Jump to content

pantelista

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pantelista

  1. pantelista

    Moto G32

    Προσωρινή μνήμη όλου του τηλεφώνου; πως γίνεται; Μέχρι τώρα έκανα διαγραφή τα αρχεία της εκάστοτε εφαρμογής...
  2. pantelista

    Moto G32

    Η μεταφορά έγινε με τον default τρόπο που έχει το Android. Κάποιες εφαρμογές δέχονται pin και νέο αποτύπωμα ενώ κάποιες άλλες όχι. Τραπεζική εφαρμογή και Gov wallet δυστυχώς δεν το δέχονται. Η δε δεύτερη σχεδόν αχρηστεύεται....
  3. pantelista

    Moto G32

    Καλημέρα σας. Νέος χρήστης σε moto g32. Έγινε εκκίνηση της συσκευής, ρύθμιση, μεταφορά εφαρμογών και δεδομένων από την παλιά, αλλά όσες εφαρμογές ζητούν δακτυλικό αποτύπωμα για είσοδο, δεν λειτουργούν. Πρέπει να κάνω είσοδο με κωδικό.... Έχει τύχει σε κάποιον; Βρέθηκε κάποια λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Εδώ , μπορείτε να βρείτε μια λύση για το θέμα της μπαταρίας. Δοκιμάστε τη λύση με τον Tasker και LEDpulse. Χάνετε τις led ειδοποιήσεις αλλά η μπαταρία δεν τελειώνει με τίποτα. Επιτέλους το τηλέφωνο πέφτει σε Deep sleep.
  5. Έχω το συγκεκριμένο κινητό από τον Ιούνιο 2016. Rom version 1.1.3. Το μόνο πού έχω κάνει είναι battery calibration με τον τρόπο που περιγράφεται σε κάποια forum για κινητά χωρίς root. Επίσης έχω βάλει Nova Launcher. Για κινεζιά στα 65 ευρώ, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και από την μπαταρία θα ήθελα κάτι περισσότερο. Το κινητό είναι γεμάτο εφαρμογές και δεν κολλάει πουθενά. Για τα χαρακτηριστικά του ίσως κάποιος θα περίμενε περισσότερα. Για τα λεφτά του πάντως όχι.
  6. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1467676 Εγώ με αυτό το κατάφερα αλλά πρέπει οπωσδήποτε να έχεις windows 7.
  7. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1474698;) Το δικό μου φοράει 63Ν οπότε μάλλον αυτή θα χρειαστείς.
  8. Εννοείται, ότι δεν χρειάζεται η ίδια διαδικασία τρεις και λίγο. Όταν ο φακός δεν έχει μαζεμένο λίπος και σκόνες καθαρίζει πανεύκολα και αποτελεσματικά με ένα απλό πανάκι σαν αυτό πού καθαρίζουμε τα γυαλιά. Ακόμα και με ένα χνώτισμα και λίγο χαρτί κουζίνας.
  9. Αν παρατηρηθεί ότι η επίστρωση φεύγει σε μεγάλο αριθμό συσκευών, τότε πρέπει να ενημερωθεί η Sony, μια και αυτό αποτελεί αστοχία στην επεξεργασία, από την κατασκευάστρια εταιρεία του φωτογραφικού φακού. Πάντως είναι πολύ λεπτό το ζήτημα γιατί οι αντιανακλαστικές μπορεί να επηρεαστούν και από διάφορους εξωγενείς παράγοντες. Για παράδειγμα η θερμοκρασία που αναπτύσσεται το καλοκαίρι στο ταμπλό ενός αυτοκινήτου μπορεί να είναι καταστροφική για έναν επιστρωμένο φακό χαμηλής αξίας και πιθανόν ποιότητας. Τώρα, για ότι περνά από το δικό μας χέρι, καλό είναι να καθαρίζουμε το φακό με ιδιαίτερη επιμέλεια. Το σύνηθες υγρό που συστήνεται, είναι αυτό πού διατίθεται σε πολλά καταστήματα σε σπρέι, για τον καθαρισμό LCD οθονών, γυαλιών κλπ. το οποίο προσφέρει και αντιστατικές ιδιότητες. Προσωπικά χρησιμοποιώ ένα ελαφρύ διάλυμα πού αποτελείται από απιονισμένο νερό με μερικές σταγόνες απορρυπαντικό πιάτων.Βουτάω μια μπατονέτα μέσα τη στραγγιζω καλά και καθαρίζω το φακό αφού πρώτα φυσήξω καλά να φύγουν οι σκόνες. Κατόπιν με τη άλλη στεγνή μεριά της μπατονέτας κανω ένα τελευταίο πέρασμα.
  10. Είμαι οπτικός στο επάγγελμα, και τυγχάνει να έχω αυτό το τηλέφωνο. Παρατηρώντας το φακό της φωτογραφικής μηχανής είδα ότι έχει αντιανακλαστικές επιστρώσεις, αυτό πού βλέπετε σαν μωβ φιλμ.Πλέον όλοι οι φωτογραφικοί φακοί έχουν τέτοιες επιστρώσεις , και υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα γυαλιά οράσεως των διοπτροφόρων μόνο που εκεί η απόχρωση φαίνεται σαν πράσινος ιριδισμός. Οι επιστρώσεις αυτές χρησιμοπούνται για να ελαττώνουν κατά το δυνατόν τα είδωλα. Αν ο φακός δεν είναι κρυστάλλινος αλλά από οργανική (πλαστική) ύλη, ο καθαρισμός του φακού πρέπει να γίνεται με μεγάλη επιμέλεια και πάντα με χρήση ειδικού υγρού. Δυστυχώς ο στεγνός καθαρισμός ακόμα και με το καλύτερο πανί είναι δυνατόν να φθείρει την επίστρωση. Και πάντα πριν από τον καθαρισμό, καλό είναι με φύσημα και ένα πολύ απαλό πινέλο-βουρτσάκι, να απομακρύνουμε τυχόν σκόνες .Αν τρίψουμε κατευθείαν με πανάκι τις σκόνες πάνω σε έναν επιστρωμενο οργανικό φακό, τότε σίγουρα επιταχύνουμε τη φθορά της επίστρωσης.
  11. Γειά σας παιδιά και καλως σας βρήκα. Έπεσε στα χέρια μου αυτό το κινητάκι, ως δεύτερο, και είπα να το ταλαιπωρήσω λιγο(root - rom etc.) Μάλλον όμως θέλει να με ταλαιπωρήσει αυτό μια και δεν επιδέχεται καμια μεταβολή!!! Χρησιμοποιήσα το link που δόθηκε παραπάνω αλλά τίποτα. Παρατήρησα όμως τα εξής Χρησιμοποιώ windowsXP ενώ αυτό μιλάει για 7 Επίσης ο τύπος έχει ως latest firmware το FRG83G.v63N-0 Εμένα αισίως έχει φτάσει στο FRG83G.v66Ζ-0 Καμιά λύση κανείς? Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Η δική μου εξαντλήθηκε:p
  12. pantelista

    ZTE Racer

    Παιδιά δυστυχώς εδώ και καιρό το Racer, έχει αλλάξει χέρια κι έτσι είναι πρακτικά δύσκολο να απαντήσω σε απορίες.Πάντως είχα πειραματιστεί με διάφορες Rom και με μια capacitive οθόνη από το κινέζικο αδελφάκι, αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα.Για όποιον θέλει να πειραματιστεί η capacitive υπάρχει ακόμα.
  13. pantelista

    ZTE Racer

    Εχω δώσει πιο πάνω τον τρόπο για να γίνει root το racer και να δεχτεί οποιαδήποτε rom. Αν έχεις διαβάσει μπορείς να συνεχίσεις, και να βρείς όποια rom σου ταιριάζει εδώ. http://raceroms.co.uk/
  14. Μεγαλύτερη μνήμη χρειάζεται σίγουρα υψηλότερο class. Θεωρητικά πάντα 32-10, 16-6, 8-4, 2&4-2.
  15. Αν κάνουμε root και διαγράψουμε όλη τη σαβούρα, σε ενδεχόμενη αναβάθμιση σε Icecream, θα την ξαναφορτωθούμε?
  16. Από τη στιγμή που το τηλέφωνο υποστηρίζει μέχρι 32GB, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κολλάει πάνω από 8. Πιθανόν να χρειάζεται ,μεγαλώνοντας την χωρητικότητα, να χρησιμοποιούνται ταχύτερες κάρτες. Προσωπικά παράγγειλα μια 16GB class 6, που είναι αρκετά γρήγορη. (προτείνεται για HD περιεχόμενο). Η κάρτα που φοράει από μαμά νομίζω είναι class 2... αλλά και μόνο 2GB.
  17. Αν η κοπέλα σου δεν είναι ο Νταβέλης:p, μια χαρά θα το καταφέρει. Αν βάλεις και το Go Keyboard απο το μαρκετ τότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.
  18. Κάνοντας μια μικρή έρευνα βρήκα ότι το Sony Ericsson Xperia Active που φοράει την ίδια μπαταρία πουλιέται στην Αγγλία με EP500 1160mAh battery. http://www.clove.co.uk/sony-ericsson-xperia-active Αν δείτε στα specifications λέει πάλι την μπαταρία 1200mah. Πιθανόν μιλάμε τελικά για το ίδιο πράγμα, αλλά για διαφορετικά εργοστάσια παραγωγής. Το ένα γράφει την πραγματική χωρητικότητα και το άλλο την ονομαστική. Απλώς η Sony Ericsson για να καλύψει τη ζήτηση προμηθεύεται και απο τα δύο. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας σε ότι αφορά την γνησιότητα...:)
  19. Χθες το βράδυ παρέλαβα κι εγώ από Vodafone το κινητάκι. 169 ευρουδάκια, τα οποία ήταν να πληρώσω σε δόσεις αλλά η πιστωτική κάρτα δεν περνούσε λέει τις δόσεις. Τώρα ή στη VODAFONE καιγονται για άμεση ρευστότητα, ή άρχισαν τα όργανα απο τις τράπεζες εν' όψοι αλλαγή νομίσματος (?). Μου "κρατήσανε" λέει και ένα σετ θήκης σιλικόνης με προστασία οθόνης 5,90 ευρώ από 12. Σκέφτηκα ότι δεν άξιζε τον κόπο να ψαχτώ στο ebay και να περιμένω,έτσι τους ευχαρίστησα για την πρωτοβουλία τους και το πήρα και αυτό. Ήρθα στο live απο ένα zte racer, με ICS rom, ρουταρισμένο βέβαια με πλήθος καλούδια,και χωρίς άχρηστα (για μένα). Ετσι η αρχική οθόνη του live μου φάνηκε πολύ οικία, αλλά βρήκα πολλές εφαρμογές που μου είναι άχρηστες. Προς το παρόν βέβαια καινούριο (κοσκινάκι) ούτε λόγος για root, οπότε θα υπομένω το άχρηστο φορτίο. Τώρα για την μπαταρία παιδιά, είνα σχετικά κοινότυπη, και υπάρχουν διάφορες λύσεις, αλλά αμφιβόλου αξιοπιστίας. Για παράδειγμα ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.ebay.com/itm/GOLD-2430MAH-EP500-BATTERY-SONY-ERICSSON-XPERIA-X8-/130542062974 Υπερδιπλάσια χωρητικότητα αλλά χωρίς να μας δινουν καμιά φωτογραφία με τη μπαταρία μετρημένη με κάποιο πολυμετρο-μιλιαμπερόμετρο. Μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνω τις επαφές να φαίνονται πρώτα με επώνυμο? Στο ρουταρισμένο zte με την ICS υπήρχαν διάφορες επιλογές εμφάνισης, αλλά εδώ δεν βρίσκω τίποτα!!!! Το antivirus που έχει μέσα είναι πλήρης έκδοση ή Demo?
  20. pantelista

    ZTE Racer

    Στο σπίτι του είναι ο άνθρωπος και προσπαθεί να πάρει δεδομένα υποβοήθησης από το wifi!:) Τέλος πάντων, εγώ προσωπικά κλειδώνω χωρίς wifi , χωρίς data σε περίπου ένα λεπτό. Την πρώτη φορά όντως όποιο πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσα χρειάστηκε κοντά πεντάλεπτο σε ανοιχτό αίθριο για να κλειδώσει δορυφόρους.
  21. pantelista

    ZTE Racer

    Απ' ότι κατάλαβα άφησε το wifi ανοικτό για υποβοηθήση (A-GPS).
  22. pantelista

    ZTE Racer

    Να ξέρεις ότι την πρώτη φορά αργεί να πιάσει δορυφόρους. Χρειάζεται να βλέπει ανοικτό ουρανό. Αν είσαι σε μπαλκονι, βγαλε και το χέρι έξω για να είσαι σιγουρος. Κανε υπομονή μέχρι και πέντε λεπτά...
  23. pantelista

    ZTE Racer

    Να σου πω την αλήθεια από τη μέρα που έπεσε στα χέρια μου το κινητό έβαλα 2.3 , αλλά για δοκίμασε Μενού - Ρυθμίσεις - Τοποθεσία και ασφάλεια - Χρήση δορυφόρων GPS.
  24. pantelista

    ZTE Racer

    Κάνοντας την ίδια ερώτηση κάποιος μου είπε ότι η Ελληνική είναι ίδια με τη Σέρβικη στοκ rom. Μπορείς να κατεβάσεις από εδώ... http://raceroms.co.uk/index.php/stock-roms
×
×
  • Create New...