Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρέπει να δώσεις device administration δικαιώματα στον nova για το κλείδωμα της συσκευής με gestures. https://cloud.tapatalk.com/s/57e06009d8872/Screenshot_20160920-005952.png?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Εκει πηγε απο την πρωτη στιγμή το μυαλο μου αλλα και παλι δεν εμφανισε την επιλογη.

Αρχιζω να αισθάνομαι χαζος δεν μπορει να υπαρχει και να μην το βλεπω

Edited by mobrol
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εκει πηγε απο την πρωτη στιγμή το μυαλο μου αλλα και παλι δεν εμφανισε την επιλογη.

εκδοση 5.0 beta 1 εχω και εγω,γιατι σε ολους το βγαζει και σε σενα οχι,περιεγο πολυ

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Αν θες δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση από την αρχή (new) = πάρε backup τις ρυθμίσεις του nova, βάλε για λίγο τον touchwiz, πήγαινε app management, force stop - clear cache/data - uninstall... (δε χρειάζεται να πειράξεις το κλειδί "prime") λογικά όταν θα κάνεις εγκατάσταση θα δεις ότι βλέπουν και οι άλλοι.

*επειδή γράφεις πιο πάνω ότι έχεις εμπειρία σε adroid ζητώ συγνώμη αν το έχεις δοκιμάσει ήδη, απλά καμιά φορά κολλάμε! γιαυτό είπα μήπως και δεν το δοκίμασες.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160920/4d0d4d179c753ac672b9b393769c3ed3.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160920/5e4c3805ce29e1ac0ddc92c7bae5c808.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160920/2e8e24218eb6c22bf0b7321a41c24243.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160920/440896211e679b8a4b8235520ef99eba.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160920/823b38cf63371cb52793c7521543e3a3.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160920/c177fd173b78a1d67c3053a1a21c20e5.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160920/ad68cff4ddbabba0e9e40e5308514137.jpg

Συνέχεια στη θήκη αυτή χωρίς πεσιματα βλέπω ότι φουσκωσε η οθόνη. Όταν την πιεζω μειώνεται και μετά επανέρχεται. Μεμβράνη έχω την x-one crystal clear.

Στάλθηκε από το MX4 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi Mi 9T 128GB

Μιας και βλέπω το τελευταίο ποστ, το always on ποσο περίπου καταναλώνει ρε παιδιά;

1% κάθε μία ώρα περίπου.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Αν θες δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση από την αρχή (new) = πάρε backup τις ρυθμίσεις του nova, βάλε για λίγο τον touchwiz, πήγαινε app management, force stop - clear cache/data - uninstall... (δε χρειάζεται να πειράξεις το κλειδί "prime") λογικά όταν θα κάνεις εγκατάσταση θα δεις ότι βλέπουν και οι άλλοι.

*επειδή γράφεις πιο πάνω ότι έχεις εμπειρία σε adroid ζητώ συγνώμη αν το έχεις δοκιμάσει ήδη, απλά καμιά φορά κολλάμε! γιαυτό είπα μήπως και δεν το δοκίμασες.

Σε ευχαριστώ πολυ φιλε μου, αλλα και παλι δεν παιζει.. το δοκιμασα απο την αρχη αυτο.. ακομα και με δικαιωματα επαιξα αλλα πουθενα η επιλογη.. τι να πω κατι περιεργο εχει γινει.. Οπως και να εχει ευχαριστώ πολυ!!

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Παιδιά έχω σοβαρό θέμα με το battery drain, με το τηλέφωνο στην αναμονή χωρίς να το χρησιμοποιώ χάνει 15% μπαταρία την ώρα. Τι μπορώ να κάνω γι αυτό? Edited by geokostas

Παιδιά έχω σοβαρό θέμα με το battery drain, με το τηλέφωνο στην αναμονή χωρίς να το χρησιμοποιώ χάνει 15% μπαταρία την ώρα. Τι μπορώ να κάνω γι αυτό?

Επαναφορά εργοστασιακων

Επαναφορά εργοστασιακων

Να κάνω backup με την εφαρμογή της Samsung ή να κάνω καθαρή εγκατάσταση πάλι από την αρχή?

Παιδιά έχω σοβαρό θέμα με το battery drain, με το τηλέφωνο στην αναμονή χωρίς να το χρησιμοποιώ χάνει 15% μπαταρία την ώρα. Τι μπορώ να κάνω γι αυτό?

Εγώ πάλι θα σου πρότεινα πριν μπεις στη βάσανο του factory reset και του στησίματος από την αρχή να επανεκκινήσεις το κινητό σε safe mode.

Εάν δεν ξέρεις πως γίνεται δες αυτό το

. Εάν δεν λειτουργεί αυτός ο τρόπος (σε εμένα δεν λειτουργεί) δοκίμασε αυτό.

Τώρα τι είναι το safe mode. Το κινητό θα εκκινήσει μόνο με τις εφαρμογές που είχε από το εργοστάσιο. Όλες οι εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει εσύ θα είναι αδρανείς. Αφού λοιπόν εκκινήσεις σε ασφαλή λειτουργία άστο μια ώρα σε αδράνεια. Εάν εξακολουθεί να χάνει 15% προχωράς στο factory reset. Εάν δεν χάνει πολύ τότε θα φταίει μια από τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει.

Edited by Lakerdas
Μάκης

καλημερα,επειδη δεν εχω μπει στο ρικοβερι και δεν ξερω πως ειναι εχει επιλογη για να παρουμε back up ετσι ωστε αν κατι παει στραβα στην επομενη αναβαθμιση πχ να το επαναφερουμε ?

καλημερα,επειδη δεν εχω μπει στο ρικοβερι και δεν ξερω πως ειναι εχει επιλογη για να παρουμε back up ετσι ωστε αν κατι παει στραβα στην επομενη αναβαθμιση πχ να το επαναφερουμε ?

Όχι, η stock recovery δεν έχει αυτήν την επιλογή. Χρειάζεσαι custom recovery για αυτό αλλά αντίο εγγύηση.

Εάν παραμείνεις stock τότε η καλύτερη επιλογή σου είναι από υπολογιστή με το samsung smart switch.

Μάκης

Εγώ πάλι θα σου πρότεινα πριν μπεις στη βάσανο του factory reset και του στησίματος από την αρχή να επανεκκινήσεις το κινητό σε safe mode.

Εάν δεν ξέρεις πως γίνεται δες αυτό το

. Εάν δεν λειτουργεί αυτός ο τρόπος (σε εμένα δεν λειτουργεί) δοκίμασε αυτό.

Τώρα τι είναι το safe mode. Το κινητό θα εκκινήσει μόνο με τις εφαρμογές που είχε από το εργοστάσιο. Όλες οι εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει εσύ θα είναι αδρανείς. Αφού λοιπόν εκκινήσεις σε ασφαλή λειτουργία άστο μια ώρα σε αδράνεια. Εάν εξακολουθεί να χάνει 15% προχωράς στο factory reset. Εάν δεν χάνει πολύ τότε θα φταίει μια από τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει.

Ευχαριστώ φίλε μου. Δεν προχώρησα σε safe mode, γιατι έσβησα 4-5 εφαρμογές που θεωρούσα ύποπτες και τώρα έχει στρώσει αρκετά. Θα το δω πως θα πάει και θα επανέλθω.

Όχι, η stock recovery δεν έχει αυτήν την επιλογή. Χρειάζεσαι custom recovery για αυτό αλλά αντίο εγγύηση.

Εάν παραμείνεις stock τότε η καλύτερη επιλογή σου είναι από υπολογιστή με το samsung smart switch.

Επειδή είμαι ψιλοασχετος, με το Smart switch παίρνει αντίγραφο και την τρέχουσα έκδοση του λογισμικού η μόνο επαφές μηνύματα, φώτο, εφαρμογές με τα δεδομένα τους κλπ που λέει μέσα στο smart switch?

Επίσης η κίνηση παλάμης μπροστά από την οθόνη για λήψη screenshot σας δουλεύει; όσο και να το προσπάθησα δεν το κατάφερα

Edited by suzukis

Καλησπερα.εδω και δτο τρεις μερες οποτε παω να αποθηκευσω μια εικονα,η να ανοιξω ενα βοντεο απο usb on the go μου λεει οτι πρεπει να απενεργοποιησω επικαλυψη οθονης.

Πηγαινω στις.εφαρμογες αλλα δεν βρισκω κατι τετοιο.

Εντομεταξυ πριν απο μερικες μερες δεν ειχα τετοια προβληματα.

Καποια βοηθεια;?;

Ευχαριστώ φίλε μου. Δεν προχώρησα σε safe mode, γιατι έσβησα 4-5 εφαρμογές που θεωρούσα ύποπτες και τώρα έχει στρώσει αρκετά. Θα το δω πως θα πάει και θα επανέλθω.

μπορείς ενδεικτικά να αναφέρεις ποιες ήταν αυτές?

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μπορείς ενδεικτικά να αναφέρεις ποιες ήταν αυτές?

99% η εφαρμογή που μου έκανε τη ζημιά ήταν το accuweather.

Καλησπέρα παίδες, θέλω την πολύτιμη βοήθειά σας για να με γλιτώσετε από αρκετό κόπο. Πρόκειται για φίλη βασικά. Είχε ένα Nokia Lumia 520 και μόλις πήρε το Galaxy S7. Το θέμα μου είναι με την μεταφορά των επαφών. Δεν βλέπω το νοκια να'χει αποστολή μέσω bluetooth κάπου. Οι επαφές απ'ότι είδα ήταν στο live.com αποθηκευμένες, μπήκα από pc στο email και έκανα εξαγωγή που είχε σε ένα αρχείο .csv. Αλλά τώρα δε βρίσκω στο Galaxy κάπου να έχει εισαγωγή επαφών από αρχείο ή κάτι τέτοιο. Ακούω ιδέες για να αποφύγω να κάθεται να γράφει τις επαφές μία μία. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :)

Καλησπέρα παίδες, θέλω την πολύτιμη βοήθειά σας για να με γλιτώσετε από αρκετό κόπο. Πρόκειται για φίλη βασικά. Είχε ένα Nokia Lumia 520 και μόλις πήρε το Galaxy S7. Το θέμα μου είναι με την μεταφορά των επαφών. Δεν βλέπω το νοκια να'χει αποστολή μέσω bluetooth κάπου. Οι επαφές απ'ότι είδα ήταν στο live.com αποθηκευμένες, μπήκα από pc στο email και έκανα εξαγωγή που είχε σε ένα αρχείο .csv. Αλλά τώρα δε βρίσκω στο Galaxy κάπου να έχει εισαγωγή επαφών από αρχείο ή κάτι τέτοιο. Ακούω ιδέες για να αποφύγω να κάθεται να γράφει τις επαφές μία μία. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :)

Δοκίμασες με το Samsung smart switch ? Το s7 το έχει, να το κατεβάσεις και στο pc. Δεν ξέρω αν υπάρχει και στο store για να το κατεβάσεις στο lumia

Edited by giannis42
Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3.

Μπορει καποιος να μου πει σε ποιο υπομενου στις ρυθμησεις βρισκετε το "Σχεδιαση πανω απο αλλες εφαρμογες"??

Νομίζω αρκεί να τρέξεις το αρχείο στο ς7

Θα ανοίξεις το gmail από τον υπολογιστή, θα πας περισσότερα-εισαγωγή και θα δώσεις το csv αρχείο.

Φιλικά Γιώργος

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)