Jump to content

Doogee Homtom HT3 pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα αρνητικό που βρήκα ακόμα. Το κινητό σε άκυρες στιγμές, κολλάει απίστευτα. Μερικές φορές όταν χρησιμοποιώ κάποια εφαρμογή, ακόμα και τον Opera Browser, παγωνουν τα πάντα για περίπου μισό λεπτό και δουλεύει μόνο η μπάρα εργαλείων επάνω. Ξεκολλαει μόνο μετά από αρκετή ώρα μέσω του Home button και σταματάει να σέρνεται, μόνο όταν κλείσω όλες τις εφαρμογές.

Τα μόνα που αξίζουν είναι η εμφάνιση, ο ήχος, η ποιότητα κατασκευής, αντε και η οθόνη. Στα υπόλοιπα είναι χάλια. Ο επεξεργαστής είναι πολύ αδύναμος και μόλις το ζορισεις λίγο, σέρνεται. Το bug με το notification LED που τρώει τη μπαταρία, το παρατήρησα κι εγώ. Έχω παρατηρήσει πολλά bugs ακόμα. Τι μπορώ να κάνω για να κλείσω τελείως το LED; Το χρειάζομαι, αλλά αν είναι να μου τρώει τη μπαταρία, όχι...

Edited by MitsosDaBest13

• Απαντήσεις 172
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ένα αρνητικό που βρήκα ακόμα. Το κινητό σε άκυρες στιγμές, κολλάει απίστευτα. Μερικές φορές όταν χρησιμοποιώ κάποια εφαρμογή, ακόμα και τον Opera Browser, παγωνουν τα πάντα για περίπου μισό λεπτό και δουλεύει μόνο η μπάρα εργαλείων επάνω. Ξεκολλαει μόνο μετά από αρκετή ώρα μέσω του Home button και σταματάει να σέρνεται, μόνο όταν κλείσω όλες τις εφαρμογές.

Τα μόνα που αξίζουν είναι η εμφάνιση, ο ήχος, η ποιότητα κατασκευής, αντε και η οθόνη. Στα υπόλοιπα είναι χάλια. Ο επεξεργαστής είναι πολύ αδύναμος και μόλις το ζορισεις λίγο, σέρνεται. Το bug με το notification LED που τρώει τη μπαταρία, το παρατήρησα κι εγώ. Έχω παρατηρήσει πολλά bugs ακόμα. Τι μπορώ να κάνω για να κλείσω τελείως το LED; Το χρειάζομαι, αλλά αν είναι να μου τρώει τη μπαταρία, όχι...

εδω ο τυπος κατι εκανε με το λεντακι

http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-How-To-HomTom-HT3-Pro-unlock-bootloader-install-TWRP

εφοσον το ρουταρεις πρωτα

• 3 weeks later...

Έχει αλλάξει κανείς ROM στο "κουβαδάκι" μας;; Γιατί αν συνεχίσει έτσι, θα το σπάσω και θα πάρω άλλο... :rocket: Ξόδεψα 50€, για κινητό ενός μήνα...

Είναι απίστευτο... Όλα τα bugs που έχω εντοπίσει, τα έχουν ΟΛΑ τα HomToms, ανεξαρτήτως μοντέλου!! Η εταιρία πουλάει σκουπίδια και αδιαφορεί! Το δικό μου, όσο περνάει ο καιρός, κολλάει όλο και περισσότερο! Σήμερα άρχισε να κολλάει και η δόνηση και το πρωί έχασε όλα τα δίκτυα Wi-Fi! Έτσι ξαφνικά, με αποσύνδεσε από το δικό μου ρούτερ και δεν έβλεπε κανένα άλλο στη γειτονιά! Έπρεπε να το ανοιγοκλείσω, για να τα δει πάλι! Έχω δοκιμάσει κινέζικα smartphones ακόμα και με 15€ και το WiFi λειτουργούσε άψογα! Μόνο στα HomTom είναι τόσο τραγικό... :wacko:

Έχει αλλάξει κανείς ROM στο "κουβαδάκι" μας;; Γιατί αν συνεχίσει έτσι, θα το σπάσω και θα πάρω άλλο... :rocket: Ξόδεψα 50€, για κινητό ενός μήνα...

Είναι απίστευτο... Όλα τα bugs που έχω εντοπίσει, τα έχουν ΟΛΑ τα HomToms, ανεξαρτήτως μοντέλου!! Η εταιρία πουλάει σκουπίδια και αδιαφορεί! Το δικό μου, όσο περνάει ο καιρός, κολλάει όλο και περισσότερο! Σήμερα άρχισε να κολλάει και η δόνηση και το πρωί έχασε όλα τα δίκτυα Wi-Fi! Έτσι ξαφνικά, με αποσύνδεσε από το δικό μου ρούτερ και δεν έβλεπε κανένα άλλο στη γειτονιά! Έπρεπε να το ανοιγοκλείσω, για να τα δει πάλι! Έχω δοκιμάσει κινέζικα smartphones ακόμα και με 15€ και το WiFi λειτουργούσε άψογα! Μόνο στα HomTom είναι τόσο τραγικό... :wacko:

Και συνεχίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα.Μήπως τελικά έχει δίκιο η εισαγωγική εταιρία ότι τα ευρωπαικά κομμάτια πληρούν άλλες προδιαγραφές;

Και συνεχίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα.Μήπως τελικά έχει δίκιο η εισαγωγική εταιρία ότι τα ευρωπαικά κομμάτια πληρούν άλλες προδιαγραφές;

Εσύ το πήρες από Ελλάδα; Ή από κινεζομάγαζο στην Ευρώπη; Εμένα το κινητό μου είναι για τα μπάζα. Σε άκυρες στιγμές "παγώνουν" τα πάντα, για περίπου μισό λεπτό. Με παίρνουν τηλέφωνο και η φωτεινότητα χαμηλώνει όσο πιο πολύ μπορεί, ώστε να μη βλέπω ποιος με παίρνει! Το WiFi αντί για 15 Mbps με ADSL, δεν πιάνει ούτε 5 (τα άλλα κινητά μου πιάνουν 15)!

Έλεγα, πως πλάκα θα έχει να έπεσα σε ελαττωματική συσκευή... Αλλά μετά είδα ότι πολλοί έχουν τα ίδια προβλήματα μ' εμένα ή κάποιοι απλά δεν τα έχουν εντοπίσει ακόμα.

Εσύ το πήρες από Ελλάδα; Ή από κινεζομάγαζο στην Ευρώπη; Εμένα το κινητό μου είναι για τα μπάζα. Σε άκυρες στιγμές "παγώνουν" τα πάντα, για περίπου μισό λεπτό. Με παίρνουν τηλέφωνο και η φωτεινότητα χαμηλώνει όσο πιο πολύ μπορεί, ώστε να μη βλέπω ποιος με παίρνει! Το WiFi αντί για 15 Mbps με ADSL, δεν πιάνει ούτε 5 (τα άλλα κινητά μου πιάνουν 15)!

Έλεγα, πως πλάκα θα έχει να έπεσα σε ελαττωματική συσκευή... Αλλά μετά είδα ότι πολλοί έχουν τα ίδια προβλήματα μ' εμένα ή κάποιοι απλά δεν τα έχουν εντοπίσει ακόμα.

Το πηρα απο το bangood και μεχρι στιγμης κανενα προβλημα. Ουτε κολληματα, ουτε τιποτα που ανεφερες.

Το πηρα απο το bangood και μεχρι στιγμης κανενα προβλημα. Ουτε κολληματα, ουτε τιποτα που ανεφερες.

Οπότε, για 3η συνεχόμενη φορά που αγόρασα κινητό από Κίνα, έπεσα σε ελαττωματική συσκευή;;; Πρέπει να είμαι πολύ γκαντέμης τελικά... :lol: :(

Θα δοκιμάσω να σβήσω το Swiftkey ή τον Opera browser, να δω μήπως κάποιο από αυτά τα 2 προκαλούν τα κολλήματα. Έχω καταλήξει εκεί. Μακάρι να είναι κάποιο από αυτά και να μη χρειαστεί να πετάξω τόσο νωρίς, τον πορτοκαλί κουβά. :p Σε άλλα κινητά όμως, αυτές οι εφαρμογές παίζουν μια χαρά.

Eλλάδα και συγκεκριμένα απο https://www.welcomestores.gr/index.php?route=product/product&search=homtom&product_id=526 με τις εγγυήσεις του κλπ.

Έχω το συγκεκριμένο κινητό από τον Ιούνιο 2016. Rom version 1.1.3.

Το μόνο πού έχω κάνει είναι battery calibration με τον τρόπο που περιγράφεται σε κάποια forum για κινητά χωρίς root.

Επίσης έχω βάλει Nova Launcher.

Για κινεζιά στα 65 ευρώ, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και από την μπαταρία θα ήθελα κάτι περισσότερο. Το κινητό είναι γεμάτο εφαρμογές και δεν κολλάει πουθενά. Για τα χαρακτηριστικά του ίσως κάποιος θα περίμενε περισσότερα.

Για τα λεφτά του πάντως όχι.

Εγώ έχω την Build number HT3 Pro_V1.1.2 .

:confused:

Οι υπόλοιποι ποια έχετε;Πως την πέρασες;ΟΤΑ;Μπορούμε να την βρούμε κάπου και να την περάσουμε;Αλλάζει κάτι σημαντικό;

Το μόνο πού έχω κάνει είναι battery calibration με τον τρόπο που περιγράφεται σε κάποια forum για κινητά χωρίς root.

Επίσης έχω βάλει Nova Launcher.

Για κινεζιά στα 65 ευρώ, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και από την μπαταρία θα ήθελα κάτι περισσότερο. Το κινητό είναι γεμάτο εφαρμογές και δεν κολλάει πουθενά. Για τα χαρακτηριστικά του ίσως κάποιος θα περίμενε περισσότερα.

Για τα λεφτά του πάντως όχι.

Μόνο εγώ έχω εντοπίσει ένα σωρό bugs και που κολλάει πολύ;; :( Χθες το βράδυ, χρειάστηκε να περιμένω 5 λεπτά για να ξεκολλήσει, ώστε να απαντήσω στο FB Messenger!! Κάθε φορά που φαινόταν ότι ξεκόλλησε και πάταγα ν' ανοίξει το πληκτρολόγιο Swiftkey, κολλούσε ξανά! Δοκίμασα και to Go Keyboard που έχει προεγκατεστημένο και πάλι κολλάει, αλλά κάπως λιγότερο... Σήμερα έβαλα να παίξω το NFS No Limits, πέρασαν 10 λεπτά και ακόμα φόρτωνε! Έπρεπε να το κλείσω εντελώς και να το βάλω από την αρχή, για να φορτώσει κανονικά...

Μπορεί κάποιος να κάνει τον κόπο, να κατεβάσει την εφαρμογή OOKLA Speedtest και να μου πει αν η ταχύτητα του WiFi του, είναι φυσιολογική; Εμένα ο δείκτης πηγαίνει πάνω-κάτω συνεχώς, σαν να πατάει "γκάζι" και να το αφήνει και στο τέλος δεν πιάνει ούτε 5 Mbps, ενώ άλλα κινητά μου δείχνουν 15... Το σήμα είναι φουλ. Έχω δοκιμάσει πολλά ρούτερ και φταίει σίγουρα το κινητό, για τη χαμηλή ταχύτητα.

Η έκδοση που έχω, είναι η HT3 Pro_V1.1.3. Με αυτή μου ήρθε, πριν 1,5 μήνα. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να κάνω reset, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα κάνει πάλι τα ίδια και τζάμπα θα φάω τόσο χρόνο να τα κατεβάσω όλα πάλι... Επίσης, του έχω βάλει το Nova Launcher Prime, γιατί ο default launcher που είχε, δε μου άρεσε.

H HomTom από το Facebook, μου έδωσε αυτό το σύνδεσμο.

Μου λέει ότι είναι το πιο πρόσφατο software για το HT3 Pro. Αλλά βλέπω ότι θέλει SP Flash Tool για να περάσει! Ζήτησα και κάνα παλιότερο software, αν τύχει και το κινητό "brickάρει" και μου λένε δεν έχουν! Σοβαρή εταιρία... :down:

Τώρα το σκέφτομαι να το περάσω... Μήπως το καταστρέψω τελείως το κινητό;; :cry:

EDIT: Τελικά την έψαξα λίγο και είναι η V1.1.2! Εγώ στο κινητό έχω την 1.1.3 εξαρχής (με αυτήν ήρθε( και μου λένε ότι η 2 είναι η πιο τελευταία ενημέρωση! Τραγική εταιρία...

Edited by MitsosDaBest13

Έχει προσπαθήσει κανεις live video στο FB ? Με 4g full σήμα ακόμα και με wifi η εικόνα είναι ok αλλα ο ήχος σπάει συνεχεια με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το παρακολουθήσεις...Απογοήτευση το κινητό...ένα προγραμματάκι (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hikui.pulsenotificationwidget&hl=en) σώζει λίγο την κατάσταση στο θέμα μπαταρίας ,χάνεις βεβαια το led ,

update και βοήθεια από την εταιρία καμια ακόμα και δικό τους update (1.3) δεν υπάρχει πλέον πουθενά...

Έχει προσπαθήσει κανεις live video στο FB ? Με 4g full σήμα ακόμα και με wifi η εικόνα είναι ok αλλα ο ήχος σπάει συνεχεια με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το παρακολουθήσεις...Απογοήτευση το κινητό...ένα προγραμματάκι (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hikui.pulsenotificationwidget&hl=en) σώζει λίγο την κατάσταση στο θέμα μπαταρίας ,χάνεις βεβαια το led ,

update και βοήθεια από την εταιρία καμια ακόμα και δικό τους update (1.3) δεν υπάρχει πλέον πουθενά...

Είναι τραγικό το κινητό φίλε... Έχω κλείσει το LED από καιρό, πριν 3-4 μέρες έκανα και calibration στη μπαταρία, μέσω της εφαρμογής που δόθηκε πριν μερικές σελίδες. αλλά δε γίνεται τίποτα. Σήμερα έπαιξα 15 λεπτά παιχνίδι και η μπαταρία από το 100% πήγε στο 45%!!! Μέσα σε ένα τέταρτο παιχνιδιού! Το κινητό κολλάει απίστευτα, οι εφαρμογές κρασάρουν συχνά (Swiftkey, Opera, Facebook, παιχνίδια κλπ). Ακόμα και κινητά με 0,5GB RAM και 2πύρηνο CPU, κολλάνε πολύ λιγότερο από το HT3 Pro!

Δεν πάει άλλο, θα δοκιμάσω τη ROM της εταιρίας με την έκδοση 1.1.2 και θα σας πω. Διαφορετικά θα δοκιμάσω τη CM12.1 που φαίνεται να λειτουργεί καλά, αλλά έχει αρκετή "φασαρία" μέχρι να περάσει. Προτιμώ να ρισκάρω να πάθει ζημιά το κινητό, παρά να το αφήσω με αυτό το χάλι και να γυρίσω στο παλιό μου...

EDIT: Δείτε την εικόνα πιο κάτω! Μετά από ένα ακόμα άγριο κόλλημα που έφαγε το κινητό, η οθόνη έμεινε κλειδωμένη! Το περίεργο είναι ότι μπορούσα να το δουλέψω κανονικά! Μπήκα στο μενού των ρυθμίσεων και η κλειδωμένη εικόνα, δεν έφευγε με τίποτα από μπροστά, ακόμα και αφού την απενεργοποιησα! Χρειάστηκε να κάνω επανεκκίνηση το κινητό. Μέχρι τότε, το κινητό δούλευε κανονικά, με την κολλημένη εικόνα μπροστά!! Τραγικό απλά... Θα βάλω κατευθείαν την CM12.1 μου φαίνεται... :down:

https://s22.postimg.org/9qzxnr7up/Screenshot_2016_10_24_05_24_01.png' alt='Screenshot_2016_10_24_05_24_01.png'>image ru[/img]

Edited by MitsosDaBest13

• 2 weeks later...

Λοιπόν....Μέσω FB μου έστειλαν και πέρασα την rom ( https://drive.google.com/file/d/0Bwt-yELgdcW_SEZEQ0dqekh6dzQ/view )και η οθόνη δεν ανοίγει καθόλου ακούω να κάνει boot αλλα η οθόνη off οποτε καλύτερα μην δοκιμάσετε... το επανεφερα με flash την HT7 pro από needrom

http://www.needrom.com/download/homtom-ht7-pro-porting/

Εντυπώσεις... HT7 Pro δεν μου έδωσε κάτι καλύτερο από την κανονική.

VKworld: Καλή αλλα η camera δεν εστιάζει ακόμα και με third party που δοkιμασα.

cm: Επίσης καλή αλλα πρόβλημα to ίδιο θέμα στην camera και δεν έχεις playstore (κατεβαίνει αν θες από αλλου)

Vibe : Tα ιδια η camera Εχει μονιμα ενα φιλτρο μπλε...

Σε ολες το θεμα με την μπαταρια και τα led μενει!!!

Τελικό συμπέρασμα ....Αν δεν φιλοτιμηθεί η HomTom να βγάλει μια σωστή rom το κινητό είναι για φούντο!!!!!!

Το Lenovo μου τριετίας πολύ καλύτερο!!!

Λοιπόν....Μέσω FB μου έστειλαν και πέρασα την rom ( https://drive.google.com/file/d/0Bwt-yELgdcW_SEZEQ0dqekh6dzQ/view )και η οθόνη δεν ανοίγει καθόλου ακούω να κάνει boot αλλα η οθόνη off οποτε καλύτερα μην δοκιμάσετε... το επανεφερα με flash την HT7 pro από needrom

http://www.needrom.com/download/homtom-ht7-pro-porting/

Εντυπώσεις... HT7 Pro δεν μου έδωσε κάτι καλύτερο από την κανονική.

VKworld: Καλή αλλα η camera δεν εστιάζει ακόμα και με third party που δοkιμασα.

cm: Επίσης καλή αλλα πρόβλημα to ίδιο θέμα στην camera και δεν έχεις playstore (κατεβαίνει αν θες από αλλου)

Vibe : Tα ιδια η camera Εχει μονιμα ενα φιλτρο μπλε...

Σε ολες το θεμα με την μπαταρια και τα led μενει!!!

Τελικό συμπέρασμα ....Αν δεν φιλοτιμηθεί η HomTom να βγάλει μια σωστή rom το κινητό είναι για φούντο!!!!!!

Το Lenovo μου τριετίας πολύ καλύτερο!!!

Μα τι λες τώρα, αφού "το κηνιτό είνε τέλιο και δεν κολάη πουθαινά!!!" :p Δυστυχώς, έτσι είναι τα περισσότερα σχόλια γι' αυτό...

Εγώ δοκίμασα το Update που μου έδωσε η εταιρία και δεν άλλαξε τίποτα, συνέχισε να έχει τα ίδια τρομερά lags. Μετά ξεκλείδωσα το Bootloader και ενώ όλα φάνηκαν ΟΚ, μετά κάτι έπαθε και το κινητό δεν ξεκινούσε με καμία ROM! Απλά στο σήμα HomTom, έκανε restart και μετά έμπαινε κατευθείαν στο Recovery (Philz), ενώ τα έσβησα όλα πολλές φορές και εγκαθιστούσα τη CM12.1.

Ευτυχώς, το κινητό ξεκόλλησε μετά από clean install της ROM του HT7 Pro. Προς το παρόν, δεν έχω ξαναδεί τα τρομερά κολλήματα που είχε πριν με την κανονική ROM. Θα δω τώρα πως θα πάει. Πλάκα έχει, πως στην αρχή που δοκίμαζα τη νέα ROM, το WiFi έπιανε όλη την ταχύτητα (15 Mbps) και μετά από λίγες ώρες, πήγε πάλι στα 2 Mbps maximum, όπως έκανε και με την αρχική ROM! Όλες οι άλλες συσκευές, συνεχίζουν να πιάνουν 15! Οπότε δεν έχει θέμα η κεραία του κινητού ή το ρούτερ, πρόκειται ξεκάθαρα για software bug!! Η εταιρία μου ζητάει βίντεο, με όλα τα (αμέτρητα) προβλήματα που έχω! :lol: Λες και θα τα φτιάξουν ποτέ...

Η κάμερα είναι όντως χάλια. Βέβαια σε αυτά τα λεφτά δεν περίμενα κάτι καλύτερο... Δείτε κάτι αηδίες που τράβηξα με το HT3 Pro στις αρχές του Οκτώβρη, όταν έφτανα ξημερώματα στο λιμάνι του Πειραιά, πάνω στο πλοίο "Nissos Samos". :wacko: Τα σύννεφα ήταν όντως κόκκινα, αλλά οι φωτογραφίες σε ποιότητα είναι άθλιες.

https://postimg.org/image/83zkcvgdd

https://postimg.org/image/3w4s44ext

https://postimg.org/image/wn677xa5d

https://postimg.org/image/9zqy1ruld

Μα τι λες τώρα, αφού "το κηνιτό είνε τέλιο και δεν κολάη πουθαινά!!!" :p Δυστυχώς, έτσι είναι τα περισσότερα σχόλια γι' αυτό...

:rolleyes::rolleyes:

Το ειχα και το εδωσα, ειναι απογοητευση, αλλα οχι οσο λετε. Ισως γιατι δεν το φορτωσα ενα καρο προγραμματα που λετε εσεις. Βιμπερ, φατσοβιβλιο what app και τιποτα αλλο.

Ουτε ξελιγωμα τις μπαταριας προσεξα ουτε τιποτα ανησιχιτικο.

Η Ρομ βεβαια ειναι για κλωτσιες αφου δεν εκμεταλευεται τους πορους του κινητου οσο πρεπει

Yστερα απο αρκετες σκεψεις πηρα το κινητο πισω απο τον φιλο μου καθως δεν γνωριζει και πολλα και του περασα την ρομ που λετε αυτην την ΗΤ7. Δεν ξερει και πολλα και δεν θελω να βρεθει προ εκπληξεων.

Ομολογουμενος το κινητο, δεν παρουσιαζει τα σκαλωματα οπως νωριτερα, και ειναι ομαλοτερο απο οτι πριν. Στην πορεια θα δειξει

Ενα μπραβο απο μενα και σε αυτους που το δοκιμασαν, και επισης στον Ιταλο που εκανε θαυματα με την μεταφορα τις ρομ.

Η Ηομτομ απο την αλλη, θελει δουλεια και αν δεν σοβαρευτει οπως η μαμα εταιρια της στις αρχες, δεν θα εμπιστευτω τηλεφωνο της.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μυνήματα

• 2 weeks later...
Yστερα απο αρκετες σκεψεις πηρα το κινητο πισω απο τον φιλο μου καθως δεν γνωριζει και πολλα και του περασα την ρομ που λετε αυτην την ΗΤ7. Δεν ξερει και πολλα και δεν θελω να βρεθει προ εκπληξεων.

Ομολογουμενος το κινητο, δεν παρουσιαζει τα σκαλωματα οπως νωριτερα, και ειναι ομαλοτερο απο οτι πριν. Στην πορεια θα δειξει

Ενα μπραβο απο μενα και σε αυτους που το δοκιμασαν, και επισης στον Ιταλο που εκανε θαυματα με την μεταφορα τις ρομ.

Η Ηομτομ απο την αλλη, θελει δουλεια και αν δεν σοβαρευτει οπως η μαμα εταιρια της στις αρχες, δεν θα εμπιστευτω τηλεφωνο της.

Εμένα, μετά από 2 εβδομάδες με τη ROM του HT7 PRO, άρχισε και πάλι τα κολλήματα! Δεν το αντέχω άλλο, θα γυρίσω στο παλιό μου κινητό που χρειάζεται φόρτιση 3 φορές το 24ωρο, παρά να μου σπάει τα νεύρα το Homtom... Κουβάς είναι, δεν παίρνω τίποτα από αυτή την εταιρία ξανά... Τζάμπα το 50αρικο... :cry:

• 1 month later...
Ξέρει κανεις αν έχει 13mp ή 8mp ή 5mp καμερα; Γιατί έχω δει αλλού να γράφουν αλλού το ένα το άλλο. Επίσης γράφει βίντεο σε 1080p ή μόνο σε 720p, θα πάρει αναβάθμιση σε android 6 όπως λέγανε ή όχι τελικά και είναι σε κάτι καλύτερο απο το HT7 Pro ή όχι; Ευχαριστώ πολύ!

Ξέρει κανεις αν έχει 13mp ή 8mp ή 5mp καμερα; Γιατί έχω δει αλλού να γράφουν αλλού το ένα το άλλο. Επίσης γράφει βίντεο σε 1080p ή μόνο σε 720p, θα πάρει αναβάθμιση σε android 6 όπως λέγανε ή όχι τελικά και είναι σε κάτι καλύτερο απο το HT7 Pro ή όχι; Ευχαριστώ πολύ!

8ΜP κάμερα που με software φτάνει στα 13,η selfy καμερα είναι 5ΜΡ.Την αναβάθμιση την έχουμε ξεχάσει και δεν βλέπω να την παίρνει.

Αν είναι καλύτερο ή όχι δεν ξέρω καθώς δεν έχω το ΗΤ7PRO.

Eγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.

8ΜP κάμερα που με software φτάνει στα 13,η selfy καμερα είναι 5ΜΡ.Την αναβάθμιση την έχουμε ξεχάσει και δεν βλέπω να την παίρνει.

Αν είναι καλύτερο ή όχι δεν ξέρω καθώς δεν έχω το ΗΤ7PRO.

Eγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.

Το 7 ειναι ενα τικ καλυτερο. Και οχι μονο σε μεγεθος.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Το 7 ειναι ενα τικ καλυτερο. Και οχι μονο σε μεγεθος.

Θα ήθελες να γράψεις σε τι ακριβώς;Ετσι για την ιστορία :)

Πάντως όταν αλλάξω κινητό η HOMTOM θα είναι αυτή που θα έχει προτεραιότητα στις επιλογές μου.

Θα ήθελες να γράψεις σε τι ακριβώς;Ετσι για την ιστορία :)

Πάντως όταν αλλάξω κινητό η HOMTOM θα είναι αυτή που θα έχει προτεραιότητα στις επιλογές μου.

Σε γενικη αισθηση χρησης φιλε μου. Σαν συνολο. Μην περιμενεις ομως τετοια μερα να κανω συγκριτικο.

Χανει μονο στην ποιοτητα κατασκευης.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Σε γενικη αισθηση χρησης φιλε μου. Σαν συνολο. Μην περιμενεις ομως τετοια μερα να κανω συγκριτικο.

Χανει μονο στην ποιοτητα κατασκευης.

Μάλιστα,ευχαριστώ πολύ :)