xamilos Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 2η ερώτηση: την βάζω κατευθείαν χωρίς επαναφορά και αν έχει θέματα κάνω μετά επαναφορά ή κάτι άλλο? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 2η ερώτηση: την βάζω κατευθείαν χωρίς επαναφορά και αν έχει θέματα κάνω μετά επαναφορά ή κάτι άλλο? Sent from my SM-G930F using Tapatalk θα σου πω εγώ τι έκανα αφού πήρα ένα κάλο μπακ απ με samsoung account έκανα επαναφορά εργοστασιακων στην (καθαρή)πλέον εξάρα χωρίς να βάλω κανένα λογαριασμό προχώρησα στη αναβάθμιση όταν άνοιξε το τηλ με την εφταρα έβαλα τούς λογαριασμούς google kai samsoung έκανα επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας περάστηκαν πάλι τα πάντα και το τηλ πάει σφαίρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Καλησπέρα. Μια ερώτηση: Οσοι πήραμε την συσκευή από skroutz και διαθέτουμε απόδειξη αγοράς, εάν πάθει κάτι, πρέπει να την στείλουμε στο κατάστημα που την πήραμε ή την πηγαίνουμε κατευθείαν στην Samsung; Που βρίσκεται η Samsung στην Θεσσαλονίκη (ποια αντιπροσωπία έχει το επίσημο service δηλαδή) ; from my S7 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Μπήκε και στήθηκε...τωρα αρχίζει το ψάξιμο Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Καλησπέρα. Μια ερώτηση: Οσοι πήραμε την συσκευή από skroutz και διαθέτουμε απόδειξη αγοράς, εάν πάθει κάτι, πρέπει να την στείλουμε στο κατάστημα που την πήραμε ή την πηγαίνουμε κατευθείαν στην Samsung; Που βρίσκεται η Samsung στην Θεσσαλονίκη (ποια αντιπροσωπία έχει το επίσημο service δηλαδή) ; from my S7 Στην σαμσουνγκ απευθειας πηγαινεις..δωδεκανησου ειναι, χαμηλα κοντα στο αστορια η αντιπροσωπία στην θεσσαλονικη.. νομιζω σμαρτεκ ειναι ακομα, αν δεν κανω λαθος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Παιδιά με την Marshmallow η μπαταρία με νορμάλ χρήση κράταγε με το ζόρι μια μέρα τώρα μετ την nougat7 κρατάει άνετα μια μέρα και κάτι παραπάνω είναι ξεκάθαρο ότι τώρα το τηλ με την nougat κάνει καλλίτερη διαχείριση μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Σημερα εκανα μια συγκριση του δικου μου S7 με Exynos με S7 με τον SD 820 ενος φιλου.... Ανοιξαμε διαφορες εφαρμογες,chrome,καμερα,dialer,ημερολογιο,και εφαρμογες της Microsoft,και απο παιχνιδια ειχαμε και οι δυο το Asphalt 8,και το Pacman:lol:,και το δικο μου ηταν ενα κλικ πιο γρηγορο.... Τωρα που το σκεφτωμαι επρεπε να ανοιγαμε και το Antutu,αλλα δεν.... Και υπηρχε και μια μικρη διαφορα στην καταναλωση.... Το 820 καταναλωσε περισσοτερα ...% απο το δικο μου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Στην σαμσουνγκ απευθειας πηγαινεις..δωδεκανησου ειναι, χαμηλα κοντα στο αστορια η αντιπροσωπία στην θεσσαλονικη.. νομιζω σμαρτεκ ειναι ακομα, αν δεν κανω λαθος.. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως εννοείς την Micro Tech; Βασικά, ένα από τα S7 που έχουμε στην δουλειά έχει ένα κολλημένο κόκκινο pixel. Φαίνεται ελάχιστα και κυρίως μόνο όταν το κοιτάς υπό γωνία. Αλλά είναι κολλημένο...δεν αλλάζει χρώμα. Λέω να το πάω για αλλαγή. Θα την αλλάξουν την οθόνη με ένα pixel η θέλει παραπάνω για να περάσει στην εγγύηση; Λέτε να το αφήσουμε έτσι μπας και ξεκολλήσει; Βλέπω επίσης ότι στο site της Micro-tech μιλάνε για 1 hour service. Εάν ισχύει αυτό είναι πολύ καλό. from my S7 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Σημερα εκανα μια συγκριση του δικου μου S7 με Exynos με S7 με τον SD 820 ενος φιλου.... Ανοιξαμε διαφορες εφαρμογες,chrome,καμερα,dialer,ημερολογιο,και εφαρμογες της Microsoft,και απο παιχνιδια ειχαμε και οι δυο το Asphalt 8,και το Pacman:lol:,και το δικο μου ηταν ενα κλικ πιο γρηγορο.... Τωρα που το σκεφτωμαι επρεπε να ανοιγαμε και το Antutu,αλλα δεν.... Και υπηρχε και μια μικρη διαφορα στην καταναλωση.... Το 820 καταναλωσε περισσοτερα ...% απο το δικο μου..... Να σαι καλά για το συγκριτικό..... :up: Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως εννοείς την Micro Tech; Βασικά, ένα από τα S7 που έχουμε στην δουλειά έχει ένα κολλημένο κόκκινο pixel. Φαίνεται ελάχιστα και κυρίως μόνο όταν το κοιτάς υπό γωνία. Αλλά είναι κολλημένο...δεν αλλάζει χρώμα. Λέω να το πάω για αλλαγή. Θα την αλλάξουν την οθόνη με ένα pixel η θέλει παραπάνω για να περάσει στην εγγύηση; Λέτε να το αφήσουμε έτσι μπας και ξεκολλήσει; Βλέπω επίσης ότι στο site της Micro-tech μιλάνε για 1 hour service. Εάν ισχύει αυτό είναι πολύ καλό. from my S7 Ναι ναι Micro tech έχεις δίκιο. Ισχύει αυτό, επειδή το πήγα να το δουν σε μια ώρα είχαν τελειώσει τον έλεγχο. Αν έχει ανταλλακτικό στο φτιάχνουν σε 1 ώρα όπως λένε... Τώρα το αν βρουν πρόβλημα ή όχι είναι άλλο θέμα. Εγώ είχα πάει με θέμα στη μπαταρία. Με ειπε το παλικάρι που είναι στην υποδοχή εκεί που το τσέκαραμε λίγο ότι έχει θέμα με βάση τα νούμερα που έγραφε η μπαταρία. Παρόλα αυτά οι τεχνικοί είπαν δεν έχει θέμα... Μπορεί να έτυχε αλλά τι να πω, δε μου άφησε καλή εντύπωση.. Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 (edited) Καλά στην περίπτωση του κολλημένου pixel δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης. Κάνει μπαμ. Το θέμα είναι εάν έχει εγγύηση για zero pixel ή θέλει παραπάνω. Ένα άλλο ερώτημα είναι εάν αξίζει να σου βάλουν χέρι την συσκευή για ένα pixel. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που μια συσκευή γύρισε από service με περισσότερα πρόβλημα από αυτά που είχε όταν πήγε. Δεν έχω καμία προσωπική εμπειρία με το service της Samsung και γι αυτό ρώτησα για την "ποιότητα" τους. from my S7 Edited February 27, 2017 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 (edited) Έχει κανείς πρόβλημα με τις κλήσεις; Χθες κι ενώ (έδειχνε ότι) ήμουν με full σήμα, δεν μπορούσα να λάβω κλήσεις. Το κατάλαβα όταν με κάλεσαν στο εταιρικό κινητό και μου το είπαν. Με restart έστρωσε. Σήμερα κι ενώ μίλαγα (χωρίς να μετακινούμαι) για κανα δεκάλεπτο, ξαφνικά μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι δεν είχα σήμα, αλλά ξαναβρήκε κανονικά δευτερόλεπτα μετά. Είμαι με ελληνική συσκευή με περασμένη εδώ κανα μήνα την αγγλική Nougat. Η SIM είναι καινούργια και είχε αγοραστεί μαζί με τη συσκευή. Και μία ακόμα ερώτηση. Στα recents apps, για κάποιο λόγο τα "παλαιότερα" ανοιγμένα apps σταματούν αυτόματα να εμφανίζονται. Γίνεται να σταματήσει με κάποιο τρόπο αυτή η συμπεριφορά, και να "διώχνω" εγώ όσα apps δεν θέλω; Edited February 27, 2017 by Cuore_Sportivo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Ξέρει κανένας αν με το Update στο android 7 διορθώνεται το υπερηλίθιο-θέλω να σπάσω το κινητό λεξικό/λεξιλόγιό του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Ρ παιδια, σας συμβαινει και εσας οταν παω να κατεβασω ενα torrent αρχειο, κατεβαινει ενα αρχειο με την μορφη *.torrent. Μεχρι εδω καλα, ομως το προγραμμα μtorrent και καθε αλλο που εγκαθιστω για να τα κατεβασω, δεν το ανοιγει απο μονο του αλλα πρεπει να παω στο rar προγραμμα, να το βρω και μετα να το τσιμπησει το μtorrent για να αρχισει το κατεβασμα, πως μπορω να πω στο κινητη το αρχειο αυτο να ανοιγει με το μtorrent? Οταν πατω πανω του μου λεει πως να ανοιξει και με πηγαινει στο play store. Δεν βγαζω ακρη,παρακαλω τις γνωσεις σας !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Ρ παιδια, σας συμβαινει και εσας οταν παω να κατεβασω ενα torrent αρχειο, κατεβαινει ενα αρχειο με την μορφη *.torrent. Μεχρι εδω καλα, ομως το προγραμμα μtorrent και καθε αλλο που εγκαθιστω για να τα κατεβασω, δεν το ανοιγει απο μονο του αλλα πρεπει να παω στο rar προγραμμα, να το βρω και μετα να το τσιμπησει το μtorrent για να αρχισει το κατεβασμα, πως μπορω να πω στο κινητη το αρχειο αυτο να ανοιγει με το μtorrent? Οταν πατω πανω του μου λεει πως να ανοιξει και με πηγαινει στο play store. Δεν βγαζω ακρη,παρακαλω τις γνωσεις σας !!! Γιατί δεν πατάς στο μαγνήτη από εκεί που κατεβάζεις το τορεντ, ώστε να ανοίξει επιτόπου στην εφαρμογή bittorent πχ, και να μην κατέβει σαν αρχείο στο κινητό;; Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 (edited) Συγκεκριμενα κατεβαζω απο το magico.info και δεν βλεπω κατι σαν μαγνητη Εχω βαλει την αγγλικη BTU Android 7.0 και ειπα να δω αν υπαρχει ενημερωση για 7.1.1, παω ρυθμισεις ενημερωση λογισμικου και απο δω και στο εξης μου εμφανιζει μηνυμα που λεει "Το λειτουργικο συστημα της συσκευης σας εχει τροποποιηθει με μη εξουσιοδοτημενο τροπο. Δοκιμαστε τη ληψη ενημερωσεων χρησιμοποιωντας το Smart Switch στον υπολογιστη σας η επισκευτειτε ενα κεντρο εξυπηρετησης πελατων " !!!!!!! Εδω και πολυ καιρο εχω την εκδοση αυτη , την εβαλα μεσω Odin και δεν ειχα θεματα με το να ελεγχω αν εχει νγει ενημερωση. Ετσι ξαφνικα εγινε αυτο. Δεν ημουν Beta user, απλα την εβαλα και δεν ειχε γραψει ουτε ο knox οπς και ουτε τωρα. Τι συμβαινει? Edited February 28, 2017 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Μετα απο τοσα μηνυματα που ειδα για update,ειπα να τσεκαρω και εγω αν εχει ερθει κανενα.Μου εβγαλε λοιπον update 1332,28 mb χωρις να μου δινει πληροφοριες για το update.Υποθετω οτι ειναι η nougat απο όσα εχω διαβασει στο νημα μεχρι στιγμης.G930FXXU1BPHK η εκδοση φασματος του κινητου.Για να πω την αληθεια ουτε που ξερω τι σημαινει αυτο,απλα ενημερωνω και τους υπολοιπους που ενδιαφερονται για τις λεπτομέρειες της συσκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Μετα απο τοσα μηνυματα που ειδα για update,ειπα να τσεκαρω και εγω αν εχει ερθει κανενα.Μου εβγαλε λοιπον update 1332,28 mb χωρις να μου δινει πληροφοριες για το update.Υποθετω οτι ειναι η nougat απο όσα εχω διαβασει στο νημα μεχρι στιγμης.G930FXXU1BPHK η εκδοση φασματος του κινητου.Για να πω την αληθεια ουτε που ξερω τι σημαινει αυτο,απλα ενημερωνω και τους υπολοιπους που ενδιαφερονται για τις λεπτομέρειες της συσκευης Τι CSC έχει το κινητό σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Τι ειναι αυτο? Λογικα στις πληροφοριες λογισμικου θα ειναι,αλλα ποιος απο ολους αυτους τους αριθμους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Αν εγκαταστήσεις την εφαρμογή Phone Info Samsung απ το Play Store θα βρεις το CSC στην καρτέλα CSC Code. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Αν εγκαταστήσεις την εφαρμογή Phone Info Samsung απ το Play Store θα βρεις το CSC στην καρτέλα CSC Code. SM2G930FZKATTR CSC country : Austria Mobile operator : GR COSMOTE 20201 ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Sorry για το 2ο στα καπακια σχολιο,αλλα νομιζω αυτο ειναι που θα ενδιαφερει τους περισσότερους.Μετα την εγκατάσταση της nougat, οπως προαναφερθηκε ο αισθητηρας αποτυπωματων οντως εχει μεγαλη διαφορα.Ειναι πολυ ταχυτερος και δεν κανει τοσα λαθη στην αναγνωση (με την 6αρα πολλες φορες χρειαζοταν 2-3 προσπαθειες για να το διαβασει)...για την ακριβεια μονο 1 φορα χρειαστηκε απλα 2η προσπαθεια για να ξεκλειδωσει απο το πρωι που το πειραζω το κινητο.Γενικοτερα το λογισμικο φαινεται να ειναι καλογραμμενο μεχρι στιγμης και λιγο γρηγοροτερο απο οτι η 6αρα.Μειωσα και την αναλυση σε 1080p και το ποσοστο καταναλωσης ενεργειας της οθονης εχει μειωθει δραστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Αυστριακό λοιπόν. Χτες βγήκαν updates για 2 Αυστριακούς carriers. Άντε να δούμε πότε θα έρθει και στα ελληνικά, βαρέθηκα, απ ότι φαίνεται η παραεισαγωγή είναι προτιμότερη οσο αφορά θέματα αναβάθμισης. Τις τελευταίες 24 ώρες βγήκαν updates για όλη τη μέση ανατολή, αλλά εμείς ακόμα τίποτα. Ο τρόπος διάθεσης των updates της Samsung είναι τουλάχιστον τραγικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Εγώ με Ελβετικό UCS ακόμα στην αναμονή. Και όταν είδα Switcherland....λέω εδώ είμαστε...πρώτοι θα αναβαθμιστούμε λόγω χλιδιάρικης χώρας.:p Προς το παρόν : πάπαλα. Πάντως...τέτοιο καραγκιοζιλίκι σε αναβάθμιση μόνο η SamsAng θα μπορούσε να στήσει. :baby: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Κι εγώ με Πορτογαλικό τίποτα ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Εγώ με Ελβετικό UCS ακόμα στην αναμονή. Και όταν είδα Switcherland....λέω εδώ είμαστε...πρώτοι θα αναβαθμιστούμε λόγω χλιδιάρικης χώρας.:p Προς το παρόν : πάπαλα. Πάντως...τέτοιο καραγκιοζιλίκι σε αναβάθμιση μόνο η SamsAng θα μπορούσε να στήσει. :baby: Μεχρι στιγμης απο galaxy s6 εποχη,τα Ελβετικα ειναι απο τα τελευταια που παιρνουν αναβαθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts