spirtos Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 http://www.techgear.gr/samsung-troubles-112331/ AMAN.... κανουν μπουμ και αυτα;;;:wacko::wacko: θα παρω ενα s7 και ενα note7 για την πεθερα μου.. δε μπορει... σε καποιο θα ειμαι τυχερος....:happy: πληρωνω οσο οσο... Θεός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Είναι φανερό ότι οι Αμερικανοί προσπαθούν να φάνε τη Samsung, όπως έγινε και με τη vw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Αντιποινα για της απαιτησεις της Ε.Ε. απο την Apple? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Ειδικά το s7 είναι πόσους μήνες και τώρα ξαφνικά το έπαθαν? :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Υπαρχουν ομως και διαφοροι αλλοι παραγοντες που μπορει ενα κινητο να εκραγει. Το εχουμε κατα καιρους διαβασει να εχει συμβει και σε Iphones και φυσικα σε Samsung ,αλλα αν καποιος π.χ φορτιζει την συσκευη του με φορτιστη αμφιβολου ποιοτητας εχει πιθανοτιτες να γινει εκρηξη,αυτο για το S7 που πιστευω οτι τα περιστατικα ειναι απλα ατυχη,ενω για το Note 7 ομως ειναι γεγονος γιαυτο και η παγκοσμια ανακληση συσκευων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 http://www.techgear.gr/samsung-troubles-112331/ AMAN.... κανουν μπουμ και αυτα;;;:wacko::wacko: θα παρω ενα s7 και ενα note7 για την πεθερα μου.. δε μπορει... σε καποιο θα ειμαι τυχερος....:happy: πληρωνω οσο οσο... πρεπει να πεσουν πολλα κεφαλια στη samsung... τις επομενες μερες βλεπω να κανουν και αλλα s7 μπαμ... οσοι το εχουν ενα φοβο πρεπει να τον νιωθουν... δε μπορει... αποκορύφωμα το video από εστιατόριο στην Αγγλία όπου ένα Samsung Galaxy S7 αναφλέγεται ξαφνικά χωρίς να είναι σε κατάσταση φόρτισης που φτασαμε.... Πιο << φτιαχτό >> δε θα μπορούσε να είναι αυτό το βίντεο, μόνο το κανονάκι που πετάει τον ατμό στα κλάμπ έλλειπε ......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Εγω αυτο που βλεπω ειναι το γνωστο "βρηκαμε παπα να θαψουμε 5-6"... ΟΚ ναι τεραστιο impact απο το σοβαροτατο θεμα του Note 7 που μονο μια πολυ μεγαλη εταιρεια εχει την δυνατοτητα να απορροφησει (samsung, apple κτλ) ΑΛΛΑ δε γινεται ξαφνικα να ανατιναζονται ολα...σε λιγο θα μας πουν και για τα ψυγεια samsung οτι αλλοιωνουν τα τροφιμα.. :lol: Το S7 μαλλον ειναι η καλυτερη συσκευη που εφτιαξε ποτε overall η Samsung , τωρα αν καποιος φοβαται οτι θα γινει τζιχαντιστης με το να το παρει... Παντως ΠΡΙΝ το θεμα με το Note δεν ειχε ακουστει ποτε κατι για το S7...αυτο και μονο λεει πολλα.. Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Παμε λιγο παλι στην κουβεντα για τα tempered glass στο S7. Μιλησα με ανθρωπο που εχει μαγαζι και εισαγει tempered glass,του εδειξα το δικο μου και μου ειπε οτι ολα τα tempered glass ειναι ακριβως ετσι. Δεν καλυπτπυν ολη την οθονη... Μετα τον ρωτησα αν κλυτερα ειναι να βαλω ενα full cover μου απαντησε καταφατικα μιας και αυτα καλυπτουν πλη την επιφανεια της οθονης,αλλα απο την αλλη μου ειπε οτι με την θηλη που φοραω το full cover σε λιγες μερες θα βγει,καιοτι καλυτερος συνδιασμος ειναι full cover και θηκη σιλικονης...Η μονη που μπαινει το full cover Εγω φοραω spigen tough armour Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 παιδια γιατι δε μπαινει στο ιντερνετ οταν εργοποιω τα δεδομενα ? παλιοτερα εμπαινε σημερα που ανοιξα τα δεδομενα δε γινοταν τπτ μηπως θελει καμια ρυθμισει? whats up εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 παιδια γιατι δε μπαινει στο ιντερνετ οταν εργοποιω τα δεδομενα ? παλιοτερα εμπαινε σημερα που ανοιξα τα δεδομενα δε γινοταν τπτ μηπως θελει καμια ρυθμισει? whats up εχω Ίσως απλά δεν έχει καλο σήμα εκεί που είσαι, εγώ έχω 4G+ με what's up στην Θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Ίσως απλά δεν έχει καλο σήμα εκεί που είσαι, εγώ έχω 4G+ με what's up στην Θεσσαλονίκη Φιλέ μου δεν μπαίνει καθόλου και κάρτα έχω και δεδομένα μήπως θέλει καμία ρυθμίσει; μπορείς να μου στείλεις λίγο τις ρυθμίσεις σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigKid Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Φιλέ μου δεν μπαίνει καθόλου και κάρτα έχω και δεδομένα μήπως θέλει καμία ρυθμίσει; μπορείς να μου στείλεις λίγο τις ρυθμίσεις σου κανε επαναφορα ρυθμισεων δικτυου και λογικα θα εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 (edited) Παιδιά, όσοι χρησιμοποιείτε την εφαρμογή package disabler μπορείτε να πείτε ποιες εφαρμογές μπορώ να απενεργοποιησω με ασφάλεια; Επίσης πως γίνεται να φαίνονται στο status bar τα εικονίδια των εφαρμογών από τις οποίες έχω ειδοποιήσεις όταν είναι στο lockscreen? Edited September 17, 2016 by suzukis Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mike_ktlp Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Σημερα εκει που ημουν στο ίντερνετ ξαφνικά ανέβασε θερμοκρασία και κόλλησε δεν εκανε τιποτα παρέμεινε η οθονη ανοιχτή στο άρθρο που διάβαζα. Ανεβασε θερμοκρασία σε σημείο που να μην μπορείς να το πιάσεις ειδικά τα μεταλλικά πλαϊνά για κανενα λογο και έκλεισε μόλις τελείωσε η μπαταρία. Μου έκανε κατι παρόμοιο προχθές αλλα ξεκολλησε κατευθείαν και ετσι δεν εδωσα σημασία. Τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Σημερα εκει που ημουν στο ίντερνετ ξαφνικά ανέβασε θερμοκρασία και κόλλησε δεν εκανε τιποτα παρέμεινε η οθονη ανοιχτή στο άρθρο που διάβαζα. Ανεβασε θερμοκρασία σε σημείο που να μην μπορείς να το πιάσεις ειδικά τα μεταλλικά πλαϊνά για κανενα λογο και έκλεισε μόλις τελείωσε η μπαταρία. Μου έκανε κατι παρόμοιο προχθές αλλα ξεκολλησε κατευθείαν και ετσι δεν εδωσα σημασία. Τι να κανω? πρώτα απ όλα την επόμενη φορά που θα κολλήσει η συσκευή δε θα το αφήσεις να αδειάσει η μπαταρία! και αφού η συσκευή δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία θα κάνεις Soft reset = πατάς παρατεταμένα το power button +volume down Για περίπου 15 δευτερόλεπτα, η συσκευή θα κάνει restart. Τώρα για δύο φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι περίεργο αλλά όχι ανησυχητικό! μπορεί να ευθύνεται οτιδήποτε! από εφαρμογή μέχρι την κάρτα sim! αν ξανασυμβεί ίσως για αρχή να σκεφτείς ένα factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mike_ktlp Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Ωραια αυτο για το restart δεν το ήξερα. Τωρα το ξέρω. Υπάρχει κάποιο τεστ να κανω να δω αν δουλεύουν όλα σωστά? Και ποια θερμοκρασία πρεπει να εχει το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Ωραια αυτο για το restart δεν το ήξερα. Τωρα το ξέρω. Υπάρχει κάποιο τεστ να κανω να δω αν δουλεύουν όλα σωστά? Και ποια θερμοκρασία πρεπει να εχει το κινητό? Στο dialer γράψε *#0*# και κάνε όλα τα τεστ να δεις... Θερμοκρασία δεν είναι κάτι στάνταρ, κανα 30-40 λογικά θα ναι το νορμάλ, απλά επειδή είναι γυαλι το καπάκι πίσω, οι 40 βαθμοί έχουν αίσθηση σαν 50 πχ, λογικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Δυστυχώς ξεκόλλησε το γυαλί στην μια πίσω γωνία. Ελάχιστα αλλά είναι εμφανής. Τι κάνω? Στέλνω e-mail στο σέρβις και με το πρόβλημα μου ή κάνω κάτι άλλο?. Ποιο είναι το σέρβις βασικά? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Δυστυχώς ξεκόλλησε το γυαλί στην μια πίσω γωνία. Ελάχιστα αλλά είναι εμφανής. Τι κάνω? Στέλνω e-mail στο σέρβις και με το πρόβλημα μου ή κάνω κάτι άλλο?. Ποιο είναι το σέρβις βασικά? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως ξεκολησε το γυαλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Πως ξεκολησε το γυαλι; Έλα ντε. Και το εχω μόνιμα σε θήκη. Αν βρω άλλο κινητό θα ανεβάσω Φωτογραφία. Οπότε πια η διαδικασία? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Έλα ντε. Και το εχω μόνιμα σε θήκη. Αν βρω άλλο κινητό θα ανεβάσω Φωτογραφία. Οπότε πια η διαδικασία? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάρε τηλέφωνο στην arvato (2105197500) στην Αθήνα. Μάλλον θα σε ζητήσουν να το στείλεις. Εγώ θα επέμενα στο κατασκευαστικό λάθος και θα ζητούσα την δωρεάν αποκατάστασή του. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Ποια αρβατο?? Τι του λες του ανθρώπου με τους απατεωνες?? Φιλε agriniopk στην smartec να παρεις τηλ! Αυτο ειναι το επισημο σερβις στην Αθηνα Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 (edited) Ποια αρβατο?? Τι του λες του ανθρώπου με τους απατεωνες?? Φιλε agriniopk στην smartec να παρεις τηλ! Αυτο ειναι το επισημο σερβις στην Αθηνα Ευχαριστώ παιδιά. Θα ενημερώσω σχετικά Χτες λόγο του ότι είχα κάποια επαγγελματική συνάντηση αφαίρεσα την θήκη και την έβαλα όταν ήρθα στο Γραφείο. Στην είσοδο όπως το κρατούσα βρήκε λίγο το κινητό πάνω στην πόρτα ξυστά που λέμε, από την πάνω πλευρά. Αν παρατηρήσετε μπορεί να το δείτε. Δικαιολογείτε όμως που το γυαλί έχει ξεκολλήσει από μέσα με μια ανεπαίσθητη επαφή με ξύλο πόρτας. Πόσο μιγιάγκιγτα τα φτιάχνει η samsung τα κινητά πλέον??? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 18, 2016 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 (edited) Καλημέρα. Αγόρασα το Galaxy S7 σφραγισμένο κανονικά από μαγαζί και μετά από επικοινωνία με την Samsung μου είπε ότι βάσει του IMEI της συσκευής είναι από Σλοβακία και έχει κανονικά 2 χρόνια εγγύηση.. το θέμα είναι ότι το κινητό όταν το άνοιξα σαν κυρία γλώσσα μου έβγαλε γερμανικά και στης πληροφορίες λογισμικού μου έχει PDA. G935FXXU1BPHJ και από ότι βλέπω στο sammobile λέει open Austria.. και όταν παω να Κάνω καταχώριση προϊόντος στο sait της Samsung μου λέει λάθος IMEI ... Edited September 18, 2016 by fanispan Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Ευχαριστώ παιδιά. Θα ενημερώσω σχετικά Χτες λόγο του ότι είχα κάποια επαγγελματική συνάντηση αφαίρεσα την θήκη και την έβαλα όταν ήρθα στο Γραφείο. Στην είσοδο όπως το κρατούσα βρήκε λίγο το κινητό πάνω στην πόρτα ξυστά που λέμε, από την πάνω πλευρά. Αν παρατηρήσετε μπορεί να το δείτε. Δικαιολογείτε όμως που το γυαλί έχει ξεκολλήσει από μέσα με μια ανεπαίσθητη επαφή με ξύλο πόρτας. Πόσο μιγιάγκιγτα τα φτιάχνει η samsung τα κινητά πλέον??? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ελπιζω φιλε μου επειδη φαινεται το χτύπημα να μην σου πουν οτι φταις και δεν σε καλυψουν με την εγγύηση. Πολλα γινονται πλεον με τα service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts