Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα. Θελω να παω το κινητο στο Service στο Χαϊδάρι. Ειναι τοσο καλοι εκει οσο διαβαζω? Στην οθονη βλεπω ενα κυκλικο λες και εχει λαδι πανω!

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα. Θελω να παω το κινητο στο Service στο Χαϊδάρι. Ειναι τοσο καλοι εκει οσο διαβαζω? Στην οθονη βλεπω ενα κυκλικο λες και εχει λαδι πανω!
Αν έχει όντως πρόβλημα το κινητό, είναι τόσο καλοί όσο διαβάζεις...Όσο το service της Samsung το έχει η smartec για εμένα θα είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος να αγοράζω κινητά της.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα σταματάει στο 82%, είμαι σίγουρος πλέον όμως ότι το κάνει λόγο θερμοκρασίας, το δουλεύω στην αργή ασύρματη φόρτιση όπου δεν δουλεύει ο ανεμιστήρας της βάσης....

εμενα φορτωνει 100% με βαση κινεζικη.

Αν έχει όντως πρόβλημα το κινητό, είναι τόσο καλοί όσο διαβάζεις...Όσο το service της Samsung το έχει η smartec για εμένα θα είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος να αγοράζω κινητά της.

Αν δεν εχει κατι το κινητο η αν εχει κατι αλλα δεν μπαινει στην εγγυηση πληρωνω κατι αμα δεν το φτιαξω?

καλησπερα! κάτοχός Android χρόνια τώρα , είπα να δοκιμάσω ένα iPhone se... εντάξει καλό γρήγορο, αλλά δεν.... όποτε λέω να πάω κατευθείαν σε ναυαρχίδα Android να ξεμπερδεύω! σκέφτομαι και για τα δύο.S7-S7 edge.. θέλω λίγο τα φώτα σας παρακαλώ. καταρχάς δεν ζω χωρίς root και xposed. οπότε κάποιος θα πρέπει να μου προτείνει μία σταθερή έκδοση MM η οποία δεν χάνει κλήσεις (αλλο κουλό παλι κ αυτο) και φυσικά να ρουταρεται κλπ. και η δεύτερη βοήθεια είναι πως να γίνει το root,xposed,recovery κλπ, χωρίς να επηρεαστεί ο knox!!

ευχαριστώ πολύ, ελπίζω σύντομα να πουλήσω το iPhone SE

και να μιλάμε εδώ στο Φόρουμ όλοι μαζί!

Δεν υπάρχει τρόπος καθώς το τηλέφωνο δεν έχει δέκτη fm. Ραδιόφωνο μόνο μέσω internet.

Κατάλαβα..σε ευχαριστώ πολύ!!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για internet προτείνεται της samsung τον browser ή τον chrome?

Παιδιά καλησπέρα έχει βρει κάποιος τρόπο να προσθέσω το Ραδιόφωνο στην συσκευή;

Υπάρχει τρόπος αλλά είναι λίγο άκομψος οπότε αν το κάνεις θα το κάνεις μόνο αν το έχεις απόλυτη ανάγκη.

Δες εδώ

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Υπάρχει τρόπος αλλά είναι λίγο άκομψος οπότε αν το κάνεις θα το κάνεις μόνο αν το έχεις απόλυτη ανάγκη.

Δες εδώ

Απο οτι καταλαβα, αυτο ΔΕΝ προσθετει ραδιοφωνο. Αυτο αναμεταδιδει το ηχητικο σημα του κινητου, σε μια ραδιοσυχνοτητα, ωστε να μπορεις να το ακους απο το ηχοσυστημα του του αυτοκινητου σου, σαν ραδιοφωνικο σταθμο.

Για browser τι μου προτείνετε Καλύτερα;;της samsung ή κάτι αλλο;
Νομίζω ότι ο Browser της Samsung πλέον είναι ένας από τους καλύτερους στην αγορά. Βγήκε και καινούργιο extension στον chrome για το pc που συγχρονιζονται. Εγώ τον έχω καταβολευτει.

Για browser τι μου προτείνετε Καλύτερα;;της samsung ή κάτι αλλο;

Ειναι αρκετά γρήγορος και βολικός ο Samsung browser

Επίσης έχει και Adblock που το κατεβάζεις από το play store. Το θεωρώ αυτό απαραίτητο.

Nokia 8800 Scirocco

Νομίζω ότι ο Browser της Samsung πλέον είναι ένας από τους καλύτερους στην αγορά. Βγήκε και καινούργιο extension στον chrome για το pc που συγχρονιζονται. Εγώ τον έχω καταβολευτει.

Ωπ!Για δωσε info για το extension.

Galaxy S7 με marshmallow εγκατεστησα το amazing spiderman 2 που ειναι επι πληρωμη απο playstore και ειναι unplayable, τρωει εξωφρενικα lag spikes και framedrops σε ενα κινητο 500 ευρω πρωιν ναυαρχίδα, που να τα ριξω εγω τωρα στο κινητο ή στην εφαρμογη για να ξερω.

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπερα! κάτοχός Android χρόνια τώρα , είπα να δοκιμάσω ένα iPhone se... εντάξει καλό γρήγορο, αλλά δεν.... όποτε λέω να πάω κατευθείαν σε ναυαρχίδα Android να ξεμπερδεύω! σκέφτομαι και για τα δύο.S7-S7 edge.. θέλω λίγο τα φώτα σας παρακαλώ. καταρχάς δεν ζω χωρίς root και xposed. οπότε κάποιος θα πρέπει να μου προτείνει μία σταθερή έκδοση MM η οποία δεν χάνει κλήσεις (αλλο κουλό παλι κ αυτο) και φυσικά να ρουταρεται κλπ. και η δεύτερη βοήθεια είναι πως να γίνει το root,xposed,recovery κλπ, χωρίς να επηρεαστεί ο knox!!

ευχαριστώ πολύ, ελπίζω σύντομα να πουλήσω το iPhone SE

και να μιλάμε εδώ στο Φόρουμ όλοι μαζί!

Αν ανατρεξεις εχει ξανα αναφερθει εδω, αν θες root ξεχνας εγγύηση, δεν υπαρχει πιθανοτητα να μην επηρεαστει ο knox και δε καταλαβαίνω με πια λογικη μερικοι μπαινετε σε διαδικασια root κτλπ σε κινητα 400-500 ευρω (εχω ακούσει και παραπανω!)

Οποιος θελει root, Flash κτλπ υπαρχουν και συσκευες ΕΙΔΙΚΑ για αυτη τη δουλεια.. xiaomi, lenovo...

Αυτες οι συσκευες s7, s8 και ναυαρχίδες γενικως δεν ειναι για τέτοιες δουλειές παιδια και δε μιλαω μονο για το ρισκο μη τις καταστρεψεις αλλα και τεχνικα δε δουλεύουν σωστα για τέτοιες δουλειες, -παραδειγμα - οταν για να τρεξεις TWRP στο s7 πρεπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να συνδεσεις με pc τη συσκευη (ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ) ενω στο redmi note 2 ξερω γω οποτε γουσταρω οπου γουσταρω τρεχω οτι custom recovery menu γουσταρω μεσα απο τη συσκευη ΜΟΝΟ! ε τι να λεμε.. ο νοων νοειτω.

Edited by giorgosmc

Ποιο είναι το extension για chrome ?

Μου εβγαλε και εμενα Update αλλα θα το κανω το βραδυ!

Να κανω και μια ερωτηση. Η μπροστινη καμερα του κινητου το βραδυ σας βγαζει καλα η ψηλο θολα ? Ρωταω μηπως εχω πειράξει καποια ρύθμιση..

Edited by ThanosDurex

Δεν βλέπω κάνα πρόβλημα στην κάμερα.

Εγώ έχω άλλη απορία. Στο apkmirror έχει νεώτερες εκδόσεις σε εφαρμογές από αυτες που έχει στο κινητό. Γιατί δεν τις έχουμε πάρει; τις κατεβάζετε εσεις;

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πήγα να εγκαταστήσω το νέο touchwiz και το aod αλλά έβγαζε conflict

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπερα σας

Κάτοχος κ εγω του S7 εδω και λιγες μέρες.

Όταν εβαλα για ηχο κλησης ενα Mp3 και με καλουν στο τηλεφωνο ξεκιναει απο την μεση του τραγουδιου σχεδον να χτυπαει.

υπαρχει καποια ρυθμιση γι αυτο?

ευχαριστώ

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

καλησπερα σας

Όταν εβαλα για ηχο κλησης ενα Mp3 και με καλουν στο τηλεφωνο ξεκιναει απο την μεση του τραγουδιου σχεδον να χτυπαει.

ευχαριστώ

Ψάξε μέσα από το playstore εφαρμογή που λέγεται mp3 cutter η κάτι τέτοιο και ρύθμισέ το

καλησπερα σας

ευχαριστώ

Όταν επιλέγεις ένα mp3 μέσα απ' τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου στο τέλος λογικά σε ρώτησε αυτό:

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170709/ce616e8a5e6b49e4f874b78aeffbe284.jpg

Εσύ μάλλον επέλεξες τη δεύτερη επιλογή.....

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)