Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά αυτό έγραψα ότι ανά 2-3 μέρες έκανα επαναφορά εργοστασιακών από το μενού και όταν Είχα χρόνο το έκανα και με Odin. Για την σιμ το σκέφτηκα αλλά είναι 4 μηνών μόλις οπότε δε παίζει να έχει θέμα το θεωρώ εξεταστική απίθανο! Η σιμ ήταν καινούρια, για να μην έχω θέμα με στραβό κόψιμο

Sent from my Galaxy s7 gold

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάνο, μήπως είναι από τον nova launcher? (αν δεις στα σχόλια στο store γράφει ένας "" Drain!!! What the hell guys? After the last update there is a huge drain in my battery."" )

Αλλά δες το ρε συ και από την άλλη! ΑΝ ήταν θέμα hardware θα σου τελείωνε η μπαταρία και όταν ήσουν στο wifi! Εφόσον εσένα το κάνει μόνο όταν είσαι με δεδομένα, τότε για αρχή θα σου πρότεινα να ΜΗΝ αγχώνεσαι ότι είναι θέμα που χρειάζεται service!

Κάτι σου "πίνει" την μπαταρία, ίσως κάτι δεν έχει "κάτσει" καλά στο firmware και συνεχίζει να στο κάνει ακόμα και με επαναφορές σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Ίσως είναι και θέμα πάροχου, ρίξε ένα τηλέφωνο και πες τους ότι με δεδομένα σου τσακίζει την μπαταρία.

Έχεις δοκιμάσει να βάλεις firmware άλλης χώρας? Ίσως σου λύσει το πρόβλημα.

Ή τέλος πάντων κάνε υπομονή να έρθει η nougat μπας και λυθεί το θέμα!

Ρε παιδιά αυτό έγραψα ότι ανά 2-3 μέρες έκανα επαναφορά εργοστασιακών από το μενού και όταν Είχα χρόνο το έκανα και με Odin. Για την σιμ το σκέφτηκα αλλά είναι 4 μηνών μόλις οπότε δε παίζει να έχει θέμα το θεωρώ εξεταστική απίθανο! Η σιμ ήταν καινούρια, για να μην έχω θέμα με στραβό κόψιμο

θα μπορούσε να ήταν ολοκαίνουρια - σημερινή, γιατί αποκλείεις το ενδεχόμενο να είναι ελλατωματική?

ναι αυτό που έγραψα έχει factory reset αλλά δεν έδωσες σημασία στο 1! = η συσκευή δένεται με το λογαριασμό σου και από τη στιγμή που βάζεις τον ίδιο λογαριασμό τρέχουν τα ίδια services (ανάλογα τις ρυθμίσεις σου) όσα reset και αν κάνεις!

ίσως κάποιος άλλος σου προτείνει κάποια καλύτερη λύση, ίσως το support της samsung.

Θα δοκιμάσω αυτό με τον nova ίσως φταίει αυτό, θα βγάλω και νέα κάρτα σιμ μπας και αλλάξει τι να πω. Ευχαριστώ πάντως παιδιά για τη βοήθεια

Καλημερα παιδια, θελω να παρω back up το viber, sms, messenger, ενα προγραμμα καταγραφης κλησεων callX, και χρησιμοποιησα το Helium, δεν ειμαι root, ομως το back up αποθηκευεται στην συσκευη, ετσι οταν θα ερθει με το καλο το android 7, θελω να κανω καθαρη εγκατασταση, αρα θα σβηστι και το back up. Οτι αλλο παρομοι προγραμμα εχω βαλει, θελει root για να κανει σωστο back up εφαρμογων. Καμια λυση?

Καλημερα παιδια, θελω να παρω back up το viber, sms, messenger, ενα προγραμμα καταγραφης κλησεων callX, και χρησιμοποιησα το Helium, δεν ειμαι root, ομως το back up αποθηκευεται στην συσκευη, ετσι οταν θα ερθει με το καλο το android 7, θελω να κανω καθαρη εγκατασταση, αρα θα σβηστι και το back up. Οτι αλλο παρομοι προγραμμα εχω βαλει, θελει root για να κανει σωστο back up εφαρμογων. Καμια λυση?

Καλημέρα.

Καλό είναι να ρωτήσεις στο νήμα με τις εφαρμογές, αλλά επίσης μπορείς να βγάλεις τον φάκελο του back up στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σου, να τον επαναφέρεις μετά τη καθαρή εγκατάσταση και να επαναφέρεις το back up.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλημέρα.

Καλό είναι να ρωτήσεις στο νήμα με τις εφαρμογές, αλλά επίσης μπορείς να βγάλεις τον φάκελο του back up στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σου, να τον επαναφέρεις μετά τη καθαρή εγκατάσταση και να επαναφέρεις το back up.

Σωστα, ευχαριστω πολυ !

οχι δεν ειναι απαραίτητο το root στο helium

το ιδανικό θα ήταν να μεταφέρεις το backup σε κάρτα μνήμης η κάποια υπηρεσία cloud, εάν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα τότε κάνε copy στο desktop ΑΛΛΆ ΠΡΟΣΟΧΉ = για να πάρεις backup έχεις αλλάξει πρωτόκολλο από mtp σε ptp και καμιά φορά δεν μεταφέρεται σωστά το backup (έλεγχε αν το μέγεθος του αρχείου είναι το ίδιο στο τηλέφωνο και στο pc) ίσως λοιπόν θα έπρεπε αφού τελειώσεις το backup να γυρίσεις ξανά σε mtp ώστε να είσαι σίγουρος (έλεγχο στο μέγεθος και πάλι για σιγουριά)

ηρθε σε κανεναν update για nougat? συμφωνα με sammobile εχει ερθει σε μερικους το update...

https://www.sammobile.com/2017/01/04/samsung-rolling-out-nougat-for-the-galaxy-s7-to-some-users/

• Administrators
ηρθε σε κανεναν update για nougat? συμφωνα με sammobile εχει ερθει σε μερικους το update...

https://www.sammobile.com/2017/01/04/samsung-rolling-out-nougat-for-the-galaxy-s7-to-some-users/

Εδώ δεν έχει εμφανιστεί ακόμα σε κάποιον, είναι θέμα ημερών πλέον...

Modpic.gif

Παιδιά καλησπέρα καλή χρονιά είχα κατεβάσει μια εφαρμογή για της επαφές ήταν κόκκινο χρώμα που είχε και ένα αστέρι για τα αγαπημένα την έσβησα κατά λάθος μήπως ξέρετε πως λέγεται για να την ξανακατεβασω; ευχαριστώ

Αν πας στο play store, οι εφαρμογές μου και επιλέξεις το όλες λογικά θα τη βρεις

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi Mi 9T 128GB

Αν πας στο play store, οι εφαρμογές μου και επιλέξεις το όλες λογικά θα τη βρεις

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι αλλα την έχω σβήσει και δεν την βρίσκω

Με την τελευταια αναβαθμηση των security patch η μπαταρια ειναι πολυ χαλια...συνδεδεμενο με bluetooth hands free απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 13:30 και πηγε στο 7%.

Φυσικα εχω data wifi κλησεις καμια ωρα αλλα δεν περιμενα ποτε τετοια καταναλωση...

• Administrators
Με την τελευταια αναβαθμηση των security patch η μπαταρια ειναι πολυ χαλια...συνδεδεμενο με bluetooth hands free απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 13:30 και πηγε στο 7%.

Φυσικα εχω data wifi κλησεις καμια ωρα αλλα δεν περιμενα ποτε τετοια καταναλωση...

Δεν είναι γενικό φαινόμενο, δηλαδή δεν έχουν όλοι πρόβλημα με το ίδιο setup που αναφέρεις. Κάτι άλλο φταίει και όχι η τελευταία αναβάθμιση.

Modpic.gif

Ναι αλλα την έχω σβήσει και δεν την βρίσκω

Μα φαίνεται στην καρτέλα όλες, ότι έχεις κατεβάσει απ όταν έβαλες Gmail σε Android, ακόμα και πριν χρόνια, κι αν τα χεις σβήσει.

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αντε επιτέλους να ρθει η 7 να δούμε καμιά μπαταρία της προκοπής!!

Θα δοκιμάσω αυτό με τον nova ίσως φταίει αυτό, θα βγάλω και νέα κάρτα σιμ μπας και αλλάξει τι να πω. Ευχαριστώ πάντως παιδιά για τη βοήθεια

Υπαρχει δυνατοτητα να το ανοιξεις με ασφαλη λειτουργεια που τρεχουν μονο οι βασικες εφαρμογες και να δεις εαν φταιει hardware ή κατι αλλο.Σε παλιοτερο προβλημα που ειχα σε s5 που ετρωγε κολλημα ηταν απο τις πρωτες ενεγειες που με βαλανε να κανω.Τωρα για το πως μπαινει δες εδω

http://www.samsung.com/gr/support/skp/faq/1051615

Επισης στις καταναλωσεις τις μπαταριας δεν σου βγαζει ποια εφαρμογη σου τρωει φουλ ενεργεια????

Edited by jtkar

Υπαρχει δυνατοτητα να το ανοιξεις με ασφαλη λειτουργεια που τρεχουν μονο οι βασικες εφαρμογες και να δεις εαν φταιει hardware ή κατι αλλο.Σε παλιοτερο προβλημα που ειχα σε s5 που ετρωγε κολλημα ηταν απο τις πρωτες ενεγειες που με βαλανε να κανω.Τωρα για το πως μπαινει δες εδω

http://www.samsung.com/gr/support/skp/faq/1051615

Επισης στις καταναλωσεις τις μπαταριας δεν σου βγαζει ποια εφαρμογη σου τρωει φουλ ενεργεια????

Αν χρησιμοποιώ το messenger μου βγάζει αυτο πρώτο. Αν χρησιμοποιώ instagram μου βγάζει αυτό, αν YouTube αυτό. Δηλαδή ότι χρησιμοποιώ δείχνει ότι μου ρουφάει την συσκευή. Τώρα το βλέπω ψιλο καλύτερα, βγάζει κοντά στο 4ωρο με δεδομένα. Ίσως φοβήθηκε την εγχείριση στο σέρβις και έστρωσε τι να πω....

Ερωτηση, λιγο χαζη βεβαια, αλλα μου δημιουργηθηκε η απορια.. Fast charge συνεπαγεται και fast discharge?? Εχει διαφορα η διαρκεια μπαταριας αν το φορτιζω με γρηγορη δηλαδη;; Αν οχι αμεσα, σε βαθος χρονου θα φθαρει ας πουμε πιο γρηγορα ή ειναι το ιδιο με την αργη φορτιση;;

Ερωτηση, λιγο χαζη βεβαια, αλλα μου δημιουργηθηκε η απορια.. Fast charge συνεπαγεται και fast discharge?? Εχει διαφορα η διαρκεια μπαταριας αν το φορτιζω με γρηγορη δηλαδη;; Αν οχι αμεσα, σε βαθος χρονου θα φθαρει ας πουμε πιο γρηγορα ή ειναι το ιδιο με την αργη φορτιση;;
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170106/119c19998ce8840093ba8c5910132ea0.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170106/fcec1662743ad7f162e38668b8250a60.jpg

Εύκολος τρόπος για να απαντηθούν τα ερωτήματα σού ;)

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170106/119c19998ce8840093ba8c5910132ea0.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170106/fcec1662743ad7f162e38668b8250a60.jpg

Εύκολος τρόπος για να απαντηθούν τα ερωτήματα σού ;)

Αμα βρηκες καποια απαντηση γιατι δεν την παραθετεις;; απο εξυπναδες αλλο τιποτα..

Αμα βρηκες καποια απαντηση γιατι δεν την παραθετεις;; απο εξυπναδες αλλο τιποτα..
Αυτά πού ρωτάς έχουν απαντηθεί εκατό φορές λίγο ψάξιμο δεν κάνει κακό.

οχι δεν ειναι απαραίτητο το root στο helium

το ιδανικό θα ήταν να μεταφέρεις το backup σε κάρτα μνήμης η κάποια υπηρεσία cloud, εάν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα τότε κάνε copy στο desktop ΑΛΛΆ ΠΡΟΣΟΧΉ = για να πάρεις backup έχεις αλλάξει πρωτόκολλο από mtp σε ptp και καμιά φορά δεν μεταφέρεται σωστά το backup (έλεγχε αν το μέγεθος του αρχείου είναι το ίδιο στο τηλέφωνο και στο pc) ίσως λοιπόν θα έπρεπε αφού τελειώσεις το backup να γυρίσεις ξανά σε mtp ώστε να είσαι σίγουρος (έλεγχο στο μέγεθος και πάλι για σιγουριά)

Αυτο που εκανα ειναι να αντιγραψω το φακελο που δημιουργησε το προγραμμα, στην καρτα μνημης του κινητου. Πιστευω οταν σβησω ολο το κινητο, να επαναφερω τον φακελο στη συσκευη, να κατεβασω παλι το προγραμμα Helium και να κανει σωστο restore.

Αυτά πού ρωτάς έχουν απαντηθεί εκατό φορές λίγο ψάξιμο δεν κάνει κακό.

Έχει δίκιο ρε φίλε, έβαλες ένα ολόκληρο κατεβατό και από ουσία μηδέν. Τον κόπο που έκανες να βάλεις τα screenshots να ζωγραφίσεις τα βελάκια, θα μπορούσες να δώσεις μια απάντηση στην απορία του με 5-10 λέξεις για να βοηθήσεις κιόλας

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Galaxy Z fold 5

Και την τελική δεν γράφει κάτι για την μπαταρία οπότε ποιο το νόημα να μπεις απλά, χωρίς καν να χεις την συσκευή, και να σχολιάσεις. Ορισμένοι έχετε περίεργο τρόπο να σκοτώνετε τον ελεύθερο χρόνο σας

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)