον επεξεργαστή, θα ήταν άψογα σε συνδιασμό με την 2.5D Amoled οθόνη που έχει τώρα, πολύ premium κατασκευή κλπ.. Δεν ξέρω δες τα και αυτά ίσως σε τραβήξει κάποιο...

Δυστυχώς ο επεξεργαστής τους δεν λέει.. Σε ευχαριστώ πάντως που με ενημέρωσες ;)

Δεν εννοούσα να πάρεις το mx5 αντί του pro 5. Φυσικά και είναι αρκετά κατώτερο. Απλά επειδή είναι ανώτερο από το m2 note και ίσως τρέχει καλύτερα το flyme os εκεί, να έβλεπες το mx5 πως ρολάρει και όχι το m2 note γιατί είναι πιο κοντά σε χαρακτηριστικά στο pro 5.

Αα λέω και εγώ! :P οκ κατάλαβα σε ευχαριστώ! :)

εγω προτιμησα το meizu mx4 pro απο το mx5...δες το λιγο

Μπα το Meizu Pro 5 είναι το καλύτερο σε σχέση με το Mx4 Pro και το Mx5.. :)

Λοιπόν έχουμε και λέμε.. Πήγα είδα από κοντά το LG G4 και με το πλαστικό και με το δέρμα. Μπορώ να πω οτι δεν τρελάθηκα πολύ.. εντάξει ωραία οθόνη( όχι τίποτα ουάου όμως) και φανταστική κάμερα, αλλά μου φάνηκε πολύ ελαφρύ, δεν με πολύ άρεσε η καμπύλη που έχει και επίσης τα buttons οn screen..

Είδα και κάτι Meizu, δυστυχώς όχι το Pro 5.. Μου άρεσε το λογισμικό τους, δεν είναι κακό.. Επίσης είχαν καλή ποιότητα κατασκευής. Στιβαρά σε σχέση με το LG G4..

Ωραίος.. Συμπέρασμα; Κατέληξες κάπου;

Όχι.. βασικά να σου πω τους ενδοιασμούς μου.. Το Meizu Pro 5 μου αρέσει πολύ, έχει Hi-fi audio που είναι μεγάλο συν για μένα μιας και λατρεύω την μουσική, πολύ καλό επεξεργαστή,gpu και Ram που ζητάω. Στο μόνο που κολλάω είναι το τι υποστήριξη θα έχει από διάφορα communities,custom roms κτλ, updates και γενικά για το Flyme OS. Δεν μου γεμίζει το μάτι και σε σχέση με το Oxygen OS και MUUI το community του δεν πιάνει μία μπροστά τους. Πολύ πιο μεγάλα τα 2 τελευταία και με περισσότερο κόσμο να βοηθάει, feedback κτλ κτλ...

To LG G4 έχει ωραία οθόνη, φανταστική κάμερα και μου άρεσε το UI της LG.. Κολλάω στο οτι είναι το χειρότερο σε θέμα cpu, gpu, ίσως build quality και μουσικής, έλλειψη capacitive buttons, ύπαρξη buttons στο πίσω μέρος( δεν ξέρω πόσο θα με βολέψει) καθώς και τι υποστήριξη θα έχει από την LG καθώς δεν υπάρχουν τα διάφορα communities μιας και έχει το Stock Android και όχι κάποια πιο open source και dev ROM όπως τα υπόλοιπα 3 κινητά..

Το OnePlus 2.. Όλα καλά.. Καλύτερο σε θέμα μουσικής, cpu, gpu, ram από το LG G4.. Χειρότερο σε θέμα μουσικής απο το Meizu.. Επίσης χειρότερο σε θέμα οθόνης και κάμερας και από τα δύο.. Επίσης δεν μου πολύ άρεσε η Oxygen OS αλλά έχει μεγάλο community και υποστήριξη καθώς και αρκετές custom Roms όπως η CM13..

To Xiaomi RN3 Pro λόγω τιμής, οθόνης, κάμερας και cpu, gpu αλλάζει κατηγόρια. Είναι η φθηνή λύση που τα έχει, ειδικά σε θέμα ROM αλλά δεν ξέρω άμα αξίζει να δώσω 100 ευρώ λιγότερα και να χάσω την καλύτερη οθόνη, κάμερα και cpu,gpu..

Φίλε εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα ή το Xiaomi Mi Note ή το meizu mx5. Και τα δύο στο Vickmall κάτω από 250 Ευρώ

Άμα είναι να δώσω κάτω από 250 ευρώ τότε θα πάρω το Xiaomi Redmi Note 3 Pro.. Το Mi Note είναι κατώτερο σε θέμα cpu, gpu και το Mx5 φοράει τον Mediatek που δεν θέλω..

Κοίτα, όπως το βλέπω είσαι για pro5 με έναν ενδοιασμό ως προς το λογισμικό καθώς δεν ξέρω το flyme πως τα πάει σε updates. Επίσης και για καστομιές δεν βρήκα και πολλά στο xda δεν ξέρω τι παίζει. Από τιμή από ότι βλέπω παίζει στα 480€ με τα 4gb ram και στα 390€ με τα 3gb ram άρα μιλάμε για το ακριβότερο της σύγκρισης με διαφορά.

Αν το απορρίψεις και διαλέξεις ανάμεσα σε G4 και OP2 τότε εάν δεν έχεις σκοπό να παίζεις πολλά και κυρίως βαριά παιχνίδια και με το G4 θα είσαι καλυμμένος. Δεν έχει την gpu του OP2 αλλά από θέμα cpu θα είσαι μια χαρά δεν έχουν τρελές διαφορές ο 810 με τον 808. Όλες οι εφαρμογές θα τρέχουν απροβλημάτιστα. Μετά δες και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά να δεις πως σε βολεύει από άποψη χρηστικότητας και εμφάνισης.

Όσο για τις κάμερες δεν ξέρω κατά ποσό αυτή του pro5 είναι καλύτερη από του OP2. Σου είπα είναι μια κλασική της sony που έχει πολυφορεθεί με απλά καλά αποτελέσματα. Αλλά αυτή του OP2 είναι πιο ιδιαίτερη με νεότερες και καλύτερες τεχνολογίες. Φυσικά όμως η καλύτερη της σύγκρισης είναι του G4.

Και φυσικά αν αποφασίσεις ότι δεν αξίζει ο κόπος να δώσεις τα έξτρα χρήματα τότε παίρνεις το xiaomi που είναι μισή κλάση κάτω αλλά για τα λεφτά του νομίζω είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις. Και πλέον το βρίσκεις ακόμα φθηνότερα στα 228€ περίπου.

Φίλε επειδή από την περιγραφή που έχεις δώσει νομίζω ότι ταιριάζουμε πάνω κάτω σε απαιτήσεις θα πω ότι εγώ θα πήγαινα σίγουρα στο G4. Βασικότερος παράγοντας για εμένα είναι ότι στην κακιά περίπτωση που κάτι πάει στραβά και χρειαστεί σέρβις δεν θα μείνω χρειαστεί να περιμένω κάποιους μήνες να κάνει το ταξιδάκι της η συσκευή. Στην πράξη οι όποιες διαφορές υπάρχουν σε επεξεργαστές και γραφικά δεν φαίνονται ιδιαίτερα και από τη στιγμή που είσαι με το 925 θεωρώ ότι οι απαιτήσεις σου μάλλον δεν είναι τόσο μεγάλες σε αυτόν τον τομέα. Τα on screen buttons προσωπικά τα έχω βρει πολύ βολικότερα και ακόμη πιο βολικά τα πίσω πλήκτρα σε βαθμό που να μην θέλω πλέον συσκευή με πλήκτρα στο πλάι

Θεωρώ όμως ότι η συσκευή που σου ταιριάζει περισσότερο είναι το v10 εφόσον βέβαια δεν έχει πρόβλημα με το μέγεθος του. Ακριβότερη μεν αλλά αν κάνεις υπομονή λίγο καιρό (μάλλον όχι πάρα πολύ) θα το βρεις σε αρκετά καλύτερη τιμή. Είναι ένα αναβαθμισμένο G4 με 1GB ram επιπλέον και fingerprint sensor και πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Στα μεγάλα του συν η κάμερα του που είναι η ίδια με το G4 που είναι ήδη από τις κορυφαίες της αγοράς αλλά με επιπλέον δυνατότητες και χειροκίνητες ρυθμίσεις και στο video. Αυτές οι επιπλέον δυνατότητες στο video recording καθώς και η διπλή selfie κάμερα του δίνουν την κορυφή σε δυνατότητες και ποιότητα κάμερας. Επιπλέον το dac ήχου που έχει είναι σύμφωνα με όσα διαβάζω σε διάφορα site που ασχολούνται οι λάτρεις της μουσικής ότι καλύτερο κυκλοφορεί.

Το V10 είναι όντως μια πολύ καλή περίπτωση με αρκετά έξτρα από το G4 αν και θα μπορούσε να είχε και καλύτερο επεξεργαστή.

Αλήθεια με τα κινητά που δεν εισάγονται επίσημα στην Ελλάδα, όπως το V10, τι ισχύει με τις εγγυήσεις; Ισχύει κανονικά ή σου λένε δεν το εισάγουμε επίσημα οπότε δεν έχω ανταλλακτικά άρα δεν στο επισκευάζω;

Φίλε επειδή από την περιγραφή που έχεις δώσει νομίζω ότι ταιριάζουμε πάνω κάτω σε απαιτήσεις θα πω ότι εγώ θα πήγαινα σίγουρα στο G4. Βασικότερος παράγοντας για εμένα είναι ότι στην κακιά περίπτωση που κάτι πάει στραβά και χρειαστεί σέρβις δεν θα μείνω χρειαστεί να περιμένω κάποιους μήνες να κάνει το ταξιδάκι της η συσκευή. Στην πράξη οι όποιες διαφορές υπάρχουν σε επεξεργαστές και γραφικά δεν φαίνονται ιδιαίτερα και από τη στιγμή που είσαι με το 925 θεωρώ ότι οι απαιτήσεις σου μάλλον δεν είναι τόσο μεγάλες σε αυτόν τον τομέα. Τα on screen buttons προσωπικά τα έχω βρει πολύ βολικότερα και ακόμη πιο βολικά τα πίσω πλήκτρα σε βαθμό που να μην θέλω πλέον συσκευή με πλήκτρα στο πλάι

Θεωρώ όμως ότι η συσκευή που σου ταιριάζει περισσότερο είναι το v10 εφόσον βέβαια δεν έχει πρόβλημα με το μέγεθος του. Ακριβότερη μεν αλλά αν κάνεις υπομονή λίγο καιρό (μάλλον όχι πάρα πολύ) θα το βρεις σε αρκετά καλύτερη τιμή. Είναι ένα αναβαθμισμένο G4 με 1GB ram επιπλέον και fingerprint sensor και πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Στα μεγάλα του συν η κάμερα του που είναι η ίδια με το G4 που είναι ήδη από τις κορυφαίες της αγοράς αλλά με επιπλέον δυνατότητες και χειροκίνητες ρυθμίσεις και στο video. Αυτές οι επιπλέον δυνατότητες στο video recording καθώς και η διπλή selfie κάμερα του δίνουν την κορυφή σε δυνατότητες και ποιότητα κάμερας. Επιπλέον το dac ήχου που έχει είναι σύμφωνα με όσα διαβάζω σε διάφορα site που ασχολούνται οι λάτρεις της μουσικής ότι καλύτερο κυκλοφορεί.

Nαι δεν λέω είναι σημαντικός τομέας το service.. To 925 που έχω τώρα χρειάστηκε να το πάω service μια φορά.. Nαι γνωρίζω οτι δεν φαίνονται ιδιαίτερα οι όποιες διαφορές και τις περισσότερες φορές είναι θέμα υλοποίησης και λογισμικού.. Αλλά έχω απαιτήσεις από ένα κινητό σε αυτόν τον τομέα μιας και πρόκειται να το κρατήσω καιρό.. Το 925 το είχα πάρει όχι επειδή δεν είχα απαιτήσεις αλλά περισσότερο λόγω της κάμερας του, το οτι ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και γενικά επειδή βιαζόμουν να πάρω κινητό και δεν είχα χρόνο ούτε να πολύ σκεφτώ ούτε να αγοράσω κάτι από Κίνα μεριά.

To έχω δει το V10. Δεν τρελάθηκα και επειδή θέλω αρχές Απριλίου να έχω νέο κινητό στα χέρια μου και τα 470 ευρώ που κάνει τώρα μου είναι πάρα πολλά, το απορρίπτω.. και δεν νομίζω οτι σε μισό μήνα θα έχει πέσει 100 ευρώ κάτω..

Όσο για τα buttons έχεις δίκιο μάλλον.. Όλα θέμα συνήθειας είναι.. :)

Κοίτα, όπως το βλέπω είσαι για pro5 με έναν ενδοιασμό ως προς το λογισμικό καθώς δεν ξέρω το flyme πως τα πάει σε updates. Επίσης και για καστομιές δεν βρήκα και πολλά στο xda δεν ξέρω τι παίζει. Από τιμή από ότι βλέπω παίζει στα 480€ με τα 4gb ram και στα 390€ με τα 3gb ram άρα μιλάμε για το ακριβότερο της σύγκρισης με διαφορά.

Αν το απορρίψεις και διαλέξεις ανάμεσα σε G4 και OP2 τότε εάν δεν έχεις σκοπό να παίζεις πολλά και κυρίως βαριά παιχνίδια και με το G4 θα είσαι καλυμμένος. Δεν έχει την gpu του OP2 αλλά από θέμα cpu θα είσαι μια χαρά δεν έχουν τρελές διαφορές ο 810 με τον 808. Όλες οι εφαρμογές θα τρέχουν απροβλημάτιστα. Μετά δες και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά να δεις πως σε βολεύει από άποψη χρηστικότητας και εμφάνισης.

Όσο για τις κάμερες δεν ξέρω κατά ποσό αυτή του pro5 είναι καλύτερη από του OP2. Σου είπα είναι μια κλασική της sony που έχει πολυφορεθεί με απλά καλά αποτελέσματα. Αλλά αυτή του OP2 είναι πιο ιδιαίτερη με νεότερες και καλύτερες τεχνολογίες. Φυσικά όμως η καλύτερη της σύγκρισης είναι του G4.

Και φυσικά αν αποφασίσεις ότι δεν αξίζει ο κόπος να δώσεις τα έξτρα χρήματα τότε παίρνεις το xiaomi που είναι μισή κλάση κάτω αλλά για τα λεφτά του νομίζω είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις. Και πλέον το βρίσκεις ακόμα φθηνότερα στα 228€ περίπου.

Ακριβώς, ο μόνος ενδοιασμός μου για το Pro 5 είναι αυτός.. Btw ενδιαφέρομαι για τα 3gb Ram, το έχω βρει στα 350 ευρώ..

Τώρα άμα το απορρίψω και θα πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε G4 και OP2, δύσκολο το δίλημμα.. και τα δύο μου φαίνονται ίσα και όποιο και να επιλέξω δεν θα χάσω κάτι..

Με το G4 κερδίζω σε θέμα οθόνης και κάμερας για λίγο, με το OP2 κερδίζω σε θέμα cpu,gpu,ram και υλικών κατασκευής για λίγο..

Σε θέμα σερβις έρχεται το G4, σε θέμα community το OP2 και σε θέμα UI,ΟS και updates μάλλον είναι ίσα με το UI της LG να μου αρέσει πιο πολύ..

NFC,IR και fingerprint δεν με εντυπωσιάζουν..

Πιο πολύ με εντυπωσιάζουν καινοτομίες και χρηστικότητα σε θέμα λογισμικού...

Όσο για την κάμερα ναι το LG G4 μπροστά με τα άλλα δυο να ακολουθούν..

Όσο για το Xiaomi συμφωνώ με οτι είπες... :)

Edited by Andreas_thess

To Flyme πάντως προσωπικά που είχα meizu μου άρεσε πάρα πολύ. Ακόμα και Launchers που έχω δοκιμάσει πάντα ή ακόμα και διάφορα themes από την meizu πάντα κατέληγα να έχω το stock flyme. Αρκετά προσεγμένο νομίζω. Ειδικά τώρα με το Flyme 5 (αυτό δεν το δοκίμασα, μέχρι 4 μόνο) διάβαζω ακόμα καλύτερα λόγια και βγαίνουν συνεχώς updates. To meizu pro 5 επίσης νομίζω σου βγάζει μια πιο premium αίσθηση όπως και όλα τα meizu... τρομέρο design ! μακάρι να έβγαζαν ένα meizu pro 5 mini και το είχα πάρει ήδη!

To Flyme πάντως προσωπικά που είχα meizu μου άρεσε πάρα πολύ. Ακόμα και Launchers που έχω δοκιμάσει πάντα ή ακόμα και διάφορα themes από την meizu πάντα κατέληγα να έχω το stock flyme. Αρκετά προσεγμένο νομίζω. Ειδικά τώρα με το Flyme 5 (αυτό δεν το δοκίμασα, μέχρι 4 μόνο) διάβαζω ακόμα καλύτερα λόγια και βγαίνουν συνεχώς updates. To meizu pro 5 επίσης νομίζω σου βγάζει μια πιο premium αίσθηση όπως και όλα τα meizu... τρομέρο design ! μακάρι να έβγαζαν ένα meizu pro 5 mini και το είχα πάρει ήδη!

Συμφωνώ οτι σου βγάζει πιο premium αίσθηση σε σχέση με το G4 και OP2 και έχει ωραίο design αλλά δυστυχώς έχει πολύ μικρό community και custom roms ειδικά σε σύγκριση με τα άλλα 3 κινητά.. και δεν είναι πολύ παραμετροποιήσιμο το Flyme OS.. και εγώ θέλω να ασχολούμαι με το κινητό και γενικά να πειραματίζομαι μιας και βαριέμαι εύκολα.. και μην ξεχνάμε οτι θέλω το κινητό που θα πάρω να μείνει καιρό στα χέρια μου.. :)

Νομίζω πως για να καταλήξεις κάπου θα πρέπει να ξεκινήσεις να απορρίπτεις κινητά γιατί σε βλέπω σαν να έχεις μπερδευτεί λιγάκι. ;)

Άσε προς το παρόν στην άκρη το xiaomi σαν την φθηνή (αλλά και εξίσου καλή) λύση και ξεκίνα από τα υπόλοιπα.

Δες τι σε χαλάει στα άλλα 3 και αυτό που σε χαλάει περισσότερο βγάλε έξω το κινητό. Νομίζω μόνο έτσι θα καταλήξεις... :)

Επειδή έχω το g4 είδα αυτά που έγραψες κ είπα να σε βοηθήσω λιγάκι...

Έχουμε κ λέμε...με μια "δερμάτινη" θήκη quick circle της Nillkin κ με ένα κρυσταλλακι της εν λόγο εταιρίας φτάνεις αισίως τα διακόσια καθαρόαιμα αλογάκια...ουπς μα τί λεω....γραμμάρια εννοούσα :) πραγματικά η όλη αίσθηση αλλάζει κάνοντάς το στιβαρό κ δυναμικό με ωραίο look συμπαγές ατζέντας...ξεφεύγοντας από την ελαφριά αίσθηση την οποία θα επωφεληθεις όμως τους καλοκαιρινούς μήνες όπου προσωπικά το κινητό το βαζω στις τσέπες από τις βερμούδες...καθαρά προσωπική μου άποψη...δεν έχει την γοητεία ενος edge η ενός Ζ5 όμως σαν συσκευή καινούρια στα χρήματα αυτά είναι εξαιρετικη πρόταση.

Konakis.

Νομίζω πως για να καταλήξεις κάπου θα πρέπει να ξεκινήσεις να απορρίπτεις κινητά γιατί σε βλέπω σαν να έχεις μπερδευτεί λιγάκι. ;)

Άσε προς το παρόν στην άκρη το xiaomi σαν την φθηνή (αλλά και εξίσου καλή) λύση και ξεκίνα από τα υπόλοιπα.

Δες τι σε χαλάει στα άλλα 3 και αυτό που σε χαλάει περισσότερο βγάλε έξω το κινητό. Νομίζω μόνο έτσι θα καταλήξεις... :)

Έχεις δίκιο.. :P

G4 και από εμένα αν και θα σκεφτόμουν και το s6 με την τιμή που έχει τώρα.

Χμμ δυστυχώς ξεφεύγει σε τιμή...

Επειδή έχω το g4 είδα αυτά που έγραψες κ είπα να σε βοηθήσω λιγάκι...

Έχουμε κ λέμε...με μια "δερμάτινη" θήκη quick circle της Nillkin κ με ένα κρυσταλλακι της εν λόγο εταιρίας φτάνεις αισίως τα διακόσια καθαρόαιμα αλογάκια...ουπς μα τί λεω....γραμμάρια εννοούσα :) πραγματικά η όλη αίσθηση αλλάζει κάνοντάς το στιβαρό κ δυναμικό με ωραίο look συμπαγές ατζέντας...ξεφεύγοντας από την ελαφριά αίσθηση την οποία θα επωφεληθεις όμως τους καλοκαιρινούς μήνες όπου προσωπικά το κινητό το βαζω στις τσέπες από τις βερμούδες...καθαρά προσωπική μου άποψη...δεν έχει την γοητεία ενος edge η ενός Ζ5 όμως σαν συσκευή καινούρια στα χρήματα αυτά είναι εξαιρετικη πρόταση.

Χμμ την είδα την θήκη που λες.. ωραία φαίνεται.. ίσως να έχεις δικιο οτι με αυτά τα 2 θα αλλάξει η όλη αίσθηση οπότε το build quality πάψει να είναι αρνητικό..

Παιδιά έπεσε στα μάτια μου και αυτό.. http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi-note-pro

Xiaomi Mi Note Pro..

Πιστεύω έχει όλα όσα ζητάω.. Και Hi-fi audio, και premium κατασκευή από Gorilla Glass 3 μπρος και πίσω, και καλό CPU,GPU, και ωραία οθόνη και μεγάλο community, support, updates και ωραίο UI.. Kαι τιμή κάτω από 300 ευρώ http://bit.ly/1Rkr3gy :)

Τι λέτε? :D

Παιδιά έπεσε στα μάτια μου και αυτό.. http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi-note-pro

Xiaomi Mi Note Pro..

Πιστεύω έχει όλα όσα ζητάω.. Και Hi-fi audio, και premium κατασκευή από Gorilla Glass 3 μπρος και πίσω, και καλό CPU,GPU, και ωραία οθόνη και μεγάλο community, support, updates και ωραίο UI.. Kαι τιμή κάτω από 300 ευρώ http://bit.ly/1Rkr3gy :)

Τι λέτε? :D

Εγώ θα έλεγα.. μπόμπα! Μια χαρά το βλέπω. Σαν να βρήκες το κινητό που σου ταιριάζει...

Ωραία !! Αλλά πριν προχωρήσεις στην αγορά του δες 2 θεματάκια πρώτα.

1) Βλέπω έχει τον 810 που έβγαλε προβλήματα υπερθέρμανσης σε αρκετές συσκευές που μπήκε. Κάποια στιγμή περιορίστηκαν αυτά τα ζητήματα αλλά καλού κακού ρώτησε άτομα που έχουν την συσκευή να σου πουν τι παίζει.

2) Δεν υποστηρίζει τα 800ΜΗZ στο 4G που είναι πολύ βασική συχνότητα και ειδικά εάν είσαι σε wind. Δεν ξέρω πόσο σε ενδιαφέρει το internet στο κινητό αλλά να το έχει υπόψη. Εκτός βέβαια εάν είναι λάθος τα χαρακτηριστικά που έχουν στο λινκ που έβαλες

Ωραία !! Αλλά πριν προχωρήσεις στην αγορά του δες 2 θεματάκια πρώτα.

1) Βλέπω έχει τον 810 που έβγαλε προβλήματα υπερθέρμανσης σε αρκετές συσκευές που μπήκε. Κάποια στιγμή περιορίστηκαν αυτά τα ζητήματα αλλά καλού κακού ρώτησε άτομα που έχουν την συσκευή να σου πουν τι παίζει.

2) Δεν υποστηρίζει τα 800ΜΗZ στο 4G που είναι πολύ βασική συχνότητα και ειδικά εάν είσαι σε wind. Δεν ξέρω πόσο σε ενδιαφέρει το internet στο κινητό αλλά να το έχει υπόψη. Εκτός βέβαια εάν είναι λάθος τα χαρακτηριστικά που έχουν στο λινκ που έβαλες

Για τον 810 δεν μπορώ να πω κάτι για το συγκεκριμένο κινητό. Αλλά θα πω για το OP2 και το είπα και σε προηγούμενο post, ως κάτοχος, αν παίζεις βαριά παιχνίδια και για ώρα ναι ζεσταίνεται αλλά όχι σε τρελό επίπεδο και κυρίως δεν χάνει απόδοση. Έχω πιάσει και πιο ζεστά κινητά. Αυτά για το OP2 γιατί από κινητό σε κινητό προφανώς μπορεί και να έχει διαφορά. Επίσης το Mi Note Pro έχει και QHD οθόνη ενώ το OP2 έχει FHD οπότε το xiaomi μπορεί να τραβάει και μεγαλύτερο ζόρι. Αλλά σε απλές διεργασίες δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Για την 800αρα μπάντα ισχύει για όλα τα Xiaomi εκτός του Mi5 που φαίνεται να έρχεται πακέτο με όλες τις μπάντες. Διεθνές κινητό που λέμε. Αλλά και αυτό μένει να φανεί και στην πράξη γιατί τουλάχιστον έτσι το ανακοίνωσαν.

Κανένα θέμα δεν υπάρχει με υπερθέρμανση στο note pro, σχεδόν κατευθείαν 'διορθώθηκε'.

Απλά υπόψην δεν το λες και τέρας στην αυτονομίας