GMF80 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κατέβασα το package disabler pro αλλά δε ξέρω τι να απενεργοποιησω. Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα αλλά με εκνευρίζει. Εγω το ειχα και το απεγκατεστησα γιατι εχω μια υποψια οτι αυτο προκαλεσε την επανεκκινηση. Ειχα απενεργοποιησει καποια πραγματα που ισως δεν επρεπε. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 παιδάκια εγώ δεύτερη μέρα σήμερα στο προφίλ υψηλής απόδοσης και εξακολουθώ να μην έχω χάσει κλήση αυτό για το φλασάρισμα χωρίς τη sim μέσα είναι για να μην χαθεί το imei της συσκευής, δε ξέρω άμα παίζει άλλο ρόλο τέλος πάντων, αν θες δες το και ενημέρωσε μας Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Εγω το ειχα και το απεγκατεστησα γιατι εχω μια υποψια οτι αυτο προκαλεσε την επανεκκινηση. Ειχα απενεργοποιησει καποια πραγματα που ισως δεν επρεπε. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα το κοιτάξω . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Ας παραθέσω λοιπόν και τη δική μου εμπειρία σχετικά με τις χαμένες κλήσεις. Το δικό μου S7 είναι αγορασμένο τον Μάιο του 2016 από μαγαζί του skroutz αλλά παραδόξως ήταν unbranded ελληνικό (EUR). Από την αρχή δουλεύω το κινητό σε αυτόματο 4G με sim της cosmote. Μέχρι και την ΜΜ παρέμεινα σε eur firmware και είχα περιστασιακές χαμένες κλήσεις πολύ αραιά π.χ. μία την εβδομάδα, γεγονός που δεν με ανησύχησε καθώς βρίσκεται μέσα σε αποδεκτά όρια. Πέρασα σε btu firmware αμέσως από την beta nougat και μέχρι την τελευταία stable. Οι χαμένες κλήσεις έγιναν πιο πολλές π.χ. 2 την εβδομάδα αλλά δεν το πολυέψαξα. Ώσπου φτάσαμε στο τελευταίο σαββατοκύριακο που το πράγμα έγινε απαράδεκτο. Για δύο σχεδόν ημέρες ενώ το κινητό είχε σήμα κανένας σχεδόν δεν μπορούσε να με βρει καθώς φαινόταν απενεργοποιημένο. Άρχισα να το ψάχνω. Διάβασα αυτήν την είδηση και άρχισα να υποψιάζομαι. Νέο configuration στο δίκτυο της cosmote και το κινητό μου είναι το πρώτο που υποστηρίζεται; Τρομερή σύμπτωση. Και το νέο configuration είναι συμβατό μόνο με το branded firmware της cosmote (COS); Παρά την απέχθεια μου στα branded firmwares αποφάσισα να το κάνω το πείραμα. Πρωί - πρωί της Δευτέρας κατέβασα το COS firmware και φλάσαρα το κινητό. Έκανα καπάκι factory reset και το έστησα από την αρχή. Στη συνέχεια έστειλα στην cosmote το μήνυμα για την ενεργοποίηση του volte και σε λίγα λεπτά συνδέθηκα. Πλέον με 4G auto, volte και wi fi calling. Από τότε, Δευτέρα πρωί, και μέχρι τώρα που γράφω ούτε μία χαμένη κλήση κινούμενος στην ίδια ακριβώς περιοχή. Και σαν κερασάκι στην τούρτα καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας κατά 10 με 20%. Στην δική μου περίπτωση λοιπόν το πρόβλημα προς το παρόν φαίνεται λυμένο. Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η cosmote έχει ρυθμίσει το δίκτυό της για την εισαγωγή του volte με τέτοιο τρόπο που δημιουργεί πρόβλημα στα υπόλοιπα S7 που δεν έχουν το δικό της ρυθμισμένο firmware. Ίσως και οι άλλες δύο εταιρίες κάνουν το testing του δίκτυο τους πάνω στο δικό μας κινητό. Δεν μπορώ να ξέρω. Απλά υποθέσεις κάνω και ελπίζω να συνεισέφερα στον προβληματισμό. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Διάβασα αυτήν την είδηση και άρχισα να υποψιάζομαι. Νέο configuration στο δίκτυο της cosmote και το κινητό μου είναι το πρώτο που υποστηρίζεται; Τρομερή σύμπτωση. Και το νέο configuration είναι συμβατό μόνο με το branded firmware της cosmote (COS); Εκεί πήγε και το δικό μου μυαλό κατευθείαν μόλις διάβασα για χαμένες κλήσεις ενώ το κινητό έχει σήμα. Σύν ότι στα περισσότερα ξένα forum που ασχολούνται με αυτό το θέμα υπάρχουν αναφορές σε Verison και T-Mobile ότι το VoLTE ήταν υπεύθυνο (ακόμα και με 6άρι) για χαμένες κλήσεις. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Μόλις, μου έκαναν απομακρυσμένο έλεγχο της συσκευής ..Πορισμα μηδέν και με παρεπεμψαν να δοκιμάσω με άλλο πάροχο εκτός Wind, αλλά ξέρουμε ότι το πρόβλημα υπάρχει σε όλους..Αν δε δω διαφορά, μου είπαν να το παω στο γιατρό...Τεσπα, δε περίμενα τίποτα.. .Απλά, αυτό με τη Cosmote(volte) ,πώς επηρεάζει εμάς που είμαστε αλλού ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Εγώ έχω το VoLTE στην συσκευή και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μετά την αναβάθμιση του viber έκανε κάποια μικροπροβλήματα το απεγκατέστησα και όλα οκ εσείς που χάνετε κλήσεις κοιτάξτε μήπως είναι υπεύθυνο το viber και το messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 ...Πρωί - πρωί της Δευτέρας κατέβασα το COS firmware και φλάσαρα το κινητό. Έκανα καπάκι factory reset και το έστησα από την αρχή.... Αναφέρεσαι σε αυτό το firmware? Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Παλικάρια...σε εσάς που έχετε πρόβλημα σε drop call και χρησιμοποιείτε cosmote : Αφού ο Γερμανός λέει οτι δέχεται S7 από όπου και άν προέρχονται και βάζει ΔΩΡΕΑΝ την rom της Cosmote...γιατί δεν το πάτε από εκεί μπάς και δώσουν αυτοί λύση; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Αναφέρεσαι σε αυτό το firmware? Ναι, σ'αυτό. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Παλικάρια...σε εσάς που έχετε πρόβλημα σε drop call και χρησιμοποιείτε cosmote : Αφού ο Γερμανός λέει οτι δέχεται S7 από όπου και άν προέρχονται και βάζει ΔΩΡΕΑΝ την rom της Cosmote...γιατί δεν το πάτε από εκεί μπάς και δώσουν αυτοί λύση; Εγώ πάντως δεν τους εμπιστεύομαι και πολύ στον Γερμανό....εχουν πάρει άδεια από την Samsung να αλλάξουν το csc? Και θα το περάσουν μέσω Odin? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 (edited) Σας εχω ισως σχετικά νέα. Φιλικό μου προσωπο με iPhone SE, Cosmote, έχει ακριβώς το ιδιο πρόβλημα τον τελευταίο μήνα. Και ας φαίνεται ότι έχει σήμα. Τουλάχιστον έτσι μου είπε. Ασφαλής λύση είναι όμως όσοι δοκιμάζουν COS rom, να αναφερουν εδω αποτελέσματα. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Edited March 15, 2017 by Nikos751 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Ναι αλλα οι υπόλοιποι που εχουμε vodafone και wind με το ιδιο προβλημα Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Με την απελευθέρωση της μπάντας στα 800 όλοι οι πάροχοι θα διαθέσουν Volte. Απλά τώρα τους πρόλαβε η Cosmote. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αργήσουν να ακολουθήσουν οι άλλοι δύο, πράγμα που με τη σειρά του σημαίνει ότι πιθανώς να ρυθμίζουν το δίκτυο τους. Καμία όμως μετάβαση δεν γίνεται χωρίς παρατράγουδα. Η σύμπτωση όμως της υιοθέτησης του Volte με τα προβλήματα στις συσκευές μας είναι πολύ μεγάλη, δεν νομίζεις; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Ναι αλλα οι υπόλοιποι που εχουμε vodafone και wind με το ιδιο προβλημα Σωστό και αυτό. Ίσως με τα δίκτυα τους κάνουν κάτι όλοι. Αλλα για να μη λεω και γω υποθέσεις ας περιμένουμε λίγο. Στο εξωτερικό παρατηρείται τέτοιο θέμα και αναφορές; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Παιδια εσεις που εχετε ρομ cosmote και την υπηρεσια volte εχετε χαμενες κλησεις αν εχετε επιλεξει τη 2g/3g επιλογη δικτυου? Θα μπορουσε καποιος να το τσεκαρει και να μας πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 (edited) Παιδια εσεις που εχετε ρομ cosmote και την υπηρεσια volte εχετε χαμενες κλησεις αν εχετε επιλεξει τη 2g/3g επιλογη δικτυου? Θα μπορουσε καποιος να το τσεκαρει και να μας πει? VoLTE(ΦΟΒΕΡΗ ακουστική ,έπαθα πλάκα, μπαταριά μια από τα ίδια ) 2g/3g/4g επιλογή δικτύου 3g/2g επιλογή δικτύου οχι Edited March 15, 2017 by mike+ τροποοιηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitgr Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Μόλις μπήκα κι εγώ επιτυχώς στο κλαμπ των χαμένων κλήσεων(βοντα), προερχόμενος από το κλαμπ των επανεκινησεων.. Εδώ μιλάμε πλέον για s7 gate...Το note gate δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που βιώνουμε παγκόσμια... Μηπως να μαζευτούμε από Ελλάδα να τους τραβήξουμε καμία αγωγή ή ένα εξώδικο βρε αδερφέ.. Είναι κρίμα για όλους μας που πετάξαμε τα λεφτά μας σ ένα σκουπίδι της τεχνολογίας.. Αγανάκτηση θυμός αηδία και ποτέ ξανά Σάμυ.... Και διορθωτικη αναβάθμιση να βγάλουν,ποιος εμπιστεύεται πλέον αυτό το κάρο που αγορασαμε? Το πάθημα να μας γίνει μάθημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 εχω ειχα χαμενες κλησεις με την 6. μια φορα στις 10 μερες περιπου τωρα τελευταια. με την 7 δεν εχω ουτε μια εδω και 10 μερες που την εχω περασει. ειμαι βοντα και το κινητο ειναι ρουμανικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 τελικά και με το προφιλ υψηλής απόδοσης είχα χαμένες κλήσεις και μάλιστα πολλές θα κάνω hard reset αν και το απέφευγα όπως ο διάολος το λιβάνι γιατί γενικά βλέπω κάποιες καθυστερήσεις στην απόκριση και ο θεός βοηθός Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 (edited) Να πω και γω την ταπεινή μου γνώμη, αν και το ότι σε κάποιον ισχύει κάτι, δεν σημαίνει αυτόματα πως θα είναι το ίδιο και για κάποιον άλλον! Παίζουν πολλά ρόλο, ο πάροχος, η απόσταση την κεραίας από την περιοχή του, ο όροφος , αν έχει πολυκατοικίες τριγύρω, ίσως και άλλες συσκευές μέσα στο σπίτι, η σιμ κάρτα, ο ανάδρομος ( :p ), τα πειράγματα που έχεις κάνει στην ρομ και κτλ κτλ κτλ Θα σας πω για την δικιά μου γνώμη, έχω Βόντα, καινούργια σχετικά σιμ, είμαι ανάμεσα σε ψηλές πολυκατοικίες, είμαι ακόμα στην 6! Όταν έχω στις ρυθμίσεις --> λειτουργία δικτύου 4G/3G/@G (auto) σε αρκετά σημεία του σπιτιού έχω ΜΙΑ γραμμή και όχι απλά έχω χαμένες κλήσεις, αλλά και δεν μπορώ να πάρω πουθενά. Πρέπει να πάω κοντά σε παράθυρο, να περιμένω κάνα 3λεπτο και μετά ΟΚ. Όταν όμως ενεργοποιήσω μόνο 2G τότε πάω και στο πιο κουφό σημείο του σπιτιού, μέσα σε ντουλάπες κάτω από κρεβάτια, δίπλα στις κολώνες και κτλ κτλ και έχω ΦΟΥΛ σήμα με δυνατότητα κλήσεων ή εισερχομένων για πλάκα! Το έχω δοκιμάσει εξονυχιστικά αρκετές μέρες και είμαι ΚΑΘΕΤΟΣ πως είναι ακριβώς έτσι όπως το περιγράφω. Οπότε το έχω γενικά σε 2g και όταν θέλω 4g απλά ενεργοποιώ δεδομένα και πειράζω την ρύθμιση δικτύου και μετά πάλι 2g όταν κλείνω δεδομένα! Τραγικό να μην έχει διορθωθεί από την samsung με κάποιο update ώστε να μην παίζουμε την κολοκυθιά! Edited March 15, 2017 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riesiggeier Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Μετά την αναβάθμιση δεν μπορει να εντοπίσει το Bluetooth του αυτοκινήτου, αλλά ούτε και το αυτοκίνητο εντοπίζει τη συσκευή... Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση για pairing; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnybegood Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 (edited) Καλημερα.μολις εφτασε η ελβετικη nougat! Edited March 16, 2017 by johnnybegood Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 ΕΛΒΕΤΙΚΗ επιτέλους!!!!:!: Βούρ για χαμένες κλήσεις!!!! :p Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Μετά την αναβάθμιση δεν μπορει να εντοπίσει το Bluetooth του αυτοκινήτου, αλλά ούτε και το αυτοκίνητο εντοπίζει τη συσκευή... Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση για pairing; Αν δεν το έχεις κάνει, σβήσε και από το αυτοκίνητο και από το κινητό αντίστοιχα την ανάλογη συσκευή ( από το κινητό καλύτερα σβήσε ότι συσκευή έχει καταχωρημένη σε BT ) και ξανά στήστα από την αρχή. Σε ανάλογες περιπτώσεις πιο παλιά με άλλες συσκευές έτσι έβρισκα την υγειά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts