rapsodos1979_ Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Ήρθε, ήρθε ..... την βάζουμε κανονικά από πάνω ή κάνουμε backup πρώτα και μετά factory reset? Ακούγοντας τους προηγούμενος, εγώ θα κάνω μια επαναφορά, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...Απλά, δεν έχω καταλάβει αν πρώτα κατεβάζω και μετά επαναφέρω ή το αντίθετο..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 αφου την κατεβασεις ΜΕΤΑ επαναφορα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Με πόσες ώρες αναμονή όμως; 12, 24, 276; 24 Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Έχω μπερδευτεί λίγο ρε παιδιά. Δεν ξέρω αν μου έχει έρθει η 7 εμένα, αλλά θα ψάξω το βράδυ που θα έρθω απο δουλειά και θα έχω χρόνο. Σε περίπτωση που είναι έτοιμο για Update: Εγώ έχω επαφές, παιχνίδια (χωρίς fb συγχρονισμούς) προγράμματα. Μπορώ αυτά να τα μεταφέρω αυτούσια μετά από factory reset? Και αν ναι πως? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Επιτέλους μόλις την πέρασα. Δεν φαίνεται να σέρνεται. Πάντως ψάχνω να βρω καμία διαφορά σε λειτουργικό και δεν βρίσκω κάτι Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Επιτέλους μόλις την πέρασα. Δεν φαίνεται να σέρνεται. Πάντως ψάχνω να βρω καμία διαφορά σε λειτουργικό και δεν βρίσκω κάτι Εχει πολλες διαφορες στα μενου, θα τα ανακαλυψεις σιγα σιγα..κυριως το αποτυπωμα μεγαλη βελτιωση..η ρυθμιση της αναλυσης σε 1080 ή 720 για καλυτερη μπαταρια..η συντηρηση συσκευης που ειναι πολυ καλη..φιλτρο μπλε φωτος..γενικα κι αλλα ειναι που δεν τα θυμαμαι τωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Μου ήρθε και εμένα , την κατεβάζω και αμέσως μετά θα κάνω ένα factory reset για να είμαι εντάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 και εγω το πηρα σημερα μεταχειρισμενο ελληνικο wind ειχε 6.01 και ηρθε η 7 θα την περασω αργοτερα και βλεπουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Ήρθε και σε μένα η 7. Ελληνικό Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Παίδες καλησπέρα..απο τότε που έκανα αναβάθμιση σε nougat έχω θέμα...ενω έχω σήμα λέει πως το κινητό είναι κλειστό ... Η ρύθμιση VoLTE calls (βρισκεται στα δικτυα) πρέπει να είναι ενεργοποιημένη ή όχι? Η ρύθμιση Wi-Fi calling (είναι στις ρυθμίσεις τηλέφωνο κάτω κάτω) πρέπει να ενεργοποιημένη ή όχι? Ευχαριστώ Sent from my SM-G930F using Tapatalk Καμια Βοήθεια σε μένα?? Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 (edited) Την εκανα και εγω. Πρωτα factory reset. Μια χαρα φαινεται. Σκεφτηκα να κανω και reset μετα την εγκατασταση αλλα απο την εμπειρια μου μεχρι τωρα κατα 99% ειναι αχρειαστο... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 6, 2017 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r1538 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Παιδιά μια ερώτηση, στην επιλογή οθόνης (HD, FHD, WQHD) έπαιξα με τις επιλογές να δω διαφορές στην οθόνη αλλά δεν είδα τίποτα το διαφορετικό… Έπρεπε να δω κάποια αλλαγή ή είναι μόνο για εξοικονόμηση ενέργειας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Σε 5.1 οθονη ειναι μικρη η διαφορα. Στην μπαταρια θα δεις σιγουρα διαφορα με χαμηλοτερη αναλυση... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Επιτελους ηρθε και σε μενα η 7....Αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα την βαλω την Τεταρτη μιας και αυριο παω Αθηνα για μια μερα... Οταν κανω την ληψη,πρωτα κανουμε επαναφορα και μετα την περναμε,η την βαζουμε απο πανω και μετα επανοφορα;? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Πρωτα επαναφορα και μετα εγκατασταση. Καποιοι κανουν και επαναφορα μετα την εγκατασταση.... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Και κάποιοι άλλοι δεν κάνουν καθόλου επαναφορά :grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 (edited) Η επαναφορά ΜΕΤΑ την εγκατάσταση είναι η σημαντική. Η πριν είναι άνευ ουσίας...το μόνο που κάνει είναι να επιταχύνει τον χρόνο αναβάθμισης from my S7 Edited March 6, 2017 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Μπάνιο πριν,μπάνιο μετά....Εγώ θα κάνω και τις δύο...Φύλαγε τα ρούχα σου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Παιδιά ποιο back up επαναφέρει τις εφαρμογές όπως είναι ρυθμισμένες με κωδικούς κλπ και όχι μόνο το apk, με το samsung clound η με το smart switch? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Παιδιά ποιο back up επαναφέρει τις εφαρμογές όπως είναι ρυθμισμένες με κωδικούς κλπ και όχι μόνο το apk, με το samsung clound η με το smart switch? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει αυτό? Έχω πήξει μία ώρα να το ξαναστήνω.. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καμια Βοήθεια σε μένα?? Εγώ καν δε βρίσκω τη συγκεκριμένη ρύθμιση στα δίκτυα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Παιδιά ποιο back up επαναφέρει τις εφαρμογές όπως είναι ρυθμισμένες με κωδικούς κλπ και όχι μόνο το apk, με το samsung clound η με το smart switch? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υποτίθεται το Samsung Cloud. Τo Smart Switch επαναφέρει μόνο apk. Δοκίμασε και ενημέρωσέ μας αν πετύχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Διαφορά στην ανάλυση βλέπεις ακόμα και στο κείμενο είναι πιο sharp στην υψηλή ανάλυση. Αυτό όμως το καταλαβαίνεις μόνο όταν τις συγκρίνεις δίπλα δίπλα. Αλλιώς μια χαρά είναι η χαμηλή ανάλυση Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Εγω πάντως αν δεν ήξερα οτι αλλαξε η ανάλυση δεν θα το καταλάβαινα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Εμένα πάντως που χρησιμοποιώ μικρή γραμματοσειρά με ενόχλησε η χαμηλότερη ανάλυση, θα τη βάζω μόνο όταν υπάρχει αδυναμία φόρτισης. Κατά τα άλλα φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά. Ίδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Ήρθε και σε εμένα η αναβάθμιση με Ελληνική συσκευή, παει αρκετά καλά και δείχνει να κρατά η μπαταρία, θα δούμε! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts