Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα, στην εξοικονομηση ενεργειας, οποια εφαρμογη γραφει απο κατω "Παντα" σημαινει οτι δεν τρεχει στο παρασκηνιο?

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα, στην εξοικονομηση ενεργειας, οποια εφαρμογη γραφει απο κατω "Παντα" σημαινει οτι δεν τρεχει στο παρασκηνιο?

Ναι

Sent from my Galaxy s7 gold

Τις τελευταιες μερες διαβαζω διαφορα στο topic του One Plus 3/3T γυρω απο την καμερα,με αποκορυφωμα οτι τα παει πολυ καλα(μαλιστα διαφορα σχολια ηταν του στυλ "καλυτερη καμερα και απο του S7/S7 edge)και ειπα σημερα να το δοκιμασω...Εγω εχω το S7 ,φιλος το S7edge,και αλλος φιλος το OP3....

Κατσαμε και συγκριναμε τις καμερες βγαζαμε τις ιδιες φωτογραφιες σε σουρουπο,και μας πηρε μεχρι που βραδιασε,μιας και το συνδιασαμε με καφεδακι...

Πραγματικα δεν ξερω τι βλεπουν οι κατοχοι του ΟΡ3,αλλα τουλαχιστον στις βραδυνες δεν εχει καμια τυχη απεναντι στο S7/S7 edge....

Στις φωτογραφιες με το φως της μερας στεκεται αξιοπρεπεστατα,αλλα στις βραδυνες θελει ακομα πολυ δουλεια για να φτασει τα αποτελεσματα του S7..

Ειχα το ΟΡ3,και πραγματικα θα το ξαναεπερνα κατω απο προυποθεσεις,αλλα γενικα το S7 ειναι πιστευω πιο καλο στο συνολο....

Δεν το παω για vs απλα επειδη παρακολουθω το θεμα των ΟΡ3/ΟΡ3Τ μερικες φορες διαβαζω σχολια υπερμετρου ενθουσιασμου λες και ειναι καποια συσκευη απο αλλο πλανητη....

Sorry για το off topic....

μια εφαρμογη για να ρυθμισουμε την διαρκεια φωτισμου των πληκτρων https://play.google.com/store/apps/details?id=com.notquiteinsane.galaxybuttonlights2&rdid=com.notquiteinsane.galaxybuttonlights2 την εβαλα και δουλευει πολυ καλα.επιτελους μπορεις να ρυθμισεις εσυ ποσο θελεις να διαρκει ο φωτισμος κατι που η samsung αφερεσαι στα τηλεφωνα της Edited by mpacardi
salonika city :thanks:

Παιδιά καλημέρα και καλή χρονιά να έχουμε. Είχα δει την ερώτηση σε παλαιότερο post αλλά τελικά κανένας δεν την απάντησε... Όποτε επανέρχομαι μήπως και αυτή τη φόρα απαντηθεί. Μπορεί κάποιος γνώστης να ξεκαθαρίσει ποια είναι η διαφορά των δύο αρχείων csc που περιέχει μέσα το firmware του τηλεφώνου; Σε παλαιότερα μοντέλα περιείχε μόνο το αρχείο csc, τώρα υπάρχει και το home_csc... Ποια η διαφορά, και ποια η χρήση τους ακριβώς; Δηλαδή, αν ξαναπεράσω με odin το μαμα firmware του τηλεφώνου ποιο αρχείο πρέπει να χρησιμοποιήσω, το csc ή το home_csc; Και επιπλέον, αν άλλαξω firmware και βάλω άλλης χώρας, ποιο csc χρησιμοποιώ; Αν μπορεί κάποιος ας με διαφωτίσει!

Τις τελευταιες μερες διαβαζω διαφορα στο topic του One Plus 3/3T γυρω απο την καμερα,με αποκορυφωμα οτι τα παει πολυ καλα(μαλιστα διαφορα σχολια ηταν του στυλ "καλυτερη καμερα και απο του S7/S7 edge)και ειπα σημερα να το δοκιμασω...Εγω εχω το S7 ,φιλος το S7edge,και αλλος φιλος το OP3....

Κατσαμε και συγκριναμε τις καμερες βγαζαμε τις ιδιες φωτογραφιες σε σουρουπο,και μας πηρε μεχρι που βραδιασε,μιας και το συνδιασαμε με καφεδακι...

Πραγματικα δεν ξερω τι βλεπουν οι κατοχοι του ΟΡ3,αλλα τουλαχιστον στις βραδυνες δεν εχει καμια τυχη απεναντι στο S7/S7 edge....

Στις φωτογραφιες με το φως της μερας στεκεται αξιοπρεπεστατα,αλλα στις βραδυνες θελει ακομα πολυ δουλεια για να φτασει τα αποτελεσματα του S7..

Ειχα το ΟΡ3,και πραγματικα θα το ξαναεπερνα κατω απο προυποθεσεις,αλλα γενικα το S7 ειναι πιστευω πιο καλο στο συνολο....

Δεν το παω για vs απλα επειδη παρακολουθω το θεμα των ΟΡ3/ΟΡ3Τ μερικες φορες διαβαζω σχολια υπερμετρου ενθουσιασμου λες και ειναι καποια συσκευη απο αλλο πλανητη....

Sorry για το off topic....

Με το edge είχατε τα ίδια αποτελέσματα??

Practice what you preach

Με το edge είχατε τα ίδια αποτελέσματα??

Ιδια ακριβώς κάμερα φοράνε. Τα αποτελέσματα είναι ίδια (και με δικές μου δοκιμές).

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Administrators
Παιδιά καλημέρα και καλή χρονιά να έχουμε. Είχα δει την ερώτηση σε παλαιότερο post αλλά τελικά κανένας δεν την απάντησε... Όποτε επανέρχομαι μήπως και αυτή τη φόρα απαντηθεί. Μπορεί κάποιος γνώστης να ξεκαθαρίσει ποια είναι η διαφορά των δύο αρχείων csc που περιέχει μέσα το firmware του τηλεφώνου; Σε παλαιότερα μοντέλα περιείχε μόνο το αρχείο csc, τώρα υπάρχει και το home_csc... Ποια η διαφορά, και ποια η χρήση τους ακριβώς; Δηλαδή, αν ξαναπεράσω με odin το μαμα firmware του τηλεφώνου ποιο αρχείο πρέπει να χρησιμοποιήσω, το csc ή το home_csc; Και επιπλέον, αν άλλαξω firmware και βάλω άλλης χώρας, ποιο csc χρησιμοποιώ; Αν μπορεί κάποιος ας με διαφωτίσει!

To CSC περιλαμβάνει μία εντολή που επιτρέπει στο Odin να κάνει wipe τα DATA:

--update_package=CACHE:recovery/sec_csc.zip
--carry_out=csc_factory
--wipe_data

Το HOME_CSC περιλαμβάνει εντολή για να κάνει wipe μόνο την cache:

--update_package=CACHE:recovery/sec_csc.zip
--carry_out=csc_home
--wipe_cache

Σε παλαιότερες εκδόσεις του Odin, to original HOME_CSC προκαλούσε κόλλημα στο Odin στο τέλος του flashing process και έπρεπε να γίνει μια τροποποίηση του HOME_CSC με το CYGWIN tool. Πλέον όμως με την έκδοση 3.11.1 του Odin δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα και μπορείς να περάσεις το original HOME_CSC κανονικά. Αναλυτικές οδηγίες φλασαρίσματος θα βρεις εδώ.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Καλησπέρα και καλή χρονιά!!

Δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί και προηγουμένως, αλλα μόνο εγώ είμαι δυσαρεστημένος από τους χάρτες του κινητό όσον αφορά την πλοήγηση; εκτος κι αν πρέπει να πειράξω κάποια ρύθμιση..

• Administrators

Δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί και προηγουμένως, αλλα μόνο εγώ είμαι δυσαρεστημένος από τους χάρτες του κινητό όσον αφορά την πλοήγηση; εκτος κι αν πρέπει να πειράξω κάποια ρύθμιση..

Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις ακριβώς; Γίνε πιο συγκεκριμένος αν θέλεις...

Modpic.gif

Καλησπέρα και καλή χρονιά.

Διευκρίνισε γιατί είσαι δυσαρεστημένος μιας και δεν έχει αναφερθεί πρόβλημα στη πλοήγηση και τον δέκτη GPS (που μόνο για αυτό ευθύνεται η συσκευή).

Follow me on XDA

Όταν το χρησιμοποιώ, το "βελάκι" που έχει το οποίο δείχνει εμένα δεν με ακολουθεί.

Ενώ δηλαδή ταξιδεύω και πρέπει να στρίψω από κάπου κολλάει και δεν λέει τίποτα. Με αποτέλεσμα να με μπερδεύει.

Σαν συσκευή είναι πολύ καλή. Αλλά το GPS του δεν μου αρέσει. Υπάρχει πιθανότητα να είναι κάποια βλάβη ; εκτός κι αν εγώ δεν κάνω σωστή χρήση.

Ενώ ένας φίλος μου που έχει το iPhone οι οδηγίες είναι ξεκαθαρες. (Δεν έχω πρόθεση να συγκρίνω, απλώς λέω)

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δεν έχω κάνει ακόμα την ενημέρωση, όμως επειδή με ενδιαφέρει η αυτονομία του κινητού αναρωτιέμαι μήπως δεν πρέπει. Ποιες είναι οι «νέες λειτουργίες» που υποτίθεται ότι προσθέτει;

Όταν το χρησιμοποιώ, το "βελάκι" που έχει το οποίο δείχνει εμένα δεν με ακολουθεί.

Ενώ δηλαδή ταξιδεύω και πρέπει να στρίψω από κάπου κολλάει και δεν λέει τίποτα. Με αποτέλεσμα να με μπερδεύει.

Σαν συσκευή είναι πολύ καλή. Αλλά το GPS του δεν μου αρέσει. Υπάρχει πιθανότητα να είναι κάποια βλάβη ; εκτός κι αν εγώ δεν κάνω σωστή χρήση.

Ενώ ένας φίλος μου που έχει το iPhone οι οδηγίες είναι ξεκαθαρες. (Δεν έχω πρόθεση να συγκρίνω, απλώς λέω)

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δε φταίει η συσκευή αλλά οι χάρτες της Google (δεν είναι του κινητού). Όντως στις τελευταίες αναβαθμίσεις έχω παρατηρήσει το φαινόμενο που αναφέρεις, αλλά σε πολύ μικρό βαθμό (ίσως επειδή βρίσκομαι Αθήνα). Θα στρώσουν με κάποια αναβάθμιση αλλά αν θες δοκίμασε και τους Here maps απο το Play store για πλοήγηση.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν έχω κάνει ακόμα την ενημέρωση, όμως επειδή με ενδιαφέρει η αυτονομία του κινητού αναρωτιέμαι μήπως δεν πρέπει. Ποιες είναι οι «νέες λειτουργίες» που υποτίθεται ότι προσθέτει;

Νέες λειτουργίες θα δεις με τη Nugat μέσα στο μήνα (λογικά) που θα έρθει. Αν έχεις τώρα μια ενημέρωση είναι πάλι σε mm και δεν επηρεάζει τη μπαταρία.

Follow me on XDA

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δε φταίει η συσκευή αλλά οι χάρτες της Google (δεν είναι του κινητού). Όντως στις τελευταίες αναβαθμίσεις έχω παρατηρήσει το φαινόμενο που αναφέρεις, αλλά σε πολύ μικρό βαθμό (ίσως επειδή βρίσκομαι Αθήνα). Θα στρώσουν με κάποια αναβάθμιση αλλά αν θες δοκίμασε και τους Here maps απο το Play store για πλοήγηση.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!

Καλή συνέχεια :)

Ιδια ακριβώς κάμερα φοράνε. Τα αποτελέσματα είναι ίδια (και με δικές μου δοκιμές).

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά επειδή είχα εμπειρία από z3 z3c που θεωρητικά έχουν την ίδια κάμερα το αποτέλεσμα δεν ήταν το ίδιο

Για μένα η πληροφορία σου ήταν πολύ σημαντική. Να σαι καλά

Practice what you preach

Μετά την τελευταία αναβάθμιση μου κρασαρει το facebook μετά από λίγο και έχει φάει και κάνα δυο κολλήματα....
Practice what you preach

Να πω την εμπειρία μου από τη σημερινή επίσκεψη στο service της Samsung, στην Micro tech. Γενικά το περίμενα ότι το service και η εγγύηση είναι ψιλο αχρείαστα αλλά σήμερα επιβεβαιώθηκα.

Έχει πόσο καιρό γράφω εδώ ότι έχει θέμα η μπαταρία. Για την ακρίβεια μέχρι 1 μήνα πριν έβγαζε sot με wifi 5 ώρες και με 4g+ 4.30-5, νορμάλ νούμερα για 3000 μπαταρία που έχει. Έλα όμως που ένα μήνα τώρα περίπου, μου βγάζει sot με wifi 5 ώρες και με δεδομένα 2 μόνο ΔΥΟ. Με ίδιο σεταρισμα από Αύγουστο, χωρίς ν αλλάξω ρομ χωρίς τίποτα, ίδιες εφαρμογές και ρυθμίσεις, όλα ίδια, έβαλα μόνο το tesla unread του Nova launcher αλλά νταξει ήμαρτον.

Πηγαίνω λοιπόν την περασμένη Παρασκευή μιλάω μ ένα παλικάρι εκεί στην υποδοχή μου λέει ότι θέμα λογισμικού δεν έχει, άρα είναι θέμα hardware και να το πάω από βδομάδα να το δει το σέρβις. Το πηγαίνω κι εγώ λοιπόν σήμερα πρωί πρωί, μην έχει γεμίσει και με άλλες συσκευές και περιμένω πολύ, περιμένοντας πάνω κάτω την απάντηση που πήρα. Αφού περνάει μια ώρα λοιπόν πηγαίνω στο κατάστημα μου λένε ότι το κινητό δεν έχει τίποτα. Και αντε πες η μπαταρία δεν έχει θέμα. Η πλακέτα;; η κεραία; ΚΑΤΙ τέλος πάντων. Είναι δηλαδή ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ συσκευή 500€ και 4 μηνών χωρίς φθορές εξωτερικές ή εσωτερικές να κρατάει 2 ωρες οθόνη με δεδομένα. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα, είναι απόλυτα φυσιολογικό ένα core του 2013 αξίας 100€ να κρατάει ίδια ώρα οθόνης με το S7 του 2016 αξίας 500€+.

Αυτό! Απλά ήθελα να το πω προς γνώση και συμμόρφωση!

ΥΓ. Κοροϊδεύουμε την Apple κατά τ άλλα, αλλά αυτοί σε αντίστοιχη περίπτωση θα προχωρούσαν σε αντικατάσταση συσκευής, ούτε καν επιδιόρθωση.

Edited by panos_27

• Administrators
Του έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (χωρίς να επαναφέρεις κάποιο backup) και σου βγάζει τα ίδια νούμερα;

Modpic.gif

Του έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (χωρίς να επαναφέρεις κάποιο backup) και σου βγάζει τα ίδια νούμερα;

Τον τελευταίο μήνα δεν έχει προλάβει να γίνει βέλτιστοποιηση εφαρμογών, που γίνεται μετ από 3 μέρες μη χρήσης μιας εφαρμογής, γιατί μες στις 3 μέρες θα έχω κάνει και από καμιά επαναφορά. Έχω δοκιμάσει έκδοση Ιουλίου, Αυγούστου, Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου.

Τον τελευταίο μήνα δεν έχει προλάβει να γίνει βέλτιστοποιηση εφαρμογών, που γίνεται μετ από 3 μέρες μη χρήσης μιας εφαρμογής, γιατί μες στις 3 μέρες θα έχω κάνει και από καμιά επαναφορά. Έχω δοκιμάσει έκδοση Ιουλίου, Αυγούστου, Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου.

το πρόβλημα από την περιγραφή περισσότερο μοιάζει να οφείλεται στον παροχό (σήμα - ίσως ακόμα και sim) παρόλα αυτά ΑΝ ήθελες να δοκιμάσεις στήσιμο ως καινούργιο!

1 αφαίρεση/διαγραφή του google account από το τηλέφωνο

2 wipe cache/data από το recovery

3 προσωρινό στήσιμο χωρίς εισαγωγή των accounts google & samsung (εδώ ίσως χρειαστεί να έχεις κατεβάσει κάποια apk αφού δε θα έχεις πρόσβαση στο play store πχ browser-whatsapp, δυστυχώς δεν δουλεύουν όλες οι εφαρμογές χωρίς account)

μία μέρα σε mobile data νομίζω ότι είναι αρκετή ώστε να βγει συμπέρασμα αν οφείλεται σε κάποιο κόλλημα με τα background services σε δεδομένα,

*αν υπάρχει η δυνατότητα? να δοκιμάσεις και άλλη sim ίσως και παροχό (φίλου συγγενή) πριν.

(αν ήταν πρόβλημα hardware θα είχες πρόβλημα και στο σήμα)

Εμένα σε Γερμανική έκδοση, μόλις μου ήρθε αναβάθμιση 11 ΜΒ (η τελευταία ήταν πριν ενάμιση μήνα / γενικά αργούν οι αναβαθμίσεις στο Γερμανικό firmware) και ελπίζω μην έχω θέμα με την μπαταρία ή ότι άλλο διαβάζω! Πλέον είμαι στην G930FXXU1BPLL /G930FDDX1BPJ1 / G930FXXU1BPJG

Κάτι αποσυνδέσεις που είχα σε συγκεκριμένο ρούτερ που είχα πει πριν 2 σελίδες, τελικά ήταν θέμα του ρούτερ και όχι του κινητού!

Πάνο, κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και στήσε το από την αρχή! Κάνε και αυτό που λέει ο φίλος από πάνω με την sim. Ειδικά αν την έχεις κόψει ο ίδιος ή είναι πολύ παλιά, πρέπει όπωσδήποτε να πας να σου την αλλάξουν με καινούργια. (με 5ευρώ)

Άντε να έρθει η Nougat να γουστάρουμε. Ελπίζω αυτό να γίνει μέσα στο μήνα και όχι μετά το Πάσχα...

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)