ThanosR92 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Καλησπερα. Θελω να παω το κινητο στο Service στο Χαϊδάρι. Ειναι τοσο καλοι εκει οσο διαβαζω? Στην οθονη βλεπω ενα κυκλικο λες και εχει λαδι πανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Καλησπερα. Θελω να παω το κινητο στο Service στο Χαϊδάρι. Ειναι τοσο καλοι εκει οσο διαβαζω? Στην οθονη βλεπω ενα κυκλικο λες και εχει λαδι πανω!Αν έχει όντως πρόβλημα το κινητό, είναι τόσο καλοί όσο διαβάζεις...Όσο το service της Samsung το έχει η smartec για εμένα θα είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος να αγοράζω κινητά της. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Εμένα σταματάει στο 82%, είμαι σίγουρος πλέον όμως ότι το κάνει λόγο θερμοκρασίας, το δουλεύω στην αργή ασύρματη φόρτιση όπου δεν δουλεύει ο ανεμιστήρας της βάσης.... εμενα φορτωνει 100% με βαση κινεζικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Αν έχει όντως πρόβλημα το κινητό, είναι τόσο καλοί όσο διαβάζεις...Όσο το service της Samsung το έχει η smartec για εμένα θα είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος να αγοράζω κινητά της. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δεν εχει κατι το κινητο η αν εχει κατι αλλα δεν μπαινει στην εγγυηση πληρωνω κατι αμα δεν το φτιαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 καλησπερα! κάτοχός Android χρόνια τώρα , είπα να δοκιμάσω ένα iPhone se... εντάξει καλό γρήγορο, αλλά δεν.... όποτε λέω να πάω κατευθείαν σε ναυαρχίδα Android να ξεμπερδεύω! σκέφτομαι και για τα δύο.S7-S7 edge.. θέλω λίγο τα φώτα σας παρακαλώ. καταρχάς δεν ζω χωρίς root και xposed. οπότε κάποιος θα πρέπει να μου προτείνει μία σταθερή έκδοση MM η οποία δεν χάνει κλήσεις (αλλο κουλό παλι κ αυτο) και φυσικά να ρουταρεται κλπ. και η δεύτερη βοήθεια είναι πως να γίνει το root,xposed,recovery κλπ, χωρίς να επηρεαστεί ο knox!! ευχαριστώ πολύ, ελπίζω σύντομα να πουλήσω το iPhone SE και να μιλάμε εδώ στο Φόρουμ όλοι μαζί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Παιδιά καλησπέρα έχει βρει κάποιος τρόπο να προσθέσω το Ραδιόφωνο στην συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Δεν υπάρχει τρόπος καθώς το τηλέφωνο δεν έχει δέκτη fm. Ραδιόφωνο μόνο μέσω internet. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Δεν υπάρχει τρόπος καθώς το τηλέφωνο δεν έχει δέκτη fm. Ραδιόφωνο μόνο μέσω internet. Κατάλαβα..σε ευχαριστώ πολύ!! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για internet προτείνεται της samsung τον browser ή τον chrome? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Παιδιά καλησπέρα έχει βρει κάποιος τρόπο να προσθέσω το Ραδιόφωνο στην συσκευή; Υπάρχει τρόπος αλλά είναι λίγο άκομψος οπότε αν το κάνεις θα το κάνεις μόνο αν το έχεις απόλυτη ανάγκη. Δες εδώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Υπάρχει τρόπος αλλά είναι λίγο άκομψος οπότε αν το κάνεις θα το κάνεις μόνο αν το έχεις απόλυτη ανάγκη. Δες εδώ Απο οτι καταλαβα, αυτο ΔΕΝ προσθετει ραδιοφωνο. Αυτο αναμεταδιδει το ηχητικο σημα του κινητου, σε μια ραδιοσυχνοτητα, ωστε να μπορεις να το ακους απο το ηχοσυστημα του του αυτοκινητου σου, σαν ραδιοφωνικο σταθμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Για browser τι μου προτείνετε Καλύτερα;;της samsung ή κάτι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Για browser τι μου προτείνετε Καλύτερα;;της samsung ή κάτι αλλο;Νομίζω ότι ο Browser της Samsung πλέον είναι ένας από τους καλύτερους στην αγορά. Βγήκε και καινούργιο extension στον chrome για το pc που συγχρονιζονται. Εγώ τον έχω καταβολευτει. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Για browser τι μου προτείνετε Καλύτερα;;της samsung ή κάτι αλλο; Ειναι αρκετά γρήγορος και βολικός ο Samsung browser Επίσης έχει και Adblock που το κατεβάζεις από το play store. Το θεωρώ αυτό απαραίτητο. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 λογω adblock το κρατησα και εγω Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 λογω adblock το κρατησα και εγω Ποιό από τα 3 adblock που βγάζει χρησιμοποιείτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Εκτος απο της samsung ειναι καλος επισης και ο chrome λογω συγχρονισμου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 μικρο update 50MB απο cosmote. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Νομίζω ότι ο Browser της Samsung πλέον είναι ένας από τους καλύτερους στην αγορά. Βγήκε και καινούργιο extension στον chrome για το pc που συγχρονιζονται. Εγώ τον έχω καταβολευτει. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωπ!Για δωσε info για το extension. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 (edited) Galaxy S7 με marshmallow εγκατεστησα το amazing spiderman 2 που ειναι επι πληρωμη απο playstore και ειναι unplayable, τρωει εξωφρενικα lag spikes και framedrops σε ενα κινητο 500 ευρω πρωιν ναυαρχίδα, που να τα ριξω εγω τωρα στο κινητο ή στην εφαρμογη για να ξερω. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα! κάτοχός Android χρόνια τώρα , είπα να δοκιμάσω ένα iPhone se... εντάξει καλό γρήγορο, αλλά δεν.... όποτε λέω να πάω κατευθείαν σε ναυαρχίδα Android να ξεμπερδεύω! σκέφτομαι και για τα δύο.S7-S7 edge.. θέλω λίγο τα φώτα σας παρακαλώ. καταρχάς δεν ζω χωρίς root και xposed. οπότε κάποιος θα πρέπει να μου προτείνει μία σταθερή έκδοση MM η οποία δεν χάνει κλήσεις (αλλο κουλό παλι κ αυτο) και φυσικά να ρουταρεται κλπ. και η δεύτερη βοήθεια είναι πως να γίνει το root,xposed,recovery κλπ, χωρίς να επηρεαστεί ο knox!! ευχαριστώ πολύ, ελπίζω σύντομα να πουλήσω το iPhone SE και να μιλάμε εδώ στο Φόρουμ όλοι μαζί! Αν ανατρεξεις εχει ξανα αναφερθει εδω, αν θες root ξεχνας εγγύηση, δεν υπαρχει πιθανοτητα να μην επηρεαστει ο knox και δε καταλαβαίνω με πια λογικη μερικοι μπαινετε σε διαδικασια root κτλπ σε κινητα 400-500 ευρω (εχω ακούσει και παραπανω!) Οποιος θελει root, Flash κτλπ υπαρχουν και συσκευες ΕΙΔΙΚΑ για αυτη τη δουλεια.. xiaomi, lenovo... Αυτες οι συσκευες s7, s8 και ναυαρχίδες γενικως δεν ειναι για τέτοιες δουλειές παιδια και δε μιλαω μονο για το ρισκο μη τις καταστρεψεις αλλα και τεχνικα δε δουλεύουν σωστα για τέτοιες δουλειες, -παραδειγμα - οταν για να τρεξεις TWRP στο s7 πρεπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να συνδεσεις με pc τη συσκευη (ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ) ενω στο redmi note 2 ξερω γω οποτε γουσταρω οπου γουσταρω τρεχω οτι custom recovery menu γουσταρω μεσα απο τη συσκευη ΜΟΝΟ! ε τι να λεμε.. ο νοων νοειτω. Edited July 8, 2017 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Νομίζω ότι ο Browser της Samsung πλέον είναι ένας από τους καλύτερους στην αγορά. Βγήκε και καινούργιο extension στον chrome για το pc που συγχρονιζονται. Εγώ τον έχω καταβολευτει. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιο είναι το extension για chrome ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 (edited) Μου εβγαλε και εμενα Update αλλα θα το κανω το βραδυ! Να κανω και μια ερωτηση. Η μπροστινη καμερα του κινητου το βραδυ σας βγαζει καλα η ψηλο θολα ? Ρωταω μηπως εχω πειράξει καποια ρύθμιση.. Edited July 9, 2017 by ThanosDurex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Δεν βλέπω κάνα πρόβλημα στην κάμερα. Εγώ έχω άλλη απορία. Στο apkmirror έχει νεώτερες εκδόσεις σε εφαρμογές από αυτες που έχει στο κινητό. Γιατί δεν τις έχουμε πάρει; τις κατεβάζετε εσεις; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήγα να εγκαταστήσω το νέο touchwiz και το aod αλλά έβγαζε conflict Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 καλησπερα σας Κάτοχος κ εγω του S7 εδω και λιγες μέρες. Όταν εβαλα για ηχο κλησης ενα Mp3 και με καλουν στο τηλεφωνο ξεκιναει απο την μεση του τραγουδιου σχεδον να χτυπαει. υπαρχει καποια ρυθμιση γι αυτο? ευχαριστώ Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 καλησπερα σας Κάτοχος κ εγω του S7 εδω και λιγες μέρες. Όταν εβαλα για ηχο κλησης ενα Mp3 και με καλουν στο τηλεφωνο ξεκιναει απο την μεση του τραγουδιου σχεδον να χτυπαει. υπαρχει καποια ρυθμιση γι αυτο? ευχαριστώ Ψάξε μέσα από το playstore εφαρμογή που λέγεται mp3 cutter η κάτι τέτοιο και ρύθμισέ το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 καλησπερα σας Κάτοχος κ εγω του S7 εδω και λιγες μέρες. Όταν εβαλα για ηχο κλησης ενα Mp3 και με καλουν στο τηλεφωνο ξεκιναει απο την μεση του τραγουδιου σχεδον να χτυπαει. υπαρχει καποια ρυθμιση γι αυτο? ευχαριστώ Όταν επιλέγεις ένα mp3 μέσα απ' τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου στο τέλος λογικά σε ρώτησε αυτό: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170709/ce616e8a5e6b49e4f874b78aeffbe284.jpg Εσύ μάλλον επέλεξες τη δεύτερη επιλογή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts